Dodaj do ulubionych

Dorotka tylko ty!!!!!

IP: 207.220.189.* 24.12.01, 20:28
chyba nikt nie ma internetu lub nikt nie umie uzyc tego internetu oprocz ciebie
wiec pisz pisz moja droga:-))
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: Dorotka tylko ty!!!!! IP: *.punkt.pl 28.12.01, 11:27
      Gość portalu: hans napisał(a):

> chyba nikt nie ma internetu lub nikt nie umie uzyc tego internetu oprocz ciebie
      >
      > wiec pisz pisz moja droga:-))
      No nie przesadzaj! Jest jeszcze parę osób (dwie? trzy?), które ruszyły to forum
      do przodu po kilku miesiącach zastoju. Ale zgodnie z życzeniem mogę pisać. Tylko
      o czym? Ha!
      Pozdrawiam!!! Od razu życzę wszystkim świetnego wieczoru sylwestrowego. Nie piszę
      o zabawie, bo niektórzy spędzają ten czas w inny sposób.

• Gość: hans Re: Dorotka tylko ty!!!!! IP: 63.155.156.* 31.12.01, 04:23
        Gość portalu: dorota napisał(a):

> Gość portalu: hans napisał(a):
        >
        > > chyba nikt nie ma internetu lub nikt nie umie uzyc tego internetu oprocz c
        > iebie
        > >
        > > wiec pisz pisz moja droga:-))
        > No nie przesadzaj! Jest jeszcze parę osób (dwie? trzy?), które ruszyły to forum
        >
        > do przodu po kilku miesiącach zastoju. Ale zgodnie z życzeniem mogę pisać. Tylk
        > o
        > o czym? Ha!
        > Pozdrawiam!!! Od razu życzę wszystkim świetnego wieczoru sylwestrowego. Nie pis
        > zę
        > o zabawie, bo niektórzy spędzają ten czas w inny sposób.
        >jak ty spedzsz sylwestra??

• Gość: Dorota Re: Dorotka tylko ty!!!!! IP: *.punkt.pl 05.01.02, 12:04
          Gość portalu: hans napisał(a):

>jak ty spedzsz sylwestra??
          >

Spędziłam na zabawie z większą grupą znajomych. Ale od dwóch lat z moim lubym
          mamy zamiar spędzić tę noc w pociągu z Opola d Świnoujścia i rano wrócić nim z
          powrotem. Chyba w tym roku się na to zdecydujemy. Tańce nas specjalnie nie kręcą,
          upijanie się też nie. Co pozostaje?
          A jak Twoje wrażenia z S.?
          • Gość: Rob Re: Dorotka tylko ty!!!!! IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 19:58
            Hmm ,wtrące się do waszej "dyskusji".Sylwester był ....jak to dobrze że był .Co
            wy chcecie robić w tym pociągu? Niemam nic do podróży,wręcz uwielbiam je ale
            żeby zaraz wracać? Coś jak popychanie czasu naprzód tylko poco?Nie obawiacie
            się pijanych podróżnych ,bródnych śmierdzących przedziałow.Mam nadzieje że
            wszyszystko odbyło się pomyślnie
            • Gość: hans Re: Dorotka tylko ty!!!!! IP: *.25.192.32.Dial1.Chicago1.Level3.net 04.02.02, 05:55
              jaki pociag jaki sylvester o czym wy ludzie mowicie nudno tu jak w zakladzie
              pogrzebowym ludzie doluzcie troche ognia!!!!!!!!!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka