ellenai 29.01.06, 06:10 wchodze na wiadomoscie a tu taka straszna tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wspoczuje rodzinom ofiar!bardzo! jeszcze taki mroz sie wykocil jak na zlosc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: katowice:(((((((( 29.01.06, 08:48 tak to jest straszna tragedia,nalezy wspolczuc tym osoba.Zastanawia mnie tylko to ze,w Niemczech bylo tej zimy kilka wypadkow zawalenia sie dachow,u nas pamietam byla sada ,czy moga sie zawalic dachy od naporu sniegu.Wiec gdzie byly sluzby odpowiedzialne za to !!!!. Jak zwykle musi dojsc do tragedii,musza zginac niewinni ludzie, zeby zmusic do myslenia,osoby ktore za to biora pieniadze,to przykre !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: katowice:(((((((( 29.01.06, 19:08 Tez tak uwazam,tragedia. Kto bedzie winny?Architekt?Wykonawca?Czy tez najlepiej zlozyc na "nature"? A moze system?Kapitalizm ma to bo siebie ze po trupach do pieniedzy? Byle szybciej do przodu. A jezeli wina sniegu,to ktos tego nie "przewidzial" ze w Polsce moze byc snieg? Przeciez Polska to nie kraj w Afryce,Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: katowice:(((((((( 30.01.06, 16:42 jak zakladalam ten watek to bylo wiadomo o 26 osobach smiertelnych,wczoraj okazalo sie ze jest ich 66!nie mam slow nawet aby wyrazic jak straszne jest to co spotkalo tych ludzi,rodziny ,ile osob nie wroci do domu! ile rodzin zostanie bez bliskich!wspolczuje bardzo!jak mozna bylo postawic tak kiepska konstrukcje ! przeciez wlasnie polska nie jest w afryce i snieg do cholery mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: katowice:(((((((( 30.01.06, 20:16 jak widac to sie rowna strasznej tragedii! Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: katowice:(((((((( 31.01.06, 00:05 A pani w szkole mówiła:nie kuć tylko myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 3 lata temu 05.02.06, 15:26 byłem tam na targach, miałem tam konferencję w baraku obok, a potem zwiedzanie wystawy. Ten pawilon sprawiał wrażenie strasznej prowizorki, i to mówili ludzie patrząc na budynek. Teraz pewnie myślą podobnie jak ja. No cóż, wypadki i tragedie były, są i niestety będą. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: 3 lata temu 05.02.06, 17:42 Mnie sie wydaje ze socjalistyczne prowizorki staly dlugie lata,a moze stoja do dzis,a terazniejsze prowizorki,no coz widzimy co sie dzieje,nie trzeba walic,same to robia. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 3 lata temu 05.02.06, 18:43 i socjalistyczne prowizorki i terazniejsze sa takie same!w kazdym ustroju byly barany ktore roboty nie wykonywaly jak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś