lemuriza 15.08.05, 08:36 wielkie święto, dziś finał IMP na żużlu. Nie mogę się doczekać godz. 19.30!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa50 Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 11:12 Przed chwilą miałam w ręku program zawodów. Kurczę, żałuję, że nie idę. Będzie fantastycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 12:09 Czemu, Tereso, nie idziesz? Wsztscy idą!!!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 13:27 A ja myslalem ze swieto z tego powodu: serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,2862183.html Dwa nowe Lemury ;)):D:D:D;)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 13:57 teklat napisała: > Wsztscy idą!!!!!!! :)) Ja nie idę, to już pojęcie "wszyscy" się zdezaktualizowało. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 14:17 o to mi się podoba:) Lehilahytsara znaczy po madagaskarsku "dobry człowiek", Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 16:12 za jakieś 45 min. ruszam na stadion. Ależ fajowo! Trzymajcie kciuki za naszych 5 chłopaków, tak bardzo bym chciała żeby któryś z nich został Mistrzem POlski!!!!!!!!!!! Madai, idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 17:20 A ten sport to taki niezdrowy dość - tak w kółko krążyć po tych wertepach. To wstrząsu można dostać w połączeniu z kręćkiem... A czy oni chociaż jeżdżą na przemian? Raz zgodnie z ruchem wskazówek zegara, a raz w przeciwnym kierunku? (Żeby im się "odkręciło" w głowach?) Bo jak nie to to już zupełnie przechlapane... Że też jakieś komisje zdrowia dopuściły do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 18:30 Nie, Qwerty, dwóch jeżdzi w lewo a dwóch w prawo. Kto przeżyje - wygrywa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 18:58 No - to teraz rozumiem te emocje! :-D Takie współczesne Koloseum! A kto rzuca tę szmatę na arenę? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 22:55 Wiecie już??? Madai wie. Mistrzem Polski Janusz KOŁODZIEJ ( Unia Tarnów) Vce-mistrzem Polski Tomasz Gollob ( Unia Tarnów) Brązowy medal - Jacek Gollob ( Unia Tarnów) IV miejsce - Marcin Rempała ( Unia Tarnów) Ech pięknie było..... I wiesz qwerty kiedy były sztuczne ognie, kiedy wspomnieni wyżej stali na podium , kiedy tłum ludzi śpiewał We are the champions pomyślałam właśnie o Tobie... Ze przydałoby Ci sie przeżyć takie emocje... Bo to piękne było!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 23:17 Ja dalej w to nie wierzę. Lepiej być nie mogło, a widowisko było znakomite. Lemur wpadnij jutro, to oddam Ci kase za bilet:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 23:32 Pieknie, pieknie..zadzwonilam do brata do pracy z ta informacja, piszczal z radosci! Ja zreszta tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 23:35 no było cudownie pięknie... Tradi, keidy przyjeżdzasz, bo w niedzielę mecz w Tarnowie, półfinał z Apatorem. P.S. oczywiście kibice z innych części Polski ( co to Unii nie lubią) już podważają ten sukces. A to, ze tor zrobiony po zawodników Unii, a to, ze zawody nudne itp. A ja uważam, ze zawody nie były nudne, masa ciekawych wyścigów, a Kołodziej był po prostu tego dnia najlpeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Swięto w Tarnowie 2 15.08.05, 23:45 A jeszcze beda jakies zawody w Tarnowie po tym meczu z Apatorem? Bardziej pewne ze sie zjawie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 08:23 lemuriza napisała: > I wiesz qwerty kiedy były sztuczne ognie, To na pewno sztuczne ognie? :-P Bo coś mi się zdaje że o tej porze to już chyba burza była. :-D > kiedy tłum ludzi śpiewał We are the champions A prawa autorskie do piosenki, to co? :-P Muszę dbać o interes wykonawcy, tym bardziej, że już nie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 08:40 no myślę Tradi, ze będą. mam nadzieję, że Unia pokona Apator i będziemy walczyć o tytuł mistrza Polski. Mając w swoim składzie mistrza, vicemistrza i brązowego medalistę mistrzostw Polski oraz mistrza Swiata Tośka, oraz drużynowego mistrza świata Tomka Golloba to byłoby dziwne gdyby się nam nie udało nie? Chociaż Apator jest bardzo, bardzo mocny i trzeba mieć to na uwadze. Wczorajszy wieczór był taki pięknyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!! Załujcie, ze Was nie było. P.S. qwerty nie kpij, tylko przemyśl sprawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 08:43 Nie kpię - po prostu żadna przyjemność stać w czasie deszczu ulewnego połączonego z burzą pod gołym niebem Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 09:01 a widzisz, może i u Ciebie padało, bo w Moscicach, leciutki deszcz spadł dopiero jakieś 40 min. po zawodach, więc nie mokliśmy. a tu dla bardziej zainteresowanych relacja: www.przegladzuzlowy.pl/news_imp.php?id=1089883492 Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 09:52 widzę , ze nia ma zainteresowanych:( Gdzie madai ( czyżby jeszcze spała?), gdzie Teresa? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 10:04 a to jest nasz mistrz! www.lubusports.pl/januszkolodziej/galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 19:32 madai PRACUJE!! ;)) ciezko pracuje! od 8 do 17-18, jak nie lepiej. Jestem wykonczona :( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 10:05 No zależy o której to się skończyło. Padać zaczęło coś 10-15 minut po 22. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 10:51 Jestem i bardzo żałuję, że nie mogłam tego zobaczyć. Ale w niedzielę chyba pójdę. Będą emocje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 10:56 Koniecznie Tereso. Bardzo ważny mecz - przydałoby się wygrać bardzo wysoko, bo wiadomo potem cięzko będzie wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 13:04 fascynują mnie te spojrzenia żużlowców na starcie, ta koncentracja, sami zobaczcie: www.lubusports.pl/januszkolodziej/ Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 13:05 oj nie to zdjecie... szkoda. ale za to fajna ta muzyczka, z tej strony, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 13:07 Fajna muzyczka i fajnie zrobiona strona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 13:12 Jest tam galeria zdjec, wiele w akcji. Fajnie macie z zuzlem na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 13:23 mamy super kuczman, może byś kiedyś przyjechał?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 13:52 Pewnie ze przyjade;)), przeciez same nie zapchacie naczelnego na Giewont:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 16:16 obejrzyjcie sobie jeszcze to: www.unia.tarnow.pl/index1.html Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 19:31 bylo super!! ahhh!! Tata naszego mistrza taki zadowolony chodzi ;) Wszyscy mu dzisiaj u nas w pracy gratulowali ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 20:03 jakbym była tatą takie żużlowca też bym chodziła dumna:) Madai żeby Cię nie zabrakło na meczu w niedzielę! wiesz, że super ważny mecz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 20:08 postaram sie byc! ale cos choroba mnie łapie [dzisiaj przemoklam calutenka! tak lalo, jak wracalam do domu, ze ani centymetra nie mam suchego;)] i nie wiem, czy dam rade. Ale-do niedzielei jeszcze troche zostalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 20:24 w radiu Maks jest właśnie program "Bez hamulców", a w nim nasz wczorajszy bohater! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 16.08.05, 20:54 pogięło ich czy co????? słyszałaś madai, w niedzielę ma jechać Nichols a nie Tony!!!!!!!!! Chcą przegrać ten półfinał czy co?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Swięto w Tarnowie 2 17.08.05, 00:53 Jak to w sporcie, wynik z gory przesadzony:(( Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 17.08.05, 05:56 Wy sobie pewnie jeszcze śpicie, a ja szajbus jestem:) I właśnie mi się łezka w oku kręci, bo wstałam o 3.18 by oglądnąć raz jeszcze sukces tarnowskich żuzlowców w tv Polsat ( powtórka była). ej, piękne, piękne... I ten płaczący ze szczęścia Janusz.... No nic... teraz kawka i wio do pociągu, pa, do usłyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Swięto w Tarnowie 2 17.08.05, 06:08 Nie, no nie spie przeciez, ale zapewniam ze nie plakalem! Naprawde!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 17.08.05, 06:29 no, ze Ty nie spisz, to nie dziwota:). A ja płakałam, bo wzruszam się w takich momentach. Cieszę się, ze było mi dane to przeżyć. Mieszkałam kiedyś w mieście dwukrotnego msitrza Polski w piłce nożnej, ale... za mała byłam by świętowanie tego mistrzostwa pamiętać. Zostały w domu tylko pamiątki rodzinne, puchary, medale i... wycinki z gazet. Ilekroć czytałam o tamtych sukcesach zawsze łezka mi się w oku kręciła i marzyłam żeby coś takiego przeżyć. Nie sądziłam jednak, ze tak wciągnie mnie kibicowanie ... innej drużynie. Druzynie z Tarnowa. Ot, życie pełne niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Swięto w Tarnowie 2 17.08.05, 09:51 Lemuriza miała na myśli Janusza K. a nie Janusza F. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Swięto w Tarnowie 2 17.08.05, 19:44 buuu, a ja znowu mam tyły. nie moge sie naczytac, bo nie mam kompletnie czasu :( Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 21.08.05, 08:28 dzisaj o 19.30 mecz z Apatorem przypominam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 21.08.05, 09:38 I podobno to, że nie jeździ Tony to tylko jakaś zasłona dymna. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Swięto w Tarnowie 2 21.08.05, 11:04 Idę na mecz!! Już nie mogę się doczekać :-) po raz pierwszy od długiego czasu :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 21.08.05, 14:21 super Tereso! Ja już mam bilety i program. Jednak chyba... Nicholls... Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 21.08.05, 14:40 a chłopaki już trenują, słyszę jak "burczą". Będzie mecz, oj będzie:). Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Swięto w Tarnowie 2 21.08.05, 17:00 Ty Lemurizo masz dobre, dwa kroki i stadion ;) a ja? ehhh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 21.08.05, 23:10 Pieknie było prawda??? Nokaut po prostu! P.S. Grzegorz Rempała to wariat. Straszne rzeczy wyrabiał.Tak być nie powinno, trzeba szanować zdrowie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Swięto w Tarnowie 2 22.08.05, 01:10 Nie chcial odpuścić, fighter jeden. Ale obaj mieli szczęście, trzeba przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Swięto w Tarnowie 2 22.08.05, 08:38 on faulował Tereso w tym wyścigu trzy razy. Zupełnie niepotrzebnie przy takim wyniku. Byłam blisko miejsca,w którym to się wydarzyło. Schowałam głowę w kolana i tak siedziałam...bałam się, ze stało sie coś starsznego. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Swięto w Tarnowie 2 22.08.05, 10:30 Ja też byłam bardzo blisko i przekonałam się jakim doskonałym pomysłem są te dmuchane bandy. Odpowiedz Link Zgłoś