inny.obserwator 11.07.06, 03:29 Okowito, georghe, ouimet, apolityczny Właśnie pojawiły się wyniki na OKE, ZDAŁEM!!! :)))) Wszyscy ze znajomych zdali :)))))) Najlepiej WOS mi poszedł :) :))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Z D A Ł E M !!!!!!!!! :))))))))))))))) :D 11.07.06, 07:53 Gratulacje ! Ale... co zdałeś i gdzie ?? :)) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Z D A Ł E M !!!!!!!!! :))))))))))))))) :D 11.07.06, 10:33 No maturę :))) Polski, angielski, historia, wos =] Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Z D A Ł E M !!!!!!!!! :))))))))))))))) :D 11.07.06, 11:10 Gratuluję i cieszę się choć nie wątpiłam ani przez moment.... Ech... teraz to Ci zazdroszczę. Chciałabym mieć Twoje lata i zaczynać studia. Studia to najlepszy, najpiękniejszy okres w życiu..... człowiek jest dorosły, samodzielny a nie ma jeszcze tych kamieni u szyi jak praca, zdobywanie pieniędzy, odpowiedzialność za rodzinę..... itd. Ja wspominam studia jako jedyny okres w moim zyciu gdy byłam naprawdę wolnym człowiekiem.... nie zależałam od nikogo.Ale byłam samodzielna finansowo i nie miałam nikogo kto by ingerował w to co robię. Tyle, że teraz bez pomocy finasowej rodziców pewnie by na dziennych studiach nie ujechał.... ja ujechałam. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Z D A Ł E M !!!!!!!!! :))))))))))))))) :D 11.07.06, 11:17 Też bym ujechał, bo pracuję :) Ale nie muszę na szczęście :) A to, że 21% nie zdało - dla mnie - w pewnym sensie dobrze. Będzie więcej miejsc na studiach :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Z D A Ł E M !!!!!!!!! :))))))))))))))) :D 11.07.06, 11:23 A jak teraz jest z egzaminami na studia ? Za mojej pamięci to się zdawało 1 lipca i potem jeszcze, ewentualnie na koniec wrzwśnia jakieś uzupełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Z D A Ł E M !!!!!!!!! :))))))))))))))) :D 11.07.06, 11:27 W większości nie ma egzaminów. Tylko konkurs świadectw. Jedni liczą średnią, inni zapraszają na rozmowę kwalifikacyjną, a te oblegane uczelnie w Krakowie mają jakieś swoje zwariowane wzory wyliczania punktów. Rekrutacja jest w zależności od uczelni do 19-30 lipca i potem we wrześniu :) I przez neta się wszędzie trzeba rejestrować :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Z D A Ł E M !!!!!!!!! :))))))))))))))) :D 11.07.06, 12:03 Konkurs świadectw ? eeee to mi się nie podoba (( Stopnie na świadectwie zależą od różnych rzeczy.... ... od poziomu szkoły, od tego czy uczeń był lubiany przez "grono", czy był układny i kim byli jego rodzice... od wielu rzeczy,,, niekoniecznie stopnie zależą od wiedzy i inteligencji ucznia. W ogóle w tej dziedzinie to nie ma żadnych kryteriów. Znam kiepskich uczniów co byli znakomitymi studentami. Znam kiepskich uczniów i bardzo nieukładnych uczniów co nawet na studia nie trafili a teraz są znakomitymi fachowcami w swojej dziedzinie.... nie ma reguł. PS. hłehłe... ja to aby się sama utrzymać na studiach wcale nie musiałam pracować. Tak to było za komuny.... ale tfu,tfu precz z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Z D A Ł E M !!!!!!!!! :))))))))))))))) :D 11.07.06, 13:01 Inny-to wspaniale.Obys jak najwiecej mial zdanych w zyciu.Nie tylko na studiach. Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai no to naprawde bardzo mocno 14.07.06, 01:33 i szczerze ci gratuluje! a podobno bylo ciezko i duzo osob oblalo,wiec tym bardziej ci sie naleza gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś