Dodaj do ulubionych

Do Kolegów forumowiczów

02.01.02, 18:53
Drodzy forumowicze. Chciałbym Wam powiedzieć, że w "forum o forum" założony
został wątek "Jasło na pierwszą stronę". Z obserwacji Marysi wynika, że posty
tam zamieszczane są czytane przez Adminów. Poprzyjcie naszą akcję. Może
wspólnymi siłami osiągniemy pierwszą stronę.
Obserwuj wątek
    • malopolanin Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 18:57
      I poprzyjcie też tam nową podkategorię na forum Kraków o przyłączeniu Jasła do
      Małopolski
      • malopolanin Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 18:59
        i Żywca i Bielska - Białej
        • shadok Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 20:46
          Ja już poparłem :) Mam nadzieję, że i pozostali forumowicze poprą.
          • malopolanin Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 20:48
            Wiem, bo czytałem.:) W jedności siła. A swoją drogą polecam również wysłanie
            maila na adres forum@gazeta.pl. Im więcej listów, tym lepiej.
            • shadok Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 21:03
              Wysłałem chyba ze 3 maile. Tylko czy ktoś to czyta?
              • malopolanin Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 21:04
                Pewnie nie. :( Wysyłają tylko automatycznie podziękowanie i tyle.
                • shadok Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 21:06
                  Ale trzeba próbować i wierzyć w końcowy sukces. W końcu występujemy w słusznej
                  sprawie.
                  • malopolanin Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 21:11
                    Poprawka: w dwóch słusznych sprawach:)
                    Tak, lepiej coś robić niż nie.
                    • shadok Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 21:16
                      Przepraszam za przeoczenie :) Oczywiście są dwie słuszne sprawy, choć różnego
                      kalibru. Ale obie zasługują na poparcie.
                      • malopolanin Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 21:20
                        Ale, żeby na naszym poparciu się nie skończyło. Czy są jeszcze tu ludzie,
                        którym losy tych dwóch spraw nie są obojętne?
                        Może kolor...
                        • shadok Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 21:24
                          Bez obaw. Znajdą się. Myślę, że możemy liczyć na Georgha, Blacka, Kolora, może
                          Kóniu, jest też jakiś nowy forumowicz Mazi. A w przyszłości Jaślanin (jak
                          znowu dorwie się do kompa) i Ann. Kilka głosow się uzbiera.
                          A wątek wojewódzki powinni poprzeć też ludzie z Krakowa, Żywca i Bielska.
                          • malopolanin Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 21:29
                            Właśnie, trochę im to obojętne. W wątku o Żywiecczyźnie jest tylko 6 stałych
                            dyskutantów. I choć wielu mieszkańców BB i Żywca chciałoby zmienić
                            przynależność woj, to na deklaracjach się kończy. Obawiam się, (choć może nie
                            mam racji), że podobnie może być w Jaśle.
                            • shadok Re: Do Kolegów forumowiczów 02.01.02, 21:40
                              U nas już w tej chwili dostrzega się różnice między naszymi województwami.
                              Oczywiście na plus dla Małopolski. Wystarczy pojechać do Biecza, czy do
                              Gorlic. W tych miastach coś się dzieje. Biecz odnowiony, w Gorlicach budują
                              obwodnicę. A u nas? Totalny marazm. Może w Jaśle jeszcze tego nie widać.
                              Mieliśmy "swojego" marszałka, więc siłą rozpędu kończymy basen. Ale w takim
                              Krośnie, czy Sanoku nie dzieje się nic. Wkrótce skończą się inwestycje i
                              nowych pewnie nie będzie. A już na pewno nie w takiej skali. I wtedy się
                              okaże, gdzie jest lepiej. Czy pod Rzeszowem, który nie robi nic dla regionu,
                              czy też pod Krakowem. Pieniędzy nam od tego nie przybędzie, ale przynajmniej
                              region będzie promowany.
                              Tylko żeby udało się przeprowadzić referendum.
    • georghe Re: Do Kolegów forumowiczów 03.01.02, 10:28
      Według mnie cały problem z zamieszczeniem Jasła na pierwszej stronie wynika nie
      z ilości postów, ale z ilości osób piszących na naszym forum. Może trzeba
      spróbować zachęcić znajomych ?
      • malopolanin Re: Do Kolegów forumowiczów 03.01.02, 13:25
        A myślisz, że ktoś z portalu sprawdza, ile osób tu pisze. Nie chce im się .
        Przekonałem sioę o tym na forum krakowskim : Drukują i czytają tylko do 6-7
        wypowiedzi w wątlu. Reszty czytać się im nie chce. :(
        • Gość: Georghe Re: Do Kolegów forumowiczów IP: 192.168.101.* 03.01.02, 14:12
          hmmmmmmmmm tak sobie głośno myślę.
          • malopolanin Re: Do Kolegów forumowiczów 03.01.02, 14:21
            I co wymyśliłeś?
            • Gość: Georghe Re: Do Kolegów forumowiczów IP: 192.168.101.* 03.01.02, 14:24
              No, że powodem niezamieszczenia naszego forum na pierwszej stronie jest właśnie
              zbyt mała liczba osób odwiedzających forum.
              Ech... chyba zbiłeś mnie z tropu.
              ;-)
              • malopolanin Re: Do Kolegów forumowiczów 03.01.02, 14:51
                Ale przecież oni tego nie czytają, to skąd mają wiedzieć, że jest tu mało
                uczestników...
                Choć z drugiej strony masz rację, zbyt mało ilość osób to jedyne raccjonalne
                wytłumaczenie
                Ech, sam już nie wiem :)
          • malopolanin Poparcie dla Wielkiej Małopolski - pilne 03.01.02, 14:25
            Na forum krakowskim pojawił się nowy wątek z propozycją nazwania podkategorii o
            secesji jako " Wielka Małopolska". Moim zdaniem ta nazwa najlepiej i
            najogólniej prezentuje aspiracje różnych powiatów do Małopolski. Gorąco proszę
            was o poparcie tej propozycji.
            Dzięki
            Pozdrawiam
            • georghe Re: Poparcie dla Wielkiej Małopolski - pilne 03.01.02, 14:35
              Się robi !
              • malopolanin Re: Poparcie dla Wielkiej Małopolski - pilne 03.01.02, 14:51
                Dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka