Dodaj do ulubionych

Ginekolog NFZ

04.11.13, 14:36
Potrzebuje ginekologa na NFZ w Pruszkowie, i nie chodzi tu o oszczędzanie kasy czy coś, ale muszę mieć skierowanie od lekarza na NFZ!!!
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 15:43
      Poradnia K na Drzymały - ale kolejki okrutne
    • monika3411 Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 16:54
      Kiedyś chodziłam do przychodni na Helenowskiej - absolutnie ODRADZAM panią ginekolog tam przyjmującą. Niestety nie pamiętam jej nazwiska i nie wiem czy nadal tam przyjmuje pacjentki. No ale jeśli zależy Ci wyłącznie na skierowaniu, a nie na porządnym lekarzu, to chyba wszystko jedno, do której przychodni uderzysz?
      • reniaxxx Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 17:30
        o Helenowskiej słyszałam, obawiam się, ze ta kobita nie da mi skierowania bo będzie swoje mądrości szerzyć po co ,na co itp
        Drzymały, może jutro tam uderzę i dowiem się co i jak, muszę mieć te skierowanie do 12 grudnia
        • 3piotr34 Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 18:43
          hmmm.........Piastów , ale nie pamiętam ulicy , żony sie zapytam
          • rene26 Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 19:10
            Komorów, ul. Turkusowa, podobno czeka się kilka dni. Ale to tylko "podobno".
        • burza_gradowa Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 19:28
          na drzymaly o ile pamiętam zapisy sa pierwszego dnia miesiąca. .
          • ebes Re: Ginekolog NFZ 04.11.13, 21:04
            Na Drzymały ginekolodzy są w dwóch przychodniach a chyba nawet w trzech (każda na innym piętrze). I każda ma pewnie inny system zapisów. Na 4. piętrze (ZOZ) chyba każdego dnia oprócz śród.
            • reniaxxx Re: Ginekolog NFZ 07.11.13, 19:01
              dziękuję, będę uderzała wszędzie gdzie się da
              • aniuta04 Re: Ginekolog NFZ 10.11.13, 20:15
                Convictor na Drzymały- IV pietro, czekało się około 2 tygodni do Siekierskiego...i w Piastowie na Reja w przychodni termin wizyty wyznaczony było ostatnio po paru dniach...
                • ebes Re: Ginekolog NFZ 11.11.13, 09:43
                  Convictor jest na III piętrze.
        • hiroszima13 Re: Ginekolog NFZ 20.11.13, 08:04
          Jeszcze półtora roku temu na Helenowskiej przyjmował lekarz ginekolog Maamoun Laktineh.
          Widać, że jest to jakiś lekarz zasiedziały z krajów wschodnich, ale dogadać się można (chyba studiował tu i został).
          • aabeaa Re: Ginekolog NFZ 30.11.13, 19:47
            Że się podepnę pod temat: Czy wiecie gdzie, w okolicy można zrobić sensowne usg (gin) na NFZ? Ewentualnie nie na NFZ...
            • monika3411 Re: Ginekolog NFZ 01.12.13, 09:17
              Jak prywatnie, to zawsze i każdej kobiecie polecę przychodnię www.rogiewicz.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka