jacekglm 29.05.06, 16:17 I nieuchronnie zbliża się trzecia odsłona integracji forumowej.. Czekamy na propozycje daty i miejsca.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richo Re: Integracja vol.3 29.05.06, 17:05 jacekglm napisał: > Czekamy na propozycje daty i miejsca.. Piątek 19:00 Spalona. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Integracja vol.3 29.05.06, 17:09 richo napisał: > Piątek 19:00 Spalona. w ten piatek? wstepnie mogę.. ale ty richo już żeber nie łam i zamykaj drzwi.. osobiscie soboty dla mnie odpadają.. niedziele również chyba że pożniejszym popołudniem lub wieczorkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Integracja vol.3 29.05.06, 17:34 schwinn1 napisała: > richo napisał: > > > Piątek 19:00 Spalona. > > w ten piatek? wstepnie mogę.. ale ty richo już żeber nie łam i zamykaj drzwi.. Żeber Ci nie obiecam, bo mam jeszcze kilka, a drzwi były zamknięte :-))) > osobiscie soboty dla mnie odpadają.. niedziele również chyba że pożniejszym > popołudniem lub wieczorkiem.. Nooooo! Mówię piątek! Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Integracja vol.3-który piątek 29.05.06, 18:08 taaa ale który piątek, bo ten jadę do Czerska (w założeniu) z drugą połówką, chyba że szanowne gremium też się wybierze i byśmy mieli wyprawę do Czerska + ognisko, a jak nie to na wieczór się spokojnie wyrobimy, mówiłam o sobocie bo może ktoś z pracujących chciałby dołączyć, chociaż można do nocki jak ostatnio (batmany już lampki mają :P) więc mi odpowiada, a jeśli następny to sobota raczej Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Integracja vol.3-który piątek 29.05.06, 18:34 ale dla pracujacych 19.00 to jak znalazł.. ;-) (na razie probuje w glowie sobie uswiadomic czy nie mam zajetego tego piatku) a do czerska jade chyba w przyszlą sobote.. lajtowo zielonym szlakiem rowerowym i wracam niebieskim do kabat.. lajtowo bo prawdopodobnie w niedziele znów na maraton(zyrardów).. ech ciezkie jest zycie zawodowca ;-))) ale czy są jeszcze jacys chetni??? nikt nie chce poznać słynnych martończyków?.. ja moge przyniesc puchar zeby pokazac ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Integracja vol.3-który piątek 29.05.06, 19:23 Yo! moge Ci potowarzyszyć jak lajtowo :) przekabacili Cię na start widzę ;) no właśnie mój dyplomik już oprawili w ramki w pracy, a z pucharu też można spróbować jakiś napój :D Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Integracja vol.3-który piątek 29.05.06, 19:27 Ale co Wy z tym Czerskiem? Chyba w końcu tam pojadę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Integracja vol.3-który piątek 29.05.06, 19:30 No to cóż nie ma wyjścia, zbieramy ekipę ;) zrobimy maraton forumowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Integracja vol.3-który piątek 29.05.06, 22:58 dobra,dobra..to Czersk i jakaś pijalnia..czekolady po drodze czy ognisko gdzieś blisko domu?? Ja co do piątku to jeszcze nie wiem..muszę to skonsultować ze swoją drugą połówką(zmiennikiem w pracy)..z sobotami też nie najlepiej(najwcześniej ok.18)..jedynie niedziele jako tako.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Co z tym piątkiem?? 31.05.06, 14:50 Jak w temacie..ja już sobie zarezerwowałem popołudnie wolne więc mogę być na 99,999%:) Jak reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Co z tym piątkiem?? 31.05.06, 15:00 Jeszcze dwa dni i bógwiecosięmożezdarzyć, ale tak poza tym będzie nas choć dwóch ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Co z tym piątkiem?? 31.05.06, 15:04 Na dorsze jadem w piątek, kto wie jak sztorm zapowiedzą to zostaję i o 19-stej będę pamiętać. w. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Co z tym piątkiem?? 31.05.06, 17:19 Na dorsze z kutra na wędkę? Fajna impreza! Tak więc... nie wiem, czego Ci życzyć ;-) Pozdrawiam ambiwalentnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Co z tym piątkiem?? 31.05.06, 17:32 bierz wędkę i wpadaj do nas..jakoś się przeprawimy na drugą stronę rzeczki Zielonej i choć dorszy(-ów) nie będzie..też będzie ciekawie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Co z tym piątkiem?? 31.05.06, 19:47 A może jakieś małe podsumowanie bo trochę się pogubiłem? Tak czy inaczej, piątek czy/i sobota, Czersk czy gdzie indziej ja się zapisuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Co z tym piątkiem?? 31.05.06, 23:49 hmm.. juz miałam sie wycofac z piatku.. ale widze ze jadnak cos sie kroi.. ja nie wiem jak dojade bo moze rower w serwisie bedzie ale raczej bede.. tylko sie określcie na 100% ze bedziecie!!!.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 00:23 no to piątek o 19 tam gdzie zwykle czyli Spalona?? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 00:56 jacekglm napisał: > no to piątek o 19 tam gdzie zwykle czyli Spalona?? Pewnie. Stawiam szampana yo!annie WiadomoZaCo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 01:18 no no..o tym samym myślałem:)) czyli piątek ok.18,Spalona.. Siekiera już się ostrzy:)) póki co idę spać.. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 09:10 richo napisał: > Truskawkowe Piccolo! trzymam za słowo (pisane).. takiego jeszcze nie piłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 09:23 OK, piątek, 18:00, Spalona... Tylko gdzie jest Spalona? Pewnie teraz spadacie z krzeseł ze śmiechu, ale ja naprawdę nie wiem:( Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że mieszkam w Piasecznie troszkę ponad miesiąc:) Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 09:29 Dobra, już znalazłem! Ale bez mapy z GPS nie dam rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 09:32 To umów się z Jackiem na Piasecznie i jedźcie razem, Spalona jest w zalesiu górnym, tam gdzie plac zabaw i miejsca na ognisko w/w małpiego gaju, takich lin co wiszą na drzewach ;D jak jedziesz rowerem każdy Ci pokaże gdzie to. A ja no cóż, nie obiecam na 100% bo mój batman wstaje na drugi dzień o 5 rano, chyba że go jakoś namówicie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 09:43 maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=warsaw&t=h&om=1&ll=52.040455,21.042037&spn=0.009609,0.026951 To jest to? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 09:49 Dokładnie. To już sobie poradzisz? Ja będę jechał z Piaseczna. Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 09:58 richo napisał: > Dokładnie. To już sobie poradzisz? Ja będę jechał z Piaseczna. To teraz dam radę. Nie chcę umawiać się z nikim w Piasecznie, ponieważ przed spotkaniem muszę jeszcze na chwilę wyskoczyć do Torunia i mogę się spóźnić. Jak będę miał czas to zakupię w Toruniu pierniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 11:45 Richo o której bedziesz po hełm ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 13:06 przegapiłam czy Cie nie było? ja musze siedzieć u siebie bo informatyk działa Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 13:09 > Jakoś 12:15. Sorry! Zająłem się pracą i mi wyleciało, a dzidzia dziś ma wolne ;-) Będę za chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 09:51 rabena napisała: > ...A ja no > cóż, nie obiecam na 100% bo mój batman wstaje na drugi dzień o 5 rano, chyba że > go jakoś namówicie ;) Hej! Batman! Nie daj się prosić ;-) Po piccolo będziesz miał lepszy sen :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Co z tym piątkiem?? 01.06.06, 21:52 a co z tym batmanem?.. zostaw go w domu i niech spi.. ja zreszta pewnie tez w sobote wczesnie wstaje wiec niech nie marudzi.. to piwo jakies kupic czy tego picola starczy? a na pierniki czekamy.. byle stare nie byly ;-) a tak btw z piaseczna do torunia to rzeczywiscie maly skoczek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Co z tym piątkiem?? 02.06.06, 07:27 schwinn1 napisała: > to piwo jakies kupic czy tego picola starczy? Piccolo to chyba do strzału na wiwat i toastu. Tylko się kurna strasznie lepi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Co z tym piątkiem?? 05.06.06, 23:22 woy napisał: > Na dorsze jadem w piątek, Złowiłeś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm DZIŚ DZIŚ DZIŚ:)))))) 02.06.06, 11:31 To już dziś powiedział Pan Zdziś,po czym wstąpił do Piś(co by się rymowało:) To o 18 na Spalonej?? Jakoś się znajdziemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: DZIŚ DZIŚ DZIŚ:)))))) 02.06.06, 22:23 Buuu... Miałem w Toruniu być 10 minut, a walczyłem tam ponad 4 godziny i dopiero teraz wróciłem:( i niestety w poniedziałek muszę jeszcze raz jechać. Ciężkie jest życie informatyka:( Może jeszcze jesteście na Spalonej ale chyba nie znajdę tego miejsca o tej porze... Trudno - spotkam się z Wami na kolejnym spotkaniu. Pierwszy raz się z Wami umówiłem i od razu wpadka:( Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: DZIŚ DZIŚ DZIŚ:)))))) 02.06.06, 22:39 no a czekaliśmy na ciebie.. czekalismy czekalismy aż w koncu musielismy o brzuchu rozmawiac.. dosyć ciekawy temat ;-) prawda richo? ;-P (może jestem blondynka ale twojego wywodu o brzuchu nikt nie zrozumie ;-D) następne spotkanie ewidentnie u richa.. bedziemy spać na tych ceratkach sreberkowych ;-) no to pa! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: DZIŚ DZIŚ DZIŚ:)))))) 02.06.06, 23:07 ano wyszło nam to spotkanko jak nigdy dotąd..było ciekawie.. materiały zdjęciowe postaram się wrzucić jutro/najpóźniej pojutrze.. P.s.Cholera..dało mi do myślenia to spotkanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: DZIŚ DZIŚ DZIŚ:)))))) 03.06.06, 07:27 mi też dało jacek!!.. mysle że głównym sprawcą naszego myslenia jets richo.. ale przypuszczalnie on tez mysli wiadomo o czym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: DZIŚ DZIŚ DZIŚ:)))))) 03.06.06, 09:48 Założyliście jakieś tajne stowarzyszenie czy jak? Prawie same niewiadome w Waszych postach. Szkoda że nie zdążyłem:((( Za to dzisiaj pojadę sobie rowerkiem pod płot lotniska - lubię gapić się na samoloty:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: DZIŚ DZIŚ DZIŚ:)))))) 03.06.06, 11:34 ale mam nadzieję,że następnym razem się wszystko wyjaśni..ciekawe czy myślimy o tym samym?? 3FX!Jak będziesz już na tym lotnisku to pozdrów tą miłą panią ze Straży Granicznej co jeździ wzdłuż ogrodzenia lotniska Honkerem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: DZIŚ DZIŚ DZIŚ:)))))) 04.06.06, 12:28 jak posprzątam pokój to zarzucę.. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: DZIŚ DZIŚ DZIŚ:)))))) 04.06.06, 20:22 jacekglm napisał: > jak posprzątam pokój to zarzucę.. I jak idzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: DZIŚ DZIŚ DZIŚ:)))))) 04.06.06, 20:21 schwinn1 napisała: ... > następne spotkanie ewidentnie u richa.. bedziemy spać na tych ceratkach > sreberkowych ;-) no to pa! Zapraszam nieustająco. Będę chyba już od czwartku. A brzuch będzie teraz tabu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: DZIŚ DZIŚ DZIŚ:)))))) 04.06.06, 21:24 richo napisał: >A brzuch będzie teraz tabu ;-) no wiesz!.. mówisz A a nie mówisz B.. to okropne! dobra.. pogadamy jeszcze o tym.. nie mam siły.. ide spać.. strzeliłam w weekend 2 seteczki i ćwiarteczke z podziałem na dwa dni oczywiscie.. jakos forma słabnie.. ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Integracja vol.3 04.06.06, 21:08 pierwej słowo wstępne.. zmieniłem serwis na którym publikuję zdjęcia..do tej pory było to http:/dobrebopolskie.com ale ze względu na to,że panowie nie potrafią sobie poradzić z podstawowymi rzeczami,do jakich należy między innymi zapewnienie ciągłości działania serwisu postanowiłem spróbować czegoś nowego.. i na lepsze wyszło.."przesiadłem" się na jpg.pl przez zwiększyła się funkcjonalność serwisu..np.można komentować zdjęcia,do czego gorąco zachęcam.. Polecam też korzystanie z serwisu,jeżeli ktoś "foci" a chciałby gdzieś zamieścić swoje osiągnięcia:) A foty są pod adresem: integracjavol3.jpg.pl a pokój posprzątany.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Foto z piątkowego spotkania 04.06.06, 21:10 pierwej słowo wstępne.. zmieniłem serwis na którym publikuję zdjęcia.. do tej pory było to http:/dobrebopolskie.com ale ze względu na to,że panowie nie potrafią sobie poradzić z podstawowymi rzeczami,do jakich należy między innymi zapewnienie ciągłości działania serwisu postanowiłem spróbować czegoś nowego.. i na lepsze wyszło.. "przesiadłem" się na jpg.pl przez zwiększyła się funkcjonalność serwisu..np.można komentować zdjęcia,do czego gorąco zachęcam.. Polecam też korzystanie z serwisu,jeżeli ktoś "foci" a chciałby gdzieś zamieścić swoje osiągnięcia:) A foty są pod adresem: integracjavol3.jpg.pl a pokój posprzątany.. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Foto z piątkowego spotkania 04.06.06, 21:19 nie umiem ogladac tej galerii.. nie mam malych fotek a kazda fotka otwiera sie w osobnym oknie i nie miesci mi sie to okno na ekranie.. nie mam wielkiego monitora.. a moze to sie da jakos inaczej odgladac? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Foto z piątkowego spotkania 04.06.06, 21:25 jejku..nie wiem dlaczego tak jest..ja mam normalnie.. ewentualnie mogę zrobić z tego paczkę,zamieścić na wyślijto.pl i dać linka to sobie ściągniesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Foto z piątkowego spotkania 04.06.06, 21:33 U mnie też jest OK. Pod Safari na macu. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Foto z piątkowego spotkania 04.06.06, 21:34 ale co to znaczy normalnie? ukazuja ci sie najpierw male fotki tak jak to jest w kazdej galerii?.. a potem jak klikasz na poczczegolne zdjecia to gdzie cie sie otwieraja.. w tym samym oknie czy w osobnym?.. miesci ci sie to osobne cale w ekranie? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Foto z piątkowego spotkania 04.06.06, 21:41 Dokładnie tak, jak napisałaś. Może spróbuj innej przeglądarki? Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Foto z piątkowego spotkania 04.06.06, 21:44 hmm.. żebym to ja wiedziała jak korzysta sie z innej przegladarki.. jest jeszcze jeden problem.. sciagnelam sobie zdjecia a kazde ma taki urwany róg.. nie podoba mi sie to.. i dlaczego nie mam malutkich fotek w galerii??? bez sensu.. ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Foto z piątkowego spotkania 04.06.06, 22:00 sprawdzałem pod Explorerem i Firefoksem..działa,tyle że pod Explorerem wyświetla reklamy:/ a jaką masz przeglądarkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Foto z piątkowego spotkania 05.06.06, 08:39 Czy sponsorem spotkania był producent OFFu? Po moich sobotnich wizytach w okolicy Spalonej i Górek Szymona zastanawiałem się jak Wy broniliście się przed komarami - pomyślałem że pewnie byliście bardzo szczelnie ubrani. A na zdjęciach widzę jakieś krótkie spodenki i te rzeczy... Kurcze, a może tylko ja mam taką smaczną krew? - musiałem non stop kręcić bo gdy tylko się zatrzymałem to od razu dopadało mnie stado krwiopijczych potworów:( Fajna imprezka i fajne zdjęcia - szkoda że nie zdążyłem:((( Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Foto z piątkowego spotkania 05.06.06, 08:44 W końcu obejrzałam, jak zwykle rewelacyjne, grupowe też fajne, Richo z siekierą miał bardzo wzrok zabójczy :D, oglonie siekiera na koniec horrowato sie prezentowala, no i najciekawsze mnie ominelo z tym brzuchem, szkoda, widze Jacku ze sprobowales na jpg. nawet niezle i najlepiej ogladac na 19 monitor Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Foto z piątkowego spotkania 05.06.06, 08:55 moze wrzuce moje foty z wycieczki do Czerska dzisiaj na jpg., pozdrowienia dla modereatora TM Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Foto z piątkowego spotkania 05.06.06, 09:09 :) Spotkanie nie miało żadnego sponsora..jeżeli by się takowy pojawił to chętnie go przyjmiemy w nasze skromne progi.co nie?? U nas komarów nie było..były za to te małe,czarne,paskudne muszki,które są bardziej upierdliwe od komarów..ale mnie gryzły tylko przez pierwsze piętnaście minut..potem już było ok:) No i zapraszamy nieustająco na nstępną integrację:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: Foto z piątkowego spotkania 05.06.06, 10:35 a dziękuję i nazajem, nastepnym razem dłużej będę a co do sponsora to... Piccolo? Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Foto z piątkowego spotkania 05.06.06, 17:19 w pracy udalo mi sie obejrzec fotki.. nie wiem co u mnie nie tak działa.. zawsze bylo wszystko w porzadku.. no nic.. richo z siekiera na prezydenta.. a ciebie jacek poprosze mejlowo o pewne zdjecia w oryginalnej rozdzielczosci.. a brzucha nie darujemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
kania_marcin Nowy termin spotkania 05.06.06, 18:41 Może nastepne spotkanie 24 czerwca br. ? Odpowiedz Link Zgłoś
lamia34 Re: Nowy termin spotkania 05.06.06, 18:45 Mnie pasuje :) byle godzina nie była zbyt pózna :) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Nowy termin spotkania 05.06.06, 18:50 lamia34 napisała: > Mnie pasuje :) byle godzina nie była zbyt pózna :) 24.06? Przecież to sobota! Piątek, piątek, piątek! Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Nowy termin spotkania 05.06.06, 20:14 richo napisał: > Piątek, piątek, piątek! ależ ty monotematyczny jestes ;-P mi ani piatek ani sobota nie pasuje.. tez jestem monotematyczna-jade na maraton ;-) ale na przyklad czwarteczek 22,06 to czemu nie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Nowy termin spotkania 05.06.06, 22:19 schwinn1 napisała: > ale na przyklad czwarteczek 22,06 to czemu nie ;-))) Nie sięgam tak daleko, wolę z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Nowy termin spotkania 05.06.06, 23:16 No mi też 24 nie pasuje..a w tygodniu to tak nie bardzo jeżeli spotkanie miałoby być gdzieś dalej niż Spalona.. Może coś wcześniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Nowy termin spotkania 05.06.06, 23:24 richo napisał: > Nie sięgam tak daleko, wolę z dnia na dzień. nie no.. ja tak rzuciłam w poblize tego 24.. nie wiem co bede wtedy robic.. znaczy w czwartek.. poki co moze niech bedzie rzeczywiscie sobota dla tych co nie moga w piatki czy czwartki.. zreszta...nie wtrącam sie i ide już spac.. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Nowy termin spotkania 06.06.06, 09:33 Jak się mówi: wszystkim nie dogodzisz, jest już na dzień dzisiejszy grupa nieustających organizatorów i niech narzuca terminy, a kto będzie niech się wpisuje i już, Richo rzeczywiście zapiątkujesz nas całkowicie ;D, na razie piszę o wycieczce szacownego Pedziwiatra we nowym wątku Odpowiedz Link Zgłoś