reniaxxx 04.11.13, 14:36 Potrzebuje ginekologa na NFZ w Pruszkowie, i nie chodzi tu o oszczędzanie kasy czy coś, ale muszę mieć skierowanie od lekarza na NFZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 15:43 Poradnia K na Drzymały - ale kolejki okrutne Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 16:54 Kiedyś chodziłam do przychodni na Helenowskiej - absolutnie ODRADZAM panią ginekolog tam przyjmującą. Niestety nie pamiętam jej nazwiska i nie wiem czy nadal tam przyjmuje pacjentki. No ale jeśli zależy Ci wyłącznie na skierowaniu, a nie na porządnym lekarzu, to chyba wszystko jedno, do której przychodni uderzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
reniaxxx Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 17:30 o Helenowskiej słyszałam, obawiam się, ze ta kobita nie da mi skierowania bo będzie swoje mądrości szerzyć po co ,na co itp Drzymały, może jutro tam uderzę i dowiem się co i jak, muszę mieć te skierowanie do 12 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
3piotr34 Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 18:43 hmmm.........Piastów , ale nie pamiętam ulicy , żony sie zapytam Odpowiedz Link Zgłoś
rene26 Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 19:10 Komorów, ul. Turkusowa, podobno czeka się kilka dni. Ale to tylko "podobno". Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 19:28 na drzymaly o ile pamiętam zapisy sa pierwszego dnia miesiąca. . Odpowiedz Link Zgłoś
ebes Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 21:04 Na Drzymały ginekolodzy są w dwóch przychodniach a chyba nawet w trzech (każda na innym piętrze). I każda ma pewnie inny system zapisów. Na 4. piętrze (ZOZ) chyba każdego dnia oprócz śród. Odpowiedz Link Zgłoś
reniaxxx Re: Ginekolog NFZ 07.11.13, 19:01 dziękuję, będę uderzała wszędzie gdzie się da Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta04 Re: Ginekolog NFZ 10.11.13, 20:15 Convictor na Drzymały- IV pietro, czekało się około 2 tygodni do Siekierskiego...i w Piastowie na Reja w przychodni termin wizyty wyznaczony było ostatnio po paru dniach... Odpowiedz Link Zgłoś
hiroszima13 Re: Ginekolog NFZ 20.11.13, 08:04 Jeszcze półtora roku temu na Helenowskiej przyjmował lekarz ginekolog Maamoun Laktineh. Widać, że jest to jakiś lekarz zasiedziały z krajów wschodnich, ale dogadać się można (chyba studiował tu i został). Odpowiedz Link Zgłoś
aabeaa Re: Ginekolog NFZ 30.11.13, 19:47 Że się podepnę pod temat: Czy wiecie gdzie, w okolicy można zrobić sensowne usg (gin) na NFZ? Ewentualnie nie na NFZ... Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Ginekolog NFZ 01.12.13, 09:17 Jak prywatnie, to zawsze i każdej kobiecie polecę przychodnię www.rogiewicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś