Dodaj do ulubionych

a ja tak Was lubie ...

24.12.03, 17:46
a ja jestem z Krakowa,rodem z podkarpacia,a tak lubie Gorali ! Sentyment
mam do Was okropny,ale dawno juz zadnego milego nie poznalam :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.it-net.pl 24.12.03, 18:14
      Pozdrowiomy i my tyk, co nos radzi widzom. Wesołyk Wom Świąt Wom zycymy i
      biercie sie do nos! Hej!
      • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 24.12.03, 21:43

A dzieki za zyczonka ! Tobie GORALU tez wszystkiego najlepszego! bo mi jakos
        te swieta sie nie udaly :(
        • laband Re: a ja tak Was lubie ... 24.12.03, 23:57
          To niy Goral ino Goralka, ale "piere" jak chop, he,he,hej!!!
          • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 01:28

ups... a to przepraszam najmocniej ! ale GORALKI tez bardzo lubie,mialam
            okazje w zazylej przyjazni niegdys z pewna zyc i dzieki niej nie popelnilam
            zyciowego bledu - ech... a jednak kurcze byl jeden GORAL,ktorego milo nie
            wspominam... jej brat,a moj eks...
          • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 01:29
            ups... a to przepraszam najmocniej ! ale GORALKI tez bardzo lubie,mialam
            okazje w zazylej przyjazni niegdys z pewna zyc i dzieki niej nie popelnilam
            zyciowego bledu - ech... a jednak kurcze byl jeden GORAL,ktorego milo nie
            wspominam... jej brat,a moj eks...
            • Gość: Ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.it-net.pl 25.12.03, 02:32
              To jo przychodze po pasterce, a wy jesce urzędujecie? I po mnie sie
              przejyzdzocie, he? Nic to, ide wreszcie spać, cas ku temu, hale nocka piykno,
              uroczystości tyz. A Ty cattiva w kościyle nie byłaś? Przy tak wielgig
              Świyntak trza przecie zajrzyć i kolyndę zaśpiywać, ba jako.Hej! Dobrej nocki.
              • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 02:53

a bylam,bylam... jak nie ?! I cos teraz spac nie moge.Jakas ochota mnie
                naszla...
                • Gość: Ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.it-net.pl 25.12.03, 12:51
                  Wstawoj! co telo długo śpis? He? Na swiecie piyknie, a Ty prześpis zycie, cy
                  jako?
                  • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 14:18

ano wstalam... ale dopiero teraz... faktycznie jest ladnie.Trzeba by zwlec
                    na jakis spacer swe kosci... ale mi sie dalej chce :(
                    • ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 21:43
                      Hej!...nynać? No problem, na pościyl marsz! Jee, zodnego pozytku z Wos nie
                      bee... Telo.Pozdr.
                      • hanys_hans Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 22:24
                        ciupazka napisała:

> Hej!...nynać? No problem, na pościyl marsz! Jee, zodnego pozytku z Wos nie
                        > bee... Telo.Pozdr.

Napewno po makoowkach je tako s´pioonco!
                        • ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 22:55
                          A kie telo nyno, to moze ni mo humoru, a moze jest za hrubo? Na to tyz
                          rade momy: gimnastyka prose pani, napewno pomoze, a nie nynanie...

www.chomiki.gora.prv.pl/
                          • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 25.12.03, 23:49
                            nynac? to po Waszemu kochac sie? moze ja sie goralskiej gwary przy okazji
                            naucze troche.Mialam swego czasu wielu znajomych z Orawy i zawsze jak chcieli
                            mi zrobic na zlosc,mowili po swojemu (bez zadnej obrazy bron Boze!) - i nic z
                            tego nie wiedzialam :(
                            • ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 11:04
                              Hehe, nynać - to w języku literackim spać, a w casie nynanio mozno sie tyz
                              kochać? He? Hale i mozno sadło se zawiązać i temu radzem gimnastyke z
                              chomikami, hehe... Kochanie to tyz gimnastyka. Widzem , ze u Tobie kosula
                              blizso ciału. Nei dobre i to! A moze i nolepse, he? No to nynojcie,
                              kochojcie pokiela cas na to. Hej! Pozdr.
                              • laband Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 11:09
                                widza ize nasze "frelki" zberezne mysli majom.
                                • ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 11:41
                                  A moze fces i Ty cosik na tym skorzystać, he? Hehe... Moze i Tobie chlyb
                                  ma myśli i nynać bez to przy swiyntak ni mozes? He? Do roboty, nietoty!
                                  Baby cekajom!

Jako to było:

" Alojz, ty byś tu lezoł, Alojz, ty byś tu społ,
                                  Alojz, nic o mnie nie dbos, Alojz, no coś ty za chop....
                                  Juz przesło miesiąc, a ty furt jak ciele,
                                  jo młodo jest , pierońsko fcem...
                                  Weź rus tom rzyciom, bo cie trepem strzele,
                                  w końcu mógłbyś rusyć sie, bok nerwowo jest...

Nei tak przy świyntak , kieście som w chałupak i dobrze wos nakormiyli,
                                  pasowało by prezenty wzajemnie se dać!!! Tak mi sie widzi, ze ftoro baba
                                  sprytniyjso to wie, jako se te prezenty sama mo wziąść, hehe... Hej!!!
                                  • laband Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 12:16
                                    fajne to bouo, jeszczech tego nic suyszon nikaj

ps

mom na mysli to ze Alojzym, hehe!
                                    • Gość: Ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.it-net.pl 26.12.03, 12:32
                                      No wiys! Przecie to w wątku: "koncert Barbórkowy" podoł Hanys , super
                                      piosenka ślonskao a jo "śpiywałak" to Jendrusiowi Basistemu w jego wątku: moje
                                      myśli i majaki" , cy jakosi tak...Hej!
                                      • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 13:19

no nie... ledwo sie obudzilam,a tu juz takie dyskusje za moimi plecami ! I
                                        znowu po dwa razy musze wszystko czytac,bo nie do konca rozumiem... :(
                                        eee,dzis juz takiej ladnej pogody nie ma :( To jak po Waszemu jest " kochac
                                        sie ",bo "moi gorale" mowili "stosunkowac sie" :))) pozdrawiam !!!
                                        • laband Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 14:43
                                          po naszymu je "pszoc se" a jak je po goralsku, to musi Ciupazka pedziec.

ps

mosz recht Ciupazko, fleciouch jak flauma do kompota!
                                          • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 16:20

a skad Ty jestes? ...
                                            • laband Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 16:25
                                              juz niy piyrszy roz myli mie "Szwagra ze Glywic" sam ktosik ze Goralami - jo
                                              tu je ino we gosciach, a ze godki momy ciupka podobne, to juz niy moja wina,
                                              he,he,hej!
                                            • roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 16:26
                                              Cattiva - wrazica cy cujnos?... ;o)))
                                              • ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 19:17
                                                Po prostu Gość! Hej! Roomcajsie! Co tak cicho siedzis? Mos świynta godos? Jo
                                                tys, "wyjątkowe", hehe. Telo, co roz kielacoz "odpocne" dzisiok przy kompie.
                                                Gości, a Gości. Juz im sie w chałupie znudziyło, popapali, popiyli to
                                                kolyndujom i śpiywajom coroz to piykniyjsom kolyndke, hehe. A ni mo fto
                                                przygrać, licyłak na Cie Roomcajsie...I dalyj licem...Telo.Pozdrowiom.Hej!
                                              • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 26.12.03, 22:03

zebym ja wiedziala o co Ty mnie pytasz... to pewnie bym i Ci powiedziala :)))
                                                • roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 27.12.03, 14:38
                                                  Hehehe! Cattivo zajrzyj na wątek o wrazicach i czujnosach to się dowiesz. ;o)))
                                                  • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 27.12.03, 22:42
                                                    aaa... nie mam dzis sily na zadne poszukiwania... wlasnie zaliczylam ze swoim
                                                    wujkiem ipreze-dancing dla 40-latkow,w knajpie,ktora w Krakowie jest na pewno
                                                    dobre 35 lat... Sami tacy jacys dziwni ludzie tam byli.Patrzyli sie na mnie,jak
                                                    na mloda dziewczyne z facetem po 40... no wiadomo... ma kase,wiec czemu by
                                                    nie... az mi glupio bylo.Nawet jakis dziadek mnie podrywal ;))) wykonczona
                                                    jestem.A potem jeszcze taszczyc tego zdechlaka do auta i jakos dowiezc go do
                                                    domu... dobrze,ze mi zasnal w samochodzie ;)))
                                                  • roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 27.12.03, 22:45
                                                    To uwazaj na krzyze! Bo przypuszczam, ze z taksowki tez Ty go wynosilas?;o)))
                                                  • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 27.12.03, 23:17

ach... taksowki nie bralam,bo odkad wszyscy rozkminili,ze jestem abstynentem
                                                    i nie pije,to zarowno znajomi jak i rodzina mnie wykorzystuja :( Dobrze,ze zima
                                                    sie niebawem skonczy,a motocykl co najwyzej jednego pasazera zabierze ze soba,w
                                                    dodatku mezczyzni boja sie kobiet za kierownica samochodu,a co dopiero
                                                    dwukolowca !!!
                                                  • Gość: Ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.it-net.pl 28.12.03, 00:06
                                                    Dobra jesteś... a na nartach też jeździsz?
                                                  • laband Re: a ja tak Was lubie ... 28.12.03, 12:34
                                                    z wujkym??!!
                                                  • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 28.12.03, 14:00
                                                    Nie jezdze na nartach,bo nie umiem :( i chyba juz nie zamierzam sie nauczyc,bo
                                                    jakos mnie to nie cieszy.Konno jezdze :)))
                                                  • laband Re: a ja tak Was lubie ... 28.12.03, 14:06
                                                    ups
                                                  • roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 28.12.03, 14:32
                                                    Mamy amazonkęęęęęęę?!....... (właśnie szczęka mi opadła) ;o)))
                                                  • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 28.12.03, 17:13
                                                    a to dlaczego Ci opadla? Toz to kobieta na motocyklu jest teraz ciekawszym
                                                    widokiem,niz kobieta na koniu ! Przynajmniej w mojej opinii.Zreszta na konskim
                                                    grzbiecie pol zycia spedzilam,czas zaczerpnac czegos nowego ...
                                                  • roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 28.12.03, 17:21
                                                    Motocykli coraz więcej, koni coraz mniej... ;o)))
                                                  • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 02:06

ale spartolilam sprawe... Czy ja kiedys jakiegos faceta bede miec? :(
                                                  • ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 08:17
                                                    ... i to jakiego faceta....Hej!
                                                  • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 12:05
                                                    co Ty taka rannna? Ja po 5 poszlam spac,a dopiero teraz wstalam... szkoda,ze
                                                    sie jeszcze nie opilam,zeby nic nie pamietac ze wczoraj ;) a tu cholera jak na
                                                    zlosc caly czas mam swiadomosc,ze w dupe dalam okropnie... a to byl TAKI
                                                    FACET... ech...
                                                  • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 19:34
                                                    no nie... w dodatku i Wy o mnie zapomnieliscie :((( ide sie pod ziemie
                                                    schowac,naprawde...
                                                  • ciupazka Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 20:39
                                                    No, co Ty? Sylwek na Cie ceko! Jo Cie kochom, a Ty śpis? Ryktuj sie dziywce,
                                                    moze nom fto jakiego Sylwestra w necie zrobi? Tu jest ino jedna osoba,
                                                    ftoro moze to zaaranżować , nas piykny pon Hanys! Tyn mo dryg do syćkiego!
                                                    Hej!
                                                  • roomtsays Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 20:41
                                                    Nie wpadaj w skrajnosci! Pliizzzzzzzz! ;o)))
                                                  • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 20:44
                                                    jak tu tryskac dobrym humorem,skoro przeszla mi kolo nosa taka okazja ( ha!
                                                    ale przynajmniej ON moze byc z siebie dumny,ze mnie speszyl! ),w dodatku szlag
                                                    trafil moje plany sylwestrowe i czuje,ze skonczy sie na tym,ze wyladuje... we
                                                    wlasnym domu.I ja mam byc szczesliwa?
                                                  • Gość: ola-f Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:05
                                                    Wątek mi się podoba...
                                                  • Gość: cattiva Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:49
                                                    coz... mnie ostatnio przesladuje chyba jakies pasmo niepowodzen i
                                                    tyle.Odpuszcze juz powtarzanie tego,ze meskiego wsparcia brakuje mi
                                                    najbardziej,a i Sylwestra dawno nie mialam takiego jak bym chciala,ale... cos
                                                    mi sie od zycia powinno nalezec! Chyba sobie stane przed lustrem nago i
                                                    stwierdze: naprawde masz zajebiste nogi (ha! zawsze o tym wiedzialam i mowie
                                                    jak najbardziej powaznie),reszta... no ok,przeciez nie wszyscy faceci lubia te
                                                    szczapy ;))) (nikomu nie ublizajac!),ale... dzis sie pomierzylam :) 90-75-95...
                                                    no nie jest tak zle :) wiec czemu ja tak spartolilam to wczoraj ?!?!? dobra,juz
                                                    nie bede o tym... :))) moze pojde do knajpy? ale kogo tam znajde? ...
                                                  • laband o czym myslom "Frelki" na Sylwestra? 29.12.03, 22:52
                                                    ups! - aze mi rozum stanou!!!
                                                  • Gość: ola-f Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:56
                                                    No nie płacz już,że jesteś młoda, zgrabna i powabna...
                                                    Weź "dupe w troki" i zrób coś ze sobą i własnym życiem, póki nie będziesz miała
                                                    40 i męża ćwoka...
                                                    Nie dołuj też innych ;-)
                                                    Napisałam, że wątek mi się podoba - więc nie schodz na manowce tematyczne ...
                                                    Wyluzuj i pomyśl o innych.
                                                    Pozdrowienia.
                                                  • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 22:59

jak sobie zyczysz,juz nie bede :))) znajde w takim razie inny temat :)))
                                                    jakies propozycje? ... bo dzis sie nudze...
                                                  • Gość: ola-f Re: a ja tak Was lubie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 23:00
                                                    Nuda to gwóźdż do trumny.
                                                    Rozwiąż krzyżówkę ...
                                                  • cattiva Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 23:02
                                                    jak powiem cos o sobie,to... nakrzyczysz na mnie,ze farmazony opowiadam !
                                                    wiec pytam - jakies propozycje ? ...
                                                  • laband Re: a ja tak Was lubie ... 29.12.03, 23:09
                                                    a jo couki czas podsuchuja go to rozprawiocie
                                                  • cattiva bla bla bla 29.12.03, 23:14

o Ty paskudo! to dolacz sie do rozmowy :)))
                                                  • laband Re: bla bla bla 29.12.03, 23:23
                                                    ale jo mom wymiary 100 - 150 - 120
                                                  • cattiva Re: bla bla bla 29.12.03, 23:30

bo pewnie duzo jesz ! ale wiesz co lubie w Goralach ? ze oni zwykle lubia
                                                    mnie.Choc z jednym ostatnio cos ochlodzily mi sie stosunki... jakos na nerwach
                                                    mi zaczal grac,a ja zwyklam usowac sie z drogi,a nie klocic.A wogole,to bywa
                                                    ktos z Was na Orawie? ... bo ja potrzebuje cos wiedziec...
                                                  • laband Re: bla bla bla 29.12.03, 23:38
                                                    jo ale niyma Goral , jo je Slonzok ze Glywic
                                                  • cattiva Re: bla bla bla 29.12.03, 23:40
                                                    a to lipa :( a co tam na Slasku slychac? nie ma jakis targow z motocyklami?
                                                  • laband Re: bla bla bla 29.12.03, 23:41
                                                    coby bouo smiyszniyj to miyszkom ale we Niymcach - tak ze o Glywicach niywiela
                                                    tera wia
                                                  • cattiva Re: bla bla bla 29.12.03, 23:48
                                                    Niemcy... toz to kraina moich ukochanych BMW !
                                                  • laband Re: bla bla bla 29.12.03, 23:51
                                                    BMW robiom we Bajerach, u nos na wiyrchu je VW - ale mosz recht BMV hje lepsze

A jo myslou ize Ty ino na koniu jezdzisz, a sam i motor i auto - co jeszcze
                                                    nos czeko?
                                                  • cattiva buahhh 29.12.03, 23:55
                                                    BMW jako,ze Bardzo Mocne Wrazenia... the best ! choc wolniejsze od niejednego
                                                    japonczyka i drozsze :(
                                                    motocykle,samochody,plec brzydka ;))) i konie... chyba tyle.Juz nie powinnam
                                                    Cie niczym zaskakiwac dzis ;)
                                                  • laband Re: buahhh 29.12.03, 23:57
                                                    no to juz czas is nynac

Dobryjnocki wszyskim!
                                                  • cattiva Re: buahhh 30.12.03, 00:22
                                                    nawzajem !
                                                    a czemu ciupzaki zabraklo ? :(
                                                  • cattiva Re: buahhh 30.12.03, 18:59

NO NIE !!! I NIKT DZIS DO MNIE NIC NIE NAPISZE ??? :(((
                                                  • ciupazka Re: Ba CI ta powiym... 30.12.03, 19:34
                                                    WHej!eź lepiy pocytoj o tyj Konstytucji UE to pokwalujemy, zacytałak sie na
                                                    śmierzć
                                                  • cattiva Re: Ba CI ta powiym... 30.12.03, 20:39
                                                    eee... nie bede czytac o UE,bo tylko sie zdenerwuje,wcale mi sie to nie
                                                    podoba,nie glosowalam na wejscie Polski do UE i narazie zdania zmieniac nie
                                                    zamierzam - ja nie chce ! wiec poprosze inny zestaw pytan ;)
                                                  • ciupazka Re: Ba CI ta powiym... 30.12.03, 20:48
                                                    pytom piyknie przecytoj, przecie ześ nie głuptok. Hej!
                                                  • cattiva grrrr... 30.12.03, 21:58

ach... pewnie,ze nie,ale niech sie tym kto inny zajmuje.Skoro moj glos w
                                                    niczym nie pomogl,to i teraz nikt nie wezmie pod uwage mojego zdania,wiec moge
                                                    sobie jedynie mowic o rzeczach waznych dla mnie i mozliwych do realizacji w
                                                    moim malym swiatku ;)
                                                  • ciupazka Re: kozdy z nos jest inksy... 30.12.03, 22:06
                                                    ... mnie zaś nosi tu i tam, furt mi mało ba, nojbarzyj mie ęcy to , zek
                                                    głupio jak but...ozkracuje choćka , hale dzięki temu mi sie nie
                                                    nudzi...Hej!
                                                    Intrygujom mie te twoje kónie , mos swojego? I ka go trzymies? Narobio ś
                                                    nimi jesce?
                                                  • laband Re: kozdy z nos jest inksy... 30.12.03, 22:10
                                                    i ty padosz Ciupazko izes je inkszo?

dyc to samo jo by tysz mog sam szkryfnonc
                                                  • ciupazka Re: kozdy z nos jest inksy... 30.12.03, 22:19
                                                    ...mom nadzieje , ze o sobie, hehe...
                                                  • cattiva Re: kozdy z nos jest inksy... 30.12.03, 22:19
                                                    to bylo do mnie?
                                                  • roomtsays Re: kozdy z nos jest inksy... 30.12.03, 23:55
                                                    Laband napisal: ale jo mom wymiary 100 - 150 - 120

Hehehe! To daleko Ci do idealu Szwagerku! Moja gada, ze idal chlopa to: 80 -
                                                    100 - 42*
                                                    * 80 lat
                                                    100 tys.$ na koncie
                                                    42 stopnie goraczki
                                                    ;o)))
                                                  • cattiva Re: kozdy z nos jest inksy... 30.12.03, 23:58
                                                    ech... czesc... mila noc... :(((
                                                  • roomtsays Re: kozdy z nos jest inksy... 31.12.03, 00:13
                                                    Mila? Drozdze paczkuja i smierdzi... ;o(((
                                                  • cattiva plusk ... 31.12.03, 00:17
                                                    to bylo w cudzyslowie... brak mi energii...
                                                  • roomtsays Nie utop mi sie w tej wannie! 31.12.03, 00:21
                                                    Gdziez to sie podziala Twoja sila witalna, Cattivo? ;o)))
                                                  • laband Re: Nie utop mi sie w tej wannie! 31.12.03, 00:28
                                                    na koniu jom wytrzonsua couko na zicher!
                                                  • roomtsays Re: Nie utop mi sie w tej wannie! 31.12.03, 00:29
                                                    Hej! Ty tutaj, a my sobie z Hanysem ukwalujemy. ;o)))
                                                  • cattiva Re: Nie utop mi sie w tej wannie! 31.12.03, 00:29
                                                    aaa... poszla gdzies na spacer w poszukiwaniu wiosny wraz z nadejsciem zimy...
                                                    To chyba normalne u mnie,ze w tym okresie robie sie jakas nieprzyjemna dla
                                                    otoczenia i "ciezko strawna" ;))) Ale minie... nie boj sie... Narazie to klne
                                                    na prawo i lewo...musze sobie czyms chyba ulzyc... masz jakis pomysl?
                                                  • roomtsays Re: Nie utop mi sie w tej wannie! 31.12.03, 00:31
                                                    Zalatw kaca klinem - nawet tego moralnego. Pomaga! ;o)))
                                                  • cattiva a psik ! 31.12.03, 01:08

Nie mam zadnego kaca moralnego,nic glupiego nie zrobilam (a to co zrobilam
                                                    nie zalicza sie na szczescie do "moralniakow" ;))) ).Poprostu... tak jakos
                                                    peletam sie od sciany do sciany i dumam nie wiadomo nad czym... zaraz policze
                                                    chyba ile dni do wiosny zostalo ;)
                                                  • ciupaga2 Re: a psik ! 31.12.03, 02:42
                                                    A Ty co mi tu mojego Roomy'iego podchwytujesz, on jest mój i nikomu go nie oddam.
                                                    Roomy nakazuję Ci wracać do nas.
                                                  • ciupaga2 Roomy, właśnie zajrzałam do poczty...Ty mój jedyny 31.12.03, 03:00
                                                    Dziękuję.....przybywaj natychmiast, bo nie wytrzymam z tęsknoty.
                                                    I zajrzyj do swojej skrzynki.
                                                  • cattiva Re: Roomy, właśnie zajrzałam do poczty...Ty mój j 31.12.03, 10:33
                                                    no tak... jeszcze mnie wszyscy opieprzaja w starym roku... zycie jest "cudowne"
                                                  • laband Re: Roomy, właśnie zajrzałam do poczty...Ty mój j 31.12.03, 10:36
                                                    hm, to je ciekawe co sie na ty, forum ze "frelkamiä" dzieje
                                                  • cattiva Re: Roomy, właśnie zajrzałam do poczty...Ty mój j 31.12.03, 15:06
                                                    uhhh... a ja Wam zycze (i moze sie nie zagalopuje tak jak wczoraj u znajomych
                                                    i nie powiem,ze wesolych Swiat) szczesliwego nowego roku!
                                                    BAWCIE SIE DOBRZE!
                                                  • ciupazka Re: A my Wos tak syćkik radzi widzimy... 27.08.04, 18:00
                                                    ... i pytomy piyknie piście, piście , dawojcie jaki taki znak, ze jesce
                                                    zyjecie, haj!
                                                    Telo.Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka