Dodaj do ulubionych

watek o "niczym"

06.12.03, 02:05
czyli taki luzny,o niczym i o wszystkim,bo cos zbaczamy z glownch
tematow,zakladam coby sie mozna bylo wyzyc heheh:))0
Obserwuj wątek
    • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:09
      myslisz,ze mozna o niczym rozmawiac? i jezeli juz,to czy taka rozmowa bedzie
      ciekawa?
      • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:11
        ja mysle ,ze mozna improwizowac,moze byc ciekawie,naprawde:)))) takie nic
        wciaga, mozna odpoczac:))))))))))))
        • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:13
          to zalezy jak sie na to spojrzec,moze byc ciekawie lub nie:)wszystko zalezy od
          punktu widzenia:0
          • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:14
            oczywiscie ,ze postawa determinuje wszystko,jak na razie posty przeciekaja nam
            faktycznie na niczym,mam nadzieje,ze nie uciekniesz i zostaniesz przez troche
            tutaj:)))nie chce byc sama,bo samotna to ja nie jestem:)))))
            • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:15
              nie uciekne,przeciez mam pocieszac "sama"pania,bo nie samotna z tego co
              zauwazylem:)
              • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:17
                zaiste dobry czlowieku dobrze zauwazyles,a ty to taki nocny netowy podrywacz
                jestes ze sie zapytam? gorlicki?
                • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:18
                  dobry czlowiek ze mnie,a to mile:) a czy podrywacz ze mnie netowy i gorlicki?
                  to sie moze okazac,dzis jestem gosciem tutaj:)
                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:19
                    gosciem, no to ja mam nadzieje,ze sie tutaj na dobre zadomowisz miedzy
                    nami,moim celem jest reklamowanie forum zeby cos sie dzialo i trzymanie
                    potencjalnych ofiar w tym miejscu:)heheheh
                    • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:20
                      ops zabrzmialo groznie, ja ofiara?czym sie narazilem?
                      • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:21
                        loooo jezo zartuje heheh of korse,no bo mi sie wystraszysz i dopiero bedzie:(
                        • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:22
                          ja nie taki plochliwy jestem ,w koncu mam miec to silne meskie ramie ktore ma
                          byc oparciem dla dam.Ja sie staram:)
                          • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:24
                            uuuuuuu jaka autoreklama, no to dobrze,dobrze,staraj sie staraj:))) moze
                            skradniesz jakiejs bialoglowie serce:)))) heheheh
                            • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:25
                              a moze juz jestem posiadaczem jakiegos serca?
                              • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:26
                                hehehehhe bosssssh ale lejemy kit teraz az skry leca hehehe, ale wracajac do
                                tematu, no to przeciez serce jedno masz napewno,bo bys nie zyl:)) hehehhehe
                                • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:27
                                  grunt to poczucie humoru,bez tego kiepsko byloby:)
                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:28
                                    heheheh to jest fakt niezbity!!!!! smiech to zdrowie, jednak my sie tu dobrze
                                    bawimy ale co na to wodolejstwo powie reszta forumowiczow to ja nie wiem:((((
                                    hehehe
                                    • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:29
                                      moze sie im spodoba.
                                      • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:30
                                        no ja na to licze ,ze taaaaaaaak:))))))))
                                        • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:31
                                          najwazniejsze,ze nam dobrze jest:0
                                          • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:32
                                            eeeee to tak troche egoistycznie,nie uwazasz moj drogi???z bliznimi trzeba sie
                                            dzielic:)
                                            • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:33
                                              no to przeciez beda to czytac jak sobie zazycza tego, klik i juz sie strona
                                              otworzy:)
                                              • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:34
                                                no tez prawda,szkoda ze poza nami nie ma nikogo wiecej,u was noc!
                                                • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:35
                                                  i to glucha noc a u ciebie ktora godzina? gdzie w ogole jestes?
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:36
                                                    u mnie jest 7:36 pm,jestem w Kolorado ,a ty w Ojczyznie, w gorlickich stronach?
                                                  • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:37
                                                    ale ciebie daleko wywialo z kraju? a czemu tak?Ja stad jestem,patriota:)
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:39
                                                    patriota heheh dobre:)) no przeciez ja tez patriota tylko poza krajem
                                                    ehhehe:)))) ano tak to w zyciu wychodzi ,ze sie wyjezdza daleko od kraju:(((((
                                                  • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:40
                                                    Jak Tobie tam dobrze, to jest najwazniejsze,takie sa realia ze w kraju trudno
                                                    jest:((nic sie nie dziwie ,ze wyjechalas:(
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:41
                                                    Oczywiscie,ze dobrze jest, ale zawsze czesc mnie zostanie tam u was:( tego nie
                                                    da sie wykorzenic:((( i moze dobrze, ja tego nie zaluje wcale:)))
                                                  • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:42
                                                    Trzeba sie cieszyc tym co sie ma w zyciu,to fakt,wszyskiego miec nie mozna:(
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:43
                                                    racja to jest dobra filozofia ,na obczyznie bardzo pomaga zyc:)))) tego sie
                                                    trzeba trzymac:)))
                                                  • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:44
                                                    grunt to dobre samopoczucie, kiedys nas przeciez odwiedzisz, prawda?
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:45
                                                    no oczywiscie ze odwiedze, doczekac sie tego nie mogeeeeeeeeeeee, moze juz
                                                    niedlugo,ale poczekac trzeba buuuu:((((
                                                  • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:48
                                                    chlebem i sola przyjmiemy :) obiecuje:)
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:49
                                                    no to fajnie,ktos bedzie mnie przywita!!!!!! trzymam za slowo!!!my musimy
                                                    zorganizowac spotkanie forumowe:)))))))
                                                  • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:51
                                                    Kiedys z pewnoscia,moze przy piwku jakims:)
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:53
                                                    super, mam nadzieje ze tak sie stanie, a ty sie tu pojawiaj na forum koniecznie
                                                    i czesto:))))))))))
                                                  • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:55
                                                    postaram sie pojawiac w miare mozliwosci, nie zawsze to jest takie proste,
                                                    wszysto robija sie o czas:((( ciezko was byl tez znalesc, mam na mysli to forum:
                                                    ((((
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:57
                                                    no wiem niestety jak to jest, nie zawsze sie da rady,ale jak tylko mozesz to o
                                                    nas pamietaj!!!! dzis na forum bylo wyjatkowo!!! dzieki za odwiedziny:))))))
                                                  • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 02:59
                                                    milo bylo cie poznac tutaj i porozmawiac, ja na razie bede szedl juz,pozno sie
                                                    zrobilo ,mimo ze rano nie trzeba wstawac to jednak odpoczac sie musi:)
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 03:03
                                                    no to prawda, niestety u was juz 3 w nocy ,albo rano,ale sie nam watek rozrosl
                                                    heheh swietnie:)))) niby jest o niczym ale przeciez nie zawsze musi byc
                                                    powaznie,prawda?
                                                  • patrick78 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 03:06
                                                    Ja sie wiec zegnam ,bo pozna pora:) milo bylo ale trzeba isc w swoja strone
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 03:08
                                                    ok,papap:)ale tu wrocccccccccccccccc:)))))
                                                  • zawisza777 Re: watek o "niczym" 06.12.03, 20:16
                                                    he he widze ze tu byla niezla konwersacja chyba Wam sie nudzilo po nocach ;)
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 06.12.03, 21:50
                                                    u mnie byl wieczor,szkoda ze ciebie zawisz nie bylo!!!!
                                                  • zawisza777 Re: watek o "niczym" 07.12.03, 15:53
                                                    tak...bede o 3 w nocy na necie siedzial?! czasem mi sie zdarza ale bardzo
                                                    rzadko znajdzie jakies bardziej normlane pory please~:(
                                                  • ellenai Re: watek o "niczym" 07.12.03, 17:30
                                                    heheh wczoraj II6 sie poswiecil i gadal ,ze mna do 2 w nocy,ehheh:)))0 zawsze
                                                    jakas sowa jest ,zawisz,my czatujemy na ciebie:))))a gdzie giks???ty cos wiesz
                                                    o niej????
                                                  • zawisza777 Re: watek o "niczym" 08.12.03, 15:04
                                                    ale gadajcie sobie :D jak milo jest to dobrze Giks sie juz na glownym odezwal
                                                    pewnie tam juz wszsystko wyjasnil - nie wiem bo jeszcze do tego watku nie
                                                    doszedlem heh min. dltego ze jej kompa rozebrali....
                                                  • ellenai bez ciebie zawisz to kiepsko jest tutaj 08.12.03, 16:53
                                                    pamietaj o tym dobrze, ze juz gisk wrocila!!!!!!!
    • lilly Re: watek o "niczym" 07.12.03, 23:45
      jak widac na przykladzie tego watku ,wode niezle mozna lac hihihih:)
      • ellenai Re: watek o "niczym" 07.12.03, 23:49
        no pewno, przeciez nie koniecznie zawsze trzeba prowadzic dystputy na
        akademickim poziomie!
      • zawisza777 Re: watek o "niczym" 08.12.03, 15:05
        Pewnie ze mozna i to w hetolitry moze isc. Czasem mi sie tez zdarzalo jeszcze w
        L.O na wypracowaniach hi hi
    • ellenai Re: watek o "niczym" 23.04.04, 00:33
      oooo juz dawno zalozylam "pchany "watek ale jakos go nie ma na wierzchu!
      • rambo_z_gorlic Re: watek o "niczym" 23.04.04, 02:11
        ellenai napisała:

> oooo juz dawno zalozylam "pchany "watek ale jakos go nie ma na wierzchu!
        "pchane"watki?ciekawe to wasze forum:-)
        • ellenai Re: watek o "niczym" 23.04.04, 03:33
          nasze forum jest ZAWSZE bardzo ciekawe,kazdy cos tu znajdzie dla siebie,
          polizac piane ubita tez dajemy chetnie!
    • korky Re: watek o "niczym" 23.04.04, 14:03
      To juz drugi wątek o niczym hehe To ja coś napiszę "nic" :}

------------------
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237
      Lecimy do Słupska :]
      • ellenai Re: watek o "niczym" 23.04.04, 18:17
        no to w takim razie ja tez nic nie pisze hehhe
        • aleks44 Re: watek o "niczym" 23.04.04, 21:22
          ale dla czego ,jest tyle tematow,moze kogos bedziemy obgadywac ????
          najlepiej takiego ,ktorego nie ma dzisiaj na forum he he he
          • ellenai no to giksa i zawisze n/t 23.04.04, 22:25

• aleks44 Re: no to giksa i zawisze n/t 23.04.04, 22:52
              jezeli moge wybierac to giksa , bo bardzo lubie jak Ona sie tlumaczy
              i chyba sie lekko denerwuje hi hi hi
              no to zaczynaj (bedzie na Ciebie)
              • ellenai Re: no to giksa i zawisze n/t 24.04.04, 00:01
                ty zaczynaj bo ty blizej jestes!ehehhe
                • korky Re: no to giksa i zawisze n/t 24.04.04, 14:28
                  No to ja zacznę...Ci dwaj osobnicy o których mowa podobno..
                  psssyy...psyyy...pssssyyyy (cii mówię wam to na ucho żeby nikt nie usłyszał :D)
                  • delfinek27 Re: no to giksa i zawisze n/t 24.04.04, 14:34
                    ale wymyśliliscie hihihi - plotek sie wam zachciało hihihih
                    • ellenai Re: no to giksa i zawisze n/t 24.04.04, 16:39
                      .delfinku i tak sie tu nikt nie dokopie pod nawalem postow, ja jeno ci nadarzam
                      za wszystkim ,nie wiem czemu tak jest heheh
                      • korky Re: no to giksa i zawisze n/t 27.04.04, 17:16
                        komu tam sie plotek zachciało?! ;)
                        • ellenai Re: no to giksa i zawisze n/t 27.04.04, 18:16
                          wlasnie czas na takie tam tracic heheh
                          • aleks44 Re: no to giksa i zawisze n/t 27.04.04, 23:43
                            delfinku nie smiej sie ,bo tobie tez mozemy obrobic ogonek hi hi hi
                            • ellenai Re: no to giksa i zawisze n/t 28.04.04, 01:43
                              wlasnie,tym bardziej ze cos malo to ostatnio bywa!
                              • korky Re: no to giksa i zawisze n/t 28.04.04, 11:44
                                może sie ociepliło i Delfinek popłynął na głębokie wody? ;)
                                • ellenai Re: no to giksa i zawisze n/t 28.04.04, 17:53
                                  ano plywa w ogrodku z motyka w dloni...........takie zycie cmok
    • zolty_i_puchaty Re: watek o "niczym" 28.04.04, 04:38
      nic tu nie mowicie,czy o wszystkim?
      • ellenai Re: watek o "niczym" 28.04.04, 05:24
        puchaty,i o wszystkim i o niczym wsio!cmok
        • aleks44 Re: watek o "niczym" 28.04.04, 08:45
          w wątkach u Ellen i u mnie można pisac wszystko ,bo gdzie indziej mogą pogonic
          my z Ellen cos o tym wiemy hi hi hi
          • korky Re: watek o "niczym" 28.04.04, 11:46
            a tutaj też poganiają... tylko, że do pisania postów :]
            • ellenai Re: watek o "niczym" 28.04.04, 17:55
              oczywiscie korky,ciezka dola galicyjskiego forumowicza cmok
    • patrick78 Re: watek o "niczym" 30.04.04, 21:58
      "Gatka"faktycznie byla tu o wszysktim.Czyzby sie wam tematy wyczerpaly i nie
      mowicie juz o niczym?
      • ellenai Re: watek o "niczym" 30.04.04, 22:50
        nie ma ciebie zeby rozmawiac o niczym! moj drogi jestes nam potrzebny !
        • giks Re: watek o "niczym" 30.04.05, 22:55
          wątek z przed roku :)) tez fajny :)
          • ellenai Re: watek o "niczym" 30.04.05, 22:57
            czas leci w cholere szybko
            • giks Re: watek o "niczym" 30.04.05, 23:02
              ooo właśnie to ten wątek z watkiem obgadywania..przyznam szczerze że umknał
              gdzieś mojej uwadze...ale wtedy nie sposób było nadążyć...
              • ellenai Re: watek o "niczym" 30.04.05, 23:04
                no widzisz jak ci co przeznaczone to tego nie unikniesz heheh
                ja tam lubie jak sie duzo na forum dzieje!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka