ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:14 a to prawda!!!!!!az mi szkoda ze na plaskim teraz mieszkam:( Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:29 "ŻAłuj ruda karuzela sama się kręciła" Ja nie mam u siebie aż takiego płaskostopia,ale góry to są góry a nie pozostałości morenowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:36 u mnie nielitosciwe plasko! hehe ale dwie godziny podjade w kierunku denver i mam jedne z najbardziej szpiczastych gor swiata! tam to jest pieknie,ale nie ma takiej gorskiej lagodnosci typowej dla beskidu niskiego ,sadeckiego Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:43 Wzdechnąć to za mało nie? ECHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:44 wzdechnac i sie cieszyc! a to gdzies w gorach byles,jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:48 Niestety nie jestem,ale jak sobie o nich pomyślę to mi się ćni. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:50 ale pewno i tak masz blizej do beskidu niz ja prawda> Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:56 jak ja bym jechał rowerem a Ty leciała samolotem to nie, gdyby było na odwrót to tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:59 hmmmmm,acha!!! ja tam lubie na rowerze jezdzic po gorkach Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 23:19 A konno próbowałaś revelka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 23:51 konno owszem czasem jezdze ale tutaj po plaszczyznach pomoc zaganiac krowy znajomym!tez jest ok,ale ja koni specjalna sympatia nie darze:(takam wredna! Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 00:04 "Wredne są kopią, gryzą."Ja traktuję je jako środek przemieszcania w trudnym terenie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 00:08 tak,do przemieszczania sie po trudnym terenie i zganiana krow z wielkich pastwisk,jeszcze takiej jezdzacej maszyny nie wymyslili zeby te krowy zagonila lepiej od konia i jezdzca! Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 00:19 i całe szczęście że nie wymyślili Wystarczy< syfilizacji> na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 00:21 racja! zgadzam sie!zreszta ja lubie takie zadupia i nienowoczesne rzeczy jak krowa czy kura Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 00:29 zajefajna jajeczniczka od wolno biegających kurek,albo mleczko bez pasteryzantów. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 01:39 mleko bez tych pasteryzantow to mus,ja nie wypije surowego mleka od cudzej krowy!ty wiesz co w takich baniakach na mleko czasem laduje?zdechly szczur raz sie zaglobil w rurze ktora ssala mleko do cysterny!nigdy ale to nigdy nie napije sie mleka ktore ktos by sprzedawal na targu! a jajecznica ze swiezych kur karmionych normalnie to inna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: ell? 08.11.05, 16:08 a jak to jest z mlekiem tu na maślanym?stare babuszki zachęcają do kupna :) kupowałaś kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ell? 08.11.05, 16:18 asku wszedzie jest tak samo!ja nigdy nie kupowalam mleka z targu,poniewaz mielismy wlasne krowy! od tych babek na maslanym to pewno ser bialy kupilabym ale nie dlatego ze jest czysto zrobiony ,bo nie jest tylko bo bardzo lubie! a nawiasem mowiac to te zatkana szczurem cysterna o ktorej mowilam byla z OSM Nowy Sacz!ale to bylo daaaaaaawno!nie wiem czy moja rodzina sie tym zajmuje,zbiorem mleka od ludzi i odstawianiem go do mleczarni Odpowiedz Link Zgłoś