ann1 27.01.02, 20:19 ... jadę za tydzień do domu, siostra mnie straszy, że lód już popłynął, śnieg stopniał... NAPISZCIE, ŻE TO NIEPRAWDA!!!!!!!!!!! JA CHCE TROCHĘ ZIMY W DOMU!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann1 Re: A TAK NA SERIO... 27.01.02, 20:21 No tak, zauważyłam teraz nowy wątek KONIEC ZIMY... moja prośba się zdeaktualizowała... Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: A TAK NA SERIO... 27.01.02, 20:22 Nie chcę Cię martwić, ale zimy już nie zastaniesz. Są jeszcze resztki śniegu, jednak cały dzień pada deszcz i pewnie do rana nic już z niego nie zostanie. Jeśli chcesz zobaczyć zimę, to nie zatrzymuj się u rodziny, tylko jedź prosto do Zakopanego. Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: A TAK NA SERIO... 27.01.02, 20:39 Troche mi nie po drodze, a poza tym choc raz na dwa miesiące odwiedziłabym rodzinne strony! juz sie stęskniłam!!!!! :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: A TAK NA SERIO... 27.01.02, 20:41 Może przez ten tydzień trochę śniegu dosypie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: A TAK NA SERIO... 27.01.02, 21:09 Zimy nie będzie bo ja już nie chcę.Przykro mi Ann. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: A TAK NA SERIO... 28.01.02, 22:59 Chyba jednak dojedziesz bez problemu. Od godziny pada dzesz i wieje silny wiatr. Do rana śnieg będzie już tylko wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: A TAK NA SERIO... 29.01.02, 15:47 DZIĘKI... DO SOBOTY ZOSTAŁO JESZCZE PARĘ DNI... ALE SIĘ JUŻ PRZESTAŁAM ŁUDZIĆ,ŻE ZIMA BĘDZIE... A MOŻE WIOSNA??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: A TAK NA SERIO... 29.01.02, 15:51 Wiosna już jest :-) Wieczorem trochę wiało i padał deszcz, ale teraz jest pięknie. Świeci słońce, nie ma wiatru, temperatura dodatnia. Aż chce się żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: A TAK NA SERIO... 29.01.02, 15:53 JA CHCĘ DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: A TAK NA SERIO... 29.01.02, 15:55 A w czym masz problem? Przecież są ferie. Wsiadaj w samochód, albo na rower i przyjeżdżaj do Jasła. Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: A TAK NA SERIO... 29.01.02, 16:10 shadok napisał(a): > A w czym masz problem? Przecież są ferie. Wsiadaj w samochód, albo na rower i > przyjeżdżaj do Jasła. Druga - gazetowa - praca jeszcze do piątku nie pozwala mi feriować! Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: A TAK NA SERIO... 29.01.02, 16:11 a swoją droga... na rowerze to może do końca ferii bym dojechała... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: A TAK NA SERIO... 29.01.02, 20:11 W końcu jedziesz, czy nie jedziesz. Oto jest pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: A TAK NA SERIO... 30.01.02, 18:24 jadę!!!!!!! nie na rowerze, ale pociągiem (co na tej trasie też wymaga superwytrzymałości i niezwykłych umiejętności przetrwania), i to już pojutrze!!!!!!! albo po-pojutrze,czyli w sobotę rano - jeszcze to przemyślę. ale NA PEWNO pojadę :) Odpowiedz Link Zgłoś