ellenai heheh mnie i jedno i drugie 30.09.04, 17:33 byle na forum dzialo sie cos milego! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: heheh mnie i jedno i drugie 30.09.04, 17:43 moim skromnym zdaniem,to chyba jednak to drugie,ale czytajac moje posty to o jakosci mozna miec inne zdanie. co do tego pierwszego,to ciesze sie jak forum sie kreci,no ale prawda jest taka ,a nie inna,ze zasłużone inaczej smakuje,samemu mi glupio Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 stawiam na ilość jakości :-) 30.09.04, 20:03 aleks44 napisał: > moim skromnym zdaniem,to chyba jednak to drugie,ale czytajac moje posty > to o jakosci mozna miec inne zdanie. > co do tego pierwszego,to ciesze sie jak forum sie kreci,no ale prawda jest > taka ,a nie inna,ze zasłużone inaczej smakuje,samemu mi glupio a to czemu Tobie głupio? O ile umiem czytać i rozumiem co czytam,to KAŻDY Twoj post COŚ mówi - więc w czym problem? Ty nie klikasz pustych postów. Jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: stawiam na ilość jakości :-) 30.09.04, 20:18 Ty nie klikasz pustych postów. Jest OK! kamien mi ze serca spadl he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: stawiam na ilość jakości :-) 01.10.04, 03:18 aleks ja bardzo lubie twoje posty!bardzo, i ciebie tez!jestes naprawde swietnym czlowiekiem a takich jest malo na tym swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: stawiam na ilość jakości :-) 01.10.04, 11:18 dzieki serdeczne,czesto nie nadazam za Wami he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: stawiam na ilość jakości :-) 01.10.04, 16:10 wlasnie ze swietnie nadazasz! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 to zależy 01.10.04, 12:51 jak się leży hi hi hi, bo jak wiadomo - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, szczególnie gdy punkt podparcia jest w punkcie podtarcia. strasznie lubię takie teksty, choć są nieco prymitywne, ale bawią. No cóż, ale jestem chamem z mianowania i (prawie) wszystko może mi być darowane ;-) > co rajcuje Was bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 och, Madame 01.10.04, 15:11 to zdecydowanie komplement, a więc po krakowsku "padam-do-nóżek-i-całuję-rączki- pani-dobrodziejki". Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai wlasnie adas to caly ty! 01.10.04, 16:08 cala przyjemnosc po mojej stronie w wirtualnym obcowaniu z toba!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai hhehe tez prawda 01.10.04, 16:10 as o wielkosci nie bylo nic mowione a to wazne! cmok Odpowiedz Link Zgłoś