rychu_z_przemysla 08.02.07, 15:09 Zaczynamy od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet Re: Zaczynamy od nowa... 09.02.07, 18:16 no to ...cyk.Wypijmy za pomyslnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
darino Witam !!!! 10.02.07, 11:40 Dawno nie zaglądałem, więc jestem niezorientowany ... Rychu, jakie były powody tak radykalnego czynu, jak zamknięcie forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtech451 Re: Zaczynamy od nowa...A PO CO? 06.05.07, 21:24 Ta reaktywacja jest bez sensu. Trupa pochować, stypę odbębnić i zapomnieć! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
malgunia Re: Zaczynamy od nowa... 06.08.07, 22:29 Nie wiem, czy nadal juz po stypie, czy nie.... Spoznilam sie, ale dopiero teraz znalazlam "odnowione" - stare forum:) Pozdrawiam starych bywalcow poprzedniego i klaniam sie nowym! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Zaczynamy od nowa... 08.08.07, 22:21 Trochę czasu ci to zajęło... Odpowiedz Link Zgłoś
malgunia Re: Zaczynamy od nowa... 09.08.07, 20:34 Zajelo sporo, bo myslalam, ze po ostatnich ekscesach nic z tego nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
igf2r Fotki 13.08.07, 13:40 Gdzie można pooglądać aktualne fotki z Jarosławia? A może ktoś pokusi się na zrobienie jakiejś stronki ze zdjęciami i będzie ją aktualizował co jakiś czas... Może rychu_z_przemyśla się pokusi? Nie byłem w Jarosławiu już dawno więc byłaby to dla mnie nie lada gratka. Odpowiedz Link Zgłoś
igf2r Re: Fotki 13.08.07, 15:15 PS Wiem, że można sobie pooglądać fotki z Jarosławia np. tu: elesdia.res.pl/jaroslaw.htm ale chodziło mi raczej o inne pokazanie Jarosławia. Np. takie: pl.youtube.com/watch?v=sy_iHe0sTaw&mode=related&search= pl.youtube.com/watch?v=sYYzFkOyxa4 Gdyby w przyszłości ktoś zapytał gdzie są fajne bary w Jarosławiu, to żeby to się dało pokazać odpowiednim linkiem. Zdjęć Jarosławskiego Ratusza jest w sieci dużo. Ale niech mi ktoś pokaże zdjęcie "Miodownika", parku za os. AK, albo dowolnego osiedla. Pozdrawiam może akurat komuś się zechce... Odpowiedz Link Zgłoś
malgunia Re: Fotki 13.08.07, 21:09 > parku za os. AK, dla mnie park zawsze bedzie za Lancuckiego..... Odpowiedz Link Zgłoś