pio300 21.10.05, 04:01 www.orzelpocztowy.pl/tusk_len/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Pełna odpowiedzialność,wszystko dla Polski - 21.10.05, 15:57 Ależ z tego wynika tylko, że jest człowiekiem a nie posągiem. Ma swoje wady i słabości jak każdy z nas. Gdybym miała wybierac (ale nie muszę bo do wyborów nie idę) to wybrałabym Tuska....... jakoś nie usmiecha mi się Polska rządzona przez dwu bliźniaków dekretami, rządzona przez dwu bliżniaków po społu i na spółkę z Leperem i ojcem Rydzykiem. ps...Wiem.. to nieistotne dla niczego ale muszę to napisac... Kaczyńska ? Toż mogłaby w bajkach babę jagę grac bez charakteryzacji. To ma byc pierwsza dama ? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Okowita!!:))))))) 21.10.05, 16:32 IDZ blagam cie (ale rozpaczliwie to wyglada hehe!) i zaglosuj ale ............w moim imieniu,bo ja nie dam rady glosowac!:(na Tuska glosuj,prosze cie!!!!!!!!!!! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowita!!:))))))) 21.10.05, 17:21 Nie pójdę Elle.... nawet dla Ciebie. Ja to biorę zbyt poważnie. Gdy zagłosuję czuję się odpowiedzialna za wszystko to co mój kandydat potem robi.Nie chcę byc odpowiedzialna za Tuska (gdyby wygrał) za następne lata bo dziś nie przewidzę jaki byłby z niego prezydent. Jaki będzie z nie go prezydent. Na pewno nie chcę władzy jednojajecznych bliźniaków a czy chcę Tuska ? Nie wiem. Serio.... chetnie wziełabym udział w wyborach na miss mokrego podkoszulka ale w wyborach do panstwowych stołków to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Okowita!!:))))))) 21.10.05, 18:10 e nie lubisz hazardu widze! wiadomo ze tusk nie gwarantuje wstydu pozniejszego ale jakos mozna mniemac ze za niego czlowiek sie bedzie wstydzil troche mniej niz za kaczynskiego!a poza tym jak zaglosujesz za mnie to ja sie bede wstydzic nie ty,twoja reka bedzie zakreslac tylko.Dzis jak pojdziesz spac to przed spaniem wyobraz sobie jak to bedzie jak sie skumuluje razem do kupy rydzyk,kaczor lepper!mowie ci narodzi sie nowy faszyzm!cmok zrob cos na boga! ja mam rodzine w pl! hehehehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowita!!:))))))) 21.10.05, 18:27 A moje głosowanie coś komus pomoże ? Napisałam Ci na forum NS... świat się kręci mimo usiłowań polityków. Gdyby internet (taki jaki jest)został wynaleziony trzydziesci lat temu ?????????? Co by wtedy było ?? Zabarnialiby nam dostepu tak jak zabraniali anten satelitarnych ?? Świat się kręci mimo naszych życzeń, mimo życzeń polityków. Dlatego nie pójdę na wybory.... nie mam na nic wpływu a nie chce się czuc odpowirdzialna z mojego kadnydzta. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Okowita!!:))))))) 21.10.05, 18:31 Ja też wybieram Tuska. Chociaż w Kaczyńskim znalazłem jednego plusa =] Podoba mi się jego stanowisko w sprawie stosunków na linii Berlin - Warszawa - Moskwa. Tusk tu będzie za bardzo uległy. Kaczyński pewnie nie i nawet ryzykując odizolowanie Polski w Europie będzie przypominał o tragicznej dla nas historii i twardo walczył o nasze interesy. A uważacie, że w dzisiejszej Europie historia wciąż lubi się powtarzać (tylko może na trochę inny sposób)? I na tym pierwszym lista plusów Kaczyńskiego się kończy =] Odpowiedz Link Zgłoś
baba.jaga Re: Pełna odpowiedzialność,wszystko dla Polski - 21.10.05, 16:49 0kowita napisała: > > > ps...Wiem.. to nieistotne dla niczego ale muszę to napisac... Kaczyńska ? > Toż mogłaby w bajkach babę jagę grac bez charakteryzacji. > To ma byc pierwsza dama ? Wypraszam sobie podobne insynuacje !!!!!!!! Ja jestem o wiele ładniejsza. WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Pełna odpowiedzialność,wszystko dla Polski - 21.10.05, 19:12 hi hi hi i naraziłaś się Okoiwtko, babajaga domaga sie swego trudny to temat i żyjemy dzięki Bogu i solidarności w wolnym kraju, wbrew tym wszystkim anomaliom politycznym i bedy okropnej, jest to wolny kraj ja zawsze uważam, że głosowac trzeba, wypada, że niegłosowanie jest bez sensu wiem, że politycy nie zasługuja juz nanasze zaufanie...ale to idź Okoitko i wrzuć pustą kartkę i myslę, że jak teraz nie wyjdzie to już za 4 lata będę wszystkich błagac, by nie szli do wyborów, miałoby to sens może gdyby faktycznie nie pszedł 4 lata temu głosowałm na innych, moi nie wygrali, cóż, dałam szansę nowym, nie plułam na nim i teraz mogę napisać, że to ja miałam rację, teraz moi wygrywają głowy nie dam sobie urwać, że będzie lepiej, ale nadzieję mam pojdę głosować, ale nadal nie wiem na kogo, obaj mają wady i zalety... a uroda tu najmniej ważna pani Kaczyńska to bardzo inteligentna kobieta nie wiem, który będzie lepszy,naprawdę nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Pełna odpowiedzialność,wszystko dla Polski - 21.10.05, 19:20 Nie pójdę... mam ich wszystkich powyżej uszu, A wrzucenie pustej kartki oznacza, że znalazłam dla nich czas. Nie mam dla nich czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
olo962 Re:KACZYŃSKIEMU NIE ! 21.10.05, 20:03 Dlaczego NIE dla Lecha Kaczynskiego: obietnice ma piekne, tylko czy któraś z nich zostanie spełniona?? bezrobocie" "opieka zdrowotna na najwyzszym poziomie, tania" etc etc tylko głupcem trzeba byc zeby w te piekne hasła uwierzyć.. mi tez kłopotu nie sprawia wypowiedzenie tych słów "mam program" "ogranicze bezrobocie" "powszechny darmowy dostep do opieki zdrowotnej" bla bla bla IV-tej RP prawej i sprawiedliwej nie da sie zbudowac z andriejem i partią gdzie duze grono działaczy ma w kieszeni wyroki sądowe.. -hasło piekne prawo i sprawiedliwosć ale jak sie ono ma do tych wyroków?? to nie bedzie IV RP to bedzie kontynuacja w jeszcze gorszym wydaniu III RP o czym swiadczy wczorajsze I posiedzenie nowego sejmu.. -nie da sie zbudowac pieknymi obietnicami bez pokrycia, -nie da sie zbudowac zmiennością poglądów w zależnosci od regionu, miejsca debaty etc -nie da sie zbudowac pieknymi obietnicami dla biednych i pokazując dla nich szacunek jednoczesnie zwracajac sie do nich "spiep.. dziadu" zresztą skoro prezydent miasta walcząc o prezydenture kraju przegrywa w swoim miescie z konkurentem to lepszego dowodu na to kto jest lepszy nie trzeba... Warszawiacy sie poznali na Leszku jeszcze jedno: Lechu przeciwstawia dwie wartosci: wolnosc i solidarność, a jak pytam w jaki sposób te wartosci mozna rozdzielic bo juz nie chce pytać w jaki sposób mogą być one przeciwstawne??? to takie moje przemyślenia.. powaznie sie zastanówmy znim oddamy głos na L.K. Odpowiedz Link Zgłoś