kolor 27.04.02, 14:37 Czy jestescie posiadaczami tej nowoczesnej smyczy? Jesli macie to jakiej firmy, jakie wrazenia z uzytkowania, jakie mocie doscwiadczenia z sieciom w ktorej jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Telefony komorkowe. 27.04.02, 14:52 Ja mam Nokię 3210. Nokie są proste w obsłudze, a co do jakości to jak się uda. Bardzo podoba mi sie nokia 6210, ale podobno bardzo zawodne (bateria wewnątrz się przesuwa i coś tam nie łączy powodując przerwanie rozmowy) Jeśli chodzi o sieć to w naszych okolicach najlepiej wg. mnie sprawdza się ERA, ewentualnie Puls. Idea ma duże "dziury" nawet przy głównych drogach. A może ktos z forumowiczów odważy się podać swój numer :))))))))))) podeślę fajnego SMS-a.......... Ps. Szczególnie zależy mi na numerze do Marysi........... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Telefony komorkowe. 27.04.02, 14:58 Jo nie Marysia, ale moze byc moj mumer? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Telefony komorkowe. 27.04.02, 15:01 Jasne ! Nie boisz się, że Cię zasypią telefony i sms-y niewiadomego pochodzenia ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Telefony komorkowe. 27.04.02, 15:02 Nie boje sie, bo go ci posle na skrzynke:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Telefony komorkowe. 27.04.02, 15:04 Hehehee.... dawaj. Ale prześlij mi na adres: georghe@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Telefony komorkowe. 27.04.02, 15:13 posloloem Ci na adres gazety, ale niy wiym, czy doszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Telefony komorkowe. 27.04.02, 15:15 Kolor, co to za numer ???????? Brakuje chyba jednej cyferki. Daj jeszcze raz, ale nie na konto gazety tylko na ONETOWSKIE. georghe@poczta.ONET.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Telefony komorkowe. 27.04.02, 15:17 mialo byc 0603, reszta sie zgadza:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Telefony komorkowe. 27.04.02, 15:21 Hehehehe,hehehehe:)))))) Dobre!!!!! Posle ci cos w zamian:))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Telefony komorkowe. 27.04.02, 15:25 Ten pierwszy sms w sam raz pasuje na majowy weekend :)) Posłałem Ci cztery. POZDRAWIAM I SPADAM NA MECZ. AAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEJAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOO CZAAAAAAAAAAAARNIIIIIIIIIIIIIII JASŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Telefony komorkowe. 28.04.02, 17:38 georghe napisał(a): ps. Szczególnie zależy mi na numerze do Marysi........... > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Georghe czy Ty mnie podrywasz? Oj, nie radzę bo jak wróci Joanna to nam obojgu wyskubie piórka. A komórki nie mam .Kiedyś nawet kupiłam ale po paru miesiącach obdarowałam nią brata.Jakoś mi to niepotrzebne. Ps Coś tu nie mamy szczęścia do dziewczyn.Przychodzą i znikają.:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Telefony komorkowe. 28.04.02, 23:43 a ja mam taka nowoczesna smycz :) ale kiedy nie mam ochoty na niej biegac to po prostu robie "pik" i mnie nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Telefony komorkowe. 29.04.02, 14:42 > Georghe czy Ty mnie podrywasz? Oj, nie radzę bo jak wróci Joanna to nam obojgu > wyskubie piórka. No właśnie nie za bardzo mam jak............... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś