sloggi 16.07.03, 18:07 Szukam cichej plaży w okolicach NY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: paul Re: Gdzie się poopalać? IP: *.pl 23.07.03, 15:22 ogólnie to nie ma gdzie.... naj lepiej nasyp sobie piasku na balkonie i przed południem się opalisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Gdzie się poopalać? 24.07.03, 22:41 taaa na balkonie z jednej strony sciana z drugiej strony sciana z tylu sciana a z przodu slonce swieci i masz jak w saunie zero wiatru i mozna sobie sie poopalac 10 minut i cie strzela najlepiej to raczej pojechac nad wkre tam jest w miare spokojnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Gdzie się poopalać? 30.07.03, 10:34 Kto ma zatem do wypożyczenia balkon w NDM? Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Gdzie się poopalać? 30.07.03, 11:08 to jest trudne pytanie rzekl bym ze bardzo trudne z kilku powodow, poniewaz w NDM wiekszosc ludzi opala sie na balkonach jesli nie ma slonca balkony stoja puste ale wtedy chyba nie bedzie zadnych checi do wypozyczenia balkonu.trzeba jeszcze wziac pod uwage od ktorej strony mial by sie znajdowac wypozyczany balkon?? od PN PD WS czy ZACH. a i na ktorym pietrze, to tez jest wazne. z po(d)wazaniem niepowazny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzia Re: Gdzie się poopalać? IP: 213.76.128.* 30.07.03, 12:01 polecam: - szczypiorno - tylko nie to bliziutko, tylko jechać trzeba trochę dalej, minąć wszystkich ludzi kąpiących sie przy drodze, dalej przez las, minąć sklepik po prawej stronie, zakręt i jak zobaczycie duzy dom z napisem STOMATOLIG (na górce) to za nim zjechać w dół. B. fajne miejsce - zalew zagrzyński - byłam w zeszłą niedzielę (samochodem 10-12 min) - plaża w nieporecie lub w komonicy (a jedzonko rewelacyjne w jachrance w chacie góralskiej - tylko troche drogo) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzia Re: Gdzie się poopalać? IP: 213.76.128.* 30.07.03, 12:02 to miejsce w szczypiornie jest na przeciwko Róży Luxemburg Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: Gdzie się poopalać? 30.07.03, 12:17 A popływać też się tam da ? ---egzemplifikacja---chaosu------v-o-n---s-t-e-r-n----- Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Gdzie się poopalać? 30.07.03, 12:41 wlasnie, dobre miejsce do plywania polowa sukcesu. a kajaczki mozna wypozyczyc?? moze ktos wie w jakiej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzia Re: Gdzie się poopalać? IP: 213.76.128.* 30.07.03, 12:49 - na zlewem zegrzyńskim - mozna, tylko trzeba znaleźć punkt wypożyczania i popływac jak najbardziej (woda - miodzio), jedzonko nad samą wodą też dobre (rybki, fryteczki, suróweczki, grile) - mozna wziąźć swojego grila - nad Wkrą (szczypiorno) - popływać mozna oczywiście, a jeśli chodzi o jakiś sprzęt to ........ nadmuchiwane materacyk, kółko,albo jakiś rekin... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Gdzie się poopalać? 30.07.03, 13:10 w sumie to jakis iwent mozna zrobic zaczyna mi sie podobac ten zalew a wkra tez jest fajna, mimo ze tylko materacyk albo rekin lub kolo pozostaja do plywania :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Gdzie się poopalać? 30.07.03, 14:39 Ciekawe czy jest tam plaża naturystyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzia Re: Gdzie się poopalać? IP: 213.76.128.* 30.07.03, 14:42 Jak się rozbierzesz i wszystkich zachęcisz do tego samego to może sie rozkręci. Powodzenia, hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Gdzie się poopalać? 30.07.03, 17:46 plaza dla naturystow, hm ktos musi pierwszy zaczac wiec sloggi jak chcesz mozesz dac przyklad ja nie bardzo sie nadaje na takie akcje z powodu, zem niezbyt wyrzezbiony :) heh... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Gdzie się poopalać? 01.08.03, 10:35 Ja też mam fatalną klatę, ale nie lubię mieć bladego tyłka (a co ja - sarna?) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Gdzie się poopalać? 01.08.03, 10:43 chyba nikt nie lubi miec bialego tylka ja rowniez nie lubie wiec dzisiaj pogoda jest na tyle dobra ze moze wyskocze sie poopalac bo jestem bialy ze ode mnie blask bije jak zdejmuje koszulke Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Gdzie się poopalać? 01.08.03, 10:47 Czyżbyś zamierzał jednak zrumienić się całopowierzchniowo :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Gdzie się poopalać? 01.08.03, 10:50 raczej odpowiadalo by mi przyrumienienie gornycjh partii ciala. ale nie mial bym nic przeciw ka bym opalil przy okazji dolne konczyny nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Gdzie się poopalać? 01.08.03, 10:53 paladin napisał: > dolne konczyny nieco. > Ładnie to określiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzia Re: Gdzie się poopalać? IP: 213.76.128.* 31.07.03, 07:13 ja tylko mogę popatrzeć (polecam plaże naturystów we wspominanych wcześniej Sianożetach gdzie wybieram sie za 1,5 tyg.)bo rozbierać sie nie zamierzam!!!, ale jak ktoś lubi ..... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Gdzie się poopalać? 31.07.03, 16:09 w zasadzie to nie mam nic przeciwko naturystom(a taczej naturystkom) jesli wszystko maja na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Gdzie się poopalać? 01.08.03, 11:25 w sumie to mozna. jednak wolal bym podziwiac cale ciala naturystek Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Znad Wkry wróciłem właśnie 01.08.03, 16:47 I całkiem przyjemnie było, woda co prawda tylko do pasa, ale przy pewnym zacięciu mozna nawet popływać. Ludzi nie za dużo, dresiarstwa nie za gęsto. Miejscówka ok w sumie. ---egzemplifikacja---chaosu------v-o-n---s-t-e-r-n----- Odpowiedz Link Zgłoś
paladin ja tez wrocilem 01.08.03, 17:06 i bylo nawet fajnie a bylem w tych samych okolicach co v. S. Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: ja tez wrocilem 01.08.03, 18:20 To znaczy że generalnie ludzie stamtąd wracają :-) Znaczy bezpieczna okolica. ---egzemplifikacja---chaosu------v-o-n---s-t-e-r-n----- Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: ja tez wrocilem 01.08.03, 19:17 tak jak juz 2 osoby powrocily to mozna spokojnie tam jezdzic miejsce sprawdzone ps. nie wiadomo co sie dzieje w weekendy... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: ja tez wrocilem 04.08.03, 11:13 ja też wróciłam znad Wkry (nie wiem czy tam gdzie wy, ale byłam tam gdzie opisywałam wyżej), byłam nawet w weekend (aby zająć dobrą miejscówkę wyjechałam w niedzielę o 11 rano), pokąpałam się, poopalałam, a w momencie, gdy "napakowany jegomość w stroju z 3 paskami" stanął swym Polonezem prawie w wodzie, otworzył drzwi i "puścił" przeboje ze swogo ledwie grająco-duszącego się radia zwinęłam się i poszłam na rowerek. Ogólnie zawsze w tym miejscu jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: ja tez wrocilem 04.08.03, 16:24 A ja byłem w niedzielę koło 14 i miejscówke też niezłą znalazłem. Było słoneczko i sporo folkloru w różnych wydaniach. Ale generalnie fajnie. Tylkow tygodniku nowodworksim piszą że woda brudna, zdechłe cielaki pływają, ścieki skądinąd itd. A ludzie się kąpią, ja póki co też wysypki nie dostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Znad Wkry wróciłem właśnie 04.08.03, 13:15 Pływałem na północ od Goławic Pierwszych, a że kąpielówek nie miałem... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Znad Wkry wróciłem właśnie 04.08.03, 13:36 Widzę, że trafiłeś nie na tą stronę rzeki, ale po tamtej stronie też są fajne miejsca.A te naturystki były czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: bylem w niedziele nad wkra 04.08.03, 18:32 razem a V. S. i narazie nie dostalem wysypki do sloggiego: to widze ze sie prekursor plywania bez majtek znalazl :P ktos sie w koncu odwazyl :) Odpowiedz Link Zgłoś