jepat 12.05.02, 02:55 Mam pytanie ,jak uważacie kto przyczynił się do waszych sukcesów w jakich kolwiek dziedzinach a kto był głównym winowajcą porażek?? Co uważacie za swój największy sukces niematerialny a co za porażkę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.r.y.s.i.a Re: Jak myślicie ?? 12.05.02, 10:04 Pytanie jest trudne i muszę je przemyśleć ale winduję je w górę bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Jak myślicie ?? 12.05.02, 22:24 Trudność tego pytania polega na tym że tutaj można napleść wszystko ,ale idziesz przed lustro i musisz spojrzeć tej osobie co pisała w oczy -niektórzy odwracają wzrok.... .To boli jak nie możesz z sobą wytrzymać i nie masz nic czym możesz się pochwalić przed sobą samym.A jeśli wszystko jest O`K to masz dobre zdanie o sobie i nie przejmujesz się co inni myśla o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Jak myślicie ?? 13.05.02, 00:16 Jedno stanowczo moge powiedzieć ,wszystkie porażki małe i dużo a jest ich sporo zawdzięczam jednemu bezczelnemu facetowi ,czasami doprowadzał mnie do białości ,chciałem coś robić a on mówił całkiem co innego niż zaplanowałem .Od kilku lat całkiem dobrze nam się układa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Jak myślicie ?? 13.05.02, 00:19 W poscie wyżej myśle oczywiście o sobie ,natomiast w temacie sukcesów (albo tego co ja uważam za mój sukces ) mam wiele osób które mnie do tego popychały. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Jak myślicie ?? 13.05.02, 00:31 Chcąc dac przykład powiem pierwszy. w swerze powiedzmy małżeńskiej uważam za sukces nie zdradzenie żony,jesteśmy po ślubie coś koło 7-8 lat.Może nie jest to wielkie halo ale dużo pracujac ,jeżdżać w różne miejsca ,hucznie się bawiąc okazje są i będą ,wszystko to kwestia wyboru .a tak na marginesie ,kupiliśmy dzisiaj 10 flaszek wódki a co niech sobie stoi ,jeść nie woła ,do końca maja powinno wystarczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Jak myślicie ?? IP: *.dyn.optonline.net 13.05.02, 01:46 Faktycznie mnie zaskoczylo to pytanie ( w pozytywny sposob).....moim osobistym sukcesem bylo 3 rzeczy 1.Byc z facetem ktorego kochalam dawno temu a ktory byl w innym zwiazku......wydawalo sie to niemozliwe zebysmy kiedykolwiek byli razem a jednak cierpliwosc i wiara czasami sie polaca 2.Marzylam o studjach na UCLA w Californii 3.Kupno forda Mustanga w wersji kabrio ( kocham ten samochod) To byly moje marzenia jak mialam 18 lat....spelnilam je wszystkie,a zawdzieczam to wlasnemu uporowi i cierpliwosci no i oczywiscie ciezkiej pracy!!!!Ale warto bylo.... Porazki......za najwieksza swoja porazke uwazam utrate przyjaciol i znajomych oraz rodziny (mam na mysli dalszej)znajomychi przyjaciol stracilam z wlasnej winy brak czasu i odleglosc........zmiana pogladow na zycie...nie mam nic wspolnego co mogloby mnie z nimi nadal laczyc....ja mam inne zainteresowania,inny tryb zycia,dla nich to dzieci dom i gdzie i u kogo by zabawic na imprezie zeby cos sie napic.....zbyt wiele nas rozni i nie jestem juz w stanie przeskoczyc tych roznic,dlatego nasze spotkania byly coraz rzadsze i nudne az w koncu ustaly.A co do dalszej rodziny to ciotki i wujostwo zaczelo zaczesto zagladac mi do portwela i tematy poruszane ze mna dotyczyly wylacznie finansow ich i moich....... Pozdrawiam Kate Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Jak myślicie ?? 13.05.02, 03:07 GDY umiera marzenie człowiek też umiera ,tylko umysł nie zdążył jeszcze ciała poinformować.Umarł gdy miał 30 lat -pochowali go w wieku lat 60 ........ takie refleksje mi się nasuneły po przeczytaniu postu KATE,odważna kobitka umie walczyć o swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Jak myślicie ?? IP: *.dyn.optonline.net 13.05.02, 17:14 Dzieki jepat za refleksje ale szczerze mowiac nie bardzo ja kumam ...oco chodzi z tym umieraniem........czy to ze sie zmienilam uwazasz za smierc......Napisz troche wiecej .....bede cie wdzieczna :o)))))) Pozdrawiam kate Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Jak myślicie ?? 14.05.02, 00:14 Gość portalu: kate napisał(a): > Dzieki jepat za refleksje ale szczerze mowiac nie bardzo ja kumam ...oco chodzi > > z tym umieraniem........czy to ze sie zmienilam uwazasz za smierc......Napisz > troche wiecej .....bede cie wdzieczna :o)))))) > > Pozdrawiam kate JA uważam że ludzie powinni mieć marzenia ,niewstydzić sie tego i umieć o to walczyć (ty właśnie to robisz),niestety większość ludzi przetważa jedzenie na nawóz i to cały cel ich życia.Dla mnie osobiście człowiek bez marzeń to martwy człowiek tylko pochowają go 40 lat póżniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Jak myślicie ?? IP: 207.30.78.* 13.05.02, 18:00 jepat napisał(a): > Co uważacie za swój > największy sukces niematerialny a co za porażkę?? Lubię sam siebie i sam siebie toleruję. A to dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Jak myślicie ?? 14.05.02, 01:02 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > jepat napisał(a): > > > Co uważacie za swój > > największy sukces niematerialny a co za porażkę?? > > Lubię sam siebie i sam siebie toleruję. A to dużo. > Muszę sie przyznać,sam sobie siebie zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś