aniasz31 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 01.10.10, 19:11 Mam do oddania dwa listki witamin Falvit Mama. To jest 20 pastylek. aniaszpora@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pruszynkaaa Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 06.10.10, 11:50 Oddam za czekoladę mleko w puszce NUTRAMIGEN 2 425g (zużyto 3 miarki) Odpowiedz Link Zgłoś
lupota Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 06.10.10, 18:21 Oddam wanienkę do kąpania niemowlęcia- nakładana na wannę. Stan idealny . Kolor niebieski . Odbiór osiedle Staszica . Odpowiedz Link Zgłoś
truskawe3ka511 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 15.10.10, 11:25 ta wanienka to aktualna?? jak tak to proszę o kontakt na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
truskawe3ka511 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 15.10.10, 11:29 jeżeli waninka nadal aktualna to proszę o kontakt na gazetowego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
inbluesky Fotelik Ikeowski do karmienia 07.10.10, 11:23 Oddam raczej dla potrzebującej mamy, bo fotelik podniszczony (porysowany). Krzesełko jak na zdjęciu: Krzesełko jak na zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.c3 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 14.10.10, 10:38 Mam do oddania zlewozmywak dwukomorowy z ociekaczem, stalowy Dominox, używany. W razie pytań proszę na maila gazetowego. W zamian mogą być krówki wawel Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.c3 oddam zlewozmywak stal, dwukomorowy z ociekaczem 14.10.10, 20:58 Ponieważ poprzednio błędnie wpisałam "temat", ponawiam: mam do oddania zlewozmywak dwukomorowy z ociekaczem, stalowy, Dominox, używany w nienajgorszym stanie. W razie pytań proszę na maila gazetowego. W zamian mogą być krówki "Wawel". Dodam, że nie bardzo mogę czekać bo z miejscem coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
margot79 Oddam starą kuchenkę gazową, zlew i żeliwny kalory 16.10.10, 13:13 Oddam starą kuchenkę gazową jeszcze na chodzie (szer. 50 cm), zlew stalowy dwukomorowy naszafkowy (80 cm) i kaloryfer żeberkowy. Odbiór osobisty, Pruszków. Kontakt: thannis @ o2.pl (bez spacji oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
inbluesky Oddam kożuszek dziewczęcy (3 lata) 17.10.10, 22:42 Mam do oddania kożuszek dziewczęcy niebiesko-biały, bardzo ładny, mięciutki. Rozmiar wpisany na metce to 36 miesięcy, na moje oko będzie to mniej więcej na wzrost 92. Kożuszek jest sztuczny (skład: polyester/acrylic), można prać w pralce (i trzeba od tego zacząć, bo przeleżał na strychu prawie rok). W zamian chętnie przyjmę słoiczek obiadowy dla bobasa 8 mies. albo chusteczki nawilżane Dada :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: Oddam kożuszek dziewczęcy (3 lata) 18.10.10, 12:49 chętnie przyjmę, chętnie zamienie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
inbluesky Re: Oddam kożuszek dziewczęcy (3 lata) 19.10.10, 10:24 Jutro będę w pobliżu Kamyka to mogę podrzucić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: Oddam kożuszek dziewczęcy (3 lata) 20.10.10, 09:16 jestem w czwartek w pracy od 9 do 17 a w pt od 12 do 20 b.dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 rajstopki 11.10.13, 18:29 Oddam 14 par rajstop dziewczęcych w rozmiarze ok 68-80. Bez plam, dziur itp. ale trochę zmechacone jak to używane rajstopki. Nadadzą się pod spodnie w zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
eladm Wielkiego Miśka 19.10.10, 10:16 Wielkiego pluszowego miśka (130 cm)- nowy - niestety nie ma za bardzo miejsca gdzie go trzymać a szkoda wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: Wielkiego Miśka 20.10.10, 09:19 jestem zainteresowana moja corka nie cierpi na nadmiar zabawek a uwielbia misie :) dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
justy3 Re: halówki Kipsta rozm. 33 09.11.13, 11:41 Oddam halówki w b.dobrym stanie po moim synu - za dwie czekolady gorzkie Wedla. Proszę pisać na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pestki1 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 19.10.10, 22:45 W związku z tym, że nikt nie zgłosił się po odbiór wewnętrznej anteny tv (nówka, firmy elta, oryginalnie zapakowana), którą znaleźliśmy z mężem przy bankomacie (dawałam ogłoszenie na forum jakiś czas temu), chętnie oddamy ją komuś, komu się ona przyda, a niekoniecznie sprzeda ją na allegro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wela53 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 20.10.10, 19:03 Witam! Jeśli sprawa anteny pokojowej jest aktualna to jestem zainteresowana . Podaję tel.665 848 813.Pozdrawiam serdecznie . Wela Odpowiedz Link Zgłoś
punias007 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 07.02.11, 12:01 Jeżeli aktualne to chętni podjadę po antenę. Miałbym dla niej nowego właściciela - bezdomnego którym się "opiekuję" - pisałem o tym na forum. Ma mały tv ale niechce mu działać bo właśnie nie ma anteny. pozdrawiam i podaje mail do kontaktu tomekd@telkab.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolaruda30 ***kiermasz używanych art.dziecięcych*** 22.10.10, 08:14 Jeżeli masz w domu rzeczy dziecka (zabawki, ubrania i inne art.), których chcesz się pozbyć na zasadzie sprzedaży lub wymiany albo chcesz kupić coś fajnego, przyjdź 6 listopada w godz 9.00-13.00 do Domu Kultury na ul. Hubala 5 w Pruszkowie na KIERMASZ**** SERDECZNIE ZAPRASZAM**** Odpowiedz Link Zgłoś
pruszkowianeczka Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 22.11.10, 11:52 1. Oddam pieluszki HUGGIES Little Swimmers 7-12 kg rozm. S/P (pieluszki do pływania) - 1,5 opakowania tzn. jedno paczka fabrycznie zapakowana a z drugiej użyte 4 sztuki. Oddam za 3 batony Kinder Delice kakaowe :) 2. Oddam napoczętą paczkę pieluszek HUGGIES Premium 3, 5-9 kg MIDI. W paczce fabrycznie jest 86 szt zużyłam 6 i uznałam że są już małe. Oddam za ptasie mleczko Wedla waniliowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdap77 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 22.11.10, 23:08 Bardzo chętnie oddam ptasie mleczko Wedla waniliowe za pieluszki Huggies Premium 3,5-9kg MIDI. Bardzo proszę o maila czy jeszcze aktualne: magdalenawu@o2.pl. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
achaja17 pościel - wkład kołderka + poduszka do łożeczka 23.11.10, 11:03 oddam atyalergiczny wkład pośiecielowy dla łożeczka wymiar 120/90 + podusia - posciel jest prawie nie używana - stanowiła zapas. Oddam za dwie kaszki Nestle mleczno ryżowe. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-lusia38 skoczek 23.11.10, 15:56 czy niema ktos do oddania skoczka-jumpera dla dziecka. chetnie sie na cos wymienie Odpowiedz Link Zgłoś
anka8182 Re: pościel - wkład kołderka + poduszka do łożecz 27.11.10, 20:47 CHĘTNIE PRZYJMĘ TĘ POŚCIEL. PODAJ MI SWÓJ NUMER TELEFONU LUB ADRES POCZTY NA RYBAN7@WP.PL Odpowiedz Link Zgłoś
aniasz31 Re: pościel - wkład kołderka + poduszka do łożecz 27.11.10, 21:44 Czy ogłoszenie nadal jest aktualne? Byłabym zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
doska01 oddam zabawki 05.12.10, 15:51 Do oddania mam pluszaki -dwa sredniej wielkosci - zielony slon oraz zolty krolik/zajaczek, oraz male pluszaki - krolik i mis oraz lalka (mowi mama , tata). Odbior na osiedlu Staszica. Odpowiedz Link Zgłoś
aniawaw1981 parę sztuk ubranek niemowlęcych 22.12.10, 19:38 Mam do oddania 7szt body niemowlęcych (raczej dziewczęcych) 3 szt pajacyków 2 szt śpioszków, spodenki jeansowe, ciepłą czapeczkę niemowlęcą. Zamienię za obiadki , deserki gerbera powyżej 5 miesiąca. aniawawszczak@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
inbluesky Szukam lampy łazienkowej 23.11.10, 23:52 Chętnie przygarnę niepotrzebną lampę do łazienki :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolaruda30 Re:**** Kiermasz**** 25.11.10, 19:57 Witam. Jest wstępny termin kiermaszu :) 11.12.10 (sobota) godz. 10-14 w Bawialni Artystycznej w budynku BGŻ Arena Wpisowe 15 zł dla sprzedających. Proszę zgłaszać się na listę karolaruda30@gazeta.pl chcę się zorientować ile osób się zgłosi :) Kupujący oczywiście wstęp wolny :) Mam nadzieję, że przyjdzie się sporo osób :) ZAPRASZAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
danka371 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 28.11.10, 20:11 Witam oddam dwie szafy z zestawu młodzieżowego w kolorze olcha. Wymiary szaf 195x80x50 i 195x40x40 stan dobry.Mogę wysłać zdjęcia e-mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwppl Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 30.11.10, 15:04 witam jestem zainteresowany mebelkami. proszę o kontakt na tram(małpa)wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
inbluesky Gra Figuraki Granna 29.11.10, 13:20 Zamienię nową grę Figuraki na inną grę/puzzle dla czterolatki lub na coś dla synka (9 mies.). Gra jest całkiem nowa, zafoliowana (zdublowany prezent), taka jak w linku: merlin.pl/Figuraki-gra_Granna/browse/product/206,316167.html#fullinfo Odpowiedz Link Zgłoś
achaja17 Stloiczek ikea - lack + 2 półki ścienne 30.11.10, 15:44 Oddam Stoliczek Lak w kolorze białym www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20011413, Dwie półeczki na książki w kolorze niebieskim, link www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80099177 oraz miękka piłeczkę z IKEA :) Wszystko wstanie bdb Za dwie kaszki Nestle - Zdrowy brzuszek, 2 obiadki po 8 miesiącu i paczkę chusteczek wilgotnych , Odpowiedz Link Zgłoś
achaja17 Re: Stloiczek ikea - lack + 2 półki ścienne 30.11.10, 17:13 dorzucę do tego zabawkę www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/57212295, i nocnik w kolorze zielonym lub niebieskim - do wyboru, - prawie nie używane :) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwppl Re: Stloiczek ikea - lack + 2 półki ścienne 02.12.10, 14:59 jestem zainteresowany, proszę o kontakt na mail tram@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moniaz78 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 01.12.10, 12:55 Oddam mleko początkowe Bebilon 350g, otwarte opakowanie, użyte dwa razy-synek ma skazę białkową i nie może go już używać, oddam za 2 opakowania linomagu-zielonego. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasz31 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 04.12.10, 19:20 Oddam traperki dziecięce zimowe, skórzane, sznurowane, czarne, bardzo ciepłe. Gwarancja jeszcze na 10 miesięcy. Używane ale w bardzo dobrym stanie. Oddam za 4 jogurty Nestle bananowe i 5 słoiczków obiadków Gerber, Hipp lub Bobovita od 9 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasz31 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 05.12.10, 08:04 Zapomniałam dopisać, że rozmiar butów to 34. Odpowiedz Link Zgłoś
skucha 50 czystych nowych płyt CDr 700 MB / 80 min 05.12.10, 10:01 Witam Około 50 sztuk ( 45 +/-2 ) płyt CDr nowych, nieużywanych. "BENQ GOLD idealnie nadają się do archiwizacji Twoich najważniejszych danych dzięki zastosowaniu innowacyjnych technologii BENQ. Technologia DATAGUARDX specjalistyczna technologia użyta w płytach Benq służąca zabezpieczeniu nagranych danych. Obejmuje ona srebrną warstwę odbijającą wzbogaconą platyną, która zabezpiecza płytę przed szkodliwym działaniem powietrza i utlenieniem. Ulepszona warstwa nagrywająca zapewnia lepszą ochronę przed światłem i działaniem czynników chemicznych; Dzięki zastosowaniu technologii DataGuardX twoje dane mogą być odczytane nawet po 100 latach! Ponadto WYJĄTKOWY WYGLĄD - złoty, bardzo ładny nadruk sprawia, że płyty prezentują się znakomicie i z pewnością ubarwią Twoją kolekcję. Idealnie nadają się do nagrywania każdego rodzaju cyfrowych danych - muzyki, filmów, zdjęć i innych. # typ nośnika: CD-R # Pojemność: 700 MB / 80 min # Prędkość zapisu: 1X ~ 52X # Podłoże: Poliwęglan # Nagrywanie materiału: Phthalo-cyanine Dye # Drgania: mniej niż 35 ns # Odbicie: więcej niż 65% # Moc odczytu: Mniej niż 1mW # Trwałość odczytu: powyżej miliona razy # Żywotność danych: więcej niż 100 lat (przy 5~30°C, 5~60% wilgotności względnej) Takie oto właśnie płyty oddam za jakiś drobiazg. Aktualnie najchętniej za kalendarz plakatowy / ścienny jednostronnicowy jakikolwiek na rok 2011 lub cos innego . Odpowiedz Link Zgłoś
doska01 Zabawki do oddania 05.12.10, 15:52 Jeszcze raz na gorze listy bo dodalam w srodku watku ;) Do oddania mam pluszaki -dwa sredniej wielkosci - zielony slon oraz zolty krolik/zajaczek, oraz male pluszaki - krolik i mis oraz lalka (mowi mama , tata). Odbior na osiedlu Staszica. Odpowiedz Link Zgłoś
eranet5 Re: 50 czystych nowych płyt CDr 700 MB / 80 min 05.12.10, 16:32 Gdzie można dokonać transakcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwppl Re: 50 czystych nowych płyt CDr 700 MB / 80 min 11.12.10, 08:14 Witam, jestem zainteresowany. proszę o kontakt mailowy tram{at}wp{dot}pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniasz31 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 05.12.10, 17:00 Mam do oddania: 1. Różową kurteczkę, ciepłą, na polarze, z odpinanym kapturem, rozm. 4-6 miesięcy. Mogę wysłać zdjęcie mailem na życzenie. Za 2 deserki od 9 miesiąca; 2. Nosidełko dla maluszka, od narodzin do ok. 8 miesięcy. Stan dobry. Fotkę wyślę na maila. Za paczkę pieluszek Pampers rozm. 5. 3. Karuzelę z pozytywką, stan oceniam na bardzo dobry, za pianinko-organki dla dziecka. Fotka poniżej. www.smyk.com/sklep/przedmiot/przyjaciele-z-dzungli-karuzela-na-ozeczko1 4. Poduszkę do karmienia za paczkę ciasteczek Hipp dla dzieci i deserki owocowe Nestle (czteropak). Fotka na maila. 5. Poduszkę węża dla ciężarnych i karmiących mam za skrzynię na zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś
vickiv Butelki AVENT, LOVI i bramki na schody 08.12.10, 10:02 Witam Mam do oddania 3 butelki avent 2x125ml 1x250ml oraz 150ml butelka od niekapka aventu i butelke lovi 250ml wszystkie używane ale w stanie bardzo dobrym. Oraz dwie bramki fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2517725,2,25,bramka-ikea-2-szt.html Bramki niestety mają uszkodzone mocowania. Należy dokupić w castoramie lub innym budowlanym zawiasy i samodzielnie przymocowac. Rzeczy oddam za słodycze dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
karolaruda30 Re: Butelki AVENT, LOVI i bramki na schody 09.12.10, 18:43 Jestem zainteresowana butelkami i bramkami. Proszę o kontakt na karolaruda30@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaz78 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 08.12.10, 12:19 Poproszę o zdjęcia nosidełka, na moniaz78@gazeta.pl, trochę więcej szczegółów na ten temat,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Oddam kupony do Bawialni Artystycznej w Pruszkowie 09.12.10, 14:13 kupony do BAWIALNI ARTYSTYCZNEJ zniżka 30 i 50 zł na zorganizowanie przyjęcia urodzinowego. ważne do 31.12. Ktoś chętny? kontakt na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
inbluesky Dwa telefony Sony Ericsson 10.12.10, 14:37 Mam do zamiany lub sprzedania dwa telefony Sony Ericsson. 1. nie pamiętam modelu, niebieski, działa ale jest trochę powolny. Nie zawsze kontaktuje mu joystick. 2. model J210i, srebrny, nie działają mu dwa przyciski (2 i 7), więc nie nadaje się do pisania smsów a do dzwonienia właściwie tylko z książki telefonicznej. Mam do niego również zapasową baterię (nieoryginalną). Do obu telefonów mam tylko jedną ładowarkę, więc oba muszą trafić do jednego właściciela :). Telefony najprawdopodobniej nadal mają simlock na Erę/Heyah. Chętnie wymienię na paczkę pieluszek rozm. 4 albo 3 kaszki mleczne dla niemowląt, albo... Wszystko do uzgodnienia. Zdjęcia telefonów w ogłoszeniu na gumtree (tylko proszę się nie sugerować ceną, zrobiłam obniżkę): warszawa.gumtree.pl/c-Sprzedam-wymiana-Dwa-telefony-Sony-Ericsson-na-wymiane-lub-za-30-zl-W0QQAdIdZ246299681 Odpowiedz Link Zgłoś
achaja17 Parę rzeczy do wyboru 12.12.10, 09:54 A więc oddam: Dwie półki IKEA na książki z serii mamut - niebieskie - za dwa obiadki po 8 m-c i jeden deserek. link www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80099177 Stoliczek LAck www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20011413, za kaszkę nestle zdrowy brzuszek i deserek Mate edukacyjną ikea fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ka/jc/d8jj/KKNiyRlDhIt3P0tvoB.jpg za Paczkę pieluszek z Lidla + paczkę wilgotnych chusteczek, Dywan IKEA www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40128054 w kolorze niebieskim - dywan jest bez plam - jedynie trzeba odświeżyć - za paczkę pieluszek z lidla . Wanienką na wannę - białą - tle że korek mi się gdzieś zgubił - ale był raczej standardowy. Zainteresowanym prześlę zdjęcie - za 2 kaszki zdrowy brzuszek f. nestle. Nowy nocnik ikea za cokolwiek dla maluszka kolor blękitny. Oraz pościel - wypełnienie jest uszyte bardzo solidnie, warstwa zewnętrzna to 100% bawełna. Wkład to włóknina puszysta I gatunku z atestem (antyalergiczna). Wypełnienie jest przeszywane na brzegach, po środku pikowane, co nie pozwala na przesuwanie się wkładu w trakcie użytkowania, a przede wszystkim w trakcie prania. Pościel można prać w 30-tu stopniach. Wymiary: poduszka 60 x 40 cm, kołdra 120 x 90 cm - za 4 obiadki po 8 m-c Wszystko jest w stanie bardzo dobrym - bardzo rzadko używane. Pytania dotyczące przedmiotów proszę słać na maila achaja17@gazeta.pl Wszystkie przedmioty można zobaczyć u mnie na Żbikowie codziennie po 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś
vickiv Różności 13.12.10, 11:00 Mam do oddania lub wymiany pare rzeczy -torba do wózka chicco zielono-czarna zapinana na rzep -torebki damskie w tym duża torba na laptopa -sukienka balowa jasno zielona z gorsetem(zdjecia zainteresowanym na maila) -zabawki firmowe Fisher price -wózek x-lander XT spacerówka Link do zdjec fotoforum.gazeta.pl/u/vickiv.html wymienie na słodycze ubranka chłopiece od 110-122, klocki, gry dla 3 latka, głęboki wózek dla lalek, jeżdzik. Zainteresowanych prosze o info na priv Odpowiedz Link Zgłoś
vickiv Re: Różności 13.12.10, 11:15 posiadam jeszcze czarny żakiet 40 i pieski the dog 4szt Odpowiedz Link Zgłoś
bonansa Karnisz poszukiwany 13.12.10, 11:20 Witam, jeżeli ktoś z Was ma w domu lub w piwnicy zbędny karnisz i zgodzi się go oddać za drobiazg chętnie taki przyjmę. Nie musi być modny ważne żeby działał. Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Karnisz poszukiwany 13.12.10, 12:26 Mam karnisz w piwnicy aluminiowy, długi, z dwoma rzędami żabek. Do oddania. Kontakt mail gazeta. . Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Karnisz poszukiwany 18.12.10, 13:16 bonansa jestem rozbrojony. Wynalezienie informacji o słabości do cukierków anyżowych to był majstersztyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
inbluesky Ubranka dla dziecka - dziewczynka 13.12.10, 14:12 Mam do oddania pudło ubranek - rajstopek, bluzeczek, bluz, sukienek. Ubranka używane i nie wystrzałowe, raczej dla potrzebującej osoby. Jest tego ok. 6 - 7 kg więc sporo. Rozmiary od 92 do 104. Oddam za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
ulus1984 Re: Ubranka dla dziecka - dziewczynka 17.06.11, 13:10 witam serdecznie jesli dalej aktualne to prosze o kontakt pilnie potrzebuje ubranek dla coreczki Odpowiedz Link Zgłoś
inbluesky Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 13.12.10, 14:34 Mam do oddania: -koszulkę do karmienia, porodu (brak 1 guziczka) rozm. XL czyli ok. 44 plus ciąża. - spodnie-bojówki ciążowe, długość 3/4, też duże, może 44 lub 46 (do zaszycia na szwach na po bokach elastycznego pasa na brzuchu), jasne - spodnie ciążowe jasne, też rozm. 44 (są długie, ja przy 168 musiałam zawijać nogawki i przy tych zawinięciach są niespieralne plamy) - bluzka koszulowa biała, z poduszkami, rozm. 42 - bluzka koszulowa w prążki, kolory: biały, żółty, rudy, rozm. 38 - koszulka z krótkim rękawem, brudnobiała, koronka na nieprzezroczystym, rozm. 44 - pantofle skórzane, brązowe, na bardzo wygodnym obcasie 7 cm, rozm. 7 (czyli 40 chyba) Oddam za darmo, bo rzeczy podniszczone, dla potrzebującej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
kacperowo07 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 14.12.10, 20:59 Oddam monitor Samsung SyncMaster 753dfx, kolorowy, 17", 100% sprawny. Za jajko z niespodzianką. Kontakt mailowy: aprz@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.zal Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 15.12.10, 21:34 Oddam fotel ratanowy ( IKEA) oraz szafkę sosnową RTV. Sprzęty lekko sfatygowane ale sądzę, że mogą jeszcze komuś posłużyć. Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem 6661-35-35-30 Odpowiedz Link Zgłoś
achaja17 Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 15.12.10, 21:39 informuje że dywan i stoliczek są już nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 mebelik 16.12.10, 13:44 jestem zainteresowana proszę o kontakt via mail będę też dzwonić ale nr chyba zły dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.zal Re: Oddam za darmo/zamienię za "drobiazg" 18.12.10, 15:13 ogłoszenie nadal aktualne, tylko telefon troszkę poprawię 661-35-35-30, Odpowiedz Link Zgłoś
inbluesky Filmy, muzyka 16.12.10, 12:20 Filmy dla dorosłych: - Dr House sezon 3 (8 płyt, 24 odcinki) - 15 mintut - sensacyjny z De Niro - Książę i ja - kom. romantyczna - Niedokończone życie - film Hallstroma z Redfordem, Lopez i Freemanem - 21 gramów - oskarowy film z Benicino Del Toro, Naomi Watts i Seanem Pennem - O czym marzą faceci z Liv Tyler, Michalelem Douglasem i Mattem Damonem - Francuski numer - kom polska z Fryczem, Gruszką, młodym Stuhrem i Więckiewiczem - Godziny z Maryl Streep, Julianne Moore, Nicole Kidman - Wyznania gejszy - Ocean's eleven - Dzień świra Muzyka dla dorosłych: - Gospel różni wykonawcy - Gregorian Masters of Chant - różne przeboje w wersji chórów gregoriańskich, m. in. Stairway to heaven, The sound of silence, Tears in heaven - Agnieszka Osiecka Kobiety mojego życia - różni wykonawcy, m. in. Ewa Błaszczyk, Krystyna Janda, Magda Umer, Jan Pietrzak - Will Smith - Willennium - Original Jamaican Reggae, różni wykonawcy, np. Marley, Barry Brown, Pat Kelly - Garou Seul - Muzyka relaksacyjna Kojące klimaty - Przeboje wczesnego PRL-u (na prawo most na lewo most, piosenka o mojej Warszawie, czerwony autobus i mnóstwo innych) Filmy dla dzieci: - anglojęzyczna wersja Domu Przyjaciół Myszki Miki - 2 płyty - Tom i Jerry Dziadek do orzechów Muzyka dla dzieci: - Majka Jeżowska Majkowe przeboje Zamienię na coś dla dzieci (chłopak 10 mies. lub dziewczynka 4 lata) lub do domu (kawa, słodycze itp.), każda propozycja zostanie rozważona. Odpowiedz Link Zgłoś
inbluesky I jeszcze trochę filmów 18.12.10, 15:26 - Tańcząc w ciemnościach z Bjork i C. Denevue - Przypadkowa dziewczyna z Gwyneth Paltrow - The Blair Witch Project - Mullholand Drive Lyncha - Bracie, gdzie jesteś? z Clooneyem - Świt żywych trupów George'a A. Romero - Edi - RomansSidło z Andy MacDowell, Warrenem Beatty, Diane Keaton, Goldie Hawn i Nastassią Kinski - Wesele Muriel - 8 kobiet - Powiedz tak (Lopez, McConaughy) - Don Juan DeMarco (Brando, Depp, Dunaway) - Włamanie na śniadanie (Willis, Thornton, Blanchett) - Nocne zło S. Kinga - wersja kinowa z paskudnymi truposzami (oczywiście DVD oryginał) - SWAT (Samuel L. Jackson, Colin Farrell) - Dziennik Bridget Jones - Tajemnica Brokeback Mountain - Resident evil - Agatha Christie - Poirot cz 1 (odcinki Przygoda kucharki z Clapham i Morderstwo w zaułku) - Plotka - prześmieszna komedia francuska - Między słowami (Bill Murray, Scarlett Johansson) - Sex & Lucia (Kino Latino) - Pornografia (Majchrzak, Ferency, Globisz) Wszystkie filmy oryginalne, większość z kolekcji z gazet. Odpowiedz Link Zgłoś