cattiva 24.12.03, 17:46 a ja jestem z Krakowa,rodem z podkarpacia,a tak lubie Gorali ! Sentyment mam do Was okropny,ale dawno juz zadnego milego nie poznalam :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.it-net.pl 24.12.03, 18:14 Pozdrowiomy i my tyk, co nos radzi widzom. Wesołyk Wom Świąt Wom zycymy i biercie sie do nos! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 24.12.03, 21:43 A dzieki za zyczonka ! Tobie GORALU tez wszystkiego najlepszego! bo mi jakos te swieta sie nie udaly :( Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: a ja tak Was lubie ... 24.12.03, 23:57 To niy Goral ino Goralka, ale "piere" jak chop, he,he,hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 01:28 ups... a to przepraszam najmocniej ! ale GORALKI tez bardzo lubie,mialam okazje w zazylej przyjazni niegdys z pewna zyc i dzieki niej nie popelnilam zyciowego bledu - ech... a jednak kurcze byl jeden GORAL,ktorego milo nie wspominam... jej brat,a moj eks... Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 01:29 ups... a to przepraszam najmocniej ! ale GORALKI tez bardzo lubie,mialam okazje w zazylej przyjazni niegdys z pewna zyc i dzieki niej nie popelnilam zyciowego bledu - ech... a jednak kurcze byl jeden GORAL,ktorego milo nie wspominam... jej brat,a moj eks... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.it-net.pl 25.12.03, 02:32 To jo przychodze po pasterce, a wy jesce urzędujecie? I po mnie sie przejyzdzocie, he? Nic to, ide wreszcie spać, cas ku temu, hale nocka piykno, uroczystości tyz. A Ty cattiva w kościyle nie byłaś? Przy tak wielgig Świyntak trza przecie zajrzyć i kolyndę zaśpiywać, ba jako.Hej! Dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 02:53 a bylam,bylam... jak nie ?! I cos teraz spac nie moge.Jakas ochota mnie naszla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.it-net.pl 25.12.03, 12:51 Wstawoj! co telo długo śpis? He? Na swiecie piyknie, a Ty prześpis zycie, cy jako? Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 14:18 ano wstalam... ale dopiero teraz... faktycznie jest ladnie.Trzeba by zwlec na jakis spacer swe kosci... ale mi sie dalej chce :( Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 21:43 Hej!...nynać? No problem, na pościyl marsz! Jee, zodnego pozytku z Wos nie bee... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 22:24 ciupazka napisała: > Hej!...nynać? No problem, na pościyl marsz! Jee, zodnego pozytku z Wos nie > bee... Telo.Pozdr. Napewno po makoowkach je tako s´pioonco! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 22:55 A kie telo nyno, to moze ni mo humoru, a moze jest za hrubo? Na to tyz rade momy: gimnastyka prose pani, napewno pomoze, a nie nynanie... www.chomiki.gora.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 23:49 nynac? to po Waszemu kochac sie? moze ja sie goralskiej gwary przy okazji naucze troche.Mialam swego czasu wielu znajomych z Orawy i zawsze jak chcieli mi zrobic na zlosc,mowili po swojemu (bez zadnej obrazy bron Boze!) - i nic z tego nie wiedzialam :( Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 11:04 Hehe, nynać - to w języku literackim spać, a w casie nynanio mozno sie tyz kochać? He? Hale i mozno sadło se zawiązać i temu radzem gimnastyke z chomikami, hehe... Kochanie to tyz gimnastyka. Widzem , ze u Tobie kosula blizso ciału. Nei dobre i to! A moze i nolepse, he? No to nynojcie, kochojcie pokiela cas na to. Hej! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 11:09 widza ize nasze "frelki" zberezne mysli majom. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 11:41 A moze fces i Ty cosik na tym skorzystać, he? Hehe... Moze i Tobie chlyb ma myśli i nynać bez to przy swiyntak ni mozes? He? Do roboty, nietoty! Baby cekajom! Jako to było: " Alojz, ty byś tu lezoł, Alojz, ty byś tu społ, Alojz, nic o mnie nie dbos, Alojz, no coś ty za chop.... Juz przesło miesiąc, a ty furt jak ciele, jo młodo jest , pierońsko fcem... Weź rus tom rzyciom, bo cie trepem strzele, w końcu mógłbyś rusyć sie, bok nerwowo jest... Nei tak przy świyntak , kieście som w chałupak i dobrze wos nakormiyli, pasowało by prezenty wzajemnie se dać!!! Tak mi sie widzi, ze ftoro baba sprytniyjso to wie, jako se te prezenty sama mo wziąść, hehe... Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 12:16 fajne to bouo, jeszczech tego nic suyszon nikaj ps mom na mysli to ze Alojzym, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.it-net.pl 26.12.03, 12:32 No wiys! Przecie to w wątku: "koncert Barbórkowy" podoł Hanys , super piosenka ślonskao a jo "śpiywałak" to Jendrusiowi Basistemu w jego wątku: moje myśli i majaki" , cy jakosi tak...Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 13:19 no nie... ledwo sie obudzilam,a tu juz takie dyskusje za moimi plecami ! I znowu po dwa razy musze wszystko czytac,bo nie do konca rozumiem... :( eee,dzis juz takiej ladnej pogody nie ma :( To jak po Waszemu jest " kochac sie ",bo "moi gorale" mowili "stosunkowac sie" :))) pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 14:43 po naszymu je "pszoc se" a jak je po goralsku, to musi Ciupazka pedziec. ps mosz recht Ciupazko, fleciouch jak flauma do kompota! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 16:25 juz niy piyrszy roz myli mie "Szwagra ze Glywic" sam ktosik ze Goralami - jo tu je ino we gosciach, a ze godki momy ciupka podobne, to juz niy moja wina, he,he,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 16:26 Cattiva - wrazica cy cujnos?... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 19:17 Po prostu Gość! Hej! Roomcajsie! Co tak cicho siedzis? Mos świynta godos? Jo tys, "wyjątkowe", hehe. Telo, co roz kielacoz "odpocne" dzisiok przy kompie. Gości, a Gości. Juz im sie w chałupie znudziyło, popapali, popiyli to kolyndujom i śpiywajom coroz to piykniyjsom kolyndke, hehe. A ni mo fto przygrać, licyłak na Cie Roomcajsie...I dalyj licem...Telo.Pozdrowiom.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 22:03 zebym ja wiedziala o co Ty mnie pytasz... to pewnie bym i Ci powiedziala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 27.12.03, 14:38 Hehehe! Cattivo zajrzyj na wątek o wrazicach i czujnosach to się dowiesz. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 27.12.03, 22:42 aaa... nie mam dzis sily na zadne poszukiwania... wlasnie zaliczylam ze swoim wujkiem ipreze-dancing dla 40-latkow,w knajpie,ktora w Krakowie jest na pewno dobre 35 lat... Sami tacy jacys dziwni ludzie tam byli.Patrzyli sie na mnie,jak na mloda dziewczyne z facetem po 40... no wiadomo... ma kase,wiec czemu by nie... az mi glupio bylo.Nawet jakis dziadek mnie podrywal ;))) wykonczona jestem.A potem jeszcze taszczyc tego zdechlaka do auta i jakos dowiezc go do domu... dobrze,ze mi zasnal w samochodzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 27.12.03, 22:45 To uwazaj na krzyze! Bo przypuszczam, ze z taksowki tez Ty go wynosilas?;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 27.12.03, 23:17 ach... taksowki nie bralam,bo odkad wszyscy rozkminili,ze jestem abstynentem i nie pije,to zarowno znajomi jak i rodzina mnie wykorzystuja :( Dobrze,ze zima sie niebawem skonczy,a motocykl co najwyzej jednego pasazera zabierze ze soba,w dodatku mezczyzni boja sie kobiet za kierownica samochodu,a co dopiero dwukolowca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.it-net.pl 28.12.03, 00:06 Dobra jesteś... a na nartach też jeździsz? Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 28.12.03, 14:00 Nie jezdze na nartach,bo nie umiem :( i chyba juz nie zamierzam sie nauczyc,bo jakos mnie to nie cieszy.Konno jezdze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 28.12.03, 14:32 Mamy amazonkęęęęęęę?!....... (właśnie szczęka mi opadła) ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 28.12.03, 17:13 a to dlaczego Ci opadla? Toz to kobieta na motocyklu jest teraz ciekawszym widokiem,niz kobieta na koniu ! Przynajmniej w mojej opinii.Zreszta na konskim grzbiecie pol zycia spedzilam,czas zaczerpnac czegos nowego ... Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 28.12.03, 17:21 Motocykli coraz więcej, koni coraz mniej... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 02:06 ale spartolilam sprawe... Czy ja kiedys jakiegos faceta bede miec? :( Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 08:17 ... i to jakiego faceta....Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 12:05 co Ty taka rannna? Ja po 5 poszlam spac,a dopiero teraz wstalam... szkoda,ze sie jeszcze nie opilam,zeby nic nie pamietac ze wczoraj ;) a tu cholera jak na zlosc caly czas mam swiadomosc,ze w dupe dalam okropnie... a to byl TAKI FACET... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 19:34 no nie... w dodatku i Wy o mnie zapomnieliscie :((( ide sie pod ziemie schowac,naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 20:39 No, co Ty? Sylwek na Cie ceko! Jo Cie kochom, a Ty śpis? Ryktuj sie dziywce, moze nom fto jakiego Sylwestra w necie zrobi? Tu jest ino jedna osoba, ftoro moze to zaaranżować , nas piykny pon Hanys! Tyn mo dryg do syćkiego! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 20:41 Nie wpadaj w skrajnosci! Pliizzzzzzzz! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 20:44 jak tu tryskac dobrym humorem,skoro przeszla mi kolo nosa taka okazja ( ha! ale przynajmniej ON moze byc z siebie dumny,ze mnie speszyl! ),w dodatku szlag trafil moje plany sylwestrowe i czuje,ze skonczy sie na tym,ze wyladuje... we wlasnym domu.I ja mam byc szczesliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:05 Wątek mi się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cattiva Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:49 coz... mnie ostatnio przesladuje chyba jakies pasmo niepowodzen i tyle.Odpuszcze juz powtarzanie tego,ze meskiego wsparcia brakuje mi najbardziej,a i Sylwestra dawno nie mialam takiego jak bym chciala,ale... cos mi sie od zycia powinno nalezec! Chyba sobie stane przed lustrem nago i stwierdze: naprawde masz zajebiste nogi (ha! zawsze o tym wiedzialam i mowie jak najbardziej powaznie),reszta... no ok,przeciez nie wszyscy faceci lubia te szczapy ;))) (nikomu nie ublizajac!),ale... dzis sie pomierzylam :) 90-75-95... no nie jest tak zle :) wiec czemu ja tak spartolilam to wczoraj ?!?!? dobra,juz nie bede o tym... :))) moze pojde do knajpy? ale kogo tam znajde? ... Odpowiedz Link Zgłoś
laband o czym myslom "Frelki" na Sylwestra? 29.12.03, 22:52 ups! - aze mi rozum stanou!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:56 No nie płacz już,że jesteś młoda, zgrabna i powabna... Weź "dupe w troki" i zrób coś ze sobą i własnym życiem, póki nie będziesz miała 40 i męża ćwoka... Nie dołuj też innych ;-) Napisałam, że wątek mi się podoba - więc nie schodz na manowce tematyczne ... Wyluzuj i pomyśl o innych. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 22:59 jak sobie zyczysz,juz nie bede :))) znajde w takim razie inny temat :))) jakies propozycje? ... bo dzis sie nudze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 23:00 Nuda to gwóźdż do trumny. Rozwiąż krzyżówkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 23:02 jak powiem cos o sobie,to... nakrzyczysz na mnie,ze farmazony opowiadam ! wiec pytam - jakies propozycje ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 23:09 a jo couki czas podsuchuja go to rozprawiocie Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: bla bla bla 29.12.03, 23:30 bo pewnie duzo jesz ! ale wiesz co lubie w Goralach ? ze oni zwykle lubia mnie.Choc z jednym ostatnio cos ochlodzily mi sie stosunki... jakos na nerwach mi zaczal grac,a ja zwyklam usowac sie z drogi,a nie klocic.A wogole,to bywa ktos z Was na Orawie? ... bo ja potrzebuje cos wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: bla bla bla 29.12.03, 23:38 jo ale niyma Goral , jo je Slonzok ze Glywic Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: bla bla bla 29.12.03, 23:40 a to lipa :( a co tam na Slasku slychac? nie ma jakis targow z motocyklami? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: bla bla bla 29.12.03, 23:41 coby bouo smiyszniyj to miyszkom ale we Niymcach - tak ze o Glywicach niywiela tera wia Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: bla bla bla 29.12.03, 23:48 Niemcy... toz to kraina moich ukochanych BMW ! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: bla bla bla 29.12.03, 23:51 BMW robiom we Bajerach, u nos na wiyrchu je VW - ale mosz recht BMV hje lepsze A jo myslou ize Ty ino na koniu jezdzisz, a sam i motor i auto - co jeszcze nos czeko? Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva buahhh 29.12.03, 23:55 BMW jako,ze Bardzo Mocne Wrazenia... the best ! choc wolniejsze od niejednego japonczyka i drozsze :( motocykle,samochody,plec brzydka ;))) i konie... chyba tyle.Juz nie powinnam Cie niczym zaskakiwac dzis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: buahhh 30.12.03, 18:59 NO NIE !!! I NIKT DZIS DO MNIE NIC NIE NAPISZE ??? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ba CI ta powiym... 30.12.03, 19:34 WHej!eź lepiy pocytoj o tyj Konstytucji UE to pokwalujemy, zacytałak sie na śmierzć Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: Ba CI ta powiym... 30.12.03, 20:39 eee... nie bede czytac o UE,bo tylko sie zdenerwuje,wcale mi sie to nie podoba,nie glosowalam na wejscie Polski do UE i narazie zdania zmieniac nie zamierzam - ja nie chce ! wiec poprosze inny zestaw pytan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ba CI ta powiym... 30.12.03, 20:48 pytom piyknie przecytoj, przecie ześ nie głuptok. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva grrrr... 30.12.03, 21:58 ach... pewnie,ze nie,ale niech sie tym kto inny zajmuje.Skoro moj glos w niczym nie pomogl,to i teraz nikt nie wezmie pod uwage mojego zdania,wiec moge sobie jedynie mowic o rzeczach waznych dla mnie i mozliwych do realizacji w moim malym swiatku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: kozdy z nos jest inksy... 30.12.03, 22:06 ... mnie zaś nosi tu i tam, furt mi mało ba, nojbarzyj mie ęcy to , zek głupio jak but...ozkracuje choćka , hale dzięki temu mi sie nie nudzi...Hej! Intrygujom mie te twoje kónie , mos swojego? I ka go trzymies? Narobio ś nimi jesce? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kozdy z nos jest inksy... 30.12.03, 22:10 i ty padosz Ciupazko izes je inkszo? dyc to samo jo by tysz mog sam szkryfnonc Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: kozdy z nos jest inksy... 30.12.03, 22:19 ...mom nadzieje , ze o sobie, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: kozdy z nos jest inksy... 30.12.03, 23:55 Laband napisal: ale jo mom wymiary 100 - 150 - 120 Hehehe! To daleko Ci do idealu Szwagerku! Moja gada, ze idal chlopa to: 80 - 100 - 42* * 80 lat 100 tys.$ na koncie 42 stopnie goraczki ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: kozdy z nos jest inksy... 30.12.03, 23:58 ech... czesc... mila noc... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: kozdy z nos jest inksy... 31.12.03, 00:13 Mila? Drozdze paczkuja i smierdzi... ;o((( Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Nie utop mi sie w tej wannie! 31.12.03, 00:21 Gdziez to sie podziala Twoja sila witalna, Cattivo? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Nie utop mi sie w tej wannie! 31.12.03, 00:28 na koniu jom wytrzonsua couko na zicher! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Nie utop mi sie w tej wannie! 31.12.03, 00:29 Hej! Ty tutaj, a my sobie z Hanysem ukwalujemy. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: Nie utop mi sie w tej wannie! 31.12.03, 00:29 aaa... poszla gdzies na spacer w poszukiwaniu wiosny wraz z nadejsciem zimy... To chyba normalne u mnie,ze w tym okresie robie sie jakas nieprzyjemna dla otoczenia i "ciezko strawna" ;))) Ale minie... nie boj sie... Narazie to klne na prawo i lewo...musze sobie czyms chyba ulzyc... masz jakis pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Nie utop mi sie w tej wannie! 31.12.03, 00:31 Zalatw kaca klinem - nawet tego moralnego. Pomaga! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva a psik ! 31.12.03, 01:08 Nie mam zadnego kaca moralnego,nic glupiego nie zrobilam (a to co zrobilam nie zalicza sie na szczescie do "moralniakow" ;))) ).Poprostu... tak jakos peletam sie od sciany do sciany i dumam nie wiadomo nad czym... zaraz policze chyba ile dni do wiosny zostalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupaga2 Re: a psik ! 31.12.03, 02:42 A Ty co mi tu mojego Roomy'iego podchwytujesz, on jest mój i nikomu go nie oddam. Roomy nakazuję Ci wracać do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupaga2 Roomy, właśnie zajrzałam do poczty...Ty mój jedyny 31.12.03, 03:00 Dziękuję.....przybywaj natychmiast, bo nie wytrzymam z tęsknoty. I zajrzyj do swojej skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: Roomy, właśnie zajrzałam do poczty...Ty mój j 31.12.03, 10:33 no tak... jeszcze mnie wszyscy opieprzaja w starym roku... zycie jest "cudowne" Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Roomy, właśnie zajrzałam do poczty...Ty mój j 31.12.03, 10:36 hm, to je ciekawe co sie na ty, forum ze "frelkamiä" dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
cattiva Re: Roomy, właśnie zajrzałam do poczty...Ty mój j 31.12.03, 15:06 uhhh... a ja Wam zycze (i moze sie nie zagalopuje tak jak wczoraj u znajomych i nie powiem,ze wesolych Swiat) szczesliwego nowego roku! BAWCIE SIE DOBRZE! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A my Wos tak syćkik radzi widzimy... 27.08.04, 18:00 ... i pytomy piyknie piście, piście , dawojcie jaki taki znak, ze jesce zyjecie, haj! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś