Dodaj do ulubionych

instruktorzy lok/automobilklub

IP: 83.1.94.* 23.07.09, 19:20
Rozważam rozpoczęcie kursu na kat.B albo w loku albo w automobilu.Proszę
polećcie mi jakąś z w.w szkół.Napiszcie mi także coś o tamtejszych
instruktorach w tych 2 szkołach.Którzy z nich są naprawdę świetni,a których
lepiej unikać.Słyszałem różne opinie o niektórych instruktorach,dlatego proszę
o jakieś informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: df Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 11:16
      polecam Dobra Szkoła p. Adam Borowiec
      • Gość: wojtek Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 83.19.236.* 24.07.09, 11:47
        tylko nie dobra szkola!!! :)
        • Gość: auto-reklama Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:36
          nie ma to jak auto-reklama!
          • Gość: pppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.12, 09:38
            o naprawde dobrych instruktorach nie ma wzmianki
            • s0pran0 Re: instruktorzy lok/automobilklub 14.10.12, 13:57
      • Gość: do df Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 213.172.181.* 24.07.09, 12:46
        Ośle czytać nie potrafisz??? Nikt o "złą szkołę" nie pytał!!!!!
        • Gość: xx Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:59
          Polecam Automobil i Marcina Żyłę
          • Gość: :) Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 83.1.125.* 24.07.09, 16:11
            To nie ma tak, ze ktorys jest dobry albo nie, to zalezy kto komu pasuje,
            osobiście po wielu instruktorach i jednym ktory po pijaku rozbil swoje auto w
            automobilu, trafilem na pana Krupe, ma swoje matody ale w 5 godzin nauczyl mnie
            wiecej niz 4 wczesniejsi razem wzieci, nie wiem gdzie on teraz pracuje, ale moge
            go polecic
            • Gość: :)) Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 08:30
              ten co po pijaku rozbil swoje auto to teraz w Dobrej Szkole jezdzi,bo z
              automobilklubu go wyrzucili.
              • Gość: pwalicok Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.anonymouse.org 25.07.09, 09:15
                zapytaj sie pawlica swojej kuzyneczki gdzie ja tak wyszkolili ze przez 2 lata
                prawka nie może zrobic........ hehe (to taka blondi)
                • Gość: pawlica Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 83.1.94.* 25.07.09, 12:28
                  Z chęcią bym zapytał,gdybym kuzyneczkę miał:)Niestety mam samych kuzynów w
                  liczbie 3:)
          • Gość: Dzid Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.smsiarkowiec.pl 07.06.10, 19:22
            Gość portalu: xx napisał(a):

> Polecam Automobil i Marcina Żyłę

Też polecam.
            • Gość: Aga Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.centertel.pl 05.12.10, 19:03
              Polecam Automobilklub i oczywiscie Marcina Zyle-super instruktor, polecam w 100%.
              Naprawde spoko gosc, polecam:)
              Sama z nim jezdziłam:)
      • Gość: gościu Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 194.181.134.* 28.08.09, 07:29
        nie polecam szkoły wojtek strasznie zarozumiałe szefostwo milutkie
        instruktorki za to pozdrawiam .
      • Gość: gość Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 194.181.134.* 28.08.09, 07:34
        Ja polecam pania edytkę k. która jeździ tylko w złej szkole .
      • Gość: pawel Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 83.1.113.* 06.06.10, 19:43
        AKADEMIA KIEROWCY ZAPRASZA NA KURSY PRAWA JAZDY.

Więcej informacji na: www.akademiakierowcy.eu
        • Gość: paka Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 194.181.134.* 06.06.10, 20:06
          mam tam zamiar iśc na kurs podobno ful wypasina sala i jeszcze ten
          symulator super sprawa nareszcie jakas nowość na rynku.
      • Gość: Anka Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.opera-mini.net 11.11.12, 14:48
        Oby nie dobra szkoła to masakra jeden instruktor interesuje sie nie tym co trzeba drugi jest mistrzem w rozbijaniu aut i gadaniu głupot nikt już tam nie uczy najważniejsza jest kasa i odbębnienie godzin zegarki ustawione 10 min do przodu
        • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.11.12, 16:38
          miales okazje zarobic bo chcialam z toba jezdzic,wystarczylo napisac na maila.,mam pewne obawy czy ty napewno jestes facetem
          • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 11.11.12, 17:54
            dlaczego tak myslasz ? ja tez mam obawy czy ty napewno chcesz jezdzic bo po przeanalizowaniu naszego pisania to tez mam watpliwosci ,najpierw pisalas ze jezdzisz i nie zdradzisz gdzie ,potem wygasaja ci testy ty nie robisz nic zeby w koncu jezdzic czytasz forum i jak tylko pojawia sie jakies nazwiska lub szkola to od razu autoreklama mam obawy czy moge ci zaufac .kursanci jesli zalezy im na znalezieniu instruktora to dla spruby kupuja 1 godz .i albo im sie podoba jak nie to ida do kogos innego .
            • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.11.12, 20:21
              chce kupic godz ale nie wiem u kogo!ty tez najpierw mowisz podaj mail a jak podaje to masz mnie w nosie tak sie nie robi!
              • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.11.12, 20:35
                kupilam godz w tej przed chwila omawianej szkole i porazka na calej linii!nie mow mi ze nie jezdze bo jezdze!mam tu sypac nazwiskami skoro bylo zle?po co?nie jestem chamem zeby tu kogos obrazac..moze mi nie pasowac ale komus moze pasowac..podejrzany jestes bo nie chcesz napisac na maila a moze raczej powinnam napisac podejrzana co????
                • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 15:16
                  nie moge pojac ze ktos zdaje 10razy a pojdzie2 razy malo rozgarniety czlowieczek i ma prawko w kieszeni od czego to zalezy?wlasnie dzisiaj zdala moja znajoma za2m razem flegmatyk nr1 a mnie szlag trafia...dlaczego tak sie dzieje?przez to ze ja sie bardzo stresuje?
                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 19:20
                    to nie ma do zeczy ze ktos jest flegmatyk moze po prostu ona dobrze jezdzi .
                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 19:21
                    czekam i prosze o wypowiedz mojego,drogiego mam nadzieje przychylnie nastawionego do mnie nauczyciela ktory zaglada tu po19...czyli juz powinien byc
                    • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 19:25
                      no to pisz droga kursantko
                      • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 19:38
                        czy jest jakas regula???dlaczego jedni zdaja za 1 a inni za10razem?
                        • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 19:41
                          nie w loku tylko w d...szkole podac ci inicjaly?napewno?nie jezdzila dobrze poprostu w jej przypadku sprawdzilo sie ze GLUPI MA SZCZESCIE

• Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 19:44
                            a to mi ulaylo ze nie w loku w wordzie to nie licza sie szczescie tylko umiejetnosci jesli jestes dobrze przygotowana to musi byc dobrze
                          • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 19:44
                            DLACZEGO NIE NAPISZESZ MA MAILA gdybym cie poprosila o jazde w tym tyg dalo by rade?
                            • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 19:47
                              jasne
                              • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 19:49
                                a co jesli ja tez nie przypadne ci do gustu
                                • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 20:00
                                  kolejny raz z tym gustem wyjezdzasz?o co chodzi?powiedz
                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 20:06
                                    nie odpowiedziałas na pytanie ,a chodzi mi o to ze jak bedziesz nie zadowolona z jazdy to obsmarujesz mnie w internecie .
                                    • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 20:11
                                      a czy kogos obsmarowalam???chyba nie?
                              • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 19:51
                                w niedziele tez?
                                • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 19:53
                                  dlaczego pytasz ?
                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 19:56
                                    bo mam wolne
                                    • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 19:59
                                      a egzamin kiedy ,w lipcu to sa twoje wpisy dotyczace a........klubu ?
                                      • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 20:07
                                        egzamin mam na poczatku tyg,wy juz tylko toyoty macie?
                                        • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 20:12
                                          nie ale word juz ma
                                          • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 20:17
                                            chodzi mi o to ze ja juz tylko toyota chce i musze jezdzic,jezeli mi nie przypadniesz do gustu to ja bede stratna 100zl a ty nie stracisz nic....nawet reputacji bo powtarzam ze chamem nie jestem...jezdzimy czy nie?jesli tak zapraszam na adres panilodzia111@tlen.pl tak obgadamy szczegoly...tzn konkrety godzina data i wymiana nr tel....czekac?moge liczyc na ciebie?
                                            • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 20:28
                                              a ty wogule znasz instruktorow w loku ?
                                              • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 20:33
                                                nie znam nikogo oprocz ciebie
                                                • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 20:39
                                                  ale przeciesz niewiesz kim jestem wiec jak mozesz mnie znac? w takim razie idz do biura i kup u mnie godziny bedziemy jezdzic.
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 20:46
                                                    znam cie z tego forum przeciez juz sie troche znamy...na jakie pytanie ci nie odpowiedzialam?nie unikam zadnych pytan
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 20:48
                                                    przeciez nie przedstawialas/es sie wiec jak mam cie znac??oj moj drogi ogarnia cie strach...dlaczego mi nie zaufasz?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 20:52
                                                    no tak troche ?w jakich godzinach pracujesz ?
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 20:54
                                                    do15..
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 21:02
                                                    idz do biura popros kierownika on ci kogos dopasuje jak wyjasnisz jakie masz roblemy z jazda .
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 21:06
                                                    z toba zlbo z nikim!nie chce jezdzic z byle kim!!!!nie ma mowy kolejny raz nie wywale kasy w bloto!
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 21:09
                                                    ja ci dobrze radze jak nie chcesz słuchac to trudno
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 21:12
                                                    jaka mam gwarancje ze dobrze trafie i wjakich godz tam pojsc?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 21:14
                                                    zaufaj intuicji od 7,30 do 15,30 jak nie zaryzykujesz to sie nie dowiesz
                                                  • Gość: pp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 19:18
                                                    nie mam jak podejsc do ciebie konczac o15prace nie zdaze
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 19:22
                                                    prosze abys wyjasnil mi jaki haczyk jest na zawracaniu na wislostradzie i co konkretnie chodzi w tym zawracaniu bo nie wiem
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 19:28
                                                    i jeszcze ten wyjazd z word...trzeba z recznego?czy niekoniecznie?a i najwazniejsze gdzie jest lok??wiem ze gdzies na mickiewicza ale nie kojarze
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 19:58
                                                    to z kat ty jestes nie z tbg.
                                                    z wordu mozna z recznego wyjechac ustawiasz sie na prawej polowie bramy
                                                    przy zawracaniu trzeba umiejetnie zmienic pas z prawego na lewy nie wymuszac pierwszenstwa ,i nie najechac na ciagla tam nie ma nic trudnego
                                                    mickiweicza 4 pod tunelem .
                                                    nastepny zestaw pytan poprosze .
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 20:27
                                                    pod tunelem?nie wiem ale jak trzeba znajde..parkowania tez czarno widze.moj egz sie zbliza i strach mnie paralizuje..juz myslalam ze nie napiszesz..
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 20:37
                                                    to którego masz ten egzamin ?
                                                    niedaleko fontanny
                                                    z tarnobrzega jestes?
                                                    parkowanie to prosta sprawa
                                                    tak mnie wciagnełas w to pisanie ciekawosc mnie zrzera co bedzie dalej ?
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 20:44
                                                    egz na poczatku tyg rano...co tak bardzo cie ciekawi?czy kolejny raz polegne?i jak zbity pies bede szla z wordu placzac jak bobr...nie odpowiedziales na pytanie czy jak umowimy sie tu na godz to jaka mam szanse ze trafie na ciebie???
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 20:53
                                                    a to tajemnica kiedy
                                                    w ciagu jednej godziny chcesz wszysyko opanowac to jakis przyspieszony kurs niewiem czy damy rade a szansa to 1do 5 ze na mnie trafisz wiec nie jest zle
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:01
                                                    nie zartuj ze mnie!moze wyskrobie na 2godz..ale zrozum ze nie chce jezdzic w ciemno bo tak juz jezdzilam,,pan palil fajki i gadal przez tel,,i kasa poszla w bloto..wychodzi na to ze ty nie chcesz byc moim nauczycielem..jak mam cie przekonac ze nie napisze zlego slowa?nikogo tu nie obrazilam..
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 21:11
                                                    i tu sie mylisz pojechałas po kims i to nie raz a jak gosc palił to trzeba było mu powiedziec ze ty sobie tego nie zyczysz placisz za nauke a nie głipoty prawda ??
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:15
                                                    ja tam nie przypominam sobie zeby kogos obrazic..pewnie zle zrozumiales..to byly opinie wyczytane na innym forum i tu przytoczone..pozatym zadne nazwisko nie padlo tylko imie jak sobie przypominam..a imion jest tysiac,,
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 20:34
                                                    a jak zrobimy taki myk ze ja jutro przyjde powiedzmy o12 i powiem ze potrzebuje pojezdzic wieczorem przed egz ktory to jest szansa ze bede jezdzic z toba?
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 20:37
                                                    gdzie macie plac?daleko trzeba dojechac?ja jeszcze tojota nie jezdzilam..nie sadzisz ze jestes moja szansa na powodzenie?kurde w koncu nikt nie doznal takiego zaszczytu zeby pisac z takim fajnym i madrym nauczycielem
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 20:47
                                                    plac poza miastem a toyota super sie jezdzi poczym to stwierdzilas ze fajnym i ...... przeciesz sie nie znamy ,niewiem czy jestem twoja szansa
                                                  • Gość: pp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 20:56
                                                    unikasz odp..olewasz to o co pytalam2 razy..duzo masz kursantow dziennie?wcisniesz mnie jutro po poludniu w swoj rozklad?polece do kierownika lok i powiem ze ugadalam sie z kims wirtualnie i musze z tym kims jezdzic dzis i teraz>>>ja nawet nie znam twojej plci,,
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 21:07
                                                    dla mnie to nie ma roznicy kto uczy tylko jak nie sadzisz ze efekt koncowy sie liczy najbardziej damy rada jak tak bardzo chcesz dlaczego wymysliłas ta lodzie ??
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:11
                                                    a co ci ladzia przeszkadza?a czemu nie?a ty jaki jestes tajemniczy?nawet litery nie podales?mialam tu podac nazwisko?zartujesz??
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 21:13
                                                    to i tak nikt niewie o kogo chodzi bo 2 osoby zajmuja to forum ty i ja
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:17
                                                    masz racje ty i ja,,,cale drzewko naszych wypowiedzi ktore prowadza do nikad bo ja prosze,nalegam a ty jak glaz,,,niugiety..
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 21:21
                                                    idz do loku i bedzie ok
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:23
                                                    a jak przyjde to bedziesz wiedzial ze ja to ja?niby jak skoro mnie nie znasz??
                                                  • Gość: pp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:21
                                                    poraz kolejny nalegam napisz na maila,czemu boisz sie napisac?ze co niby sie stanie?podalabym ci numer tel i wtedy moglibysmy porozmawiac..normalnie
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 21:26
                                                    powiedz zeby znalezli ci instruktora ktory na chaslo lodzia zareaguje
                                                  • Gość: pp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:29
                                                    no nie rozsmieszaj mnie..zartujesz a ja umieram ze strachu przed egz..
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 21:33
                                                    nie ma sie czego bac
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:32
                                                    to w loku jest tak ze ide i mowie ze chce z panem w...i pan w..przychodzi na moje zawolanie?wy czekacie na kursantow na biezaco?nie trzeba umawiac sie duzo wczesniej?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 21:36
                                                    nie umawiasz sie z kim chcesz nie do konca na zawolanie
                                                  • Gość: pp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:42
                                                    widzisz gdybym byla pewna na 100 poszlabym jutro i kupila2 godz od 14 do16 np ale skoro nie wiem czy trafie na ciebie chyba dam sobie spokoj,,bo jak mam jezdzic z kims obcym to chyba nie ma sensu..
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 21:44
                                                    przeciesz pracujesz do 15 tej
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:49
                                                    jutro mam wolne
                                                  • Gość: pp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:53
                                                    jutro tylko wolne i jutro jest tylko szansa na pojezdzenie zeby bylo widno a potem wolne w dniu egz,,boje sie skrzyzowan..wogole wszystkiego sie boje...
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 21:53
                                                    do zobaczenia w E-lce nastepnym razem .
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:54
                                                    czyli kiedy???
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 21:57
                                                    to od ciebie zalezy jak to załatwisz było pisane juz jak
                                                    dozobaczenia na dzisiaj koniec pisania dobranoc .
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.12, 21:57
                                                    wytlumacz co masz na mysli piszac mi do zobaczenia nastepnym razem???????
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 13.11.12, 21:58
                                                    no w elce mam na mysli
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 18:04
                                                    zrobilam z siebie idiote,zadzwonilam do twojej szkoly,powiedzialam o pani lodzi, pani zdziwiona powiedziala ze ktos zarty sobie robi i nie ma mozliwosci zeby ktorys z 12stu instruktorow pisal na forum...zrobiles sobie zart udalo sie gratuluje..bylam przekonana ze jestes powaznym czlowiekiem a ty zrobilez ze mnie durnia
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 14.11.12, 19:52
                                                    to nie byl żart tylko ty zle to zrobilas nie umiesz czytac miedzy wierszami szkoda !
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 19:57
                                                    a co mowila ci pani z biura?i czy wogole ci cos mowila na ten temat????i o ktorej dzwonilam powiedziala ci?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 14.11.12, 19:58
                                                    a o ktorej dzwoniłas ?
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 20:01
                                                    no to nie wiesz?pani nie mowila ci nic?udowodnij mi ze wogole wiesz o tej sytuacji bo byc moze wkrecasz mnie
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 14.11.12, 20:08
                                                    jeszcze nic niewiem
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 20:25
                                                    a kiedy bedziesz wiedzial????
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 20:28
                                                    a gdzie spotykasz sie z kursantem tzn gdzie macie parking?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 14.11.12, 20:29
                                                    a dlaczegp pytasz gdzie sie spotykamy ??
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 20:32
                                                    no bo chce z toba jutro jezdzic ale po pracy!!!!!!!bo pracuje do15!!!!!!
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 14.11.12, 20:35
                                                    napisz sms na taki numer tylko nie dzwon 530571185 dlaczego chcesz ze mna jezdzic jak niewiesz kim jestem ?
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 20:40
                                                    czyj to nr?nie wierze ze podales tu swoj numer tel..gdzie sie spotkamy na tym parkingu?
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 18:53
                                                    bez nas to forum umarlo,,,,
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 19:44
                                                    jak sie jezdzi w taka mgle?ciezko?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 15.11.12, 19:50
                                                    masz racje nudy widze ze ciagnie cie do pisania mimo wszystko to miłe
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 15.11.12, 19:58
                                                    powarznie ,przeciesz mowiłas ze nie bo masz watpliwosci
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 20:01
                                                    jakie watpliwosci?powiedz mi czy znasz chlopakow z autom,,,,?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 15.11.12, 20:06
                                                    z widzenia tylko osobiscie nie a co
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 20:22
                                                    kolezanka mowila ze fajnie ucza,,,nie odp,jak sie jezdzi we mgle?wlacza sie swiatla przeciwmglowe?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 15.11.12, 20:31
                                                    a kiedy właczs sie prz.mg. jak widocznosc ograniczona do 50m itd .trzeba poczytac kiedy i jak
                                                    pa dozobaczenia miłego wieczoru .
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 20:32
                                                    a kiedy drogowe?robie testy kurcze duzo rzeczy ulecialo mi z glowy...niedobrze sie dzieje...wiesz juz ze nie klamie i naprawde dzwonilam wczoraj.pani lodzia ale cyrk
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 15.11.12, 20:35
                                                    niemasz zadnych pomocy ,poco robisz testy jak masz wazne ?na nie oswietlonych drogach
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 20:40
                                                    bo mi niedlugo te testy wygasna i tego sie boje...niedlugo zostane bez komp a ciezko msie uczyc z samej ksiazki,dziekuje ci za to ze odp. na moje pytania
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 15.11.12, 20:43
                                                    to moze zdasz zanim ci wygasna niewiem oco ci chodzi z tym srodkiem jeadni
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 21:00
                                                    swiatla pozyc i postoj wlaczamy tylko od srodka jezdni tak pisze
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 21:08
                                                    w co2giej lce w tbg jezdza babki instruktorki co to sie dzieje?czyzby kursanci czesciej wybierali kobiety jako nauczycielki?dla mnie to dziwne
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 21:10
                                                    ide spac dobranoc
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.11.12, 15:11
                                                    dlaczego nie odpowiada nr tel podany przez ciebie?w jaki sposob moznz sie z toba kontaktowac???
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 16.11.12, 15:38
                                                    juz działa
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 16.11.12, 15:43
                                                    dzisiaj nie dam rady mozesz zadzwonic na ten numer bo ja mam z niego zablokowane wychodzace
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.11.12, 19:22
                                                    umowmy sie ze ty jesli zechcesz to zarezerwujesz mi swoj cenny czas i spotkamy sie na 2h jazdy,,ale kasa do reki nie ma innego sposobu,,zostaje tylko niedziela o13do15pasowaloby ci????
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.11.12, 19:24
                                                    i jak sie zgodzisz to ja wtedy zadzwonie i sie konkretnie ugadamy,,,czy zauwazasz ze pisze bezosobowo?robie to selowo by bronic twojej prywatnosci
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.11.12, 19:28
                                                    dzis nie popiszemy ale tu mi daj znac a ja jutro poznym wieczorem kolo22 odczytam przeraza mnie ta mgla...jak zdawac egz..gdy taka slaba widocznosc?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 16.11.12, 20:05
                                                    jak chcesz to zadzwon ale w niedziele to troche wczesniej
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.11.12, 20:13
                                                    nie dam rady wczesciej,,chyba ze o12
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 16.11.12, 20:18
                                                    zadzwon jutro telefon bedzie aktywny mowilas ze niechcesz jezdzic z ........ no wiesz
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.11.12, 20:45
                                                    zanim zadzwonie napisz mi tu czy pasowaloby ci o12 to najwyzej pojezdzimy 1h jak nie masz czasu. wiem wiem nie chcialam jezdzic z ,,,,,
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 17.11.12, 10:55
                                                    mozesz zadzwonic bo tu nie moge pisac szczegołow
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.12, 16:08
                                                    jak wypadlam?jakie mam szanse na zdanie egz....
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 18.11.12, 19:45
                                                    nie najgorzej tyklo patrz w lusterka i pilnuj predkosci i znaki bo to tez wazne i nie stresuj sie a bedzie dobrze wszystkie uwagi byly na bierzaco , zaczynamy miec towarzystwo na forum moze byc wesoło
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.11.12, 20:21
                                                    jezeli nie dasz rady trudno zrozumiem to...widzisz wszystko za szybko,,co innego gdybym miala urlop,dobranoc
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.11.12, 20:17
                                                    nie moge dzis zadzwonic,nie jestem sama i jest niezreczna sytuacja,przemysl czy o12 ci pasuje i daj tu znac a wtedy zadzwonie,pa
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 20:04
                                                    ciebie tez ciagnie,,jutro mnie nie bedzie bo bede miala zajety komp..
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 15.11.12, 20:32
                                                    to musisz załatwic przez biuro oni umawiaja
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 20:37
                                                    a co to znaczy wlaczamy swiatla od srodka jezdni czyli????
                                                  • Gość: KUBA Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.opera-mini.net 18.11.12, 16:44
                                                    cześć jestem po 3 niezdanym egzaminie nie mam problemów z jazdą samochodem mam wrażenie że musze znaleźć jakąś normalna szkołe jazdy poleccie mi coś i jakiegoś instruktora tylko nie z dobrej szkoły
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.12, 17:23
                                                    a czemu nie dobra szkola??a chcialbys jezdzic z kobieta czy nie bardzo?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 18.11.12, 19:49
                                                    ja tez moge zapytac jak oceniasz nasza jazde ?
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.12, 20:05
                                                    dobrze jestem zadowolona
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.12, 20:07
                                                    z tym uspokojeniem sie to nie taka prosta sprawa,,,powiedz czy jeszcze bo juz glupieje bedac na znaku ustap pierszenstwa to obowiazuje tez zasada prawej dloni????
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 18.11.12, 20:12
                                                    puszczasz tych co sa na drodze z pierw. z lewej -prawej i tych z przeciwka co jada prosto i w ich prawo tak jak tam na kopernika ciesze sie ze masz dobra opinoie
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.12, 20:09
                                                    nie wiem czy to bylo zrozumiale,,,wyjezdzajac z ustap ustepuje tez tym po prawej pomimo ze nie jest ten po prawej na drodze z pierwszenstwem???
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 18.11.12, 20:18
                                                    to zalezy w ktora strone jedziesz jak w prawo to tylko tym z lewej ,jak w lewo to z lewej ,prawej i z przeciwka ,prosto to tym z lewa i prawej
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.11.12, 15:58
                                                    czy podczas zatrzymywania sie przy znaku wlaczamy prawy kierunkowskaz????a przy ruszaniu lewy???dzis tak mi powiedzial znajomy ktory dawno zdawal prawo jazdy
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.11.12, 19:04
                                                    wiesz o co chodzi?o to moje zadanie egzaminacyjne,,,jade jade zatrzymuje sie na prostej drodze i wlaczam kierunek???zaden instruktor mi o tym nie mowil?wiec dlatego pytam
                                                  • Gość: xx Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.smsiarkowiec.pl 20.11.12, 20:49
                                                    pogadajcie sobie w samochodzie ,,a nie róbcie obciachu na forum...jedno warte drugiego..ale jajca...
                                                  • Gość: g Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.11.12, 22:13
                                                    OD TEGO JEST TO FORUM ZEBY PISAC,PYTAC O CO CI CHODZI????I CO TY TU WLASCIWIE CHCIALES?????
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.11.12, 20:45
                                                    kiedy jezdzimy moj drogi nauczycielu????
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 25.11.12, 19:46
                                                    pisz na telefon
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.11.12, 20:02
                                                    jestem
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.11.12, 20:02
                                                    jestem
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.11.12, 20:06
                                                    nie mamy zadnego towarzystwa
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.11.12, 20:09
                                                    no nie mamy,chcialam ci powiedziec ze bardzo sie denerwuje,w sumie jak mozesz zadzwonic to mozemy pogadac bo mam jedno pytanie wazne
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.11.12, 20:10
                                                    napisz sms
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.11.12, 20:11
                                                    i nie ma sie co denerwowac bo to nic nie daje
                                                  • Gość: d Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 06.12.12, 19:53
                                                    nie jest to błedem trzeba przekrecic na czerwone i grzeje zobacz na yutube tam jest pokazane przygotowanie do jazdy i pokazane wszystko w srodku toyoty ty sie tak nie martw wiecej wiary w siebie .
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.12.12, 19:56
                                                    mam mase problemow w pracy w zyciu...martwi mnie ten mroz
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 06.12.12, 20:07
                                                    a co mroz ma do tego problemy na bok
                                                  • Gość: 2013 Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 01.01.13, 12:43
                                                    WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU .
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.12.12, 19:55
                                                    jestes???
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.11.12, 20:05
                                                    nie mam
                                                  • Gość: ooo Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.12, 17:27
                                                    skoro nie masz problemow z jazda to po co ci dobry instruktor?
                                                  • Gość: renata Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 22:44
                                                    wczoraj zdałam za pierwszym razem, bezbłędnie. Uczyłam się w AUTOMOBILU u Pana Pawła super facet, przy okazji pozdrawiam
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 16:46
                                                    jasne,,,,autoreklama,,,,,,
                                                  • Gość: jjj Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 18:39

zgadza sie zdaje sie egz jak sie jezdzi z pawlem...ale z wojtka!!!!!
                                                  • Gość: hudy Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 02.03.13, 19:50
                                                    egzamin to moi mili sie zdaje jak ma sie troche rozumu i umiejetnosci w kazdej szkole ludzie zdaja za pierwszym inni za 10 razem opinie dodaja tylko ci co zdali za pierwszym bo tamtym jest wstyt wiec nie pisza nic ,te opinie to nic wam nie dadza bo jeden bedzie jezdził z pewlem X i zda a drugi nie da rady i bedzie narzekał
                                                  • Gość: OLA Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.13, 20:21
                                                    racja,o opinie o instruktorach pytajcie znajomych..chociaz..tez nie ma co sie sugerowac..sa zlosliwcy co specjalnie polecaja najgorszych..i pamietajcie..GLUPI MA SZCZESCIE!!!!!
                                                  • Gość: mkołaj Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 20.03.13, 12:10
                                                    to prawda ja mialem instruktora z polecenia i było ok zdane
                                                    a do szczescia musza byc umiejetnosci .
                                                  • Gość: iza Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 22:59
                                                    do szczescia umiejetnosci???co ty mowisz...glupi ma szczescie...
                                                  • Gość: ..... Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 25.03.13, 19:42
                                                    pamietaj z najlepszymi chca jezdzic przynajmniej dwa razy ha ha ha ............
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 20:30
                                                    czy jest mozliwosc wykupienia1,5h?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 14.11.12, 20:31
                                                    nie
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 20:35
                                                    dzisiaj zrobiles mnie w trabe jak mowie z toba to z toba a nie z 11nastoma nieznajomymi facetami tylko z toba!!!!to nie jest rosyjska ruletka!pani powiedziala ze jest was 11???a ty twierdzisz ze5?wiec jak to jest?
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 20:06
                                                    jezeli nie podasz mi wiecej szczegolow i nie wytlumaczysz nie da rady..nie pozwole zrobic z siebie idioty,,
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 18:21
                                                    myslalam ze ty uprzedzisz panią w biurze i powiesz ze jak przyjde zeby mnie wpisala w twoj rozklad?!a tu taki cyrk..dobrze ze sie nie przedstawilam..mowila ze jest 12a nie jak twierdziles 5 instruktorow i zaden nie konczy pracy o19tylko jezdza nawet do21 wiec teraz mi powiedz kim ty naprawde jestes????jaki miales cel w tym wszystkim?
                                                  • Gość: p Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 19:52
                                                    widze ze nie masz zamiaru napisac do mnie..a tak wogole to chcialam powiedziec ze jest mi bardzo przykro..
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 21:12
                                                    z kat ta pewnosc ze ja nie jestem byle kim jak mnie znasz tyko z pisania .
                                            • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 20:31
                                              tak myslalam nie masz zaufania,boisz sie...jalk ktos bedzie mial cie obsmarowac i tak to zrobi...czemu mam byc to ja?no coz chyba nie bede juz tu wogole zagladac bo nie ma po co
                                              • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 20:37
                                                ja sie nie boje a ty unikasz odpowiedzi na moje pytania ,
                • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 12.11.12, 19:16
                  czesc w loku jezdziłas ????jesli tak to przykro mi ze nie zemna napewno juz bys zdała ,napisz inicjaly tego goscia .
    • Gość: gosc Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 83.1.94.* 25.07.09, 12:32
      Polecam LOK i instruktora pana Waldka Koconia. Cierpliwy, spokojny i
      doświadczony instruktor. Do tego bardzo miły człowiek...(i nie pali-szczególnie
      w aucie!!!)
      • Gość: 322 Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 83.1.120.* 25.07.09, 14:54
        najlepszy jest ośrodek AUTOMOBILE Pana Dryki-profesjonalista i
        cierpliwy.
        • Gość: magda Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.pppoe.sistbg.net 25.07.09, 20:35
          nie wiem czy jeszcze pracuje w LOKu intruktor pan Kasperski bo ja
          robiłam ponad 10 lat temu prawo jazdy własnie wLOK i polecam tego
          pana cierpliwy do grani wytrzymałosci świetny nauczyciel naprwde
          warto do tego Pana pójśc
          • Gość: asia Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 22:18
            LOK to mega porażka jeździłam z trzema instruktorami (nie chce
            podawać nazwisk) z tej szkoły i odradzam.Pół kursu jeżdziłam po
            wiochach a drugie pół po placu,poza tym palą w samochodach!!!
            • Gość: ja Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 83.1.122.* 27.07.09, 08:38
              ja robilam w LOK ,nie mam zastrzezen , dobrze oceniam,instruktor nie
              palil,mily,cierpliwy,wytlumaczyl co i jak, do pogadania; to jeden z policjantow
              • Gość: pawlicok Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 208.77.19.* 27.07.09, 09:20
                pawlicok ma rozwolnienie osobowości ........ i jeszcze na kurs na prawko sie
                wpycha, masakra, jak mu sie to rozwolnienie na egzaminie ujawni to bedzie mial
                ciezko instruktor
                • Gość: ma Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 83.1.126.* 30.07.09, 22:10
                  Nie jeździjcie z leszkiem od piotra cwaniak i tyle ma czarny pas
                  podobno tylko tyle wiedzy mi przekazał
                  • Gość: Ola Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:24
                    Ja robię kurs w Automobilu na Wyspiańskiego i gorąco polecam,świetna
                    atmosfera na jazdach,zero chamstwa,dobrze tłumaczą.Jeżdze z fajnymi
                    instruktorami Mariuszem D. i Marcinem Ż.
                    • Gość: jimy Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 83.1.118.* 01.08.09, 12:48
                      jezeli chodzi o mariusza d.to spoko gosc.pozdro dla niego.polecam go
                      • Gość: xxx Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 08:12
                        potwierdzam Automobilklub jest OK!
                        • Gość: zuzia10025 Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 19:29
                          Również bardzo gorąco polecam Automobilklub na ul.Wyspiańskiego ,oczywiście to
                          zależy co kto lubi, ale instruktorzy są mili i tłumaczą konkretnie , polecam
                          Pana Mariusza Z. i Pana Darka(nazwiska nie znam) o ile tam jeszcze pracuje :)
                          • Gość: katia Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.xdsl.centertel.pl 12.11.09, 23:02
                            polecam instruktora Mariusza D. z Automobilu
                            • Gość: Magda Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.09, 23:56
                              Właśnie jestem dzisiaj po egzaminie teoretycznym i praktycznym ZDAŁAM ZA 1
                              RAZEM. Uczyli Mnie Mariusz Dadia oraz Marcin Żyła POLECAM W 1000%.świetni
                              instruktorzy i jak widać dobrze uczą!!!!!!!!!!
                        • Gość: d.e Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.182.201.195.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.11.10, 19:25
                          miałam dokształt z tą panią z lok wcześniej niezdałam 3 razy i jak by nie jej pomoc to jeszcze następne kilka razy by mnie czekało.
                • Gość: ala Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.182.192.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.11.10, 22:29
                  instróktorzy loku są spoko polecam lok bo jest miło,dobrze uczą dóża zdawalność
                  • Gość: michał Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.182.201.195.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.11.10, 19:12
                    jak szukacie dobrego instruktora to tylko w lok tarnobrzeg polecam panią łuszczek elżbiete jest miła ,wytłumaczy wszystko jak należy, jest wyjątkowo spokojna zdałem za pierwszym podejściem jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim którzy szukają dobrego instruktora pozdrawiam. opatów
                    • Gość: papuń Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.182.213.124.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.11.10, 19:12
                      robiłem kurs w loku na trzy kategorie mają spoko wykładowce a to ważne i dobrych instruktorów gorąco polecam i pozdrawiam
    • Gość: W.K. Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 12:09
      Polecam pana Waldemara Koconia. Jest instruktorem w LOK-u. Lata
      doświadczenia i spokój w podejściu do kursantów przemawiają same za
      siebie.
      • Gość: beks Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.09, 14:41
        Polecam Autombiklub na Wyspie. naprawde fajna szkoła, opór znajomych
        również tam robiło i wszyscy zadowoleni
    • Gość: R... Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 80.48.174.* 11.12.09, 22:02
      Nie wiem jak w stosunku do kursantów, ale w LOK jest taki jeden pan,
      który nie wie jak zachowac się w sytuacji, kiedy kursant(ka)
      spanikuje. Stoją sobie na środku drogi i nie ważne co się wokół nich
      dzieje. Zero zainteresowania innymi uczestnikami ruchu. 2, 3, 5 min.
      ruch wstrzymany a on spoko, jakby sam był na drodze, żadnej reakcji.
      A samochody sa wyposazone w światła awaryjne - może pan instruktor
      powienien się o tym dowiedzieć i włączyć je od czasu do czasu, żeby
      inni użytkownicy nie denerwowali się niepotrzbnie. Poza tym czasami
      komuś sie spieszy i warto byłoby nie tamować ruchu - od
      rozwiązywania sytuacji trudnych jest instruktor.
      • Gość: mucha Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 15:02
        Kończyłem kurs w Automobilklubie i potwierdzam wszystkie pozytywne
        opinie na tym forum o tej szkole jazdy. Jeździłem z Mariuszem D. i
        Marcinem srebrna elką i polecam tych instruktorow gorąco. Zdałem za
        pierwszym razem.
        • Gość: gutta 2040 Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.10, 20:18
          Automobilkub tarnobrzeski-TRAGEDIA. W chwili obecnej jest to
          najgorsza szkoła jazdy:( Miałam pecha robić kurs w tej szkole. Z
          lepszych instruktorów w tej szkole polecam W.Smyklę.
          Żałuję że nie uczył mnie Mariusz Dadia, który jest podobno
          Świetny.Mariusz Ziętkowski to psychopata, którego radzę omijać
          szerokim łukiem. Ma kompleksy,problemy,lubi wyżywać się na
          kursantach.UWAGA-chce mu się uczyć tylko tych którzy mają
          predyspoozycje, resztę czyli mniej zdolnych traktuje po chamsku.
          POlECAM WOJTKA,kulturalni,Fachowi instruktorzy.
          • Gość: graza Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 80.50.132.* 09.01.10, 16:57
            A ja tam polecam Automobil. Dobry instruktor - R. Furtak. Wiadomo,
            że każdy ma swoje zdanie, a ja mam takie, że bardzo często nie jest
            istotna szkoła jazdy, tylko predyspozycje i trochę szczęścia.
            Pozdrowienia dla Roberta i Witka :)
            • Gość: niepoważny Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.stalowa.pilicka.pl 12.03.10, 02:08
              Jeśli chcecie dobrze nauczyć sie jezdzić samochodem i zdać egzamin
              radzę omijać automobilklub tbg szerokim łukiem. Jeżdziłem z
              Mariuszem Ziętkowskim. Istny koszmar, facet ma jakieś problemy. bez
              przerwy krytykował Roberta Furtaka, zamiast uczyć obrabiał wszystkim
              d...y, nie pokazał mi wszystkich manewrów, olał totalnie. Stwierdził
              że nie wszyscy mają predyspozycje i jeśli ktoś nie zda za 1 razem to
              żaden z niego kierowca. Zdałem za czwartym razem, wykupiłem godziny
              w dobrej szkole i nie żałuję. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych:-)
              • Gość: iga Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 22:47
                Też radzę omijać pana Mariusza Ziętkowskiego...Palant,,,Tylko sie wydziera,wszystkich wyklina i uczy fatalnie...
                • Gość: iga Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 22:50
                  Ale bardzo polecam pana Marcina Żyłę ,,Super uczy,nie ma rzeczy której by nie wytłumaczył,Zdawalność za pierwszym razem,,,
          • panilodzia4 Re: instruktorzy lok/automobilklub 14.07.12, 18:55
            najgorsza szkola bo........ jezdzi w niej pan witek....masz racje
            • Gość: kursant Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 19.07.12, 07:09
              polecam lok tarnobrzeg wszyscy moi znajomi tam robili i robia i jak na razie zdaja za pierwszym razem i wszystkich uczyła ta sama osoba polecam
    • Gość: yupi Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 08.05.10, 22:20
      jak masz dylemat to idz do pks tarnobrzeg.nie dosc ze tam maja
      najtaniej,najnowszego peugota i zawodowi kierowcy szkola ktorzy maja
      doswiadczenie na trasach miedzynarodowych.pozdrawiam
    • Gość: asia.w Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.bosbank.pl 07.06.10, 16:30
      Polecam instruktora z LOK-u Pana Waldemara Koconia- nieskończona
      cierpliwość , spokój i rozwaga. Poza tym doskonały fachowiec- zdałam
      za pierwszym razem.
      • Gość: Młoda Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 14.10.10, 14:08
        a jeździł ktoś może z Łukaszem z automobilclub? i wie ktoś jak on się nazywa ? Była bym wdzięczna za informacje :)
        • Gość: 1234 Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 195.205.97.* 14.10.10, 15:40
          ten pijany to dalej w automobilklubie jezdzi
          • Gość: Młoda Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 14.10.10, 19:20
            nie jego już zwolnili !!
            • Gość: f Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 83.1.114.* 18.10.10, 13:56
              Gość portalu: Młoda napisał(a):

> a jeździł ktoś może z Łukaszem z automobilclub? i wie ktoś jak on się nazywa ?
              łukasz kujda
              • Gość: kursant Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 12.11.10, 16:51
                Automobil to spoko szkoła jazdy potwierdzam.
        • Gość: pawiu Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 194.181.134.* 23.03.11, 19:31
          a co chciałabys zeby potrzymał cie za kolono głupia kozo......
    • Gość: anka Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tktelekom.pl 05.12.10, 20:25
      A ja polecam szkołe "Slalom" tam jeździ Piotrek Mianowski co w Atomobilklubie jeździł. Wszystko wytłumaczy i nie traci zimnej krwi.
      • Gość: kari Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.smsiarkowiec.pl 19.03.11, 09:24
        najlepsza szkoła automobilklub! jestem wymagającą osobą i też długo szukałam szkoły wybrałam Automobilklub i Pana Marcina Żyłę i jestem bardzo zadowolona bardzo polecam. Marcin umie wszystko fajnie wyjaśnić jest sympatyczny i wyrozumiały.
    • Gość: GOŚĆ Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 20.03.11, 20:40
      Automobil klub to poraszka , jeździłam z Furtakiem to on może dobrze uczył ale parę godzin. on nie mógł cały czas uczyć ,więc dał mi takich młodych mośków którzy mnie nie nauczyli nic aby godzinki zleciały.nie polecam nikomu za to polecam NA SERBINOWIE u ADAMOWICZÓW,bez stresu na prawdę super polecam instruktora MACIEJ ADAMOWICZ
      • Gość: ja Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.03.11, 21:43
        Z Automobilkubu polecam Mariusza Dadie i Marcina Żyłę naprawde dobrze uczą i zdałem za pierwszym razem. Fajni i konkretni goście.
    • Gość: jaa tbg Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.03.11, 17:42
      ja oczywiście polecam OSK DUET super szkola super instruktorzy z wieloletnim doswiadczeniem :) mila atmosfera ;) ja zdalam za pierwszym razem :) moja siostra tak samo!
      • Gość: igor Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 24.05.11, 10:35
        jak idziecie na kurs do automobilu to sprawdzajcie czy instruktor ma uprawnienia i jest trzeżwy mnie spotkała nieapodzianka niezbyt miła zgadnijcie jaka,
        • Gość: opi Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 24.05.11, 10:39
          był na kacu hahaha może oni tak radzą sobie ze streaem ,
          • Gość: gostek Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 194.181.134.* 26.05.11, 16:24
            heeeee porażka z daleka o dej szkoły i tej TZN DOBREJ SZKOŁY pozal sie panie boze.
            • Gość: arek Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 05.06.11, 22:25
              ja wybrałem lok i w cale nie narzekam tak jak więkzsość z was narzeka na facetów ja nie jezdziłem z facetem i zdałem za pierwszym podejściem bez błędnie
              • Gość: dziki Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 06.06.11, 21:02
                dobra szkoła to ma tylko dobrą nazwe i większosc sie na to nabiera ja tez sie na to nabrałem nikomu nie polecam zdawałem 4 razy a to nie było miłe ;
                • Gość: ddd Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 06.06.11, 21:05
                  zgadzam sie z toba co do dobrej szkoły ,,,,,,,,,,
            • Gość: adam Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 14.08.11, 21:18
              z daleka od dobrej sz,,,, same cwaniaki nadają tylko na inne szkoły a sami nic sobą nie reprezentuja,
              • Gość: gość Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 30.08.11, 20:55
                ja moge z czystym sumieniem polecić przyszłym kursantom szkołe jazdy lok w tarnobrzegu zdałem za 1 razem,
    • Gość: mis Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 02.01.12, 19:49
      ja robiłem kurs w loku i tam faktycznie wiedza jak przygotowac do egzaminu
      • Gość: aa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 29.01.12, 14:42
        ja robiłam kurs w loku i jestem zadowolona zdane za 2 razem ale zawalilam sama i mam odwage przyznac sie a nie zwalac na szkole albo instruktora.
      • Gość: MIS Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 07.02.12, 19:39
        WŁASNIE MAM ZAMIAR ZAPISAC SIE NA PEAWKO DO LOKU Z KIM JEZDZIC BO NIE MAM WIEDZY NA TEMAT INSTRUKTOROW MOZECIE KOGOS POLECIC.
        • Gość: misiek Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 29.06.12, 21:39
          zapisujac sie na kurs w loku mozna wybrac instruktora mnie było wsjo ryba i i i dostałem instruktorke na poczatku byłem w szoku no kobieta jak to będzie jezdzic jak dogadac polecam wszystkim nie zamienił bym jej na żadnego faceta naprawde spoko uczy konkretnie polecam misiek jak przeczyta moj wpis bedzie wiedziec o kogo chodzi.
        • Gość: kruszynka Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.30.37.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 07:51
          cześć ja polecam ci z Liku Panią Elżbietę Łuszczyk. fajna babka można pogadać o wszystkim. Oaza spokoju i cierpliwości, przy tym bardzo miła i kulturalna. Nie ma rzeczy której by nie wytłumaczyła i nie nauczyła. Właśnie z nią mam jazd. Wiele mnie nauczyła w ciągu kilku godzin, niż inny instruktor w ciągu całego kursu. Dokupiłam sobie u niej dokształt. Szczerze polecam.
          • Gość: żabcia 721 Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.31.46.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.11.12, 13:05

Zgadzam się z tym wpisem. Na pewno nie jest to autoreklama. Naprawdę fajna kobieta. Można się od niej dużo nauczyć. Właśnie z nią dzisiaj jeździłam. Nie ma lepszego instruktora, a z kilkoma miałam już jazdy. Polecam wszystkim.
          • Gość: żabcia 721 Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.31.46.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.11.12, 13:07
            Zgadzam się z tym wpisem. Na pewno nie jest to autoreklama. Naprawdę fajna kobieta. Można się od niej dużo nauczyć. Właśnie z nią dzisiaj jeździłam. Nie ma lepszego instruktora, a z kilkoma miałam już jazdy. Polecam wszystkim.
    • Gość: obi Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.szybszyinternet.pl 03.01.12, 01:52
      polecam p. A.BOROWCA .
      • Gość: gg Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 13.01.12, 19:26
        czesc odebrałem prawko a kurs robiłem w loku tarnobrzeg i moge wam polecic ta szkołe jazda bez stresu i tak samo na egzaminie
    • Gość: karol Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.12, 22:02
      Robert w automobil - polecam
    • panilodzia4 Re: instruktorzy lok/automobilklub 14.07.12, 18:39
      Automobilklub...
    • Gość: Kierowca Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.smsiarkowiec.pl 06.08.12, 11:49
      Polecam panią.. Ele Łuszczak z Lok -u . Świetnie Uczy.
      W ogóle jestem zachwycona poziomem nauczania.
      Zdałam za Pierwszym. :)
      • Gość: niedoszły kierowca Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.flash-net.pl 27.08.12, 21:08
        hej ma ktos namiary na ta panią z loku potrzebuje pomocy dzis nie zdałam nawet nie będe pisac który raz bo wstyt przegladam te fora moze kobieta zdoła mnie nauczyc mam problem prawie ze wszystkimi manewrami a łuk najbardziej bede tu zagladac moze ktos z nia jezdził i poda mi namiary ja bym podala wtedy maila
        • Gość: aaa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 16.09.12, 20:16
          idziesz do loku i jezdzisz
          • Gość: Sylwek Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 09:56
            Poszedłem do Automobilu zachęcony przez koleżankę, poleciła mi instruktora Pana Pawła i nie żałuje poszedłem na egzamin i zdałem za pierwszym razem. Bardzo spokojny, tłumaczy niektóre rzeczy po 100 razy.
            • Gość: pani lodzia Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.12, 09:35

nie czytajcie tych glupot!!!!tu instruktorzy zachwalaja sami siebie a naprawde dobrych instruktorach nie ma wzmanki!!!!
              • Gość: gosc Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 17.10.12, 20:44
                nie pisz bzdur nikt o sobie nie pisze jestem instruktorem i na tym forum znalazłem swoje nazwisko jako polecane i sam go nie wpisałem a nie ma nic głupszego jak pisac o sobie
                • Gość: eeeee Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.10.12, 17:28
                  no to czekamy na ujawnienie nazwiska
              • Gość: aa,,,,,,,a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 19.10.12, 20:37
                lodziu puknij sie w głowe bo chyba cie boli nie sadzisz ha ha ha;
                • Gość: gosciu Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.10.12, 17:36
                  lodzia ma racje sami o sobie piszą to jasne....bo niby czemu nie ma wzmianki o szkole as z tbg?
                  • Gość: gosc Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 21.10.12, 20:28
                    bo ostrowski nie ma czasu grzebac w internecie ale zaraz mozesz cos napisac jaki masz problem a tak wogule to jest jeszcze kilka szkól o ktorych nie ma wzmianki ty zazdrosniku.
                    • Gość: GOSC Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.10.12, 19:28
                      widzisz sam przyznajesz ze instruktor nie ma czasu grzebac w internecie i pisac sam o sobie...ha ha INSTRUKTORZY SAMI SIEBIE ZACHWALAJA...
                      • Gość: aa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 23.10.12, 21:14
                        no widac ze cie zazdrosc zjada ty tez jestes instruktorem ? przyjrzyj sie tym wpisom po kolei tam mozna łatwo stwierdzic czy wpis jest pisany przez kursanta czy nie wystarczy troche pomyslec sa jeszcze inne fora na ktorych ludzie robia wpisy tam tez piszesz te bzdury .Ludzie własnie w internecie szukaja opini a jesli sa zadowoleni to przekazuja to innym niewiem co cie tak dziwi i przeszkadza .
                        • Gość: pppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.10.12, 10:46
                          nie jestem instruktorem!!!powtarzam o dobrych instruktorach nie ma wzmianki to tyle!
                          • Gość: aa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 24.10.12, 20:15
                            jesli nie jestes instruktorem to co ci przeszkadzaja te opinie a o szkole as tez jest pełno opini i nie wszystkie rewelacyjne tylko na innym forum ! a tak wogule niema wzmianki o tych co dopiero zaczynaja uczyc bo na szacunek i uznanie kursantow to trzeba kilka lat pracowac zastanow sie dlaczego tyle osob oblewa np . łuk ,jeden instruktor uczy tak zeby ludzie kupowali godziny drugi ma satysfakcje ! jak mu ludzie zdaja i polecaja ! innym a tobie to przeszkadza powodzenia .!!!!!!
                            • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.10.12, 15:30
                              nie przeszkadza po prostu szlag mnie trafia ze jest tyle dobrych szkol as i pan zietk...i nikt o nich nie pisze
                              • Gość: aaa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 26.10.12, 07:33
                                pisza pisza wejdz sobie ne forum szkoły as a o zietku tez sa opinie tylko trzeba poszukac pamietaj ze jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodził czasem 30 godz. to dla niektorych za mało ida na egzamin zobaczyc jak jest i tylko marnuja szanse zamiast pojezdzic wiecej i isc przygotowanym albo ida na egzamin nie jezdzac miesiac wogule jaki to ma sens ja mam duzo wiedzy na ten temat zapewniam cie .
                                • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.10.12, 15:18
                                  polubilam cie...ty chyba jestes tym dobrym instruktorem szkoda ze anonimowym....
                                  • Gość: aaaa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 26.10.12, 20:55
                                    a wiec jestes kobieta domyslam sie ze mialas przykre doswiadczenie z jakims instruktorem bo po twoich wpisach tak wnioskuje a ja jestem instruktorem ale nie podam nazwiska moge tylko powiedziec ze kursanci na mnie nie narzekaja do kursantow trzeba miec podejscie i troche cierpliwosci a nie tylko wygorowane mniemanie o sobie a na moj temat sa wpisy i nie SA ONE ZROBIONE PRZEZEMNIE ps. napisz cos jeszcze .
                                    • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.10.12, 15:25
                                      no jestem kobieta powiem nawet niestety kobietą..nie mialam przykrych doswiadczen..dlaczego chcesz pozostac anonimowy??przeciez reklamowanie siebie jest na topie?prawda???????szczegolnie na takich forach
                                      • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.10.12, 15:57
                                        w jakim celu sledzisz to forum???ja szukam dobrego instruktora a ty kogo skoro sam jestes nauczycielem???
                                        • Gość: aaa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 27.10.12, 19:57
                                          z czystej ciekawosci sama mnie wciagnełas w to pisanie nie moge podac mojego nazwiska jest ono na jednym z wpisów ani z jakiej jestem szkoły bo była by to samochwała a sama pisałas za instruktorzy pisza o sobie ja tego nie robie ale lubie czytac fora .pisz ok godz 20 to odpisze na bierzaco skoro szukasz instruktora .
                                      • Gość: aaa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 27.10.12, 20:04
                                        nie lubie samochwał wole jak ludzie mnie chwala i polecaja innym a dlaczego niestety kobieta ?jesli podam moje nazwisko to zmieszasz mnie z błotem bo wyjdzie na twoje ze sami siebie chwalimy ,moze niektorzy pisza sami o sobie ja tego nie robie wiec nie moge podac nazwiska
                                  • Gość: aaa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 27.10.12, 20:07
                                    a widzisz jeszcze sie nie znamy a juz piszesz ze mnie polubiłas
                                    • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.10.12, 21:26
                                      nie bede mieszac cie z blotem,bez obaw!milo mi sie z tobą pisze i z nieciepliwoscia czekam na twoje wpisy..a to ze kiedys tam nazwales mnie zazdrosnikiem...ha ha juz nieistotne...
                                      • Gość: aaa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.10.12, 09:11
                                        moja litera imienia to nie m ty naprade szukasz instruktora ? na forum nie podam ci mojego nazwiska skoro miło nam sie pisze to moze milo by sie jezdziło pomysl o tym , jedynie na meila lub gadu moze podam namiary z jakiej jestem szkoły bo tak to wszyscy to czytaja a co do tego zazdrosnika to tak to wygladało ,ja tez mam swiadomosc ze niektorzy instruktorzy pisza sami o sobie to w tedy nie zdaje rezultatu ludzie musza pochwalic instruktora .Bede ok 20tej to popiszemy to narazie .
                                        • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.12, 11:53
                                          przeczytalam wczoraj dokladnie wszystkie wpisy...idziesz do loku i jedziesz tak kiedys napisales...Waldemarze K....mam racje prawda???????ogladnelam cie nawet na NK...masz przystojnego syna..pa
                                          • Gość: aaa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.10.12, 13:18
                                            i tu sie mylisz nie jestem woldemarem ale sie wkreciłas a ja nie mam syna i nie zanosi sie na to miałas napisac czy ty naprawde szukasz instruktora bo teraz to niewiem ,a moze tylko chcesz ujawnienia moich danych i okarze sie ze oboje jestesmy instruktorami odpisz bedzie wesoło .
                                            • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.12, 15:57
                                              jest wymieniona szkola lok..i tylko to nazwisko..no jest jeszcze jakas baba ale ty babą nie jestes chyba???ja jestem ppppp jak patrycja i nie jestem instruktorem choc bardzo chcialabym...zdradz wreszcie swe imie bo to juz zaczyna byc podejrzane...juz sie nie wykrecisz jak przeczytam wpisy i sie nie przyznasz okaze sie ze łrzesz....
                                              • Gość: aa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.10.12, 19:13
                                                na tym forum sa rozne nazwiska i rozne szkoly ,jesli chcesz zostac instruktorem to zrob kurs wtedy zobaczysz jak wyglada ta praca przeciesz ja nie pisze z jakiej szkoly jestem to twoje domysły a w tym pisaniu nie ma nic podejrzanego mam niezly ubaw nie pisze nic co moglo by cie nakierowac na mnie sama mnie wciagnelas do tego dialogu nie sadzisz a tak wogule dlaczego mam łrzec mam zabawe w wolnej chwili ty tez
                                                • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.12, 20:09
                                                  tak sie sklada ze kazdy piszacy ma przypisane numery i doskonale widac kto skad pisal...jestes z LOK NA 100%szukalam dobrego instruktora ale chyba nie znajde..baw sie dalej ale juz nie ze mna zegnam
                                                  • Gość: aa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.10.12, 20:22
                                                    mam nadzieje ze na mnie trafisz to pojezdzimy i zdasz a potem sie posmiejemy nie podbieraj mnie 100 procentowa pewnoscia a moze masz moj nr. telefonu i nazwisko odpisz droga kursantko .
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.12, 20:42
                                                    no ciekawe skad mam miec twoj nr skoro jestes taki tajemniczy i nie chcesz zdradzic nawet jednej literki imienia!!!
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.12, 20:49
                                                    spedzilam tu tyle czasu,wyczekiwalam az wybije20 by moc popisac z toba...i nie uzyskalam zadnych informacji!wiec w tym LOKU o kogo pytac skoro nie o Waldemara???
                                                  • Gość: aa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.10.12, 20:58
                                                    TUTAJ WSZYSCY TO CZYTAJA NIE UWIECZNIE SWOJEGO NAZWISKA ANI TELEFONU MOZESZ PODAC NR. NA GADU A TAK WOGULE TO Z KAT JESTES TAKA PEWNA ZE TO LOK ? MOZESZ POPYTAC ZNAJOMYCH KTORZY MAJA PRAWKO Z KIM I GDZIE JEZDZILI .JA NIE PISZE JAKA SZKOŁA .
                                                  • Gość: AA Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.10.12, 21:10
                                                    JESLI CHCESZ ZDAZYC PRZED ZMIANAMI TO RADZE SIE POSPIESZYC .CZAS LECI
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.12, 21:43
                                                    ale ja nie mam gg...ewentualnie moge napisac na maila..duzo czasu spedzasz przy komp..zona sie nie złosci?
                                            • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.12, 16:14
                                              i co moj drogi nauczycielu???co mi teraz odpowiesz????
                                              • Gość: aa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.10.12, 19:17
                                                juz wiem co cie wprowadzilo w bład na jednym wpisie tez ktos uzył aa jako autor czysty przypadek
                                                • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.12, 19:57
                                                  ja chce zdac prawo jazdy!!!ale widze ze nie mam co liczyc na twoja pomoc skoro piszesz ze mna bp cie to bawi przykro mi
                                                  • Gość: aa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.10.12, 20:04
                                                    niemoge podac nazwiska na forum a o jakiej szkole myslisz /? w pewnym momencie zrobiło sie wesoło przepraszam jesli poczułas sie urazona
                      • Gość: pppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.10.12, 10:44
                        iiiii
                        • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.10.12, 20:49
                          gdybym byla facetem juz dawno mialabym prawko!!!zdradz mi choc literke swego imienia abym mogla sie jakos zwracac do ciebie moze M?
                          • Gość: aaa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 28.10.12, 09:18
                            ty tez mozesz zdradzic imie .
                            • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.12, 07:47
                              kolezanka polecila mi zietka ale tu nie ma zbyt pochlebnych opinii na jego temat...mozna zglupiec..jezeli chcesz podaj mail i bedziemy w kontakcie
                              • Gość: aa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 29.10.12, 17:50
                                czesc jedyne co moge ci podpowiedziec to lok jak bedziesz zapisana to napisz na forum swoje nazwisko tak mozemy sie umowic ja sprawdze czy jestes na kursie i dam odpowiedz jesli naprawde bedziesz robic prawko tak apropo po samym pisaniu ze mna chcesz jezdzic ?odpisz
                                • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.12, 20:00
                                  a mowilam ze lok...kiedy poswiecisz mi wiesej czasu by pogadac?teraz to juz nawet meila nie podasz???
                                • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.12, 20:08
                                  drogi nauczycielu ja kurs juz koncze potrzebuje dobrego instruktora i doksztaltow czyli jazd dodatkowych!!!
                                • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.12, 20:15
                                  pisalam ci nie raz ze szukam instruktora a nie szkoly...napisz mi cos wiecej o sobie..ale beda jaja jak sie okarzesz babą...juz po20a ciebie nie ma...dlaczego?
                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 29.10.12, 20:52
                                    skoro konczysz kurs to z kims jezdzisz wiec dlaczego szukasz kogos innego a moze masz rozrywke wieczorem przed komputerem i koniecznie chcesz znac moje nazwisko ,nie chwalimy samych siebie .Jak ludzie czytaja te wpisy to maja niezły ubaw niesadzisz .
                                    • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.12, 21:04
                                      no prosze cie po co mialabym robic ci takie chamstwo..jezdze ale nie jestem zadowolona
                                    • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.12, 21:08
                                      poza tym jest nk,facebook..tam moglabym siedziec,,,ale ja wybralam CIEBIE no ale do rzeczy ile kosztowalaby 1h doksztaltu z tobą?
                                      • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 29.10.12, 21:38
                                        przyjdz do osrodka moze na mnie trafisz jak bedziesz miec szczescie wybierz sobie jakiegos instruktora ktory najbardziej przypadł ci do gustu a godzina kosztuje tyle co w osrodku ,dlaczego uparłas sie na mnie ?przeciesz sie nie znamy jesli masz znajomych to popytaj o opinie z kim jezdzili itd...
                                        • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 29.10.12, 21:40
                                          tak wogule znasz kogos z loku ?
                                          • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.12, 21:54
                                            a skad bede wiedziec ze ty to ty?ile masz lat?

'

• Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 29.10.12, 22:03
                                              musisz tak na chybił trafil a na kogo obstawiasz ?
                                              • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.12, 22:14
                                                no na tego waldemara,,,grubo po 50tce starszego pana ..
                                                • Gość: pp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.12, 22:34
                                                  zartowalam,watpliwa sprawa zeby starszy pan spedzal czas przy komp..zdaje sobie sprawe tez z tego ze nawet jakbym zgadla twe imie to i tak sie wyprzesz prawda?szkoda tylko ze mi nie ufasz i nie rozumiesz tego ze naprawde cie polubilam i nie chcialabym aby spotkala cie jakas przykrosc i nie wiem skad pomysl ze wysmiewalabym sie z ciebie i to jeszcze publicznie..ide spac..a ty lec do zonki
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 30.10.12, 19:36
                                                    po pierwszre na poczatku szydzilas z instruktorow
                                                    2- obstawałas za szkola ... i jednym instruktorem ...
                                                    3- teraz piszesz ze ten instruktor ci nie pasuje bo opinie sa nie takie
                                                    4- nagle piszesz ze juz jezdzisz ale cos jest nie tak i szukasz pomocy
                                                    5- nikt na forum nie poda ci swojego nazwiska ani telefonu jedyne co moge ci poradzic to popytaj znajomych jesli naprawde jest potrzebna pomoc mislas napisac meila nie piszesz
                                                    a instruktora mozna zmienic chyba ze to jedno osobowa szoła to masz pecha powodzenia .To wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie .niewiem ile masz lat ale po 50 to jeszcze nie jest sie starszym panem jesli ci sie wydaje ze malolat cos cie nauczy to sie mylisz i to grubo ma tyle doswiadczenia co ty .
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.12, 20:15
                                                    czy ja gdzies pisalam ze szukam malolata?nie!jak podejrzewalam ze jestes panem wald...czyli panem po 50 to ty nie !sam wprowadziles mnie w blad,,podpuszczales ze chyba raczej nie z lok...ale teraz juz wiem ze jednak lok..i po co to wszystko WALDEMARZE????
                                                  • Gość: PPP Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.12, 20:22
                                                    Moglo sie obyc bez klamstw,poszlabym do szkoly,zaplacila i jezdzilibysmy,,po twych wypowiedziach uwazam cie za dobrego nauczyciela ale dlaczego bedac tak fajnym gosciem nie chciales zdradzic nawet literki?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 30.10.12, 20:42
                                                    nie jestem W.........m jak masz ochote to mozesz z nim jezdzic ty tez omijasz wypowiedzi szerokim łukiem zrozum jedno na forum gdzie wszyscy to czytaja nie mozna pisac swoich danych czy to tak trudno pojac ile razy bede ci powtarzac nie nalerze do osob ktore chwala same siebie i w ten sposob zachecaja ludzi do jazdy jeszcze przez forum w jakiej szkole jezdzisz i dlaczego jest zle napisz .
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.12, 21:19
                                                    popiszmy na nk znajde cie tam?bo waldemar jest tam...
                                                  • Gość: PPP Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.12, 21:39
                                                    prosze pogadajmy w 4oczy podac ci moj adres?wolalabym zebys ty to zrobil
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.12, 21:58
                                                    ja rowniez bede taka tajemnicza i nie moge powiedziec w jakiej szkole jezdze bo moglabym przypiac zła metke a nie chce tego robic... w prawdzie nie pomogles ale dziekuje za mile spedzone chwile
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 30.10.12, 23:14
                                                    to i tak przypinasz bo jak by byli dobrzy to bys nie szukala innej ,pora konczyc ta znajomosc nie ma mnie na nk ani f wiec jesli ty nie podasz jakegos namiaru to nic z tego nie bedzie ,bede tu zagladac napisz jak ci poszło na egz. a co do tej szkoły mozesz napisac na jakiej jest ulicy i gotowe .trzymam kciuki za twoj sukces ciekawi mnie kim ty jestes czy naprawde kursantka? chyba nie .
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.10.12, 07:19
                                                    wszystko co pisalam jest prawda...nie pisze zle o szkole bo nikt nie wie jaka to szkola i wiedziec nie bedzie..mail jest z nazwiskiem wiec nie moge podac..
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.12, 19:29
                                                    DLACZEGO TU SIE NIC NIE DZIEJE?NIKT NIE PISZE?
                                                  • Gość: g Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 07.11.12, 20:14
                                                    nudzisz sie
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.12, 17:16
                                                    brakowalo mi ciebie..prosze odpowiedz mi czy mozna zdac testy wczesniej niz termin ich wygasniecia..jak wygasaja mi w grudniu czy moge zdawac w listop?i co sie zmieni od stycznia i jak ukonczylam kurs to z czego mam sie uczyc?
                                                  • Gość: aa Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 09.11.12, 19:52
                                                    czesc nie mozesz zdac wczesniej testow jesli koncza sie w grudniu jak ukonczyłas kurs to szkola nie dała ci pomocy naukowych ? sa testy płyty z pytaniami a od st. to maja zmienic testy , teraz to zapisz sie na jazde polowa grudnia ,gdzie ty robiłas ten kurs ze nic nie masz ?
                                                    widze ze tu zagladasz a tak wogule to poco bedziesz sie uczyc jak testy masz wazne .
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.12, 20:04
                                                    bo ja juz oblalam 4razy i a za miesiac mi testy wyjda...mam te stare pomoce ale skoro testy sie zmienia to pewnie i ksiazki tez...
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.12, 20:10
                                                    czemu w polowie grudnia?co to ma do rzeczy?jestem przerazona i zalamana..tyle razy nie zdac moze ja jestem do niczego..
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.12, 21:00
                                                    specjalnie dla ciebie zalozylam swoje nowe konto mailowe czekam na kontakt mam nadzieje ze wreszcie pogadamy swobodnie i dowiem sie jak masz na imie,,,moj adres panilodzia111@tlen.pl czekam na kontakt
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 10.11.12, 16:47
                                                    dlaczego tak bardzo chcesz wiedziec jak mam naimie teraz to jestem w kropce jesli nie spełnie twoich oczekiwan? , a polowa grudnia takie sa terminy egzaminow w wordzie wiec sie spiesz napisz mi dlaczebo na poczatku pisałas ze instruktorzy sami siebie chwala a teraz po tej randce w ciemno ze mna jezdzic ?
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.11.12, 17:08
                                                    jakich oczekiwan masz nie spelnic?czytales pseudoreklame polecana jest twoja kolezanka z lok...
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 10.11.12, 19:03
                                                    po czym poznajesz pseudoreklame ?
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.11.12, 19:11
                                                    tam az krzyczy jestem PANI... E...Ł...ZAPISUJCIE SIE DO MNIE..no nie powiesz ze nie mam racji?a co polecasz mi tą panią?mam udac sie do niej juz nie chcesz byc moim nauczycielem?
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.11.12, 19:19
                                                    widze ze nie odezwales sie...nie ma szans na pogadanie na osobnosci...trudno
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 10.11.12, 19:27
                                                    cos ci powiem znam ta pania dobrze i wiem ze ona o sobie nie pisze tak samo jak W..... oni o sobie nie pisza a tak wogule to jak ktos by pisał o sobie to swoje nazwisko wpisal by poprawnie a nie z błędami ona ma troche inaczej ,
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.11.12, 19:34
                                                    wiec pani łuszczak czy ty?kogo polecasz?
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 10.11.12, 19:59
                                                    juz ci pisalem ze samochwala wyszla z mody sama wybierz sobie instruktora bo jak bedziesz tylko czytac fora to prawko samo sie nie zda nie sadzisz
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.11.12, 21:04
                                                    masz racje juz wybralam...swojego nauczyciela
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 11.11.12, 13:51
                                                    jak wybrałas to terzeba jezdzic
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.11.12, 17:18
                                                    dlaczego nie napiszesz na maila????????????????????????
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 30.10.12, 20:45
                                                    idz do osrodka kup 1h u tego pana i wybadaj sprawe czy to on jak mowie ze nie to nie !!!!!!!
                                                  • Gość: a Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: 91.240.30.* 30.10.12, 20:54
                                                    seriale ogladasz ?????
                                                  • Gość: ppp Re: instruktorzy lok/automobilklub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.12, 21:17
                                                    jakiez znowu seriale?czekalam na ciebie jestes?

/

?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka