gadacz 21.06.02, 12:57 Zwalczmy upały i popróbujmy zimnego uspokajacza - o chyba właśnie przyjechał,... |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^\|| | Z Y W I E C ""|""\__,_ | ____________________|__|__|) (@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GammaRay Re: Upały IP: *.chemia.pk.edu.pl 21.06.02, 13:09 he, he ... @@@@@@@ @@@@@@@@@ @@@@@@@@@ [ ] [ ]********] [ ]*****[ ] [ WARKA ] [ ] [ ] [ ] [ ]****** ] [ ]********* (________________) i jeszcze raz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Upały 21.06.02, 13:48 E coś mi ten wozik chyba w coś wycioł - jeszcze raz spróbuje > |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^\|| > | Z Y W I E C & WARKA | ||'""|""\__,_ > | _____________ l ||__ |__|___ |) > |(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Upały 21.06.02, 13:50 gadacz napisał(a): > E coś mi ten wozik chyba w coś wycioł - jeszcze raz spróbuje > > Żywiec 1910 Warka Beer > > |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^\|| > > | Z Y W I E C & WARKA ||'""|""\__,_ > > | _____________ l ||__ |__|___ |) > > |(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Upały IP: *.pk.edu.pl 21.06.02, 23:35 spróbuje poprawic .... .@@@@@@@. @@@@@@@@@ @@@@@@@@@ [.......] [.......]********] [.......]*****[..] [.WARKA.] [..] [.......] [..] [.......]******..] [.......]********* (_______) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Upały IP: *.pk.edu.pl 21.06.02, 23:35 siet..... znowu wyszła jakas lipa (?!) Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Upały 22.06.02, 00:08 ...tyskie jest ostatnio dobre...ale nie pokona upalow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Upały IP: 207.30.78.* 21.06.02, 14:18 Już się nie mogę doczekać powrotu do Polski i smaku dobrego piwa... To tak jakbyście postawili przed wędrowcem na pustyni kubłak z wodą, oczywiście przed przywiązanym do palmy wędrowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Gadacz i GammaRay - nie wkurzycie się? 21.06.02, 16:12 Ale tak strasznie podoba mi się Wasza twórczość, że zaprezentuję ją na forum Świnoujście, zgoda? Oczywiście, mając na uwadze prawa autorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Gadacz i GammaRay - nie wkurzycie się? 22.06.02, 09:30 e jakby to powiedzieć - sam dostałem ten wózek przez GG :) dopisałem tam tylko żywiec a później Warka... kurcze nie zapytałem tego kogoś o prawa autorskie... Hm. jakby się ktoś Gosiu pytał to nie wiesz skąd masz OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Gadacz i GammaRay - nie wkurzycie się? 22.06.02, 17:13 gadacz napisał(a): > e jakby to powiedzieć - sam dostałem ten wózek przez GG :) dopisałem tam tylko > żywiec a później Warka... kurcze nie zapytałem tego kogoś o prawa autorskie... > Hm. jakby się ktoś Gosiu pytał to nie wiesz skąd masz OK ? OK. Jakby co powiem, że to Wasza radosna twórczość. Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Upały 24.06.02, 18:06 ...pojawily sie burze...upaly zostaly...WIECEJ ZIMNEGO PIWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Upały 24.06.02, 18:16 a gdzie te upaly? bo u mnie zimno i leje...i takie wstretne chmurzyska sie pojawily...cos mi sie wydaje ze ida w Wasza strone .... Odpowiedz Link Zgłoś