23.12.10, 22:39
Przewinęła się tu kiedyś informacja, że jest planowane otwarcie rossmanna chyba na ,,wojskowości,,. Może ktoś coś kiedy to wielkie i potrzebne wydarzenie nastąpi? ;-)
Obserwuj wątek
    • baseciq Re: Rossmann 24.12.10, 00:01
      Na wojskowości? W życiu. Nie dogadałem się z nimi co do najmu mojej piwnicy, a budka telefoniczna została dawno zdemontowana ;-)

Na wojskowości nie ma wolnego pawilonu pod rossmana, ale obok salonu medlowego BRW przy trasie na Wołomin podobno miał zostać otwarty. Ile w tym prawdy - nie wiadomo.
      • komisarz_ryba Re: Rossmann 25.12.10, 13:35
        W Nowym Rossmanie zakupy będzie można robić już przed Wielkanocą, a zlokalizowany będzie w nowo budowanym centrum handlowo-usługowym przy drodze wojwódzkiej. Nie sposób nie zauważyć tego nowego obiektu, będzie tam wiele innych, fajnych punktów usługowych - coś dla ciała i dla ducha...., a wszystko w ładnych i nowoczesnych wnętrzach. Na otwarcie na pewno będzie dużo fajnych promocji !!!! Warto być czujnym !
        • sportif Re: Rossmann 25.12.10, 13:56
          coś się ślimaczy ta robota. Miało być w grudniu po południu a teraz ... Zresztą jaki tam mały parking będzie, 5 samochodów może stanie, pies z kulawą nogą tam nie przyjedzie.
          • komisarz_ryba Re: Rossmann 27.12.10, 10:45
            Drogi sportif, nigdy nie miało być w grudniu, masz złe źródła informacji, zmień informatora.
            Otwarcie jest zaplanowane na początek kwietnia, może pies z kulawą nogą nie przyjedzie, ale ja na pewno..... A jak zobaczysz tego psa z kulawą nogą, to się nim zajmij, trzeba pomagać naszym "braciom mniejszym" - zachęcał do tego św. Franciszek, i ja też Cię serdecznie zachęcam. Lokalizacja - przy Wyszyńskiego.
            • sultanbrunei Re: Rossmann 27.12.10, 12:52
              no pewnie że nie w grudniu, bo fryzjerki zielonkowskie plotkowały że w listopadzie, ale widać komisarz_ryba ma małe opóźnienia.
              Tak czy siak jak Słomski wybuduje jeszcze blok z pawilonami na drugim winklu Paderewskiego i Wyszyńskiego to się zrobi może całkiem przyjemne dla nas mieszkańców mini centrum handlowe.
            • sportif Re: Rossmann 27.12.10, 13:57
              buduj, buduj, bo jakoś wolno ci to idzie
    • moniaem Re: Rossmann 25.12.10, 20:22
      ale gdzie dokładnie to ma być? na Wyszyńskiego? w którym miejscu?
      • wojak999 Re: Rossmann 27.12.10, 16:04
        moniaem napisała:

> na Wyszyńskiego? w którym miejscu?
        >
        Tam gdzie kiedyś były Jaja, części do Żuka i Stara i pokrycia dachowe.
        (Wyszyńskiego róg Paderewskiego).
        • rainbow_123 Re: Rossmann 30.04.11, 13:07
          Rossmann będzie w tym nowym budynku naprzeciwko Foki. Otwarcie 2 maja o ile się nie mylę.
    • moniaem Re: Rossmann 02.05.11, 09:25
      I jak otwierają dziś? wie ktoś coś? :-)
      • amelka1974 Re: Rossmann 05.05.11, 08:06
        Na mareckiej wisi baner informujący, że otwarcie uroczyste 7 maja. 2 maja jadąc wyszyńskiego widziałem, że fryzjerki jakiejś już tam pracowały.
        pzdr, rm
      • komisarz_ryba Re: Rossmann - pasaż handlowy ul. Wyszyńskiego 21 05.05.11, 09:42
        Oficjalny adres Rossmana to Zielonka, ul. Wyszyńskiego 21. W oknach sklepu wisi plakat informacyjny, kiedy otwarcie i jakie przewidują promocje. Dobrze nie pamiętam, ale chyba jeszcze nie w ten weekend. Na górze wypasiony fryzjer, salon odnowy Day Spa i siłownia-fitness, odnowa biologiczna. Na dole pralnia chemiczna, sklep z ekskluzywną bielizną, te z kolei ruszają w przyszłym tygodniu. Wygląda fajnie, co do siłowni i innych usług są już bannery informacyjne, szykują fajne promocje. Tyle wiem na dziś.
    • komisarz_ryba Re: Rossmann 12.05.11, 10:10
      Chyba otwierają w sobotę 14/05, wykładają pilnie towar na półki, Wyszyńskiego 21.
      • kama2201 Re: Rossmann 12.05.11, 20:49
        A wie ktoś coś o godzinach otwarcia bo jak zajechałem tam to nie było żadnych informacji na drzwiach .PozdKM.
      • kooralinaa Re: Rossmann 13.05.11, 19:18
        Z tego co wiem otwarcie przewidziane jest na poniedziałek :))
        • sportif Re: Rossmann 13.05.11, 22:59
          oni się otwierają i otworzyć nie mogą
          • baseciq Re: Rossmann 14.05.11, 20:56
            Dzisiaj była kartka, że w poniedziałek o 9:00.
            • sportif Re: Rossmann 15.05.11, 11:17
              teraz to i ja jestem mądry, dostałem gazetkę rossmann (zresztą chyba wszyscy dostaliśmy)
              • moniaem Re: Rossmann 15.05.11, 13:31
                nie wszyscy :-(
                co dobrego dają na otwarcie? :-)
                • sportif Re: Rossmann 15.05.11, 16:16
                  dwie strony, najlepiej udać się osobiście od 16-go do 18-go (3 dni promocji).
                  Ja nie jestem jakoś przekonany do ich niskich cen, np: Ariel color 3,5kg za 28,99. 2 tygodnie temu w makro kupiłem to samo, ale większe 5,5kg za 33zł. Wiem jedno, noga moja w Rossmannie nie postanie, oj nie.
                  • komisarz_ryba Re: Rossmann 16.05.11, 11:30
                    A ja moja na pewno postanie, właśnie się dzisiaj wybieram zobaczyć co ciekawego, poza tym otworzyli tam nową, fajną pralnię i piorą w super cenach, mam to pod nosem i nie muszę snuć się do i z Makro w megakorku taki jak np. był w piątek.
                    • sportif Re: Rossmann 16.05.11, 13:30
                      do makro to raz w miesiącu, w dzień powszedni w południe korków nie ma
                      • kooralinaa Re: Rossmann 17.05.11, 14:51

Przy okazji warto zajrzeć na górę do nowego salonu fryzjerskiego :)
                        • sportif Re: Rossmann 17.05.11, 17:59
                          dla łysych też macie jakąś ofertę?
                          • kooralinaa Re: Rossmann 18.05.11, 07:18
                            Nie bardzo wiem, dlaczego "macie"? Podzieliłam się tylko swoimi odczuciami..
                            Skąd w ludziach tyle jadu? Żałosne...
                      • kama2201 Re: Rossmann 17.05.11, 16:12
                        Makro cash and carry to hurtownia.A Rossmann to drogeria.Dlatego jest różnica w cenie.PozdKM.
                        • sportif Re: Rossmann 17.05.11, 18:01
                          "A Rossmann to drogeria. Dlatego jest różnica w cenie."
                          samo określenie drogeria - świadczy o tym, że tanio raczej nie jest
                          • kama2201 Re: Rossmann 17.05.11, 18:52
                            Drogeria-drogo,taneria-tanio.Wiemy gdzie w Zielonce jest drogeria.Niestety Sportif nie napisał nam gdzie jest taneria .(taneria to nowe słowo).PozdKM.
                            • sportif Re: Rossmann 17.05.11, 22:39
                              taneria? - może "sklep dla ubogich" (wg nomenklatury prezesa Kaczyńskiego) czyli Biedronka
                              • kama2201 Re: Rossmann 19.05.11, 22:40
                                No z tą Biedronką to nie trafiłeś.Właśnie przeczytałem na Wirtualnej Polsce,że Biedronka będzie tworzyć sieć drogerii.Pozd.
                                • sportif Re: Rossmann 20.05.11, 00:21
                                  czyli też będzie drogo
                      • sibeliuss Re: Rossmann 17.05.11, 16:33
                        sportif napisał:

> do makro to raz w miesiącu, w dzień powszedni w południe korków nie ma

1. Marko to półhurt.
                        2. W dzień powszedni w południe przeciętny zjadacz chleba pracuje :)
                        • kama2201 Re: Rossmann 17.05.11, 16:47
                          Do Makro trzeba mieć kartę firmy handlowej (chyba że coś ostatnio się zmieniło).PozdKM.
                          • sportif Re: Rossmann 17.05.11, 18:07
                            "Do Makro trzeba mieć kartę firmy handlowej (chyba że coś ostatnio się zmieniło)."
                            niestety, karta musi być.
                            Jako ciekawostkę mogę napisać, że karta z polskiego makro działa bez problemu w makro w Anglii
                        • sportif Re: Rossmann 17.05.11, 17:57
                          "W dzień powszedni w południe przeciętny zjadacz chleba pracuje :)"
                          do tej pory zawsze mi się wydawało, że jestem przeciętnym zjadaczem chleba, ale może mi się tylko tak wydawało?
                          • komisarz_ryba Re: Rossmann 18.05.11, 13:18
                            No właśnie, wyprawa do makro w ciągu tygodnia w samo południe to chyba sport dla emerytów, bezrobotnych (ale skąd u nich karta ?), matek na urlopie wychowawczym (pod warunkiem znalezienia opieki dla maluszka, bo z małymi dziećmi do makro wejść się nie da), obywateli uprawiających wolny zawód.....
                            Jakie znasz jeszcze kraje, gdzie działa karta do makro ? Umieram z ciekawości, na weekend chyba wyskoczę na wyspy się przekonać czy działa, kupię sobie paczkę black pudding, znanej u nas jako kaszanka, chociaż to nie to samo....
                            • sportif Re: Rossmann 18.05.11, 15:30
                              powinieneś napisać "niepotrzebne skreślić"
                              emerytem jeszcze się nie czuję, bezrobotny odpada (niby skąd bym miał kartę?), matką (a tym bardziej na urlopie wychowawczym) też nie jestem,
                              obywatel uprawiający wolny zawód..... (ciepło) coś na wskroś wolny strzelec a po polsku po prostu freelancer.

"Jakie znasz jeszcze kraje, gdzie działa karta do makro?"
                              może Holandia, to tam się wszystko zaczęło (makro)

ichni black pudding to pokarm dla kanibali i do naszej kaszanki mu bardzo, ale to bardzo daleko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka