elp1 26.11.03, 14:13 wody, herbatki, kawki, okowitki? Co dla Kogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: No-wySącz! 26.11.03, 14:59 Ja wode proszę dla konia ;) i suchy chleb ;) Jak tam elp się miewasz coś pustawo chyba :( u nas też nikt nic nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 jak to nikt? 26.11.03, 15:30 woda cieknie, chleb schnie ;) Ty czy ja to nikt? Dziękuje że zajrzałaś i rób to jak najczęściej. W Gorlicach jest już całkiem niemały ruch :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak to nikt? 26.11.03, 16:38 oooooo giksik sie pojawila tutaj ,jak super:)))))))))))))ale sie ciesze:))))) elp my sie staramy jak mozemy rozkrecic forum gorlickie,uda sie nam i Nowy Sacz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 uda się bo musi się udać! 26.11.03, 17:32 Nowy Sącz był, jest i będzie OKi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 No! wySącz! Kto tylko może za opiekunkę forum 27.11.03, 14:58 > Nowy Sącz (1140) Założyciel: prywatyzacja > Tym forum opiekuje się ellenai. Ellenai w górę! Sto lat albo i więcej, a na forum tysięcy forumowiczów, wątków, postów i całe mnóstwo radości hihihi ;) Co sącz-ymy z tej okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 tak więc za Twoje zdrówko przepijamy śliwówką ;) 27.11.03, 17:36 ellenai napisała: > okowity mi trzeba Ellenai, dobra okowitka nie jest zła, ale łącką śliwowica to jest dobiero rarytasik i lekarstwo na wszelkie dolegliwości, nie tylko bolące gardło, ale i inne przypadłości hihihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ja dzisiaj sama piję i Wam proponuję 03.12.03, 12:28 herbatę z cytryną i miodem. Aaaapsik! fu! okropne katarzysko! fe! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ja dzisiaj sama piję i Wam proponuję 03.12.03, 17:45 lacka sliwowica hmmmmm, w kolorado nie do zdobycia,ale skoro wypijesz kochana za mnie ten rarytas to napewno mi sie polepszy!!! ,juz mi lepiej:)))) a ty sie kuruj i badz zdrowa:))))))dbaj o siebie bo bez ciebie sobie nie wyobrazam egzystencji forumowej!!!! pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: No-wySącz! 11.12.03, 16:19 ja teraz tez kawke popijam,nie jest tak dobra jak ta u was ale jest ok, do tego ciastka upieklam wczoraj wieczorem,pyyyyyyyyycha:))))zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś