Dodaj do ulubionych

Zespół muzyczny na wesele

23.07.14, 13:25
Witam, poszukuje zespołu na wesele, może ktos kogos polecic, najlepiej z okolic?
Obserwuj wątek
    • varsovinn Re: Zespół muzyczny na wesele 23.07.14, 16:02
      Ze swojej strony mogę polecić p. Jarka z Grodziska eldorado.band.prv.pl/pl/001/001/
      Grali u mnie, u znajomych i wszyscy byli b. zadowoleni.
      • kla-risa Re: Zespół muzyczny na wesele 25.07.14, 16:47
        Dziękuje za podpowiedź, wśród znajomych też już o nim słyszałam.
        • dj523 Re: Zespół muzyczny na wesele 04.08.14, 13:15
          Witam , jeżeli propozycja oprawy muzycznej jest nadal aktualna proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć, demo, skrótów dvd. Przez gumtree przechodzi zbyt mało wiadomości
          Skład 4 osoby, wokalistka, 2 wokalistów, klawisze, gitary, akordeon, saksofon. Na ,życzenie gramy również w składzie 3 osobowym, robimy wyprowadzenia z domów Państwa Młodych przy dżwiękach marsza, prowadzimy liczne zabawy i konkursy, karaoke, biesiadę z akordeonem przy stołach
          Prezentujemy repertuar praktycznie każdego gatunku od lat 50 po współczesne przeboje zarówno polskie jak i zagraniczne
          Świadczę również usługi jako grający na klawiszach, akordeonie i śpiewający dj-wodzirej
          Konrad, tel 784035169
          email: zesp7@wp.pl
          • poszukiwacz123 Re: Zespół muzyczny na wesele 20.09.14, 16:51
            Witam
            Chciałbym zaprezentować Państwu nasz zespół.Strona jest jeszcze w trakcje modernizacji ale serdecznie zapraszam do jej odwiedzenia selenes.planujemywesele.pl/

Darek
            • ellemire Re: Zespół muzyczny na wesele 20.09.14, 18:22
              A ja polecę zespół muzyczny Forte z Pruszkowa zespol-muzyczny.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka