Dodaj do ulubionych

niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasło !!!

03.12.04, 19:21
Rany Boskie..... zmęczona jestem.........
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 19:47
      czy to zmeczenie to przez brak snu?"mol zakryty"cie gryzie?czy inna wredota?
      gadaj,teraz ja cie bede wyciagac z dola! cmok
      • 0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 19:53
        Jak dobrze, że jesteś Elle.

jak dobrze, że jesteś....... nikt mnie tak nie pocieszy jak Ty.

Ale nie będę zawodzić i łkać........mam w dupie.
        W dupie mam wszystko !!!!!!!!
        • ellenai Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:01
          uuuuuuuuuuuuuuuuu ale polechtalas moja proznosc! o kurdeeee,napuszylam sie jak
          paw! same pawie oka blyszcza! ja cie umie pocieszyc????! uuuuuuuuuuuuu,zdziel
          mnie czym przez leb bo sie za bardzo uniose!
          zawodzic i lkac nie ma co ,wlasnie trzeba miec W DUPIE!cmok to ci mowi twoj
          wierny fan!!!!!!!
          • 0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:18
            Elle, nie musisz robić nic.
            Jesteś i to mnie trzyma.
            A wkurwiona jestem przez to f. Jarosław - w życiu tam nie wrócę.
            Po cholerę ?????/
            • ellenai Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:31
              ja sie rozgrzeszam z kazdego wkurwienia,czasem trzeba,dla kurazu wywalic z
              siebie frustracje cmok
              • 0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:42
                Masz rację ..... dlatego mienawidzę świętojebliwych.
                Wycieli mi tam coś i co (kurwa) najgorsze nie wiem co........brrrrrr
                .....zapomniałam
                • ellenai Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:51
                  hehehheheheh dobre!od slowa kurwa chyba nikt nie umarl! przynajmniej tak mi sie
                  wydaje!
                  • 0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:54
                    Kurwa..... kurwa.......
                    Niech żyje wolne forum Jasło gdzie nie ma duchowych przwwódców i przeklinać
                    wolno.
                    A to, że gdzie indziej świętojebiący mnie wycieli to tylko moja wina.
                    Po jakiego grzyba tam się pchałam.
                    • milennik11 Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:24
                      ...niech zyje forum Jaslo !!!...
                      • 0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:26
                        Milennik a nie obrazisz się gdy Ci powiem, że Cię kocham ?????
                        • 0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:27
                          czytasz co ja piszę ?
                          • 0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:27
                            Widzisz mnie ?????
                            • 0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:28
                              ożesz kurwa mać...... chyba nie.....
                              • ellenai Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:33
                                napewno czyta i sie rumieni! poczekaj niech mu opadna emocje! hehe
                                • 0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:36
                                  Założę się o co chcesz....... nie czyta.
                                  Szkoda bo baaaaaaardzo go lubię.
                                  • ellenai no to nie wie co traci n/t 03.12.04, 21:48
                                    • 0kowita Re: no to nie wie co traci n/t 03.12.04, 21:53
                                      Nic nie traci... ale.....
                                      ale na tym forum zawsze byli dziwni ludzie.
                                      Inni niż inni.
                                      Milennik też jest inny niż wszyscy...... nie mieści się w schematach.
                                      Nie czyta co piszemy ale........ żyje, jest i to mnie cieszy.
                                      • milennik11 Re: no to nie wie co traci n/t 03.12.04, 23:41
                                        ...czytam...czasami ..nie czerwienie sie bo ogolnie blady ostatnio
                                        jestem...pzdw...
                                        • ellenai Re: no to nie wie co traci n/t 03.12.04, 23:49
                                          brak witamin milennik?
                                          • milennik11 Re: no to nie wie co traci n/t 04.12.04, 00:22
                                            ...ciezko w tych czasach o dobre witaminy...
                                          • ouimet Re: no to nie wie co traci n/t 04.12.04, 02:13
                                            blsdy jak maca?:)))))
                        • inny.obserwator Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 22:56
                          0kowita napisała:

> Milennik a nie obrazisz się gdy Ci powiem, że Cię kocham ?????

Hmm... ale ja też bym się chyba nie obraził ;))))))
                          • 0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 04.12.04, 09:34
                            inny.obserwator napisał:

> Hmm... ale ja też bym się chyba nie obraził ;))))))

To Ci powiem........ kocham Cię Łukasz :)))))))

Ech..... fajnie komuś coś miłego napisać a nie się wściekać i przeklinać.
                        • ouimet Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 04.12.04, 02:10
                          0kowita napisała:

> Milennik a nie obrazisz się gdy Ci powiem, że Cię kocham ?????

gdyby nie to ze z malej literki to mialbys ze mna do czynienia...:))))))
        • ouimet Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 04.12.04, 02:07

> Ouimet-jak dobrze, że jesteś....... nikt mnie tak nie pocieszy jak Ty.

wiem,dlatego jestem!
          > Ale nie będę zawodzić i łkać........mam w dupie.
          > W dupie mam wszystko !!!!!!!!

Wiem!I tak trzymaj ...jak dlugo dasz rade...!
          :)))))))))))))))))))))))))))))))))
          • 0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 04.12.04, 09:45
            ouimet napisał:

>
            > > Ouimet-jak dobrze, że jesteś....... nikt mnie tak nie pocieszy jak Ty.
            >

Ty Ouimet to raczej niespecjalnie mnie uspokajasz ale..... skoro tak wdzięcznie
            pomanipulowałeś to niech będzie..
    • jerry008 Re: panaceum na .. 04.12.04, 02:53
      ...prawie wszystko...wysoka szklanka...wycisnij do niej dwie cytryny....dwie
      setki zubrowki.....dodaj troche soku jablkowego....i kostke lodu......i odpusc
      sobie klopoty ....najlepiej pomysl o plazy na Arubie....wyluzuj
      m.a.r.y.s.i.u.....pa
      • 0kowita Re: panaceum na .. 04.12.04, 09:50
        O taaaaaak, żubrówka z sokiem jabłkowym......mniam mniam.
        • aleks44 Re: panaceum na .. 04.12.04, 10:42
          Popieram Wolne Forum Jaslo TAK,TAK,TAK

i zubrowke ale,ale czysta bez soku,przepraszam
          milego dzionka
          • 0kowita Re: panaceum na .. 04.12.04, 10:46
            Aleks, tyle tu miesa narzucałam, że bedziesz miał na gulasz do Nowego Roku :)))

a Wolne Forum jest super..... bez nikakich władz.
            Czysta anarchia - to jest to.
            • aleks44 Re: panaceum na .. 04.12.04, 11:54
              gulasz mi sie przejadl,jak bym z takiego miesa zrobil to bym sie wsciekl.
              a za wolnym forum to ,TAK jestem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka