Dodaj do ulubionych

Ekipa remontowa

21.02.12, 18:26
Witam

Czy znają Państwo jakieś dobre ekipy remontowe które warto komuś polecić? Zakres prac:
Ściany (gładź , malowanie itp) podłogi, wymiana kontaktów inne drobne rzeczy. Wiem że wujek google nie gryzie ale mi chodzi o kogoś sprawdzonego. Byłbym wdzięczny za linki do stron bądź numery telefonów.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zpodpruszkowa Re: Ekipa remontowa 21.02.12, 21:48
      Nie wiem jak z mają z terminami, ale spróbuj. Pan Robert tel. 606 45 65 45.
    • cewik Re: Ekipa remontowa W&N BUD 02.07.12, 17:09
      Kontakt meilowy cewik@interia.pl nr. 727616008
      Ostatnio wykonywane zlecenie filharmonia częstochowska
    • joanna_paka Re: Ekipa remontowa 10.08.12, 16:43
      Zachęcałabym do skontaktowania się z firmą Ciechomski-Rem. Solidna ekipa remontowa, która bez przeszkód i nieporozumień zakończyła u mnie remont mieszkania. Efekt wykonanej usługi bardzo dobry.
    • zenmar.bud Re: Ekipa remontowa 02.10.12, 15:52
      Witam jesli nadal poszukiwana jest firam remontowa prosze o kontakt nr 505 097 999
    • maciej.grzyb Re: Ekipa remontowa 25.02.13, 19:14
      Śmiało mogę polecić 2 panów Patryka i Kamila którzy u mnie remontowali całe mieszkanie, uczciwi, pracowici i fachowo wszystko wykończyli.kontakt do nich 510820562 Polecam ich z czystym sumieniem
      pozdrawiam Maciej
    • dobra.ekipa Re: Ekipa remontowa 26.11.13, 13:24
      Zapraszamy do skorzystania z usług Dobrej Ekipy. Zajmujemy się remontami, wykończeniami domów i mieszkań oraz montażem drzwi i okien.

Nasi fachowcy:
      - mają doświadczenie ;
      - nie piją i nie palą ;
      - wyjątkowo dbają o czystość (w tym swoją) ;

Umów się na bezpłatną rozmowę z przedstawicielem, który myśli w kategoriach profesjonalnej obsługi klienta, a nie "jakoś to będzie, będzie Pan zadowolony".

Zapraszamy! Dobra Ekipa!
      nr tel. 0535 435 085 e-mail: remonty.dobraekipa@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka