anukoz 11.04.07, 10:40 szukam jakiejs restauracji lub zajazdu w Garwolinie albo okolicy na wesele. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anukoz Re: wesele 13.04.07, 09:31 na pazdziernik :) i zeby bylo juz wszystko tzn nie mamy czasu zajmowac sie kucharkami oddzielnie ciastami i takimi tam... Odpowiedz Link
andy1976 Re: wesele 13.04.07, 10:08 Na ul. Targowej buduje się (już pomalutku finiszują)restauracja "Oregano". Będzie tam można zorganizować sobie przyjęcie. Z tego co się orientuję to start planowany jest na czerwiec 2007. Kontakt do właściciela to 0600265248. Odpowiedz Link
agnieszka.kalaska Re: wesele 13.04.07, 12:52 jest równiez restauracja na ul. wiejskiej 25, sama mam tam wesele w czercu, od osoby płaci sie ok 110, 120 zł i nie martwi sie o nic,ogólnie wystruj jest ładny, salawarta tej ceny pozdrawiam Odpowiedz Link
anukoz Re: wesele 16.04.07, 16:40 mowisz o tym lokalu przy skrzuzowaniu przy swojaku??zaraz za zarzeczem??? Odpowiedz Link
agnieszka.kalaska Re: wesele 17.04.07, 13:45 tak mówie o tym lokalu, a dokładnie restauracji. Odpowiedz Link
agnieszka.kalaska Re: wesele 17.04.07, 14:15 dodam jeszcze ze nie martwisz sie o jedzenie,o tort, ciasto i ogólnie, nawet o napoje sie nie martwisz bo oni to zapewniają, jedynie co musisz sam kupić to alkohol. Sale ubiera sie też samemu, ale wiadomo, ze teraz wynajmuje sie do tego specjalistów :) Odpowiedz Link
stasi1 Re: wesele 17.04.07, 20:49 Ale tak to jest przeważnie w każdym lokalu który wynajmuje nie tylko gołe ściany! > dodam jeszcze ze nie martwisz sie o jedzenie,o tort, ciasto i ogólnie, nawet o > napoje sie nie martwisz bo oni to zapewniają, jedynie co musisz sam kupić to > alkohol. Sale ubiera sie też samemu, ale wiadomo, ze teraz wynajmuje sie do > tego specjalistów :) Odpowiedz Link
anukoz Re: wesele 24.04.07, 09:44 dzieki dziewczyny za odpowiedzi :) zamowilam na targowej - bardzo mi sie podoba te sala i to ze robia wszystko nawet o wystroj i tort martwic sie nie trzeba :) pozdrawiam ps. daj znak po swoim weselu w czerwcu jak bylo i na co ewentualnie zwrocic wuage ;) Odpowiedz Link
anukoz Re: wesele 24.04.07, 09:48 a moze jeszcze macie jakis kontakt do samochodu fajnego ktory by mogl do kosciola zawiezc?? chcialam bryczke ale mam slub o 19 wiec chyba nie da rady bo ciemno bedzie... podobno ktos posiada pomaranczowa syrenke?? Odpowiedz Link
agnieszka.kalaska Re: wesele 24.04.07, 11:06 ja tez mam ślub o 19, ale zadnych namiarów na bryczki nie mam. Ja musze skombinować jakiś fajny samochodzik :) No to na targowej jest jeszcze lepiej , niż na wiejskiej bo wystrojenie sali musze sama skombinować, ale o tort tez sie nie martwie, bo to jest wliczone w koszty, a tak z ciekawości jak bys mogła napisać ile płacisz za osobe? Napewno zdam relacje z mojego wesela:)/ Pozdrawiam Odpowiedz Link
anukoz Re: wesele 06.05.07, 09:06 je place 122 zl za osobe a jazeli chce zeby byly lody w pucharkach dla kazdego to 127. Nie wiem czy to drogo... Odpowiedz Link
natka71 Re: wesele 11.07.07, 22:51 Dużo miłości i szczęścia na nowej drodze życia! Już mamy lipiec a ja wciąż czekam na tą relację, a może jeszcze w podróży poślubnej jesteście? Odpowiedz Link
stasi1 może kobieta szczęśliwa jest na nowej drodze 12.07.07, 21:53 życia i juz nie ma czasu na głupoty? Ale w sumie to Cię podziwiam, tyle czasu pamietac o tej jej obietnicy! > Dużo miłości i szczęścia na nowej drodze życia! > Już mamy lipiec a ja wciąż czekam na tą relację, a może jeszcze w podróży > poślubnej jesteście? Odpowiedz Link
andy1976 Re: wesele 24.04.07, 20:09 anukoz napisała: > dzieki dziewczyny za odpowiedzi :) Czy nick "andy1976" naprawdę wygląda na "damski" ?? Tak pytam, bo też włączyłem się w dyskusję. Mało tego, to ja wskazałem Ci Oregano a TY podziękowałaś tylko dziewczynom. Jeśli chodzi o bryczkę to skontaktuj się z właścicielem strony www.wolarebkowska.za.pl/ kontakt majlowy jest na stronie. Jego ojciec posiada różne códa, również bryczki. Nie wiem jak ze starymi autami ale jeśli nie on sam to na pewno kogoś zna, kto ma stylowe auto. A, jeszcze jedno. Jeśli uda Ci się skontaktować z Panem Barankiewiczem lub inną osobą wskazaną przez forumowiczów, to podziękuj wszystkim, którzy chcieli Ci pomóc a nie tylko kobietom. pozdr. Odpowiedz Link
beti76 Re: wesele 25.04.07, 08:21 Andy - czepiasz się. Ale chyba o tym wiesz. A jeśli chodzi o samochody - o stylowych starych nic nie wiem, ale jeśli chodzi o normalne auta, to wem, ze w sklepie z róznymi duperelami na senatorkiej (obok postoju taksówek) są wywieszone ogłoszenia o wynajęciu samochodu na ślub. (kurcze ja pojechałam swoim 3-dzwiowym do slubu, czy to ma az takie znaczenie?) Odpowiedz Link
anukoz Re: wesele 06.05.07, 09:10 och wybacz me niestosowne zachowanie :) dziekuje oczywiscie wszystkim i mezczyznom tez ;) Odpowiedz Link
anukoz Re: wesele 06.05.07, 09:24 olaboga a tak w ogole to nastapila pomylka za ktora przepraszam bo zamowilismy ten lokal za zarzeczem a nie oregano...ulice mi sie pomylily... Odpowiedz Link