altu 15.04.04, 09:26 Czyli wróciłam i zaczynam się pojawiać... A dzisiaj wielki dzień na forum Pruszków... tara tara taram... lelum polelum.. Pozdrowionka dla wszystkich - Lekko rozkojarzona A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqh Re: Tara tara tarrrammm... 15.04.04, 09:36 Coraz bliżej... A emocje takie, jakby to nie było 3000, ale 3000000 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Tara tara tarrrammm... 15.04.04, 09:42 Hip hip hurra Chyba mi sie udało... he he Buziaki dla Pruszkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Tara tara tarrrammm... 15.04.04, 10:03 szampan wystrzelił - gratulację wieczorem wpadnę hej! aliczna pogode dzisiaj mamy ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Tara tara tarrrammm... 15.04.04, 10:19 Pogoda śliczna... Gdybym był w Krakowie, poszedłbym na Sowiniec - nie orientujesz się, czy Kopiec Piłsudskiego jest już dostępny do zwiedzania? Gdy byłem ostatnim razem, wszedłem na szczyt, zrobiłem jakieś fotki, zszedłem i dopiero zobaczyłem kartkę, że Kopiec jest w remoncie i nie wolno na niego wchodzić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Tara tara tarrrammm... 15.04.04, 11:34 No i co? 3000 minęło, korki strzeliły, popili się, rozeszli? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Tara tara tarrrammm... 15.04.04, 12:40 Popili, popili... ale nie pojedli.. teraz siedzą i jedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Tara tara tarrrammm... 15.04.04, 20:11 A inni pojechali do Płońska... Ależ piękna pogoda była... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Tara tara tarrrammm... 15.04.04, 22:45 Witajcie w nowym tysiącleciu donosze , ze Kopiec po remoncie i mieszkam w jego rejonie. Praca, praca, praca nie pozwala mi nawet szczegółowo zwiedzać nawet własnego miasta. Najlepsze są ponoć w Krakowie knajpki , prawie calonocne. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Tara tara tarrrammm... 16.04.04, 09:56 Ja tam wolę w Krakowie duch miejsca odczuwać, niźli po knajpach się szlajać... ;-) Dzięki za info, będzie się zatem trzeba wybrać na Sowiniec. Odpowiedz Link Zgłoś
pio-te-rek Re: Tara tara tarrrammm... 16.04.04, 19:43 Czyli jednym slowem gonimy Lomianki :) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Tara tara tarrrammm... 16.04.04, 21:08 miałem to samo powiedzieć własnie:-) myślałem zeby to ogłosić na Forum Łomianki ale jakoś się wzdragam, gdyż mniemam że lepiej polegać na jakości a nie na ilości:) Odpowiedz Link Zgłoś
pio-te-rek Re: Tara tara tarrrammm... 16.04.04, 21:18 stary prochazko ..ja juz o jakosci nie bede mowil..wystarczy piszemy..:)!i czujemy zwiazani sie z tym Naszym Miastem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Tara tara tarrrammm... 16.04.04, 23:37 Altu, !!Tara tara tarrrammm...!! Gratulacje. Trudno mi sobie wyobrazić lepszą niż Ty osobę na tę okrągłą okazję. Jesteś w sumie Dobrym Duszkiem tego forum i nie zliczę nawet, jak często Twoje posty z "porannej zmiany" poprawiały mi humor na koniec dnia:-) Z wyprzedzeniem życzę czterotysięcznika! A propos Łomianek: pierwsze moje skojarzenie (gdy spostrzegłem przed chwilą liczbę 3039 pruszkowskich postów) było takie:... Ale nie śmiejcie się, skojarzenie to odruch, nic na to nie poradzę;-)... Było takie: pamiętacie archiwalny film Rambo II (chyba?). Jest tam taka scena, jak to Stallone uwalnia się z więzów, łączy się z bazą i do jakiegoś bardzo niepozytywnego bohatera mówi: "Idę po ciebie". Ale Sloggi jest na tyle sympatyczną osoba (przynajmniej wirtualnie), że natychmiast zrezygnowałem z pomysłu wysłania takiego postu;-) Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Tara tara tarrrammm... 19.04.04, 11:14 cat_s napisał: > Altu, > !!Tara tara tarrrammm...!! Gratulacje. Trudno mi sobie wyobrazić lepszą niż Ty > osobę na tę okrągłą okazję. Jesteś w sumie Dobrym Duszkiem tego forum i nie > zliczę nawet, jak często Twoje posty z "porannej zmiany" poprawiały mi humor na > > koniec dnia:-) > Z wyprzedzeniem życzę czterotysięcznika! ***** Ojej, Cat-s'ie Drogi! Ale mi przyjemność sprawiłeś tymi słowami... Dzisiaj to Ty mi poprawiasz humorek. I to od samego rańca! Od razu słońce jaśniej świeci i jakoś tak milej się robi... A na czterotysięcznika trzeba będzie poczekać... i mam nadzieję, ze tym razem ustrzeli go któryś z "prawdziwych" Pruszkowiaków :) Buziaki na caaały tydzień przesyłam! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Tara tara tarrrammm... 19.04.04, 22:50 ja z chęcią będę wpadać i glośno kibicować :) Szanujmy przyjaciół jak pieniądze Żydzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Tara tara tarrrammm... 04.05.04, 21:19 czyli z dużym hukiem włażę na wieczorne Forum Pruszków... a tu co? potykam się o pustkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Tara tara tarrrammm... 04.05.04, 22:43 gdybym wiedziała ?????????? altu, ale Cię przygwożdziło, dobrze zrobiłas, że wpadłaś , ja sie cieszę, bardzo , też mam do kogo coś takiego sobie powiedzieć :) Weż Kubusia Puchatka "To miejsce pośród krzaczków Nalezy do Puchatka Puchatek tutaj duma Rozkosznie tonąc w kwiatkach. Bo pełno jest tu kwiatków Rosnących sobie w krzaczkach, W tym miejscu, które również Należą do Prosiaczka Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Tara tara tarrrammm... 04.05.04, 22:49 dawno Kubusia nie ruszałam... a przydałby mi się taki mały rozumek.. zeby nie myslec, tylko cieszyc sie zyciem... fakt, myslenie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Tara tara tarrrammm... 06.05.04, 22:30 boli wiele rzeczy i lepiej nie myśleć - O, Królik jest mądry - powiedział Puchatek w zamysleniu. - Tak - przyznał prosiaczek - Królik jest mądry. - I ma Rozum - rzekł Puchatek. - Tak - zgodził się Prosiaczek - Królik ma Rozum. Nastąpilo długie milczenie. - I mysle - ciągnął Puchatek - że on własnie dlatego nigdy nic nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Tara tara tarrrammm... 11.05.04, 20:27 i znowu jestem wieczorną pora... chyba jestem netoholikiem... lece na terapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Tara tara tarrrammm... 11.05.04, 23:39 a dlaczeo nikt nie wymyśli terapii dla netoholików przez Internet? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Tara tara tarrrammm... 12.05.04, 10:53 Ależ oczywiście że jest - w postaci kółka narzekalno-dyskusyjnego :-) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16581 Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Tara tara tarrrammm... 12.05.04, 11:50 Dzień doberek.. energia mnie roznosi... a jednocześnie nic mi sie nie chce... Ogłaszam Dzień Skrajnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Tara tara tarrrammm... 12.05.04, 13:30 Zgoda! Ja dziś zauważyłem takie dwie skrajności: 7:30-9:00 Forum działa 9:00-10:00 Forum nie działa 10:00-12:00 Forum działa 12:30-13:30 Forum nie działa 13:30 Forum na razie działa Godziny podano orientacyjnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś