Dodaj do ulubionych

Niespodziewanie

24.04.04, 13:23
Niespodziewanie wczoraj zrobiłem sobie w domu imprezke. Mama poszła na
imieniny do znajomych a tata jest w sanatorium do 9 maja :] Zadzwoniłem po
kumpla, potem poszliśmy po jeszcze dwóch kolegów no i w sumie była to 4
osobowa balanga. Kupiliśmy dwa wina - jakies kokosowe z 10 zł i potem jakieś
markoni (taka podróbka martini za 7,40 zł hehe ale z nas żule zawodowi)
jeszcze uzupełniliśmy potem zapasy jednym heinekenem i jedną tatrą - coby za
góroli wypić ;-) No i sobie tańczyliśmy i ogólnie sie wygłupialiśmy - fajnie
było - może dlatego, że były tylko 4 osoby a może tak po prostu miało być :)
Kumle zmyli sie około 23 czy nawet póxniej a ja od razu padłem i zasnąłem -
ale mnie dzisiaj suszy :P
Obserwuj wątek
    • korky Zapomniałem dodać... 24.04.04, 13:26
      ... że najbardziej lubie takie nie planowane spotkania, spontaniczne - są
      najfajniejsze, bo nie wiadomo nigdy co się wydarzy ani gdzie się obudzi, :PPP A
      jak się planuje cos to zazwyczaj albo jest nudno, albo nic z tego nie wychodzi -
      taka prawda. Pozdrowienia dla nie planujących :)))
      • korky Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 15:03
        A dzisiaj moja mam chyba znowu gdzieś idze... tylko pytanie czy dam radę dwa
        dni pod rząd?! :)
        • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 16:25
          pewno ze dasz rade,byles nie przecholowal:)raz sie jest mlodym wiec trzeba
          uzywac zycia(umiar jednak wskazany) hehehehhe,ale zescie Tatre za goroli wypili
          to sie chwali!cmok korky:)))))))))))))
          • jacaaa2 Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 18:56
            no jak to tak -toz to wygladało na bal samców ,a gdzie kobiety ?? tak sami
            balować fujjjjjjjjjjj
            • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 19:00
              hehehehhehe,jaca nie wszedzie bialoglowy sa dostepne a bale samcow to wy tez
              lubicie czasem urzadzac zeby o nas poplotkowac heheh
              • aleks44 Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 19:36
                towarzystwo kobiet jest wskazane i tak powinno być.
                gdyby były dziewczyny ,to by go dzisiaj nie suszyło , nie chlał by ,tylko sie
                dziewczynami zajmował hi hi ,ja bym tak na jego miejcu zrobił.
                > pozdr aleks44
                • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 19:39

oj aleks ale moglby tak nagle i niespodziewanie po 9 mcach bocian sie pojawic o
                  korkyego a to chyba gorsze od kaca,nie uwazasz?

.... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka!

tu sie klika na Gorlice!
                  a tu na Nowy Sacz!
                  • jacaaa2 Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 19:52
                    no pewnie aleks kobiety to podstawa imprez bez nich ani rusz
                    • korky Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 20:00
                      no czasami tak - ale jak zrzędą nad uchem, że już starczy tego pica to nie są
                      mile widziane :)
                      • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 20:02
                        korky i pamietaj o tym bocianie z tobolkiem!
                      • jacaaa2 Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 20:03
                        no z tego co widze to masz male doswiadczenie z kobietami,a jednak one musz być
                        • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 20:05
                          korky jest ostrozny i to jest dobre

.... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka!

tu sie klika na Gorlice!
                          a tu na Nowy Sacz!
                          • aleks44 Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 20:24
                            jacca ma racje , a ja nie bede lekcji udzielał,ale mówie tak jak powinno byc
                            zresztą patrząc na to z innej strony jak chłopaki malo picia mieli to po co
                            zapraszac jeszcze dziewczyny ,one też cos pic muszą, no nie ????
                            nie wspomne ze zagrycha tez powinna byc hi hi.
                            • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 24.04.04, 20:28
                              hehehehh bale samcow tez dobra rzecz e tam czepiace sie heheh
                              • korky Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 09:37
                                no właśnie !!! Piję z kim chcę i gdzie chcę :)))
                                • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 16:49
                                  hehe i bociana sie wystrzegasz, hehehehh
                                  • korky Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 18:51
                                    bociana to juz 19 lat sie wystrzegam i mi sie udaje - bo nigdy nie miałem
                                    okazji go spotkać hehe
                                    • aleks44 Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 19:21
                                      przyjedz w nasze strony mam miejsca gdzie bociana zobaczysz na 100 %
                                      ale czarnego to w tamtym roku nie widziałem.Dwa lata temu widziałem w okolicy
                                      Radocyny ,tam też są żeremie bobrow.
                                      • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 20:40
                                        czarnego bociana to tez pamietam z polski , latal taki jeden,ale na szczescie
                                        nic mi nie przyniosl, a o bobrach to tylo slyszalam ,nigdy nie widzialam:(
                                        • aleks44 Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 20:56
                                          jezeli chodzi o bociany i to czarne to widzialem kilka razy,bobra nie widzialem
                                          na wolnosci,ale wiem gdzie sa,tylko ze trzeba by pojechac noca ,tak zeby byc
                                          przy zeremiach jak swita.moze jak mnie kiedys najdzie to pojade.zeremie sa
                                          w Radocynie i Wolowcu musze sie kiedys wybrac.
                                          • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 20:58
                                            nie znam zwyczai bobrow,nie wiem kiedy sie panosza po rzece, a radocyna to tak
                                            blisko mnie byla!
                                            • aleks44 Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 21:17
                                              Radocyna i Wolowiec byly blisko Ciebie,ale jak kiedys przyjedziesz to wszystko
                                              nadrobisz,oj nnazbiera Ci sie nazbiera hi hi hi
                                              • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 21:30
                                                e to ja tak musze na pol roku gdzie przyjechac, tylko ze to tak nie da rady heh
                                                • aleks44 Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 23:20
                                                  tak sobie pomyslalem,bo wiem jak ktos przyjedzie to nie wie gdzie sie ma
                                                  ruszyc,bo do tylu miejsc chcialby wstapic ,a czas goni
                                                  • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 23:41
                                                    czasu to zwykle jest na wszystko malo! hehe
                                                  • aleks44 Re: Zapomniałem dodać... 25.04.04, 23:56
                                                    to bedziesz miala problem , jak przyjedziesz ,bo do tylu miejsc
                                                    masz zagladnac,a czasu malo,co wybrac z czego zrezygnowac ??
                                                  • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 26.04.04, 01:12
                                                    dokladnie ,nie bede wiedziala co zrobicheheh
                                                  • aleks44 Re: Zapomniałem dodać... 26.04.04, 11:10
                                                    przyjedziesz,cztery sciany,maz na spacer do lasu ,a Ty pilot i telenowele hi hi
                                                  • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 26.04.04, 16:21
                                                    eheh ,ja i telenowele?niemozliwe!cmok
                                                  • korky Re: Zapomniałem dodać... 27.04.04, 15:45
                                                    to chyba raczej ja i telenowele tzn. tylko klan hehe :)
                                                  • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 27.04.04, 16:00
                                                    telenowela ludzka rzecz,mozna ogladnac korky,kazdy ma swoje tkz guilty
                                                    pleasures wiec nie ma sobie co odmawiac tej przyjemnosci
                                                  • korky Re: Zapomniałem dodać... 28.04.04, 14:43
                                                    wiadomo - klanu nie można opuścić hehe
                                                  • ellenai Re: Zapomniałem dodać... 28.04.04, 17:00
                                                    widze,ze nie mozna,bo sie to zle odbic moze na psychice heh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka