malopolanin 23.01.02, 17:45 Koledzy z Gliwic robia cos takiego i nawet przyjdzie ktos z Gazety Katowice? Co Wy Na to. Wtedy moznaby zasygnalizowac problemy regionu i chec secesji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadok Re: Spotkanie forum 23.01.02, 18:05 Proszę o więcej szczegółów. Kiedy i gdzie odbędzie się to spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Spotkanie forum 23.01.02, 20:32 To jest spotkanie forum gliwickiego, odbędzie się 26 I. Ale to mnie zainspirowało do ewentualnego spotkania któregoś z naszych forum. Takie nieformalne spotkanie, szczególnie z dziennikarzem Gazety, być może pozwoliłoby przełamać lody i zjednać w osobie dziennikarza Gazety propagatora secesji. Nagłośnienie w prasie może dużo pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Spotkanie forum 24.01.02, 21:36 Jedynie forum Kraków ma szanse zorganizować podobne spotkanie. Jasło raczej nie może liczyć na zainteresowanie dziennikarzy, a z kolei Rzeszów nie będzie zainteresowany. Jeśli coś takiego będzie się miało odbyć, to chętnie przyjadę :-) Ale chciałbym wiedzieć przynajmniej tydzień wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Spotkanie forum 24.01.02, 21:41 OK, mam nadzieję, że do tego dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Spotkanie forum IP: *.lib.buffalo.edu 23.01.02, 20:43 Smialo panowie, jakbym byl w Waszym regionie to sambym sie pojawil :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Spotkanie forum 23.01.02, 20:52 A jeśli można spytać, skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Spotkanie forum IP: *.lib.buffalo.edu 23.01.02, 21:05 Rodem z grodu nad Slupia (co widac na forum), aktualnie nieco dalej Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Spotkanie forum 24.01.02, 21:44 co sie kurna potszycie na Rzeszuff. Te kolesie nawet nie zaproponujom tego spotkania forum Rzeszuff wienc mocie nadzieje ze wam to zaproponujom. Ja powotorzom moje zaproszonko do Mielca - chalpa stoi pusta:) mozna sie forumowoc w chalpie abo na miescie, jak kto woli:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekkop Re: Spotkanie forum 24.01.02, 21:49 ANiestety w życiu studenta nic nie jest pewnego, szczególnie to , kiedy zaliczy egzaminy :( Nie tak jak w liceum, że było2 tygodnie ferii. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Spotkanie forum 24.01.02, 21:53 Z całym szacunkiem Kolor,ale do Ciebie raczej nikt z Gazety nie przyjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Spotkanie forum 24.01.02, 21:54 pszeciesz nie ich zaproszom do chalpy ino wos:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś