minika2 24.10.04, 09:25 04.06.2005r zapraszamy wszystkich absolwentów LO im WP na zjazd. Wpadnijcie, przypomnijcie sobie nieśmiertelną panią od chemii i wielu wielu innych... Spotkajcie się na balu oraz na innych atrakcjach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jastan1 Re: 70-lecie ogólniaka 24.10.04, 15:13 Fajna sprawa. Ciekaw jestem ilu absolwentów przyjedzie z mojej "B"klasy z 1966r ( matura ) . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: 70-lecie ogólniaka 24.10.04, 23:18 Zgadzam sie z przedmowca - i sama chetnie wpadne! :D Choc nie wiem, jak to wyjdzie w praniu, bo to wciaz rok szkolny u mojego syna... Ciekawa jestem ilu absolwentów przyjedzie z mojej "B" klasy z 1989 r. (matura). Czy potrzebne sa oficjalne zaproszenia??? Rowniez pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dennis_cranmer Re: 70-lecie ogólniaka 25.10.04, 11:34 Nie tak dawno skończyłem, ale przyjdę popatrzeć, mam nadzieję,że jeszcze będzie o tym mówione(i to dość głośno). Co prawda dzisiaj ta szkoła w paru przypadkch zeszła na psy, ale to juz inna historia Odpowiedz Link Zgłoś
minika2 Re: 70-lecie ogólniaka 25.10.04, 13:26 Będą ogłoszenia w prasie lokalnej. Z tego co wiem, zaproszeń nie będzie, ale będzie trzeba potwierdzić swój udział. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: 70-lecie ogólniaka 25.10.04, 22:59 minika2 napisała: > Będą ogłoszenia w prasie lokalnej. Z tego co wiem, zaproszeń nie będzie, ale > będzie trzeba potwierdzić swój udział. Pozdrawiam. Hmmm... Prasa lokalna jest u mnie po angielsku... :/ Watpie, by tam cos pisali o Liceum z Nowiaka... ;) Za to wspomnienia mnie naszly... Pamietam dokladnie wieczor, gdy swietowano 50- ciolecie... Chodzilam do osmej klasy podstawowki, ale mieszkalam tuz obok. Pamietam, ze bylo mi zal, ze mnie to wszystko jeszcze nie dotyczy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jastan1 Re: 70-lecie ogólniaka 27.10.04, 22:37 Czy tak mało absolwentów NDM lub Modlina zagląda tu na te strony ? Czy nie wszyscy chcą spotkac swoją starą dosłownie lub w przenośni brać? Ja już zastanawiam się jczy wszystkich będę w stanie pozmać minęło już przecięż od matury 38 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekgereluk Re: 70-lecie ogólniaka 28.10.04, 09:29 matura '84. Chętnie się pojawię na jakimś zlocie :)) Pozdrawiam wszystkich absolwentów Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: 70-lecie ogólniaka 28.10.04, 11:35 jastan1 napisał: > Czy tak mało absolwentów NDM lub Modlina zagląda tu na te strony ? Czy nie > wszyscy chcą spotkac swoją starą dosłownie lub w przenośni brać? Ja już > zastanawiam się jczy wszystkich będę w stanie pozmać minęło już przecięż od > matury 38 lat. myślę, że trochę zagląda - niestety coraz mniej osób ma ochotę wypowiadać się na jakikolwiek temat, co wynika z "pewnych" względów ;) ja myślę, że nie miałbym aż takich problemów z rozpoznaniem kolegów i koleżanek z klasy, z tego względu, że z ok. 70% "stanu osobowego" wciąż utrzymuję kontakt ze swojej strony przeprowadzę małą akcję propagandową wśród maturzystów z mego rocznika pozdrawiam ex_pert Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: 70-lecie ogólniaka 28.10.04, 12:58 ja niedawno skonczylem ogolniak wiec pewnie bede uczestniczyl w zlocie na 100 lecie LO :) Odpowiedz Link Zgłoś
minika2 Re: 70-lecie ogólniaka 28.10.04, 17:35 Moja matura to 1991. 30 zl ma kosztować wpisowe a 120 zl bal. Narazie nie ma ogłoszeń bo czekają na otwarcie specjalnego konta bankowego. Jak macie pytania to piszcie. Ja w dodatku tam pracuję... Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: 70-lecie ogólniaka 28.10.04, 23:55 minika2 napisała: < Ja w dodatku tam pracuję... Swietnie! Bedziemy mieli info z pierwszej reki! :) Chetnie spotkalabym ludzi z "tamtych lat", a nawet z lat wczesniejszych... :) Jak bylam w trzeciej klasie podstawowki (1979/80), to uczylismy sie w LO (na parterze) przez caly rok. I obiady jadalam wlasnie na stolowce. Zwykle siadala ze mna taka fajna dziewczyna (dla mnie wtedy prawie pani!). Pamietam, ze miala dlugie wlosy, fioletowy fartuch, i chyba skads dojezdzala.... Ciekawe, jak Jej sie zycie ulozylo... Do tego dochodzi niezapomniana IVc (tj. czwarta wtedy, gdy ja bylam w pierwszej). Ech, gdzie te chlopaki?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.poznachowska Re: 70-lecie ogólniaka 17.01.05, 18:31 no witam ja zdaje sie też pisałam maturę w tym samym roku i byłabym zainteresowana bliższymi info nt. spotakania na 70-cio lecie, jak wygladaja sprawy obecnie? pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
minika2 Re: 70-lecie ogólniaka 17.01.05, 20:00 Szczególowych informacji udziela sekretariat 775-21-81. Do końca marca trzeba wpłacić 30zł- uczestnictwo w obchodach, 150zł - bal.Należy podać rok ukończenia szkoły, a panie dodatkowo nazwiska panieńskie. Nr konta na stronie internetowej liceum.Pozdrawiam i zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
m.poznachowska Re: 70-lecie ogólniaka 18.01.05, 09:46 dziękuję i do zobaczenia jak myślę Monika Poznachowska z domu Piwnicka Odpowiedz Link Zgłoś
pieli1 Re: 70-lecie ogólniaka 29.10.04, 16:18 Ja kończylam w 94 - może się wybiorę? Może ściągnę paru znajomych? Pozdrawiam Aneta PS. Przez te dyskusje z wątku powyżej Mgolema z D_D mimo dotychczasowego braku kłopotów z ortografią mam stres przed pisaniem tu. Odpowiedz Link Zgłoś
mgolem Re: 70-lecie ogólniaka 29.10.04, 17:31 > PS. Przez te dyskusje z wątku powyżej Mgolema z D_D mimo dotychczasowego braku > kłopotów z ortografią mam stres przed pisaniem tu. Spokojnie! :-) Ja się czepiam BARDZO wybiórczo - wyjątek dla wyjątkowego... ;-D P.S. Ogólniaka niestety nie skończyłem ;-) , więc mogę tylko życzyć dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
truthwoman Re: 70-lecie ogólniaka 18.01.05, 09:35 ja bym się chetnie wybrała..ale nie mam z kim:D:D:D:D matura95' pozdróweczka dla wszystkich absolwentów...:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś