ellenai Re: witam i o zdrowie 17.01.05, 18:20 asku kochany,jestes !!!!!!!!!!!!!!!!!moje zdrowie ok,cos grypa probuje mnie sie dorwac ale sie broni ostro,cieplej sie zrobilo wiec moze bedzie calkiem dobrze,a co u ciebie>?dawno cie tu nie bylo na forum,oj brakowalo ciebie bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 dziekuje ell 17.01.05, 19:20 u mnie nienajlepiej;)ale nie poddaje sie musze przyznać jedno Panie ze szpitala na młyńskiej są wspaniale!!!!szczególnie z oddziału nefrologii Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dziekuje ell 17.01.05, 20:16 ojej,nerki!asek nie daj sie!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: dziekuje ell 17.01.05, 22:22 Ale z jedna da sie zyc choc nie zycze tego nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dziekuje ell 17.01.05, 23:40 da sie wlasnie zyc,byle sie nie zalamac,moja mama zyje z jedna pracujaca,druga jest martwa,oj tez przeszlismy przez rozne nefrologie,a niech to!wszyskto mozna przetrwac1 Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 nerki jak narazie odpukać 18.01.05, 08:21 ok na nefrologie trafiłam bo nie było miejsca na oddziale wew.. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nerki jak narazie odpukać 18.01.05, 16:22 ojej,to dobrze ze nerki nie ale ty nam nie choruj! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: witam i o zdrowie 17.01.05, 22:51 a ja odpowiadam,nie jest zle ,zawsze mozna byc chorym,ale skoro piszesz o szpitalu to zycze szybkiego powrotu do zdrowia,nie Daj sie biedzie pozdrawiam jem teraz chalwe (czy halwe) tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś