Dodaj do ulubionych

Jak myślicie ??

12.05.02, 02:55
Mam pytanie ,jak uważacie kto przyczynił się do waszych sukcesów w jakich
kolwiek dziedzinach a kto był głównym winowajcą porażek?? Co uważacie za swój
największy sukces niematerialny a co za porażkę??
Obserwuj wątek
    • m.a.r.y.s.i.a Re: Jak myślicie ?? 12.05.02, 10:04
      Pytanie jest trudne i muszę je przemyśleć ale winduję je w górę bo warto.
      • jepat Re: Jak myślicie ?? 12.05.02, 22:24
        Trudność tego pytania polega na tym że tutaj można napleść wszystko ,ale
        idziesz przed lustro i musisz spojrzeć tej osobie co pisała w oczy -niektórzy
        odwracają wzrok.... .To boli jak nie możesz z sobą wytrzymać i nie masz nic
        czym możesz się pochwalić przed sobą samym.A jeśli wszystko jest O`K to masz
        dobre zdanie o sobie i nie przejmujesz się co inni myśla o tobie.
    • jepat Re: Jak myślicie ?? 13.05.02, 00:16
      Jedno stanowczo moge powiedzieć ,wszystkie porażki małe i dużo a jest ich sporo
      zawdzięczam jednemu bezczelnemu facetowi ,czasami doprowadzał mnie do
      białości ,chciałem coś robić a on mówił całkiem co innego niż zaplanowałem .Od
      kilku lat całkiem dobrze nam się układa !!!!
      • jepat Re: Jak myślicie ?? 13.05.02, 00:19
        W poscie wyżej myśle oczywiście o sobie ,natomiast w temacie sukcesów (albo
        tego co ja uważam za mój sukces ) mam wiele osób które mnie do tego popychały.
        • jepat Re: Jak myślicie ?? 13.05.02, 00:31
          Chcąc dac przykład powiem pierwszy. w swerze powiedzmy małżeńskiej uważam za
          sukces nie zdradzenie żony,jesteśmy po ślubie coś koło 7-8 lat.Może nie jest to
          wielkie halo ale dużo pracujac ,jeżdżać w różne miejsca ,hucznie się bawiąc
          okazje są i będą ,wszystko to kwestia wyboru .a tak na marginesie ,kupiliśmy
          dzisiaj 10 flaszek wódki a co niech sobie stoi ,jeść nie woła ,do końca maja
          powinno wystarczyć
          • Gość: kate Re: Jak myślicie ?? IP: *.dyn.optonline.net 13.05.02, 01:46
            Faktycznie mnie zaskoczylo to pytanie ( w pozytywny sposob).....moim osobistym
            sukcesem bylo 3 rzeczy 1.Byc z facetem ktorego kochalam dawno temu a ktory byl
            w innym zwiazku......wydawalo sie to niemozliwe zebysmy kiedykolwiek byli razem
            a jednak cierpliwosc i wiara czasami sie polaca
            2.Marzylam o studjach na UCLA w Californii
            3.Kupno forda Mustanga w wersji kabrio ( kocham ten samochod)
            To byly moje marzenia jak mialam 18 lat....spelnilam je wszystkie,a zawdzieczam
            to wlasnemu uporowi i cierpliwosci no i oczywiscie ciezkiej pracy!!!!Ale warto
            bylo....

Porazki......za najwieksza swoja porazke uwazam utrate przyjaciol i znajomych
            oraz rodziny (mam na mysli dalszej)znajomychi przyjaciol stracilam z wlasnej
            winy brak czasu i odleglosc........zmiana pogladow na zycie...nie mam nic
            wspolnego co mogloby mnie z nimi nadal laczyc....ja mam inne
            zainteresowania,inny tryb zycia,dla nich to dzieci dom i gdzie i u kogo by
            zabawic na imprezie zeby cos sie napic.....zbyt wiele nas rozni i nie jestem
            juz w stanie przeskoczyc tych roznic,dlatego nasze spotkania byly coraz rzadsze
            i nudne az w koncu ustaly.A co do dalszej rodziny to ciotki i wujostwo zaczelo
            zaczesto zagladac mi do portwela i tematy poruszane ze mna dotyczyly wylacznie
            finansow ich i moich.......

Pozdrawiam Kate
    • jepat Re: Jak myślicie ?? 13.05.02, 03:07
      GDY umiera marzenie człowiek też umiera ,tylko umysł nie zdążył jeszcze ciała
      poinformować.Umarł gdy miał 30 lat -pochowali go w wieku lat 60 ........ takie
      refleksje mi się nasuneły po przeczytaniu postu KATE,odważna kobitka umie
      walczyć o swoje
      • Gość: kate Re: Jak myślicie ?? IP: *.dyn.optonline.net 13.05.02, 17:14
        Dzieki jepat za refleksje ale szczerze mowiac nie bardzo ja kumam ...oco chodzi
        z tym umieraniem........czy to ze sie zmienilam uwazasz za smierc......Napisz
        troche wiecej .....bede cie wdzieczna :o))))))

Pozdrawiam kate
        • jepat Re: Jak myślicie ?? 14.05.02, 00:14
          Gość portalu: kate napisał(a):

> Dzieki jepat za refleksje ale szczerze mowiac nie bardzo ja kumam ...oco chodzi
          >
          > z tym umieraniem........czy to ze sie zmienilam uwazasz za smierc......Napisz
          > troche wiecej .....bede cie wdzieczna :o))))))
          >
          > Pozdrawiam kate

JA uważam że ludzie powinni mieć marzenia ,niewstydzić sie tego i umieć o to
          walczyć (ty właśnie to robisz),niestety większość ludzi przetważa jedzenie na
          nawóz i to cały cel ich życia.Dla mnie osobiście człowiek bez marzeń to martwy
          człowiek tylko pochowają go 40 lat póżniej
    • Gość: Piotrek Re: Jak myślicie ?? IP: 207.30.78.* 13.05.02, 18:00
      jepat napisał(a):

> Co uważacie za swój
      > największy sukces niematerialny a co za porażkę??

Lubię sam siebie i sam siebie toleruję. A to dużo.

• jepat Re: Jak myślicie ?? 14.05.02, 01:02
        Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> jepat napisał(a):
        >
        > > Co uważacie za swój
        > > największy sukces niematerialny a co za porażkę??
        >
        > Lubię sam siebie i sam siebie toleruję. A to dużo.
        >
        Muszę sie przyznać,sam sobie siebie zazdroszczę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka