rypioze 18.07.12, 17:45 Dlaczego dzisiaj na Victorii było tylu policjantów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osiedlanin Re: Policja. 18.07.12, 21:01 rypioze napisał: > Dlaczego dzisiaj na Victorii było tylu policjantów? Biorąc pod uwagę że we wszystko wtykasz nos i wszystko Ci przeszkadza to powinieneś wiedzieć a nawet pewnie maczałeś palce w odwiedzinach władzy na osiedlu... Odpowiedz Link
rypioze Re: Policja. 19.07.12, 08:47 Właśnie dlatego,że interesuję się Osiedlem,to pytanie.Twoja insynuacja tycząca kapowania zasługuje na inne potraktowanie.Zajmij się swoimi kłopotami. Odpowiedz Link
milkyway99 Re: Policja. 19.07.12, 08:55 Skoro wszyscy rozwijacie ten wątek , trzeba było iść a może lecieć za tymy dużymi samochodami policyjnymi. Do jakiego ogródka podjechali? Co z tamtad wynosili i dlaczego był nawet pies tropiący? Ze złej strony osiedla mieszkacie a nie widzicie. Ale ludzie którzy takie rzeczy widzą i niereagują są ..... Jest już po akcji. Po jabkach. Naprawde nikomu nie uwierze ze nie widział " CO ROSŁO W DANYM OGRÓDKU " smród był na pół osiedla a dzieci biegają. Odpowiedz Link
hope22 Re: Policja. 19.07.12, 09:21 pomijając podmiot sprawy to własnie wszyscy intertesują się tym co inni mają i robią a nie tym co sobą reprezentują .. i oczywiście rozwiązaniem jest kablowanie i donoszenie - masakra .. ja pochodzę z bródna i tam wszystkie sprawy rozwiązywało sie między sobą, chyba że ktoś miał wszystko gdzieś to wtedy interwencja wyżej .. ale ogólnie relacje międzysąsiedzkie do tej pory są tam "żywe" wśród "starych" mieszkańców i jak jest jakiś problem to się idzie do sąsiada i rozmawia Odpowiedz Link
rypioze Re: Policja. 19.07.12, 12:23 Zastanowiło mnie skąd twoja pewność,że to był donos.Jak się zorientowałem,jesteś najbliższym sąsiadem tego ogródka.Więc?Mścisz się,że ci kiedyś zwróciłem uwagę,że nie powinieneś kosić swego ogródka 15 sierpnia.Ten dzień jest największym świętem Radzymina i nie tylko.Całe dnie się byczysz a w święto złapałeś się za koszenie.To minn.taką kiepską opinię mają o nas Radzyminiacy.To jest chyba mój ostatni wpis na tym forum.Nie będę zakłócał błogiego spokoju niektórym."Róbta co chceta." Odpowiedz Link
sweterekwserek Re: Policja. 19.07.12, 15:58 milkyway99 napisał(a): > Naprawde nikomu nie uwierze ze nie widział " CO ROSŁO W DANY > M OGRÓDKU " smród był na pół osiedla a dzieci biegają. Mieszkam w tym bloku ale bij zabij nie mam pojęcia o co chodzi z tym smrodem. Od kiedy ten smród? Bo nawet wczoraj przechadzając się pod blokiem nic nie czułam. To od strony klatki w ogóle? Nie było mnie cały dzień w domu i o całej akcji dowiedziałam się czytając ten wątek. Odpowiedz Link
osiedlanin Re: Policja. 19.07.12, 22:13 Nie, nie jestem ani sąsiadem ani nie mi zwracałeś uwagę, ani bynajmniej się nie mszczę, wkurza mnie tylko jak komuś wszystko permanentnie przeszkadza i wtyka nos w to co sąsiad robi w domu, rozumiem jeśli są awantury, bijatyki itp. ale wtedy to nie ma chętnego, głowa w drugą stronę i nic się nie dzieje.Wypisywać jakieś pierdoły że ten to taki a tamten to inny to łatwo i miło bo dowartościować się trzeba. Jak widzisz tym bardziej nie masz zielonego pojęcia czy się byczę czy nie, a zapewniam Cię że nie mam na to czasu, tak więc skoro nie masz co robić a nie stać Cię na poważne zainteresowanie w poważnych sprawach to jak już kiedyś wspomniałem berecik i... Co do krzaczków trawki na czyimś ogródku to faktycznie bandytów i narkomanów mamy za sąsiadów, dla dzieci akurat dobra nauka czego robić nie należy, i uprzedzając oskarżenia osobiście nie używam bo nie lubię. Tak czy siak świat ten schodzi na psy chociaż akurat one pięknie sobie radzą z konfliktami, powinniśmy się od nich uczyć, z drugiej strony trudno wymagać od średnio inteligentnego szympansa żeby po sobie posprzątał na spacerze. Ale się dzisiaj rozpisałem pewnie dlatego że to nie pierwsze piwo Odpowiedz Link
rypioze Re: Policja. 20.07.12, 20:25 Żenada. Głupszy od nieuka jest głupiec uczony.(Molier) Odpowiedz Link
osiedlanin Re: Policja. 20.07.12, 23:25 A no żenada Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spądzać czas z idiotami. Ernest Hemingway Odpowiedz Link
rypioze Re: Policja. 21.07.12, 06:56 Wybacz,nie wiedziałem,że jesteś jentelygętem.Już więcej nie będę cię zmuszał do picia Mamrota.Tym kończę tę "dyskusję." Odpowiedz Link
osiedlanin Re: Policja. 21.07.12, 19:38 rypioze napisał: > Wybacz,nie wiedziałem,że jesteś jentelygętem.Już więcej nie będę cię zmuszał do > picia Mamrota.Tym kończę tę "dyskusję." I słusznie że tę skończyłeś, napisz coś z sensem nie wytykając komuś czegoś to może ktoś z Tobą podyskutuje. Odpowiedz Link