Dodaj do ulubionych

!!! DNI GORLIC !!!

01.05.04, 14:57
Dziś o 16:15 na rynku pokaz starych samochodów tzn. "konkurs elegancji" potem
o 17:30 zapasy i tyle tylko zapamiętałam :( ale postaram się spisać i wlepić
tu program Dni Gorlic o ile uda mi się zedrzeć plakat z tablicy he he he może
mnie za to nie zamkną ;)
A jutro wieczorem recital Roberta Janowskiego o 20 chyba na hali albo na
stadionie .

Życzę miłych DniG. i pogody, może się gdzieś, kiedyś spotkamy, ja dziś od 16
będę na rynku :)))
Obserwuj wątek
    • jacaaa2 Re: !!! DNI GORLIC !!! 01.05.04, 15:27
      janowski jest na stadionie ale sam nie wiem kiedy dokladnie
      • giks Re: !!! DNI GORLIC !!! 01.05.04, 15:43
        bo nie słuchasz co do Ciebie mówię i co pokazuję tylko kopiesz po telefonie ;)
    • giks 1 maja & & #35 8211; sobota 01.05.04, 15:41
      16:00 – rynek – Uroczyste otwarcie Dni Gorlic.
      *16:15 – rynek – Konkurs elegancji w ramach Ogólnopolskiego Zlotu Pojazdów
      Zabytkowych.
      17:00 - Art Galeria ul.Mickiewicza – Satyryczne spotkanie ze sztuką pt. Ze
      sztuką do Unii.
      *17:30 – rynek- Pokaz zapaśniczy GKZ.
      *18:00 – rynek – Występ zespołu break dance Ostry Squad-Limanowa.
      19:00 – rynek- Przegląd Folkloru Pogórza
      20:00 – Zespół Szkół Ekonomicznych – Uroczystość upamiętnienia zapalenia I
      ulicznej lampy naftowej.
      *21:00 – Kapliczka ul. Węgierska – Zapalenia Lampy Naftowej – happening

* może być ciekawe ;)
      • jacaaa2 Re: 1 maja & & & #35 35 8211; sobota 01.05.04, 15:43
        ja juz wychodze na rynek
      • aleks44 Re: 1 maja & & & #35 35 8211; sobota 02.05.04, 18:15
        Bylem i ja w sobote na rynku,postalem i posluchalem do 22.Wystepowal zespol
        z Ukrainy i trzeba przyznac ,ze byli wspaniali ,dostali duze brawa.
        Nie bylem do konca ,poszedlem w trakcie wystepu gorali ze Slowacji.
        Nie zaluje ze poszedlem,moze dzis tez gdzies pojde ???
        • ellenai Re: 1 maja & & & & #35 35 35 8211; sobota 02.05.04, 18:23
          gorale ze slowacji ale to pewno ciekawe bylo,zazdorszcze!a reszty forumowiczow
          nie spotkales?
          • aleks44 Re: 1 maja & & & & & #35 35 35 35 821 02.05.04, 18:28
            ja tam wole sobie sam hi hi hi
            • ellenai Re: 1 maja & & & & & & #35 35 02.05.04, 18:35
              ooooooooooooooooj,niedobrze! tak samemu wszedzie zdziczejesz jak ja:(

.... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka!

tu sie klika na Gorlice!
              a tu na Nowy Sacz!
              • aleks44 Re: 1 maja & & & & & 02.05.04, 18:40
                tak mi jest lepiej,wlasnie zaraz sie wybieram tylko jeszcze nie wiem
                stadion czy rynek gdzie bedzie ciekawiej.
                • ellenai Re: 1 maja & & & & & 02.05.04, 18:41
                  calkiem to rozumiem ze mnie tez jest taki samotnik:)a to dni gorlic jeszcze sa?
                  • aleks44 Re: 1 maja & & & & 02.05.04, 18:48
                    trzeba wierzyc kobiecie,bo Ona tak napisala (giks) wiec chyba jeszcze trwaja.
                    teraz sie wybieram na rynek, powiem Ci jak wroce bo chyba bedzie cos z
                    deszczyku.
                    • ellenai Re: 1 maja & & &  02.05.04, 18:50
                      oki,napisz jak bylo, a czy u was pada deszcz akurat?
                      • aleks44 Re: 1 maja & & & 02.05.04, 21:06
                        bylem i widzialem
                        na rynku nic nie bylo tylko ogrodki piwne wypelnione po brzegi.
                        poszedlem na stadion ,tam muzycy stroili instrumenty przed koncertem gwiazdy
                        tego janowskiego czy jak tam,ale ja jego fanem nie jestem i za nim sie zaczelo
                        to poszedlem do domu.
                        jezeli chodzi o deszcz to po poludniu troszke popadalo,ale potem sie
                        wypogodzilo ,choc pogoda raczej nie pewna.
                        natomiast lalo i to ostro z piorunami miedzy Zdynia a Radocyna
                        • ellenai Re: 1 maja & & & 03.05.04, 04:26
                          czyli zwinales sie szybko w miare.Nic sie nie dziwie,ja tego janowskiego tez
                          nie lubie.No ale burza to niezle,az taka potezna byla?a u nas cieplutko!
                          • aleks44 Re: 1 maja & & & 03.05.04, 09:51
                            oj pogonilo mnie,do auta jechalem jak glupi,a za chwile jak bylem w Przyslupie
                            to swiecilo sloneczko i jeszcze tam nie padalo,ale potem w Bielance to byla
                            ulewa.
                            • ellenai Re: 1 maja & & & 03.05.04, 15:42
                              a na odernem?nie byles tam?:)))))))))))))))te polskie burze z nagla nadchodzace
                              sa najpiekniejsze!
                              • aleks44 Re: 1 maja & & & 03.05.04, 22:11
                                ja burze lubie,ale tam to mi nie bylo zbyt milo. hi hi
                                nie w Odernem nie bylem,bo pogoda nie byla pewna.
                                • ellenai Re: 1 maja & & & & #35 03.05.04, 22:38
                                  no wiesz Oderne ominac????/jak mogles! hehehe
                                  • aleks44 Re: 1 maja & & 03.05.04, 22:56
                                    od przeleczy malastowskiej jakies 300 m.jest asfalt przez Przyslup az do konca
                                    Nowicy pod Bielanke dofinansowane z pieniedzy uni.pieknie sie jedzie,widzialem
                                    ta droge patrzac z Odernego w kierunku Nowicy,dlatego pojechalem sprawdzic.
                                    Taki sam asfalt macie w Odernem,od dolu z centrum do drogi Uscie - Kunkowa.bez
                                    asfaltu pozostalo jakies 100 m.
                                    • ellenai asfalt jest przez cala nowice?????? 03.05.04, 22:58
                                      czy dobrze ciebie zrozumialam?
                                      • aleks44 Re: asfalt jest przez cala nowice?????? 04.05.04, 16:04
                                        przez calutka,nowy asfalcik jadac od Bielanki jak sie z lasu wyjedzie ,az do
                                        konca Przyslupa,jak sie zjezdza na przelecz Malastowska.nowe znaki drogowe i
                                        znak mowiacy ,ze droga byla wybudowana z pomoca pieniedzy unijnych.
                                        • ellenai kiedy ja wybudowali???? 04.05.04, 16:21
                                          no to ja NIC nie wiem,kiedy to sie stalo?
                                          • aleks44 Re: kiedy ja wybudowali???? 04.05.04, 16:54
                                            w tamtym roku na pewno juz byla,ale nie mialem kiedy tam pojechac.
                                            jedzie sie jak postole ,gladziutko.
                                            • ellenai Re: kiedy ja wybudowali???? 04.05.04, 16:57
                                              widzisz, jak ja wyjezdzalam trzy lata temu to tam nic nie bylo!tzn nie bylo
                                              asfaltowki:( ale ja sie dowiaduje ciekawych rzeczy przez to forum!cmok aleks
                                              • aleks44 Re: kiedy ja wybudowali???? 04.05.04, 19:09
                                                w Odernem tez macie nowa,z centrum do gory na droge Uscie - Kunkowa
                                                kilkadziesiat metrow brakuje,zeby bylo do szczytu,to chyba "czerwona gorka"
                                                na przeciw kosciola ,tam jest nowiutki asfalcik.
                                                • ellenai Re: kiedy ja wybudowali???? 04.05.04, 19:33
                                                  ha widzisz, te zbudowali w 97 roku,byla az nad do skretu nad odernem,pozniej
                                                  byla smolowka,a teraz widze reszte pociagneli ,swietnie!!!
                                                  • aleks44 Re: kiedy ja wybudowali???? 04.05.04, 20:09
                                                    bardzo dobrze bedzie wygodniej dla mieszkancow,beda jezdzic ze wszystkich stron.
                                                  • ellenai Re: kiedy ja wybudowali???? 04.05.04, 20:12
                                                    idzie pomalutku na lepsze, bo ja pamietam czasy kiedy droga byla okropna z
                                                    blotem po kolana,nie bylo mowy dojsc do uscia na przystanek bez usmarowania
                                                    portek po dupsko!
                                                  • aleks44 Re: kiedy ja wybudowali???? 04.05.04, 20:29
                                                    to dobrze bo ludzie dosc sie nacierpieli z tego powodu ,wiec sie im to nalezy
                                                    placili uczciwie podatki i co z tego mieli wielkie g.... wiec niech teraz maja.
                                                  • ellenai Re: kiedy ja wybudowali???? 04.05.04, 20:36
                                                    dokladnie,przez tyle lat tam bylo fatalnie i nareszcie sie polepsza
    • delfinek27 Re: !!! DNI GORLIC !!! 01.05.04, 17:06
      a ja byłam dziś na chwilke w Gorlicach :)))
      • ellenai Re: !!! DNI GORLIC !!! 01.05.04, 17:14
        delfinek i nie wybawilas sie>
        Giks super robota z tym info,dzieki serdecznie:) ciekawe jak ci sie dzien udal:)
        • delfinek27 Re: !!! DNI GORLIC !!! 01.05.04, 17:23
          ja niestety nie mam czasu na zabawe :( byłam po kwiatki i przy okazji
          zaglądanełam na rynek- nawet spotkałam Giks i Jaca :)
          • ellenai Re: !!! DNI GORLIC !!! 01.05.04, 18:08
            e to fajnie ze sie z giksiem i jacaa widzialas a pogoda wam dopisala?ale
            pieknie musi byc!
        • giks Re: !!! DNI GORLIC !!! 01.05.04, 22:27
          ellenai napisała:

> delfinek i nie wybawilas sie>
          > Giks super robota z tym info,dzieki serdecznie:) ciekawe jak ci sie dzien
          udal:
          > )

fajnie było ale zmarzłam i zamiast oglądać sobie samochody to łaziłam po rzece
          za psem który mi zwiał i mało mnie samej nie wciągnął do wody ;) było nieźle
          ale przez to nie zdążyłam z jacą strzelić pifka bo mi go ktoś podprowadził :((
          może jutro ......
          • jacaaa2 Re: !!! DNI GORLIC !!! 02.05.04, 12:53
            giks napisała:

> fajnie było ale zmarzłam i zamiast oglądać sobie samochody to łaziłam po
            rzece
            > za psem który mi zwiał i mało mnie samej nie wciągnął do wody ;) było nieźle
            > ale przez to nie zdążyłam z jacą strzelić pifka bo mi go ktoś podprowadził :
            ((
            > może jutro ......

jaca nastrzelal tyle piwek ze zaliczył zgona i dziś umiera
            • giks Re: !!! DNI GORLIC !!! 02.05.04, 23:25
              eh jaca tak myślałam, poprostu czułam to po kościach ;)a to tak z zawiszą sobie
              popifkowaliście czy z kimś innym???
              ja za to się chyba załatwiłam tym wczorajszym wypadem nad rzekę dziś umieram
              tak się źle czuję ale nie przeszkodziło mi to zrobić wypadu i to dość dalekiego
              nawet się opłacało bo tam deszcze nie padały ;)

ale jacek jutro też jest dzień więc jak już "zmartwychwstaniemy" to może jutro
              pojdziemy znowu na pifko co??? ponoć ma duuuuuużo wit.C a to mi się teraz
              przyda ;)
              • jacaaa2 Re: !!! DNI GORLIC !!! 03.05.04, 00:29
                łokej moze być ,bo dziś zawaliłem ale niestety nie dałem rady sila wyższa
    • patrick78 Re: !!! DNI GORLIC !!! 01.05.04, 18:17
      Milo jest poczytac co sie dzieje w moim miescie:)Za daleko jestem zeby was
      odwiedzic w Dni Gorlic:-(
    • giks 2 maja & & #35 8211; niedziela 01.05.04, 22:23
      9:00 – rynek XIX Gorlickie Tragi Staroci
      9:00 – rynek – start I Unijny Kolarski Rajd dookoła Beskidu Niskiego
      9:30 – Składanie wiązanek kwiatów na cmentarzach z okresu I wojny światowej
      11:00 – sala Cechu Rzemiosł ul.Kołłątaja 16 – odczyty pt. Bitwa pod Gorlicami
      11:00 – korty Glimaru – I Otwarty Truniej Tenisa Ziemnego
      13:30 – stadion OSiR – Prezentacja dorobku kulturalnego MDK
      16:00 – stadion OSiR– Przegląd Orkiest Dętych
      *20:00 – stadion OSiR – Koncert Roberta Janowskiego z zespołem
      • ellenai o a co to sa te starocie? 01.05.04, 22:25
        o jakie starocie chodzi i jakie targi?jakies sprzety muzealne czy co?
        • giks Re: o a co to sa te starocie? 01.05.04, 22:30
          tego to ja już nie wiem ale wpadnij z rana na rynek to się dowiesz ;) hi hi hi
          może to coś a'la pchli targ...
          • ellenai Re: o a co to sa te starocie? 01.05.04, 22:32
            acha giksik dziekuje za info,no to okazuje sie ze sporo w takich gorlicach sie
            dzieje,wpasc nie wpadne,ale sobie poczytam cmok
    • giks 3 maja & & #35 8211; poniedziałek 01.05.04, 22:23
      8:30 – kościół NNMP- Msza Św.
      9:30 – Pomnik Tysiąclecia – złożenie wieńca
      10:15 – GCK – Uroczysta Sesja Rady Miasta
      12:00 – Szkoła muzyczna – Przegląd w ramach Poetycko-muzycznej Bitwy pod
      Gorlicami
      14:00 - stadion OSiR – Festyn a w nim
      - prezentacja dorobku kulturalnego GCK (14:00 -16:00)
      - Przegląd Orkiestr Dętych (16:00 – 18:00 )
      - pokazy użytkowania koni huculskich
      - pokazy zapasów w wykonaniu Gorlickiego Klubu Zapaśniczego
      - *** koncert bluesowy – Griff Hamlin-California USA (18:30)
      - koncert zespołu Harlem (20:30)
      gry, konkursy, jedzonko itp.
    • korky Re: !!! DNI GORLIC !!! 05.05.04, 16:08
      sto lat, sto lat!!! a ile lat mają Gorlice? :)

----------------------------------
      "Żadko widuję sie z dziewczętami a widuję cały czas...."
      Słupsk - forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237
      • ellenai Re: !!! DNI GORLIC !!! 05.05.04, 16:58
        www.beskid-niski.pl/index.php?pos=/miejscowosci&ID=41
        poczytaj u bartka,ciekawie jest cmok :)a maja tak z 600 lat! cmok

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka