Dodaj do ulubionych

dentysta dla 4-latka

11.03.11, 21:18
Witam,
poszukuję dentysty do którego mogłabym zgłosić się z 4-letnim synkiem. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się znaleźć dentystę z podejściem do małych dzieci i oczywiście dobrego specjalistę.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • aniasz31 Re: dentysta dla 4-latka 11.03.11, 22:43
      Polecam Panią Magdalenę Michałkowską z kliniki Dormed na ul. Brzozowej. Moja córka strasznie bała się dentysty, ponieważ na pierwszej wizycie u stomatologa państwowego pewna Pani zmusiła ją do otwarcia buzi i na siłę chciała borować. Ta Pani Magda zdziałała cuda. Na zasadzie zabawy, rozmowy, córka przekonała się i dziś (minęło już trochę czasu) sama chodzi do stomatologa w szkole i borowanie jej już nie straszne. Na pewno w tej klinice nie jest tanio, ale jeśli chodzi o dzieci to mają bardzo dobre podejście. Lepiej nie zrażać dziecka na samym początku.
      • kalina886 Re: dentysta dla 4-latka 12.03.11, 09:59
        Był już podobny wątek.
        forum.gazeta.pl/forum/w,132,109046916,109247281,Re_dentysta_dla_dziecka.html

Jest tam m.in moja wypowiedź.
    • justy3 Re: dentysta dla 4-latka 12.03.11, 10:38
      ja polecam Dentart w Otrębusach. Fajny wystrój, pluszaki, lekarka ma świętą cierpliwość, tłumaczy dziecku co i jak będzie robić, jest miła, ma podejście do dzieci. W razie potrzeby można skorzystać z sedacji.
    • kkkkk74 Re: dentysta dla 4-latka 12.03.11, 13:15
      Ja polecam dr Bychowską w klinice Dentika na ul.Kościuszki. Mój syn ostatnio powiedział, że nie może się doczekać, kiedy popsuje mu się jakiś ząbek, aby odwiedzić Panią Doktor:-)
      • nicola-is-me Re: dentysta dla 4-latka 16.03.11, 20:09
        Też chodzę z córką do dr Bychowskiej :) i nie ma mowy o zmianie.
    • kacperowo07 Re: dentysta dla 4-latka 16.03.11, 23:43
      ja również polecam dentart w otrębusach, choć do tanich nie należą
      • michalw297 Dla dziecka tylko Dentart 21.03.11, 23:11
        No nie wiem co wy macie z tymi cenami, masz poprostu pewność że mały i ty nie macie horroru.
        Ja polecam Dentart www.dentart.pl
        • nogidopasa Re: Dla dziecka tylko Dentart 22.03.11, 08:47
          Z własnego doświadczenia wiem,że w Dentarcie nie przyjmą dziecka z bolącym zębem bez kolejki.Szkoda słów.Tym bardziej,że dziecko miało 7 lat a w kolejce sami dorośli.Wstyd.
          • adamkasprzyk39 Re: Dla dziecka tylko Dentart 22.03.11, 10:19
            Akurat ja mam inne pozytywne doświadczenia :). Może miałaś nagły przypadek albo pecha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka