Gość: MGR IP: *.rasserver.net 22.12.01, 09:17 DOROTKA MOZE TY COS POWIESZ NA TEN TEMAT HA?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: WSZYSTCY W PACO TO CPUNY IP: *.punkt.pl 28.12.01, 11:32 Gość portalu: MGR napisał(a): > DOROTKA MOZE TY COS POWIESZ NA TEN TEMAT HA?????? Pewnie, że powiem. Widzę, że dużo osób uważa mnie za eksperta od spraw oświęcimskich, choć tam nie mieszkam ;-))))) ale do Paco chodziłam dość często w licealnych czasach (jakieś 5-6 lat temu - ale ja stara !!!;-(( Faktycznie wtedy ćpanie było modne wśród "gości tego lokalu". Ale nie wszystkich. Ja nie ćpałam ;-) I moi znajomi też (chyba) nie. Spędziłam tam miłe chwile, ciekawe jak tam teraz jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: WSZYSTCY W PACO TO CPUNY IP: 63.155.156.* 31.12.01, 04:21 jezeli chodzilas do PACO 5-6 lat temu to my musimy sie znac przecierz to mala miescina i wszystcy bardzo dobrze sie znaja. przypominasz sobie jakies nazwiska??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: WSZYSTCY W PACO TO CPUNY IP: *.punkt.pl 05.01.02, 12:00 Gość portalu: hans napisał(a): > jezeli chodzilas do PACO 5-6 lat temu to my musimy sie znac przecierz to mala > miescina i wszystcy bardzo dobrze sie znaja. przypominasz sobie jakies > nazwiska??? a jakie na przykład? Ja kojarzę właściwie tylko ludzi (i to nie zawsze z nazwiska) z Konarskiego. Tych "miastowych - miejscowych" nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś