shadok 12.01.02, 22:00 Proponuję wątek lżejszego kalibru. Jakie są Wasze ulubione zespoły muzyczne. Moje to Metallica i Kult, a ostatnio "odkryłem" System Of A Down. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolor Re: Wątek muzyczny 12.01.02, 22:29 dorzuca offspiring ,the clash, no i muje naprawde ulubiony dezerter. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Wątek muzyczny 13.01.02, 11:19 co jest? niy mocie zodnych ulubionych kapel?:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Wątek muzyczny 13.01.02, 11:22 Ja zatrzymałam się w rozwoju na Lady Pank. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Wątek muzyczny do Kolora 13.01.02, 22:05 Dezerter jest też niezły. Słyszałeś ich ostatnią płytę? Ja niestety nie miałem okazji. Czytałem recenzję i nie jest ona zbyt pochlebna. Chciałbym jednak poznać zdanie zwykłego słuchacza. Przeważnie to co podoba się krytykom, nie podoba się ludziom i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Wątek muzyczny do Kolora 13.01.02, 22:11 To trochę tak jak z modą : to, co prezentują modelki nikt nie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Wątek muzyczny do Kolora 13.01.02, 22:12 Pewnie dlatego, że takie figury mają tylko modelki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Wątek muzyczny 14.01.02, 10:15 No to teraz ja. Tak ogólnie, oprócz disco polo i muzyki klasycznej to słucham wszystkiego. Nie bedę oryginalny jeśli powiem, że lubię Pink Floyd, Deep Purple, Stinga, Kult, Extreme, AC/DC, U2, Simple Minds itd. itd. Pewnie się narażę (Marysi?), ale nie przepadam za śpiewającymi kobitkami. Wyjątkiem chyba jest Babcia Tina... Odpowiedz Link Zgłoś