09.11.13, 09:14
... tnie ten sam co na wrażym forum? Bo jakoś tak równocześnie wyleciały watki o świetnej pracy. Nie żebym spamy popierał, ale tak mnie zastanowiło tym bardziej, że tu wątek rozwinął się w kierunku rozrywkowym;)
Obserwuj wątek
    • poraj55 Re: Czy tu... 09.11.13, 11:09
      Oczywiście powinno być - "świetnej" pracy -, żeby nie było, że jestem leszczem co wieży w te internetowe ściemy;))
      • poraj55 Re: Czy tu... 09.11.13, 11:25
        Kuźwa mać! Coś wczorajszy jestem - oczywiście wiem, że wierzy się pisze przez rz;))
        • morfeusz_1 Re: Czy tu... 09.11.13, 17:16

poraj ty nie pij może już dzisiaj he he he ....
    • morfeusz_1 Re: Czy tu... 09.11.13, 17:19

przywróciłem ten wątek bo sietniak mi dał takie prawo ale słowo honoru daję że ja nic nie tnę i tego też nie wycinałem....

nawet twojego ulubieńca co mi zarzucał że przepis na dzika nie jest mój i tylko go skopiowałem od kogoś do łask przywróciłem, niech się jego babcia cieszy...
      • kluskajarcano Re: Czy tu...ni ma cym, cy kany? 09.11.13, 17:37
        A czemu wyciąłeś moje fotki o nicku : przeszlakowska1 i ciupazka1? Hę? Barbarzyńcy z Was i tyle. Kuźwa, ja tyle forsy wydałam na wycieczki, robię wątki, i na wesele góralskie proszone kasę do czepca tez wkładam i pytam kto się posila tymi wyciętymi zdjęciami PP. Stasińskich z Poronina i innymi. Jakie dziady sakramenckie kupują , czy kradną te moje zdjęcia , niby takie kiepskie. Krucafuks, mom juz Wos dość po same usy. Prowde mi godali, nie zadaj sie z dziadami, bo cie wsy oblezom. Ej, Boze, Boze...
      • poraj55 Re: Czy tu... 09.11.13, 18:41
        Dzięki Ci Morficku, choć nie o przywrócenie mi chodziło ale o to kto ciął. Takem myślał, że to nie Ty ani Dunajec, ja też nie (też mam takie od sietnioka uprawnienia). Może to on sam się poczuł do walkie ze spamem?
        A może to ta Kluska Jarcana tak sobie tu u nas poczyna, co?;))
        • morfeusz_1 Re: Czy tu... 09.11.13, 19:23

ta kluska pod ciupażkę się podszywa ale to jakaś prowokacja, znam gaździnę i ona wie że na tym forum to jej nikt nigdy by nie wyciął
          • poraj55 Re: Czy tu... 09.11.13, 19:29
            Podszywka na pewno. To pewnie ta sama co mi nabluzgała za życzenie imieninowe. Ciupazka to była fajna kobitka, a nie jakiś awanturny oszołom.
            Chciałem teraz Moficku wyciąć z wątku o pracy wpis ani spamerki, a nasze zostawić ale mi nie wychodzi, bo albo wszystkie się kasują, albo wszystkie przywracają. NIe wiem, co źle robią ale na nożycowego chyba się nie nadaję.
            • morfeusz_1 Re: Czy tu... 09.11.13, 19:30
              kilkanaście wpisów tam widziałem waszych ale ostały 4 - przywrócić nie mogę

Jak chcesz pojedyńczo przywracaj zaznacz ptaszkiem i naciśnij publikuj
              • morfeusz_1 Re: Czy tu... 09.11.13, 19:37

chociaż jak tak popatrzyłem na fotoforum kluski i przeszlakowska też tam widnieje to mniemam że znowu gaździnę za coś zbanowali i to ona ...
                • poraj55 Re: Czy tu... 09.11.13, 20:01
                  Kto tam za nią trafi.
              • poraj55 Re: Czy tu... 09.11.13, 19:59
                Ja widziałem tylko 4 wpisy. A z tymi ptaszkami robiłem jak mówisz i nie wychodzi. Coś mam chyba popieprzone ustawienia.
                • morfeusz_1 Re: Czy tu... 09.11.13, 20:10

setniok się dobrze bawi
                  • poraj55 Re: Czy tu... 09.11.13, 20:18
                    Jak się tak uaktywnił to może nie będzie powtórki z rozrywki na Boże Narodzenie - stajenki do Wielkanocy;))
                    • morfeusz_1 Re: Czy tu... 09.11.13, 21:36

he he he może
    • poraj55 Re: Czy tu... 14.11.13, 05:45
      Usunąłem wątek pt. ciekawa praca, bo założycielka zaczęła reklamować klasyczną piramidę finansową.
      • morfeusz_1 Re: Czy tu... 14.11.13, 12:24

jak tak było to dobrze że wyrywasz chwasty
        • dunajec1 Re: Czy tu... 14.11.13, 16:08
          A ja juz myslalem ze ania mi przysle 18-e zlociszy, hehe.
          • morfeusz_1 Re: Czy tu... 14.11.13, 16:36

tak a później obciąży cię kosztami przesyłki w wysokości 1518 złociszy

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka