dunajec1 10.02.06, 03:08 U mnie tez walaja kominy www.goerie.com/ nacisnij video report Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Byl komin 10.02.06, 21:52 Nie udalo mi sie pokazac jak u mnie lecial komin,a takie dobre checi mialem. W srodku miasta byl browar,27 lat nieczynny,i teraz zdecydowali go zburzyc,no coz moze kiedys sie uda pokazac,kominy jeszcze sa. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Byl komin 10.02.06, 22:07 Ale o jeden jest już mniej ;)))) Nie wiem czy przy takim tempie burzenia kominów zostanie jakis jeszcze ? Może trzeba je objąć jakimś zakazem burzenia i ochroną zabytków :) Teraz kazemy budowac , zobaczymy co szybciej bedzie komin czy zburzony komin ;) Oglądam otwarcie Olimpiady , ale cos program bez dynamizmu teraz Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Byl komin 10.02.06, 22:10 Zamiast oglądac burzenie zobaczcie na te zdjęcia - to jest uczta nad ucztami, tylko kliknijcie na galerię www.wieliczko.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Byl komin 10.02.06, 22:16 Piekne zdjecia,ale trzeba umiec takie robic. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Byl komin 10.02.06, 22:26 To robił artysta , nagrodzony wieloma oczywiście nagrodami. Ogladasz otwarcie Olimpiday ? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Byl komin 11.02.06, 00:50 Nie ogladam,bo nic na zywo w tutejszej TV,chyba ze na ktoryms platnym kanale. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Byl komin 14.02.06, 00:16 Transmituja ale bardzo wybiorczo,nie chcialbym duzo na ten temat mowic bo mnie zlosci,ale wierz mi co nie USA,to sie nie liczy,no i nie mozemy pokazywac ze ktos jest lepszy,kurka siwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Byl komin 14.02.06, 22:02 Czyli to jest taka Wolna Amerykanka ;))) My chyba żadnego medalu nie zdobędziemy 'kurka wodna' :) Ale i u nas w nwaszej polityce mamy takie cyrki, takie zagrywki , że już za samą polityke powinniśmy dostać złoty medal. Powiem Ci , że już ta nasza zima to mnie przykrzy , tak już mam jej dość, ze tęsknię za sloneczkiem. Acha, zapomniałam Ci powiedzieś , że ślub będzie w Kolobrzegu i to nie ja organizuję tylko teściowie - mam dobrze ? :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Byl komin 15.02.06, 02:08 Co do wolnej amerykanki,wlasnie,zebys Ty wiedziala jaki to policyjny kraj. U mnie zima nie taka straszna,ale i mnie tez teskno za sloncem A kiedy bedzie slub?Na dlugo jedziesz do Kolobrzegu?Wszystkiego dobrego dla mlodych,nie wylaczajac Ciebie i slubnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Byl komin 15.02.06, 20:27 Dunajec, pod koniec sierpnia sie wybieram . Ach, zobacze morze i wschód i zachód słońca i plaża , dzika plaża i okręty na morzu i molo takie duże i nie wiem co jeszcze mnie czeka. Ale to jeszcze trochę czasu. Teraz trzeba się uporać z zimą i śniegiem, którego mamy pod dostatkiem. Bardzo jestem ciekawa ile roślin mi przemarzło tej zimy, bo wytrzymać takie mrozy to nie lada sztuka i dla ptaków też. Dunajec , dużo sobie pod nosem śpiewam, pamietasz jakieś swoje swojskie piosenki dzieciństwa czy z tych młodzieńczych lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Byl komin 15.02.06, 21:29 Z mlodzienczych lat to nieraz podspiewuje pod nosem,lecz z dziecinnych,hmmm to bylo tak dawno. A morza to Ci troszke zazdroszcze,moze jodowego powietrza,mam lekkie problemy z gornymi drogami oddechowymi,to stad ta moja zazdrosc. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Byl komin 16.02.06, 22:16 schlesien.nwgw.de/foto/index.php?cat=10013 Zobacz, to są zdjęcia mojego ogrodu i okolic Krzemionek w Krakowie i trochę Twojej okolicy Będę tez wklejać zdjecia z parku w Wieliczce ale nie mam za wiele. Ja bardzo teraz lubie powracać do tych starych piosenek, tych bardzo dawnych, co kiedys uważałam za staroświeckie. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Byl komin 18.02.06, 03:55 Zdjecia piekne,a kto to jest ta dziewczyna z pieskami? A kot to Twoj? A ten pomnik,gdzie to jest?Nie moge sobie wyobrazic> Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Byl komin 18.02.06, 19:21 Dunajec, nie domyślasz się, to córka , która weźmie ślub :) A o który pomnik Ci chodzi ? Tam pokazany jest teren Krzemionek , a Krzemionki mają widok na ul.Kamińskiego, która biegnie od Matecznego i po tej stronie jest ten pomik , a osiedle widać od strony ul.Wielickiej. To był dawny teren obozu żydowskiego, dlatego jest do dziś niezabudowany. A widziałes ogródek ? Zaczyna tajeć śnieg może krokuski się pokażą. Odpowiedz Link Zgłoś