Dodaj do ulubionych

po przeczytaniu nocnych postów

25.01.03, 07:45
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,)))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jak wesoło zaczął się łykend (wiem , wiem Wujku Dobra Rado )
Obserwuj wątek
    • handziaa po przeczytaniu ........ 25.01.03, 13:57
      m.a.r.y.s.i.a napisała:

> ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,)))))))))))))))
      > ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

.....o coz Marysie tak rozbawilo????
      Potyczki Mistera Georghe z "Autorem kreujacym Handzie", ktory tym razem pokazal
      nam osobe, ktora uwielbia "Misia"????????? Szokujaca i agresywna ja zwykle?????

.....przyznam, to bardzo zabawne!!!!
      "Autor kreujacy Handzie".....hehehehe ....."Autor kreujacy Handzie"
      hehehhehehehe

Autorze kreujacy Handzie!!!! Pomocy!!!! Handzi zlamal sie paznokiec!!!! Handzia
      prosi o nowy!!!!! Prosze! Prosze!!!!!
      • m.a.r.y.s.i.a Re: po przeczytaniu ........ 26.01.03, 09:05
        Ktoś (jakiś facet ) powiedział, że kobieta 90 % mózgu ma zajęte przez......
        .. "a nie mówiłam"...Może dlatego nie mogę się powstrzymać i napiszę :

A nie mówiłam ??!!!Jeszcze wiosną ??!! Autor to przejajcarz.
        ps.Autor zna ten wyraz ?
        • handziaa forum z rana jak smietana 27.01.03, 14:55
          Do panienki M. i pani K.!!!!!
          Drogie panie, nie wiem czy w swej nieomylnej spostrzegawczosci
          zauwazylyscie....ale mamy tutaj pewien konflikt interesow.
          Otoz:
          -pani Kwirynna najpierw nazywala mnie obojnakiem lub osoba bez plci, potem
          zarzuciala obraze Siebie i jej Znajomych, by na koncu z niezrozumialych dla
          mnie przyczyn zapalac do mnie goracym (niestety jednostronnym)uczuciem.
          Molestuje mnie wirtualnie podajac plstyczne opisy swych pieszczot i popada w
          ekstaze na moj widok.
          -panienka Marysia z kolei, mimo iz juz wiosna przewidziala moje nadejscie,
          pragnie zarznac mnie na Rynku Jasielskim, bo niewatpliwie osobom szokujacym i
          agresywnym, tudziez "jajcarzom" sie to nalezy....

...a wiec Drogie Panie, zauwazcie, ze:
          -jezeli dam sie dzgac nozom Marysi, to nieutulona z milosci Kwirynna zapewne
          pograzy sie w wiecznej katatonii,
          -a jezeli pozwole sie zachecic rozbuchanemu erotyzmowi Kwirynny i poddam sie
          jej "pieszczotom", to wymeczy mnie ona na pewno do tego stopnia, ze na walke na
          Rynku Jasielskim nie mam szans sie juz doczlapac..

...zdecydujcie miedzy soba, ja nie moge byc jednoczesnie Tworca i Tworzywem!!!!

podpisano: Apu Nahasapeemapetilon
          • milenik11 Re: forum z rana jak smietana 27.01.03, 22:07
            ...ha ha ha...jezeli moge...
          • m.a.r.y.s.i.a Re: forum z rana jak smietana 28.01.03, 19:13
            Jeśli chodzi o mnie to do pojedynku jestem gotowa.
            Jeżeli chcesz aby Twoja nieustannie gadająca głowa zawisła tuż pod zegarem na
            jasielskim ratuszu, jeżeli chcesz aby Twoje (niewątpliwie atrakcyjne niezwykle
            członki) znalazły się poćwiartowane w fontannie miejskiej
            to
            to
            to
            stawaj do walki !!!!!!!!!!1
            • m.a.r.y.s.i.a Re: forum z rana jak smietana 28.01.03, 19:37
              Acha, no i zapomniałam się podpisać.

Zazdrosna, zawistna i niezwykle intensywnie pragnąca zwycięstwa M.a.r.y.s.i.a
              • handziaa nie moge odmowic, gdy kobieta pala checia odwetu 28.01.03, 19:57
                No dobrze.
                Mam juz nawet scenariusz walki:
                -obrona przed ciosem wycieraczka przez wyciagniecie nogi i uskok
                -obrona przed ciosem torba na zakupy przez wykonanie przerzutu przez plecy
                -obrona przed ciosem pusta butelka po Coca-Coli przez podciecie czlonkow
                -obrona przed ciosem szalikiem akrylowym przez przerzucenie ponad gadajaca glowa

A dla wszystkich fanow i kibicow mam pozegnalny wierszyk (wyryjcie mi go
                cyrylica na alabastrowym nagrobku):
                "Im bardziej proszy snieg
                bim bom bim bom
                Tym bardziej proszy snieg
                bim bom"

• m.a.r.y.s.i.a Re: nie moge odmowic, gdy kobieta pala checia odw 28.01.03, 20:10
                  Scenariusz kiepściutki ale to się chwali, że jakiś jest.

Wierszyk na nagrobku umieszczę. Który cmentarz ?
                  • handziaa Re: nie moge odmowic, gdy kobieta pala checia odw 28.01.03, 20:14
                    m.a.r.y.s.i.a napisała:

> Scenariusz kiepściutki ale to się chwali, że jakiś jest.
                    >
                    > Wierszyk na nagrobku umieszczę. Który cmentarz ?

....przepraszam najmocniej Marysiu, ale nie moge teraz walczyc (wyobraz sobie,
                    ze nie jestem przykuta do komputera lancuchami...).
                    Niestety musze Cie zostawic w chwili najwiekszej ekstazy jak Kwirynne.

....cmentarz????......mozesz spalic moje szczatki w paszczy ziejacej siarka
                    Smoka Kwirynskiego i rozsypac nad Rynkiem Jasielskim......papapa!!!!! Moze
                    jutro powalczymy?????
                    • m.a.r.y.s.i.a Re: nie moge odmowic, gdy kobieta pala checia odw 28.01.03, 20:26
                      Ekstazy ???????????? Hmmmmmmmmmm. Coś Ci się chrzani. Rozumiem..ze strachu.
                      OK ! Nie będziemy walczyć.

• handziaa PROCES 29.01.03, 15:00
                        ...o nie!!!! samosadow, to tu nie bedzie!!!
                        Jaslo to praworzadne miasto. Domagam sie sprawiedliwego, nieskorumpowanego
                        PROCESU!!!!!
                        Tylko w Chinach zabija sie bez sadzenia za przekonania.
                        Stanowczo zadam postawienia AKTU OSKARZENIA!!!!!!
                        .....O co ci M.a.r.y.s.i.u. "chodzi"?????
                        Wiem, ze razem z Kwirrynneja postanowilyscie zwiazane babska solidarnoscia
                        wywiezc mnie z forum Jaslo na kupie z gnojem (jak Jagne z "Chlopow", albo w
                        sposob bardziej radykalny , ktory opisano w "Malowanym Ptaku")
                        ...wiec dobrze - WYGRASZ TE WALKE, wyniose sie z waszego uroczego gniazdka, ale
                        najpierw podaj mi jakies sensowne powody "ZA"!!!
                        "Autor kreuje cie" na osobe, co to slodycza, uczciwoscia i zyczliwoscia
                        zresocjalizowalaby stado ocierajacych sie o siebie harcerzy, wiec.....czuj sie
                        WYWOLANA! tym bardziej, ze to tylko ILUZJA, czyz nie????

CO CIE W HANDZI TAK DRAZNI??????

...to bylo prosto postawione pytanie, wiec odpowiedz tez nie powinna byc
                        wykretna.

PS. W zwiazku z tym poszukuje adwokata, nie musi to byc jakas "gruba ryba", bo
                        w gre nie wchodza duze kwoty, ale po prostu ktos kompetentny.
                        • m.a.r.y.s.i.a Re: PROCES 29.01.03, 19:09
                          He,he,he,he.
                          Jeżeli wygram walkę to Ty nie wyniesiesz się z naszego uroczego gniazdka lecz
                          zostaniesz w nim na wieki. Tyle, że Twoje urocze ciało będzie nieco
                          rozczłonkowane.Ale walczyć już nie chcę (żal mi Cię trochę). Może być proces.
                          A niech tam, niech będzie. Tylko w jakiej sprawie ?

Co mnie drażni w Handzi ??? A to, że wszystkie chłopy na nią lecą a na mnie nie.
                          Buuuuuuuuuuuuu
                          • handziaa wyrok 30.01.03, 04:18
                            m.a.r.y.s.i.a napisała:

> Co mnie drażni w Handzi ??? A to, że wszystkie chłopy na nią lecą a na mnie
                            nie
                            > .
                            > Buuuuuuuuuuuuu

...no - i tym przeciaglym "buczeniem" Marysia rozlozyla mnie na lopatki.
                            Jedym slowem - wygrala.
                            Za oknem wciaz pada snieg.Wije wicherek. Mroz lekki bierze....trzesienia ziemi
                            jednakowoz jeszcze nie bylo, jak powiedzialby Klapoluchy, wiec....
                            ....czas na Ferie Zimowe!!!! Jade na sanki!!!!!
                            Najlepiej na fiordy.....
                            • m.a.r.y.s.i.a Re: wyrok 30.01.03, 19:22
                              Jeżeli wygrałam no to Handziu.....musisz zostać tu na wieki.
                              • handziaa wyrok 30.01.03, 20:30
                                m.a.r.y.s.i.a napisała:

> Jeżeli wygrałam no to Handziu.....musisz zostać tu na wieki.

Najpierw kara za "niesubordynacje" - 40 dni bez "postu".Glodowka lecznicza.

PS.Dobrze dawkowany "Zyban" nie jest zly.
                                • m.a.r.y.s.i.a Re: wyrok >> DO HANDZI !!!!!!!!!!! 02.02.03, 16:39
                                  A ja Ci , jako (hi, hi) Królowa ROZKAZUJĘ !!!!

POZOSTAŃ !!

wykonać !!
                                  • handziaa bawcie sie dobrze!!!! 03.02.03, 17:51
                                    m.a.r.y.s.i.a napisała:

> A ja Ci , jako (hi, hi) Królowa ROZKAZUJĘ !!!!
                                    >
                                    > POZOSTAŃ !!
                                    >
                                    > wykonać !!

Musze Cie rozczarowac.
                                    Slucham teraz tylko Angielskiej Krolowej!!!
                                    Mam kajdanki na rekach, nogi w dybach, przesciradlo na glowie i skneblowane
                                    usta.......i siedze na krzsle elektrycznym. Bardzo mi dobrze w tej pozycji.
                                    Latajace Pytony uprowdzily mnie do swojego Cyrku.
                                    Mam tam podpisany kontrakt na goscinne wystepy akrobatyczne jako Kobieta-Waz.
                                    Nie mam juz ochoty byc Wampirzyca z Forum Jaslo, ktora zywi sie
                                    krwia "niewinnych".Za duzo tych "niewinnych".

Co prawda kondycja forum Jaslo nie jest tematem moich rozwazan przedsennych,
                                    byla raczej dodatkiem smakowym do sniadania, ale nie chce , zebyscie mnie zle
                                    wspominali, wiec moge wam zaproponowac kilka niezwykle ciekawych tematow do
                                    rozwazenia. Mam nadzieje, ze do wiosny wystarczy:
                                    -Handzia a......helikoptery
                                    -Handzia a ....stan drog na polskiej prowincji
                                    -Handzia a znajomosc obslugi klepki na muchy
                                    -Handzia a ......klatwa Tutenchamona
                                    -Handzia a .....rurociag jamajski
                                    -Handzia a ........szczebel z drabiny, ktora sie snila Jakubowi
                                    -Handzia a .....znajomosc kultury celtyckiej
                                    -Handzia a ......druga zona Henryka VIII Anna Boleyn
                                    -Handzia a ......dzialania niepozadane pestycydow
                                    ..i specjalny temat "na czasie" Handzia a przyczyny katastrofy promu Columbia.
                              • wook Re: wyrok 01.02.03, 22:57
                                Marysiu jaki post???? nasza siła wróciła do Przemyśla - prosimy zaglądnij i
                                wszystkich którzy brali na naszym foru w dyskusji :)))
                      • wook Re: nie moge odmowic, gdy kobieta pala checia odw 01.02.03, 22:53
                        m.a.r.s.i.a zaglądnij na przemyśl - pozdrawiam
                        • m.a.r.y.s.i.a Re: Do Wooka 02.02.03, 16:46
                          Dawno Cię nie było Wook ,forumowiczu z mojej półki wiekowej (he, he ).Na Twoje
                          zaproszenie odpowiem ....... CHODŹCIE Z NAMI !!!
                          U Was za dużo spraw polityczno..społeczno...........
                          A wolę pogaduszki o niczym.
                          • gofa :))) 02.02.03, 21:55
                            ha! nas tam właśnie nie było z tego powodu ;) wiec...my idziemy z Wami, a Wy
                            chodźcie z nami! :) pozdrawiamy :)
                            • wook Re: :))) 03.02.03, 18:23
                              Czytając wcześniejsze posty .... jest interes do zrobienia! może by tak
                              krematoruim, co? haha, no to bawmy sie w najlepsze, a inni niech
                              zazdroszczą:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka