kolor 17.08.02, 12:01 Jako ze miesionc sierpien jest miesioncem pielgrzymek na Jasnom Gore, tak wienc chciolem wos zapytoc: chodziliscie, chodzicie, mocie zamiar chodzic na pielgrzymki? Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Pielgrzymki 17.08.02, 19:12 Nie chodziłem nigdy, ale skoro mowa o pielgrzymce to mamy teraz wielką pielgrzymkę. Ten największy pielgrzym wylądował wczoraj w Balicach. Gdy wysiadał z samolotu to mi nieźle gul chodził. Dawno się tak nie wzruszyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Pielgrzymki 17.08.02, 19:22 Fakt, mnie tysz gul chodzil ze wzruszenia. ech, chyba sie cosik starzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Pielgrzymki 17.08.02, 22:55 Każda pielgrzymka jest niesamowitym przeżyciem,w całym galimatiasie życia daje czas na pobycie z Bogiem sam na sam ,taka rozmowa nasuwa mnóstwo życiowych refleksji.Daje siłe na przyszłość i przypomina o życiowych wartościach .Poza tym w najprostrzy sposób pod słońcem można pójść na własnych nogach i podziękować Bogu za dobrodziejstwa które sobie wypracowaliśmy przez rok z Jego pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś