ellenai 18.11.03, 20:02 ciekawe jak sie spiszecie:))))))))))))pozdrawiam h3ehehehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grekaa Re: no to ja ide,:((((( 18.11.03, 20:04 idziesz? to i ja spadam, dam szansę innym (czającym się)hehe eh muszę zbierać siły:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: no to ja ide,:((((( 18.11.03, 20:10 serio...dobra nieche bedzie ja sie przyczaje tez gdzies z boku ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 18.11.03, 20:37 spisaliscie sie na medal, czyli na browarka, ze hoho, gratulacje zawisz,:)) 0buzka a widze ,ze machina dalej sie toczy bo dalej posty sie pojawiaja, nie ma jak tak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: no to ja ide,:((((( 18.11.03, 20:44 Dobra jest juz 20.49 ja teraz ide moze pozniej wpadne trzeba co porobic w koncu :D CU folks!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 18.11.03, 20:45 aj,szkoda, ze ci sie czas konczy,fajnie tu tak jest z wami,no ale ja tez musze odkleic sie od kompa:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 23.11.03, 20:47 sie polozyc na chwile,bo "poty na mnie bija" ,zobaczymy sie sie bedzie lezalo: ((((hehehe wredne chorobsko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: no to ja ide,:((((( 24.11.03, 00:05 Oj biedna! Wracaj do zdrowia bo z kim bede gadać po nocach ;) Ja spróbuje się dziś położyć o w miarę przyzwoitej porze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: no to ja ide,:((((( 24.11.03, 00:12 a ja właśnie zasiadam do czytania forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 24.11.03, 01:07 pewnie ciebie jacaa juz tu nie ma, ja posiedze jeszcze troche i poznej pojde spac,mam nadzieje,ze sie fajnie czytalo:))))) giks kochana juz sie czuje troche lepiej,dzieki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 25.11.03, 22:41 no to ja ide, na mnie czas, nikt nic nie pisze,wiec sie urywam,pozniej zagladne do was:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 26.11.03, 18:57 ale wroce za jakies godzinke ,dwie:))))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 29.11.03, 17:32 nikogo nie ma , nikt nic tu nie pisze, to ja tez ide sobie,na te zakupy,:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ??? 01.12.03, 17:38 zawisz ja tu jestem caly czas,gdzie ty sie podziewasz??????hmmmmmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 03.12.03, 06:02 spac,bo juz pozno,a wy wstawaaaaaaaac bo ranek sie zblizaaaaaaaaaa:!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: no to ja ide,:((((( 03.12.03, 08:40 Elle no coś ty Dla mnie 6 rano to środek nocy ;)wtedy to ja tak naprawde dopiero zasypiam i przewrracam sie na drugi bok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 03.12.03, 15:48 no niby dla mnie tez 6 rano to wczesnie,wstaje po 7 rano:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 03.12.03, 22:58 kurde muszeee heheh na 45 min, giks czuwaj na strazy!!!! wiesz te widly i wstazka w nagrode czekaja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Będę :)))) 03.12.03, 23:02 Dla tych wideł i wstążki to zrobie wszystko ;) moge tu siedzieć nawet do rana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Będę :)))) 03.12.03, 23:51 warto, mowie ci warto siedziec i trzaskac postami heheh widly wyborowe a wstazka w pieknym razacym swiatecznym czerwonym kolorze!!!! bedziesz kochana blyszczec!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks wstążka? Nie mnie chyba n/t 03.12.03, 23:59 to chyba nie ja tylko "ON" będzie błyszczeć no chyba, że masz na myśli mnie i wstążkę na moim prezencie ;) hi hi ih Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wstążka? Nie mnie chyba n/t 04.12.03, 00:01 ja mysle ze wstazke przywiazemy do twoich widel:))) czy jakos sobie innaczej zyczysz? moze do rozgi????zamiast widel heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: wstążka? Nie mnie chyba n/t 04.12.03, 00:03 Tiaaa jeszcze troche to zrobisz ze mnie jakąś czarownice na miotle ;) A widły to miały być dla zawiszy i wstążka też a nie dla mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wstążka? Nie mnie chyba n/t 04.12.03, 00:07 giks ty mu tak oddajesz te atrybuty wladzy????a co w zamian za to??????? przeciez on rogi ma to mu wystarczy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
giks BUAHAHAHAHAHA!!! 04.12.03, 00:17 wiesz co normalnie oplułam se monitor przez Ciebie! Świetna jesteś....... a zawisz to nam da jak tu wpadnie ;) Ps. już ja wiem co by było w zamian ;) ale jak mam go dostać w prezencie to wstążka musi być nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: BUAHAHAHAHAHA!!! 04.12.03, 00:27 bez wstazki to nie ujdzie heheh :((((((( ehehhe zawisz zajety zboznym celem i sie nie pojawia,az te rogi mu rosna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: BUAHAHAHAHAHA!!! 05.12.03, 21:37 wlasnie przeczytalem ! Ladnie nie dosc ze mi zaistalowaliscie rogi na stale to jeszcze widly w prezencie ?! czekajcie,czekajcie jak Was sie zapytaja czy byliscie grzeczne w tym roku to co powiecie? ha ? ta....nie bedzie Mikolaja! :) Chyba sobie musze zapuscic wlosy troche dluzsze bo sie tak dziwnie na mnie ludzie na ulicy patrza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: BUAHAHAHAHAHA!!! 05.12.03, 22:01 no wlasnie zawisz my dbamy o ciebie:))) my troskliwe bialoglowy jestesmy:)))) rogi przykryj czapka ,zimno teraz bo sie nabawisz chorob !!!!!hehehe a grzeczne to "my zawsze jestemy",giks NO NIE?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: BUAHAHAHAHAHA!!! 06.12.03, 20:08 Ale dbajcie prosze bardzo...czapek jakos nie nosze chyba ze bardzo zimno albo nartach ewentulanie desce ale jak sie tak dalej beda przygladac to chyba zaczne. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: BUAHAHAHAHAHA!!! 06.12.03, 20:11 heheh zawisz, dbaj o siebie tez, cobysmy same nie zostaly:)) mezczyzn tutaj jak na lekarstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 04.12.03, 23:04 bo musze, a wy dalej ratujcie millera:)))) hehehe sprawdze jak wam poszlo za 45 min Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to ja ide,:((((( 05.12.03, 22:57 znowu nie ma nikogo ,no to ja ide:((((wroce pozniej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: no to ja ide,:((((( 16.12.03, 19:15 wpisze sie tu ze mnie nie bedzie ,postaram sie wrocic:) Odpowiedz Link Zgłoś