11.04.07, 10:40
szukam jakiejs restauracji lub zajazdu w Garwolinie albo okolicy na wesele.
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • andy1976 Re: wesele 11.04.07, 17:39
      a na kiedy potrzebujesz tej sali ?
      • anukoz Re: wesele 13.04.07, 09:31
        na pazdziernik :) i zeby bylo juz wszystko tzn nie mamy czasu zajmowac sie
        kucharkami oddzielnie ciastami i takimi tam...
        • andy1976 Re: wesele 13.04.07, 10:08
          Na ul. Targowej buduje się (już pomalutku finiszują)restauracja "Oregano".
          Będzie tam można zorganizować sobie przyjęcie. Z tego co się orientuję to start
          planowany jest na czerwiec 2007. Kontakt do właściciela to 0600265248.
          • agnieszka.kalaska Re: wesele 13.04.07, 12:52
            jest równiez restauracja na ul. wiejskiej 25, sama mam tam wesele w czercu, od
            osoby płaci sie ok 110, 120 zł i nie martwi sie o nic,ogólnie wystruj jest
            ładny, salawarta tej ceny
            pozdrawiam
            • anukoz Re: wesele 16.04.07, 16:40
              mowisz o tym lokalu przy skrzuzowaniu przy swojaku??zaraz za zarzeczem???
              • agnieszka.kalaska Re: wesele 17.04.07, 13:45
                tak mówie o tym lokalu, a dokładnie restauracji.
    • agnieszka.kalaska Re: wesele 17.04.07, 14:15
      dodam jeszcze ze nie martwisz sie o jedzenie,o tort, ciasto i ogólnie, nawet o
      napoje sie nie martwisz bo oni to zapewniają, jedynie co musisz sam kupić to
      alkohol. Sale ubiera sie też samemu, ale wiadomo, ze teraz wynajmuje sie do
      tego specjalistów :)
      • stasi1 Re: wesele 17.04.07, 20:49
        Ale tak to jest przeważnie w każdym lokalu który wynajmuje nie tylko gołe
        ściany!

> dodam jeszcze ze nie martwisz sie o jedzenie,o tort, ciasto i ogólnie, nawet
        o
        > napoje sie nie martwisz bo oni to zapewniają, jedynie co musisz sam kupić to
        > alkohol. Sale ubiera sie też samemu, ale wiadomo, ze teraz wynajmuje sie do
        > tego specjalistów :)
      • anukoz Re: wesele 24.04.07, 09:44
        dzieki dziewczyny za odpowiedzi :) zamowilam na targowej - bardzo mi sie podoba
        te sala i to ze robia wszystko nawet o wystroj i tort martwic sie nie trzeba :)
        pozdrawiam
        ps. daj znak po swoim weselu w czerwcu jak bylo i na co ewentualnie zwrocic wuage ;)
        • anukoz Re: wesele 24.04.07, 09:48
          a moze jeszcze macie jakis kontakt do samochodu fajnego ktory by mogl do
          kosciola zawiezc?? chcialam bryczke ale mam slub o 19 wiec chyba nie da rady bo
          ciemno bedzie... podobno ktos posiada pomaranczowa syrenke??
        • agnieszka.kalaska Re: wesele 24.04.07, 11:06
          ja tez mam ślub o 19, ale zadnych namiarów na bryczki nie mam. Ja musze
          skombinować jakiś fajny samochodzik :) No to na targowej jest jeszcze lepiej ,
          niż na wiejskiej bo wystrojenie sali musze sama skombinować, ale o tort tez sie
          nie martwie, bo to jest wliczone w koszty, a tak z ciekawości jak bys mogła
          napisać ile płacisz za osobe? Napewno zdam relacje z mojego wesela:)/ Pozdrawiam
          • anukoz Re: wesele 06.05.07, 09:06
            je place 122 zl za osobe a jazeli chce zeby byly lody w pucharkach dla kazdego
            to 127. Nie wiem czy to drogo...
          • natka71 Re: wesele 11.07.07, 22:51
            Dużo miłości i szczęścia na nowej drodze życia!
            Już mamy lipiec a ja wciąż czekam na tą relację, a może jeszcze w podróży
            poślubnej jesteście?
            • stasi1 może kobieta szczęśliwa jest na nowej drodze 12.07.07, 21:53
              życia i juz nie ma czasu na głupoty? Ale w sumie to Cię podziwiam, tyle czasu
              pamietac o tej jej obietnicy!

> Dużo miłości i szczęścia na nowej drodze życia!
              > Już mamy lipiec a ja wciąż czekam na tą relację, a może jeszcze w podróży
              > poślubnej jesteście?
        • andy1976 Re: wesele 24.04.07, 20:09
          anukoz napisała:

> dzieki dziewczyny za odpowiedzi :)
          Czy nick "andy1976" naprawdę wygląda na "damski" ??

Tak pytam, bo też włączyłem się w dyskusję. Mało tego, to ja wskazałem Ci
          Oregano a TY podziękowałaś tylko dziewczynom.

Jeśli chodzi o bryczkę to skontaktuj się z właścicielem strony
          www.wolarebkowska.za.pl/ kontakt majlowy jest na stronie. Jego ojciec
          posiada różne códa, również bryczki. Nie wiem jak ze starymi autami ale jeśli
          nie on sam to na pewno kogoś zna, kto ma stylowe auto.

A, jeszcze jedno. Jeśli uda Ci się skontaktować z Panem Barankiewiczem lub inną
          osobą wskazaną przez forumowiczów, to podziękuj wszystkim, którzy chcieli Ci
          pomóc a nie tylko kobietom.

pozdr.
          • beti76 Re: wesele 25.04.07, 08:21
            Andy - czepiasz się. Ale chyba o tym wiesz. A jeśli chodzi o samochody - o
            stylowych starych nic nie wiem, ale jeśli chodzi o normalne auta, to wem, ze w
            sklepie z róznymi duperelami na senatorkiej (obok postoju taksówek) są
            wywieszone ogłoszenia o wynajęciu samochodu na ślub.
            (kurcze ja pojechałam swoim 3-dzwiowym do slubu, czy to ma az takie znaczenie?)
          • anukoz Re: wesele 06.05.07, 09:10
            och wybacz me niestosowne zachowanie :) dziekuje oczywiscie wszystkim i
            mezczyznom tez ;)
            • anukoz Re: wesele 06.05.07, 09:24
              olaboga a tak w ogole to nastapila pomylka za ktora przepraszam bo zamowilismy
              ten lokal za zarzeczem a nie oregano...ulice mi sie pomylily...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka