kolor 09.11.01, 18:58 NO co jest, prąd wylonczyli, ze nic nie piszeta a moze wam slak trafil pecety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marysia Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:18 Ja nie śpię ale ostatnio trochę się z pisaniem wstrzymuję bo chyba mnie tu za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.40.41.* 09.11.01, 19:56 A co tam! Jak inni nie piszą, to sobie chociaż Ty poużywaj!!!!!!!!! Pozdrawiam ... znowu z bardzo daleka, ale przynajmniej mam dostęp do internetu!!! Będę drugą osobą w kolejności (oczywiście zaraz za Tobą) w ilości wpisów!cha, cha, cha! Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.01, 20:24 nie ma cie Marysiu za duzo. Fojnie piszesz ino krótkie te twoje teksty. Pozdrowiom tysz Ann!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.40.41.* 09.11.01, 21:02 kolor napisał(a): > nie ma cie Marysiu za duzo. Fojnie piszesz ino krótkie te twoje teksty. > Pozdrowiom tysz Ann!!! Ano dziękuję za pozdrowienia i też cieplutko pozdrawiam, co na te cholernie zimne wieczory i noce na pewno się sprzyda!!!!!!!!! Czy u nas (tzn. teraz w zasadzie u Was) jest już śnieg?????????? Uwielbiam nasze tereny zimą (zwłaszcza, jak nigdzie nie można się dostać, bo zasypane... cha, cha, cha), wtedy jest naprawdę pięknie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.01, 10:53 Niestety Jasło jeszcze nie zasypane. Dziś rano trochę nas postraszył deszcz ze śniegiem, ale to jeszcze nie zima. Jeśli tylko spadnie śnieg to o tym poinformuję. Przyjeżdżaj wtedy di Jasła szybciutko. Widoki są faktycznie rewelacyjne. A i ulice ładnie oświetlone :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.01, 16:30 mie sie Jaslo strosznie podoba!!! No i wasza druzyna goni Rzeszuffffffff. Trzymom kciuki za wosz awans!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 18:01 shadok napisał(a): > Niestety Jasło jeszcze nie zasypane. Dziś rano trochę nas postraszył deszcz ze > śniegiem, ale to jeszcze nie zima. Jeśli tylko spadnie śnieg to o tym > poinformuję. Przyjeżdżaj wtedy di Jasła szybciutko. Widoki są faktycznie > rewelacyjne. A i ulice ładnie oświetlone :) A nie mówiłam, że to najpiękniejsze miasto na świecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.01, 01:21 Może na świecie to za dużo powiedziane. Ale w województwie na pewno jest najpiękniejsze :) Cieszę się, że tu mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.40.41.* 11.11.01, 18:23 shadok napisał(a): > Niestety Jasło jeszcze nie zasypane. Dziś rano trochę nas postraszył deszcz ze > śniegiem, ale to jeszcze nie zima. Jeśli tylko spadnie śnieg to o tym > poinformuję. Przyjeżdżaj wtedy di Jasła szybciutko. Widoki są faktycznie > rewelacyjne. A i ulice ładnie oświetlone :) Dzięki za obietnicę i trzymam za słowo! Niestety, nie wiem, czy byłoby możliwe, żeby jechać do Jasła, gdy tylko spadnie śnieg... Ale na Boże Narodzenie na pewno się uda!!!!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.188.* 10.11.01, 18:59 ja też tu jestem w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaślanin Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 18:27 Nie śpię ale nie mam zbyt często dostępu do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.01, 21:53 Gość portalu: Jaślanin napisał(a): > Nie śpię ale nie mam zbyt często dostępu do internetu. To gdzie Ty chłopie żyjesz? Nie ma tam kawiarenek internetowych? Szkoda, że Cię nie dopuszczają do komputera, bo jesteś nad wyraz aktywny. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: JASŁO NIE SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 19:26 JASŁO NIE SPAĆ !!!!!! Pisać ..bo nie dadzą nas na pirewszą stronę i zginiemy marnie. Odpowiedz Link Zgłoś