Gość: kate IP: *.dyn.optonline.net 15.06.02, 00:04 John Gotti zmarl w poniedzialek w wieku 61 lat pogrzeb jest jutro .....mam nadzieje ze wiecie kto to jest Z rodziny Gambino Kate Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Jutro jest Pogrzeb IP: 207.30.78.* 15.06.02, 14:55 Napisz coś więcej o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Jutro jest Pogrzeb 16.06.02, 15:26 czyzby Gotti to jakas pozytywna postac? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jutro jest Pogrzeb 16.06.02, 10:42 Gość portalu: kate napisał(a): > John Gotti zmarl w poniedzialek w wieku 61 lat pogrzeb jest jutro .....mam > nadzieje ze wiecie kto to jest > > > Z rodziny Gambino > Kate Ktos z twojej rodziny, Kate?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Jutro jest Pogrzeb IP: *.pk.edu.pl 16.06.02, 11:33 A bedzie Ozzy Osbourne ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jutro jest Pogrzeb 16.06.02, 11:36 A moze bendzie Tony Soprano i jego ferajna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Jutro jest Pogrzeb IP: *.pk.edu.pl 16.06.02, 15:23 A czy przypadkiem luzozercy nie opchneli Engela JR ? Nie ????? A to pech ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: Do you speak English ?..if so,please read IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.06.02, 16:04 Mobster John Gotti given final farewell ------------------------------------------------------------------------------- - ------------------------------------------------------------------------------- - NEW YORK (AP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Do you speak English ?..if so,please read IP: *.pk.edu.pl 16.06.02, 18:08 Was wunschen Sie Herr Norby ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: gammaray IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.06.02, 19:01 Artikel den Sie sich wünschen...... jak widzisz musisz poprawic nieco pisownie ktora niekiedy odrobinke rozni sie od polskiej.Pozatym na codzien uzywam wylacznie angielskiego stad bez zlosliwosci przeslalem artykul o Gotti by przyblizyc nieco zagadnienie o ktorym niestety nie masz pojecia. Gamma i ray pisze sie oddzielnie skoro masz ochote uzywac jezyka angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: gammaray IP: *.pk.edu.pl 17.06.02, 00:04 Gość portalu: Norbert napisał(a): > Artikel den Sie sich wünschen...... > > jak widzisz musisz poprawic nieco pisownie ktora niekiedy odrobinke rozni sie > od polskiej.Pozatym na codzien uzywam wylacznie angielskiego stad bez > zlosliwosci przeslalem artykul o Gotti by przyblizyc nieco zagadnienie o > ktorym niestety nie masz pojecia. > Gamma i ray pisze sie oddzielnie skoro masz ochote uzywac jezyka angielskiego. Masz racje - oddzielnie. tyle tylko ze owo GammaRay zapozyczylem sobie z tworczosci K. Hansena (o czym wszyscy wiedza) - a oni przewrotnie pisza razem .... pozdrowienia GammaRay (razem) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do you speak English ?..if so,please read 16.06.02, 18:43 Tak , tak Norbercie !!!! Tylko ,że ja po angielsku tylko Ok. PS Mam taki pomysł .Jak będziecie się kłócić z Piotrkiem to po angielsku. Przynajmniej nie będę się denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: Marysia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.06.02, 19:26 To nie chodzi o klotnie ale sledze watek o Gotti i okazuje sie ze czesc nie wie o czym mowi autor rozmowy a ze wpadl mi artykul o nim ale w jezyku ktory tu gdzie jestem jest uzywany wiec wyslalem go dla rozjasnienia nieco mrokow tej "tajemnicy". a teraz jesli nie wiesz:...John Gotti (61) mafioso odsiadywal kare dozywotniego wiezienia w wiezieniu stanowym w Missouri gdzie zmarl na raka krtani.Przez jednych uwazany za bohatera a przez innych za bandziora.Niemniej w pogrzebie wzielo udzial 100 samochodow wypelnionych kwiatami i tysiace ludzi.Bedzie lezal na cmentarzu w sasiedztwie takich "slaw" jak Salvatore "lucky" Luciano,Vito Genovese,Carlo Gambino przywodcy mafijni sprzed lat. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Marysia 16.06.02, 19:32 OK Norbercie .Nie denerwuj się .Jestem prosta baba i sprawy mafii są mi obce.Czekam na Twoją odpowiedź w wątku o inicjacjach seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Jutro jest Pogrzeb 16.06.02, 22:39 czyli to po prostu byl jakis p... bandyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Jutro jest Pogrzeb IP: *.pk.edu.pl 17.06.02, 00:24 Wlasnie sie dowiedzialem ze zarżneli KS 1910 ..... Engel do wora ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Jutro jest Pogrzeb IP: *.dyn.optonline.net 17.06.02, 03:09 Ok opowiem Wam troche o nim po Polsku...... otorz kilka lat temu mialam przyjemnosc poznac jego corke Viktorie i jej 3 synow to jeszcze mlode szczawy, pomagam im w doradztwie inwestycji na gieldzie zarowno NY jak i swiata......na poczatku nie mialam pojecia kim jest jej tato myslalam ze to zbierznosc nazwisk,ale kiedys zostalam zaproszona na 1 komunie jednego z jej synow i tak poznalam cala "paczke" tych ktorzy jeszcze zyja a nie siedza za kratami z dorzywociem.I szczerze mowiac calkiem mili ludzie ......a dowcipy przy stole typu ......kelner zapomnial pdac widelca do obiadu jednemu z synow Gatti (mlodszemu) ten na cala resteuracje zawalil haslem ...hej co mi dajesz obiad bez widelca to tak jak bys mi kazal kogos zabic i zapomnial dac mi bron..........wszyscy jakos umilkli tylko ja ryczlam ze smiechu....i tak jakos od slowa do slowa i troche opowiedzial mi o ojcu ........bardzo przystojny ,zawsze dobrze ubrany (garnitury po 2 tys $,recznie malowane krawaty na porzadku dzienym,zawsze usmiechniety.....kiedy wpadal do resteuracji na obiad placil za wszystkich ktorzy wlasnie w tedy jedli,szczodry dla ludzi,co roku robil wielki festyn dla ludzi z okazji 4 lipca z wielkimi fajerwerkami rzarcirm i piciem za darmo......ktos by powiedzial ludzki facet Ale jest tez ina strona medalu,oskarza sie go o zamordowanie kilka osob w tym faceta ktory przypadkowo zabil jego synka kiedy jechal na rowerze kolo domu,byl ojcem chszestnym La Cosa Nostra w New Yorku i okolic.Wydawal wyroki smierci na co najmniej 15 osob ...nigdy nie zostalo mu to udowodnione,nie placil podatkow,i takie tam rzeczy. 2 lata temu bylam we Wloszech w interesach na 1miesiac w tedy nie mialam pojecia kim byli ci Ludzie Dzis wiem ze byla to ....... Nie wiem jak wy sadzicie o nim ale ja mam do niego sentyment...i mimo wszystko szanuje go za to ze nigdy nie poszedl na uklady z FBI i kiedy przyszlo mu zaplacic za wszystko nie uciekal tylko wzial na siebie odpowiedzialnosc i nigdy nie zdradzil,nikogo n ie pociagnal za soba . Szanuje go za to ze mimo tego co mial do konca byl czlowiekiem i nigdy nikim nie pomiatal. PS a tak na koniec jego majatek jest szacowany na 7 mil.$..........a oficjalnie mial tylko sklep z makulatura,przez 15 lat FBI nie mogla go zlapac na niczym... a Sopranos w stosunku do Gottich to naprawde mala imitacja!!! wieszcie mi na slowo! A na pogrzeb przybylo setki ludzi,a spotkanie bossow bylo2 dni przed pogrzebem w resteuracji Vido's to tak po krotce jak macie jakies pytania to bardzo prosze w ramach rozsadku postaram sie na nie odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Jutro jest Pogrzeb 17.06.02, 08:47 Sorki - ale po prostu bandzior i tyle - popieprzony świat ze świrów i bandziorów robi się bohaterów dla mas i kreuje na romantycznych rycerzyków prawdopodobnie za ich brudną kase... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Racja to był taki romantyczny Janosik, tyle że... IP: 207.30.78.* 17.06.02, 14:07 ...śmierci były prawdziwe. A ilu ludzi którzy mieli pecha w inetersach z tym panem ma przestrzelone kolana?, ilu zmarnowane życie? Poza tym "brudnym" wątkiem to biznesmen w garniturach z malowanymi krawatami. Miły i szczodry, taki jak KGHM - choć w ukradzionej fortunie daleko mu do naszego Janosika np. Wieczerzaka. Ot, bandyta dla kate jest wzorem - mieszkasz chyba w złej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: do Kate 17.06.02, 18:07 .....otorz kilka lat temu mialam przyjemnosc poznac jego corke Viktorie i jej 3 synow to jeszcze mlode szczawy, pomagam im w doradztwie inwestycji na gieldzie zarowno NY jak i swiata..... Mam takich pare pytan: czy inwestujesz na Nasdaqu i NYSE? Czy inwestujesz w Polsce na w-wskiej gieldzie. Podejrzewam, ze moje pytanie dot. GPW moze Cie rozbawic, ale niech tam, co mi tam:-))) Jak dlugo wg Ciebie bedzie bessa na Nadaqu i NYSE? Ostatnio kilka wskaznikow sugeruje, ze USA powoli ale jednak chyba wychodza z kryzysu, o ile mozna tu mowic o kryzysie, raczej o spowolnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: do Kate 17.06.02, 19:14 ...tez mysle ze Kate ma ciekawe kontakty...moze musimy uwazac co piszemy(wiecie o co chodzi-co ja zrobie bez kolana)...tym niemniej pochowali kolejnego p... bandyte...na naszych rodzimych tez przyjdzie czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Czy kolor to kolor(TM)? IP: 207.30.78.* 17.06.02, 19:16 A dzie twuj akcynt? Poza tym: życzę Polsce takiego kryzysu jak jest w USA. Na wieki aby trwał. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Czy kolor to kolor(TM)? IP: *.dyn.optonline.net 17.06.02, 23:51 No coz chcieliscie wiedziec wiecej to napisalam Wam troche,a co do Ciebie Piotrze i Twoich glupich uwag w jakiej dzielnicy mieszkam to nie na miejscu.....a dla Informacji to mieszkam po troche i w Californii i na Long Island bo mam i tu i tu dom ze wzgledu na prace dokladnie Garden City wiec nie sadze ze to dzielnica .......to raz ,a 2 zapraszam kiedys do mnie....zobaczysz jak mieszkam Kate Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Czy kolor to kolor(TM)? 18.06.02, 06:43 Wracając do wątku nie ma co się dziwić Kate jest wykształconą kobitką na poziomie i pewnie jakby zobaczyła kieszonkowca na ulicy to by go obezwładniła i niezwłocznie oddała w ręce policji,bo tak się robi z pieprzonymi złodziejaszkami!!!! Ale jak ktoś nakradł na dużo skale to większość ludzi ma dla niego szacunek bo on ma władze.a z drugiej mańki jak ktoś kogoś palnie w łeb nawet niechcący(co jest trudne) to jest morderca,a jak dajmy na to taki papa stalin czy her hitler wymordowali miliony i teraz się o ich umysłach książki pisze,myślenie większości zdrowych ludzi jest chore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Czy kolor to kolor(TM)? IP: 207.30.78.* 18.06.02, 14:05 Dzięki za zaproszenie. Byłem 9.04, będę 28.06 niedaleko tj. przelatywałem i będę nad Long Island lecąc Orlando - Nowy Jork JFK. Czy Twój dom to ten drugi po lewej za skrzyżowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Czy kolor to kolor(TM)? IP: *.dyn.optonline.net 18.06.02, 16:45 ok zapraszam do siebie 94 Gilmore Blvd Garden Cityniedaleko JFK kddbm@hotmail.com jak bys chcial blizej to podesle ci samochod na lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Czy kolor to kolor(TM)? IP: 207.30.78.* 18.06.02, 16:51 O rany to było zaproszenie na serio? 1. Obawiam się że nie będę miał czasu, tylko 1godz 20min na przesiadkę. Chyba że mój pierwszy samolot się spóźni, to będę musiał zostać w N.York-u na noc. 2. Podobno przykazaniem forumowiczów jest pozostanie anonimowym. Czy gdybyśmy się poznali zniknąłby ten urok tajemniczości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Czy kolor to kolor(TM)? IP: *.dyn.optonline.net 18.06.02, 16:55 rozumiem i szanuje :O) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jutro jest Pogrzeb 18.06.02, 10:17 Jesli ktoś chce więcej dowiedzieć się kim był i czym sie zajmował John Gotti polecam film pt "Gotti". Jest w każdej wypożyczalni. Typowy film gangsterski oparty na faktach autentycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
graaal Re: Jutro jest Pogrzeb 18.06.02, 16:57 georghe napisał(a): > Jesli ktoś chce więcej dowiedzieć się kim był i czym sie zajmował John Gotti > polecam film pt "Gotti". Jest w każdej wypożyczalni. Typowy film gangsterski > oparty na faktach autentycznych. fakty przeważnie sa autentyczne, inteligencie jasielski (przepraszam małopolski):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graaal Re: Jutro jest Pogrzeb IP: *.pp.rzeszow.pl 18.06.02, 16:58 georghe napisał(a): > Jesli ktoś chce więcej dowiedzieć się kim był i czym sie zajmował John Gotti > polecam film pt "Gotti". Jest w każdej wypożyczalni. Typowy film gangsterski > oparty na faktach autentycznych. fakty przeważnie sa autentyczne, inteligencie jasielski (przepraszam małopolski):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graaal Re: Jutro jest Pogrzeb IP: *.pp.rzeszow.pl 18.06.02, 16:58 georghe napisał(a): > Jesli ktoś chce więcej dowiedzieć się kim był i czym sie zajmował John Gotti > polecam film pt "Gotti". Jest w każdej wypożyczalni. Typowy film gangsterski > oparty na faktach autentycznych. fakty przeważnie sa autentyczne, inteligencie jasielski (przepraszam małopolski):))) Odpowiedz Link Zgłoś
graaal Re: Jutro jest Pogrzeb 18.06.02, 17:02 nabijam wam posty! Niedługo z duą napiszecie, że osiągneliście nowy wysoki pułap, drodzy jaślanie! Słaba wam rozwija sie wątek o zupie, nie lubicie zupki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Jutro jest Pogrzeb IP: *.dyn.optonline.net 18.06.02, 18:49 i tu sie z toba znowu ie zgodze musze z duma przyznac ze my nie nabijamy postow,my naprawde wymieniamy poglady w bardzo cywilizowany sposob i jestem bardzo zadowolona z tego dlatego tu czesto zagladam,a skoro ciebie interesuje nabijanie postow to nabijaj je komus innemu ......my naprawde cie tu nie chcemy z twoim przeklinaniem i obrazaniem niektorych formuowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
graaal Re: Jutro jest Pogrzeb 18.06.02, 19:02 Kate! Wypowiadasz sie w imieniu tych sześciu osób z Jasła i mieleckiego debila? Jesteś wyrazicielem ich woli? Masz pełnomocnictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Jutro jest Pogrzeb IP: *.dyn.optonline.net 18.06.02, 23:20 Twoj post mowi sam za siebie,kto tu jest debilem.....bez komentarza wszyscy widza..... Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Jutro jest Pogrzeb 18.06.02, 23:47 ...czytam twoje posty i na razie nie wiem o co ci chodzi...ale moze moja jedna komorka jeszcze nie pracuje na srednich obrotach... Odpowiedz Link Zgłoś