ellenai 26.11.03, 18:38 dziopy i chodoki:))))))))))1100 ,niezle prawda???????????mam nadzieje,ze wkrotce stworzymy tutaj mile ,kameralne ,wirtualne miejsce do pogaduszek o wszyskim i niczym )))))))pozdrawiam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faciu Re: 1100 26.11.03, 18:43 No nieźle...A pamietam jak pierwsza seta w bólach przeszła (ta inna zresztą też..) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 1100 26.11.03, 18:51 moze teraz latwiej bedzie i tych bolow sie pozbedziemy, nie ma co co cierpiec na tym padole heheh:))) elp sie nam gdzies zawieruszyla:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 żadne takie! ;) 26.11.03, 19:11 ellenai napisała: > elp sie nam gdzies zawieruszyla:)))) ja się nie zawieruszam, tylko teraz na forum Nowy Sącz próbuję trochę nicki i wątki rozruszać hihihi :))))))))0) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 mam propozycję! Kto "za", kto "przeciw"? 26.11.03, 19:18 inni głosu nie mają ;) Każda setkę po każdym tysiącu opiwkować by raźniej się do przodu szło. Każdy kolejny tysiąc - jak pierwszy - szampanikiem czcić, bo to miło i wesoło ze znajomkami w jednym miejscu i czasie być. O! i jeszcze jedno: zgodnie z tym co po pierwszym było - dziopy szampanikują, a chodoki sprzątają ;) ellenai napisała: > dziopy i chodoki:))))))))))1100 ,niezle prawda???????????mam nadzieje,ze > wkrotce stworzymy tutaj mile ,kameralne ,wirtualne miejsce do pogaduszek > o wszyskim i niczym )))))))pozdrawiam:)))) Ellenai, a nie sądzisz, że jest tyle "wszystkiego", że na "nico" nie ma ani miejsca, ani czasu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mam propozycję! Kto "za", kto "przeciw"? 26.11.03, 23:04 racja, celebrowac watki trzeba z pewnoscia piffffkiem ,winkiem,szampanikiem:)))))koniecznie,kto na miejscu to zrobi to,a ja sie wirtualnie dolacze:))))))))) podoba mi sie ta czesc"dziopy szampanikuja,chodoki sprzataja" chodokom sie to nie spodoba z pewnoscia:(((( hehehe. Wlasnie, na " nico" nie ma miejsca ani czasu:))))))))))racja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: mam propozycję! Kto "za", kto "przeciw"? 27.11.03, 07:14 Sprzątają?? Hmmmm ale po czym, czyżby miało byc tak ostro? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 a czemu nie? 27.11.03, 11:12 My są dziopy sądeckie to i dla nas żadne dziwy. Jak szaleć to szaleć na całego! Na półokrętki szkoda czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a czemu nie? 27.11.03, 17:14 hehe dokladnie,szalec to szalec kochani:)))))) faciu a czy ostro bedzie??? hmm wiesz jak sie forum rozkreci to sie tam moze znajdzie ktos kto bedzie staral sie to rozkurzyc,takie to niestety jest, a widze ze forum zaczyna byc wyjatkowe!!!!!! swietnie,a ja sie tak balam ze go sciagna z gazety,buuu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Jo wolę furgać ;) 27.11.03, 17:30 ellenai napisała: > hehe dokladnie,szalec to szalec kochani:)))))) faciu a czy ostro bedzie??? będzie ostro i nie ostro, bo tak juz w życiu jest, że jak ostro to ostro, a jak nie to nie ;) > hmm wiesz jak sie forum rozkreci to sie tam moze znajdzie ktos kto bedzie > staral sie to rozkurzyc,takie to niestety jest, a widze ze forum zaczyna byc > wyjatkowe!!!!!! swietnie, Ellenai, ja myślę, że Sącz rokurzyć się nie da. Szwedzi nie poradzili, i wielu innych też, bo sama wiesz, Sącz to Sącz. Z sądeckimi chłopami żartów nie ma, a z babami jak się wkurzą to lepiej nie zadzierać, więc porządek musi być i będzie. W końcu siedzisz na u-g-rzędzie nie od parady, główka u Ciebie na swoim miejscu i cała reszta też. Najwyżej użyjesz czego potrzeba i rozkurzysz rozku-siciela do forum rozkurzania ;) > a ja sie tak balam ze go sciagna z gazety,buuu:((( Dziopa Ty się nicego nie bój tyko gupoty, bo łona jest bez dna i w ni sie utopic mozno jak sie plywac nie umi, abo nad niom furgać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 1100 07.06.04, 10:35 przede wszystkim szczera ,spontaniczna, od serca i taka powinna byc Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: 1100 07.06.04, 12:12 hihihi :-) dzisiaj szczególnie chyba przy tym klikaniu dałam sie ponieść spontanicznemu bałaganieniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś