Dodaj do ulubionych

Góry mają to do siebie że są piekne przez cały rok

07.11.05, 22:07
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:14
      a to prawda!!!!!!az mi szkoda ze na plaskim teraz mieszkam:(
      • szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:29
        "ŻAłuj ruda karuzela sama się kręciła" Ja nie mam u siebie aż takiego płaskostopia,ale góry to są góry a nie pozostałości morenowe.
        • ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:36
          u mnie nielitosciwe plasko! hehe ale dwie godziny podjade w kierunku denver i
          mam jedne z najbardziej szpiczastych gor swiata! tam to jest pieknie,ale nie ma
          takiej gorskiej lagodnosci typowej dla beskidu niskiego ,sadeckiego
          • szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:43
            Wzdechnąć to za mało nie? ECHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!
            • ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:44
              wzdechnac i sie cieszyc! a to gdzies w gorach byles,jestes?
              • szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:48
                Niestety nie jestem,ale jak sobie o nich pomyślę to mi się ćni.
                • ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:50
                  ale pewno i tak masz blizej do beskidu niz ja prawda>
                  • szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:56
                    jak ja bym jechał rowerem a Ty leciała samolotem to nie, gdyby było na odwrót to tak :)
                    • ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 22:59
                      hmmmmm,acha!!! ja tam lubie na rowerze jezdzic po gorkach
                      • szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 23:19
                        A konno próbowałaś revelka!:)
                        • ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 07.11.05, 23:51
                          konno owszem czasem jezdze ale tutaj po plaszczyznach pomoc zaganiac krowy
                          znajomym!tez jest ok,ale ja koni specjalna sympatia nie darze:(takam wredna!
                          • szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 00:04
                            "Wredne są kopią, gryzą."Ja traktuję je jako środek przemieszcania w trudnym terenie
                            • ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 00:08
                              tak,do przemieszczania sie po trudnym terenie i zganiana krow z wielkich
                              pastwisk,jeszcze takiej jezdzacej maszyny nie wymyslili zeby te krowy zagonila
                              lepiej od konia i jezdzca!
                              • szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 00:19
                                i całe szczęście że nie wymyślili Wystarczy< syfilizacji> na tym świecie.
                                • ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 00:21
                                  racja! zgadzam sie!zreszta ja lubie takie zadupia i nienowoczesne rzeczy jak
                                  krowa czy kura
                                  • szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 00:29
                                    zajefajna jajeczniczka od wolno biegających kurek,albo mleczko bez pasteryzantów.
                                    • ellenai Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 01:39
                                      mleko bez tych pasteryzantow to mus,ja nie wypije surowego mleka od cudzej
                                      krowy!ty wiesz co w takich baniakach na mleko czasem laduje?zdechly szczur raz
                                      sie zaglobil w rurze ktora ssala mleko do cysterny!nigdy ale to nigdy nie
                                      napije sie mleka ktore ktos by sprzedawal na targu!
                                      a jajecznica ze swiezych kur karmionych normalnie to inna sprawa!
                                      • assasin76 Re: ell? 08.11.05, 16:08
                                        a jak to jest z mlekiem tu na maślanym?stare babuszki zachęcają do kupna :)
                                        kupowałaś kiedyś?
                                        • ellenai Re: ell? 08.11.05, 16:18
                                          asku wszedzie jest tak samo!ja nigdy nie kupowalam mleka z targu,poniewaz
                                          mielismy wlasne krowy! od tych babek na maslanym to pewno ser bialy kupilabym
                                          ale nie dlatego ze jest czysto zrobiony ,bo nie jest tylko bo bardzo lubie!
                                          a nawiasem mowiac to te zatkana szczurem cysterna o ktorej mowilam byla z OSM
                                          Nowy Sacz!ale to bylo daaaaaaawno!nie wiem czy moja rodzina sie tym
                                          zajmuje,zbiorem mleka od ludzi i odstawianiem go do mleczarni
    • szajba666 Re: Góry mają to do siebie że są piekne przez cał 08.11.05, 00:34
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka