Gość: Leon :-) IP: *.gazeta.pl 20.03.01, 18:05 Fajne miasto, bo moja dziewczyna jest stamtąd :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Big John Re: Stalowa Wola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.01, 19:11 Gość portalu: Leon :-) napisał(a): > Fajne miasto, bo moja dziewczyna jest stamtąd :-) Czy ma fajną koleżankę,chętnie poznam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Stalowa Wola IP: 127.0.0.* / *.gw.ip.pl 19.04.01, 12:09 Zgadzam sie z tym. Moja żona jest ze Stalowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Stalowa Wola 24.04.01, 14:24 Ja tez ze Stalowki pochodze i tez fajna jestem:)))))) Ale juz tam nie mieszkam...:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Stalowa Wola IP: *.etob1.on.wave.home.com 13.05.01, 21:43 a ja nie cierpie tych ludzi znam wielu.Bylam z nimi w Niemczech. Straszni.Zawisc,zazdrosc,plotkarstwo,ochlajtusy,zepsuci,p usci.tylko wydzierac i madrzyc sie umieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stal Re: Stalowa Wola IP: *.polkomtel.com.pl 14.05.01, 15:24 Gość portalu: Sara napisał(a): > a ja nie cierpie tych ludzi znam wielu.Bylam z nimi w > Niemczech. > Straszni.Zawisc,zazdrosc,plotkarstwo,ochlajtusy,zepsuci,p > usci.tylko wydzierac i madrzyc sie umieli. > To wszystko oszczerstwa, pomowienia i fotomontaz :) A tak naprawde to oni pewnie byli z Tarnobrzega :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BNT Re: Stalowa Wola IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 15:29 Gość portalu: Sara napisał(a): > a ja nie cierpie tych ludzi znam wielu.Bylam z nimi w > Niemczech. > Straszni.Zawisc,zazdrosc,plotkarstwo,ochlajtusy,zepsuci,p > usci.tylko wydzierac i madrzyc sie umieli. > O! Widzę, że poznałaś moich kolegów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adrjan Re: Stalowa Wola 14.05.01, 15:36 > Gość portalu: Sara napisał(a): > > > a ja nie cierpie tych ludzi znam wielu.Bylam z nimi w > > Niemczech. > > Straszni.Zawisc,zazdrosc,plotkarstwo,ochlajtusy,zepsuci,p > > usci.tylko wydzierac i madrzyc sie umieli. > > > O! Widzę, że poznałaś moich kolegów :-) Nie pamiętam, żebym był (pił) w Niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stal Re: Stalowa Wola IP: 212.2.96.* 14.05.01, 15:38 adrjan napisał(a): > > Gość portalu: Sara napisał(a): > > > > > a ja nie cierpie tych ludzi znam wielu.Bylam z nimi w > > > Niemczech. > > > Straszni.Zawisc,zazdrosc,plotkarstwo,ochlajtusy,zepsuci,p > > > usci.tylko wydzierac i madrzyc sie umieli. > > > > > O! Widzę, że poznałaś moich kolegów :-) > > Nie pamiętam, żebym był (pił) w Niemczech Pewnie film Ci sie urwal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patefon Re: Stalowa Wola IP: *.if.uj.edu.pl 27.05.02, 14:21 niemozliwe jestesmy sola ziemi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Stalowa Wola IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 09:10 kasiulek napisał(a): > Ja tez ze Stalowki pochodze i tez fajna jestem:)))))) Ale juz tam nie > mieszkam...:((((( Ja tez tu kiedys mieszkalem i to nawet dosyc dlugo, bo jakies 10 lat. Juz tu nie mieszkam , ale szukam starych znajomych z technikum w Nisku i ze szkoly podstawowej nr 10. podam swoj adres: rafal@devil.gold.pl (takie tez mam imie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Stalowa Wola IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 19:14 Pozdrawiam! Szukam kolezanek i kolegow ze Szk.Podstawowej Nr4 , lata 66-74, Pozniej podam moj e-mail, jak ktos sie zglosi.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi-Pi Re: Stalowa Wola IP: *.Red-80-59-42.pooles.rima-tde.net 03.01.03, 21:17 CZESC 3JA SZUKAM LUDZI ZE STALOWEJ ZE SZKOLY NR-3 ROCZNIK 74 MOZE KTOS MNIE ZNA JA WYJECHALEM DO FRANCJI ALE LUDZI JESZCZE ZNAM.ODEZWIJCIE SIE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi-pi Re: Stalowa Wola IP: *.Red-80-59-42.pooles.rima-tde.net 03.01.03, 21:19 a skad jestes kasiulek tzn. gdzie teraz mieszkasz?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Stalowa Wola IP: *.internet.pl 23.06.01, 00:00 gratuluje Wam za znalezienie sie w gronie miast najatrakcyjniejszych dla inwestorow (obok mielca i jaroslawia)- w grupie A dla powiatow ziemskich. pozdrowienia z rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: Stalowa Wola IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 01.07.01, 11:07 My ze Stalowej pozdrawiamy wszystkich fajnych ludzi w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Th Re: Stalowa Wola IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 27.07.01, 22:34 Wprawdzie nigdy nie mieszkalem w Stalowej ale dosc czesto odwiedzalem to miasto i zawsze mialem problem z ocena jego wielkosci z uwagi na mase zieleni w ktorej sie ukrywalo.Czy Stalowa wygrala przetarg na nowe dzialo? Pozdrawiam wszystkich z dalekiej Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Stalowa Wola IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 27.07.01, 23:08 Czyżbyś to ty byl Liperusie? Czemuś to nicka zmienił?:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liperus Re: do Darek IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 28.07.01, 04:51 To sa dwie pierwsze litery mojego prawdziwego imienia.Mysle ze warto nieco rozruszac to forum.Kiedys dawno temu jeden z najlepszych dyrektorow mieleckiego MPB pochodzil ze Stalowej.Zginal tragicznie majac zaledwie 33 lata.Inna niemniej kontrowersyjna postacia byl czlowiek o nazwisku Malicki. Co Ty robisz w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: do Darek IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 18:46 Są tacy co twierdzą, że Malicki otworzył HSW na współpracę z koncernami w USA, alę są też tacy, którzy uwarzają, że zaprzepaścił szansę na rozwój Stalowej jako potenacjalnego miasta wojewódzkiego (zamiast Tranobrzega). Oj, chyba Rzeszów nie byłby teraz taki pewny siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Th Re: do swoj IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 30.07.01, 21:46 Mowiono ze Malicki to byla facet z "jajem "jak na tamte czasy.O ile wiem to Huta nie ma sie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rerek Re: do swoj IP: 195.94.193.* 11.06.02, 14:29 Żle wiesz człowieku...... Ma się tragicznie. Żyje tylko dlatego i to od lat że, jest jednym z największych dłużników skarbu państwa....... Odpowiedz Link Zgłoś