georghe 16.01.02, 21:21 Jak wybieracie nicki internetowe? Przypadek? Wena twórcza? Mój ma związek z moim imieniem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malopolanin Re: Wasze NICKI internetowe. 16.01.02, 21:25 Mój z województwem w którym mieszkam, a szerzej z regionem, z którym się identyfikuję. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Wasze NICKI internetowe. 16.01.02, 21:36 Twój jest prosty do rozszyfrowania, Shadoka już też ktoś rozgryzł. Zobaczymy co powiedzą inni. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Wasze NICKI internetowe. 16.01.02, 21:38 Widzę, że nie muszę już nic tłumaczyć :-) Tak jest, mój nick pochodzi od bohaterów kultowej w latach 80-tych kreskówki. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Wasze NICKI internetowe. 16.01.02, 21:40 WODZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚ ????? ALE KURNA FAJNIE !!! IDĘ DO LODÓWY PO "ZUPĘ" ALE FAJNIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Wasze NICKI internetowe. 16.01.02, 21:53 Czwarta zupka, no ale do pizzy trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Wasze NICKI internetowe. 16.01.02, 21:55 A Marysia to chyba Marysia. A np. Kóniu? To mi rozszyfrujcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Wasze NICKI internetowe. 19.01.02, 09:02 Marysią jestem tylko na forum Jasło. Na innch forach używam mniej "słodkich" nicków.Marysia miała być osobą miłą i życzliwą dla wszystkich.Niestety nie potrafię ukryć swojej prawdziwej natury i czasem wychodzi ze mnie złośliwa baba.Ale polubiłam Marysię i zresztą jest to też moje imię /drugie/. A przy okazji ... Jakie jest Wasze zdanie na temat - używanie dwu i więcej nicków na jednym forum ? Czy uważacie, że jest to uczciwe wobec rozmówców ? Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Wasze NICKI internetowe. 19.01.02, 10:12 Jestem zdecydowanym przeciwnikiem wielonickowości. Uważąm to za nieuczciwe i nie stosuję takich praktych. Na innych forach też zawsze występuję jako "shadok". Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Wasze NICKI internetowe. 21.01.02, 11:18 Nie mam nic przeciwko wielo-nick-owości, ale zasada jest taka, aby na danym forum używać tylko jednego nicka. Jeśli pójdę sobie na forum dajmy na to w WP to mogę być np. Staszkiem i nie widze w tym niczego złego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekkop Re: Prezentuję Wam mój staary nick :) 24.01.02, 21:56 Wymieniłem się nim z kuplem i właściwie nie będę go już używał Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Prezentuję Wam mój staary nick :) 24.01.02, 21:58 Najlepsze, że mój kolega ma podobne inicjały do moich i jest cholernym "promałopolaninem". Spotakliśmy się kiedyś na dyskusji o powiatach i tak się skumaliśmy z nickami :) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Smutno mi :( 24.01.02, 22:11 Widzę, że nikt nie jest zainteresowany moim dawnym pseudo :( A chciałem Wam zrobić niespodziakę :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Smutno mi :( 24.01.02, 22:13 no bo teros niy wiym kto jest kto, namieszoles ruwno:( Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Smutno mi :( 24.01.02, 22:16 Już Ci powiedziałem, że to mój STARY NICK, używany od dawna przez kumpla. Teraz napisałem z niego, bo tak mi wolno (tak się umówiliśmy). Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Smutno mi :( 24.01.02, 22:15 Uśmiechnij się, lubimy Cię jako Małopolanina :-) A starym nickiem zrobiłeś nam niespodziankę. Myślałem, że ktoś nowy wszedł na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Smutno mi :( 24.01.02, 22:17 Mogłem się od razu nie ujawniać :9 A robiłem Wam nadzieję, na nowego forumowicza :( Ale jestem głupi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Smutno mi :( 25.01.02, 11:26 Przynajmniej wiemy jak Kolega Szanowny ma na imię :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Wasze NICKI internetowe. 27.01.02, 11:57 Nie mam nic przeciw wielonickowości . Sama na innych forach gazety używam innych nicków.Można się też podpisywać byle jak gdy nie chcemy być zapamiętani.Rozumiem też /od biedy/ osoby , które robią to dla rozkręcenia forum.Ale jeżeli ktoś tworzy dwie lub więcej postaci po to by się nawzajem popierały we wszelkich dyskusjach to to już jest bardzo nieuczciwe . Odpowiedz Link Zgłoś