b_a_c_h_a 26.04.02, 14:51 macie (moze lepiej MASZ bo i tak tu nikt nie zaglada) dostep do NETU? Mysle by sobie zalozyc z kablowki i szukam OPINII na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuki-4 Re: NET 26.04.02, 16:45 b_a_c_h_a napisał(a): > macie (moze lepiej MASZ bo i tak tu nikt nie zaglada) dostep do NETU? > Mysle by sobie zalozyc z kablowki i szukam OPINII na ten temat. Zakladaj natychmiast. Okolo 500 PLN za podlaczenie (z pierwszym abonamentem), i po 75 PLN na miesiac. Pytanie, gdzie mieszkasz? Nie w całym mieście taka sielanka... Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: NET 26.04.02, 16:46 Mysle, ze zagladaja. Sledza nasze ruchy cichaczem. Moze wymyslimy wspolnie jakas prowokacje?:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki-4 Re: NET IP: *.isko.net.pl 26.04.02, 22:06 Eh, czasami pie...ole jak potluczony. Przeciez jak rozwazasz taka mozliwosc to masz kablowke. Jakie to proste. Nie wypowiadam sie juz w tej kwestii bo zjem wlasny ogon Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: NET 29.04.02, 09:52 500 zeta instalacja??? pytalam sie w ISKO i juz wszystko wiem instalacja 360 zeta + 40 karta sieciowa do tego abonamencik 75 zeta miesiecznie ale nie wiem czemu - ciagle sie zastanawiam pewnie to przez mojego STRUCLOWATEGO DOMOWEGO kompa :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: NET 29.04.02, 09:54 no i dlaczego NATYCHMIAST???? moze by pogadac z sasiadami i zrobic jakas siec? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: NET 29.04.02, 13:14 b_a_c_h_a napisał(a): > no i dlaczego NATYCHMIAST???? > > moze by pogadac z sasiadami i zrobic jakas siec? :) Isko proponuje niezle warunki jak na tak male miasto. Jeszcze kilka tygodni temu potrafili cos kombinowac i odciac doplyw na powiedzmy tydzien, kiedy robilem awanture przy placeniu to zbywali mnie prostym: no wie pan co? Teraz /nie zapeszyc/ jest ok. Co z twoim compem? Jak jest wysluzony, to mozna troche go rozbudowac i bedzie git. Dlaczego natychmiast? Tak mi sie powiedzialo:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: NET 29.04.02, 13:35 ja nad netem zastnawiam sie juz od jakiegos czasu. mam napady, z echcialabym JUZ, ale z drugiej strony jak bede mial net to bede siedziala tylko przy kompie. No wlasnie - przy kompie..... wszyscy mi mowia, ze chyba lepiej go zmienic. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: NET 29.04.02, 13:43 b_a_c_h_a napisał(a): > ja nad netem zastnawiam sie juz od jakiegos czasu. mam napady, z echcialabym JU > Z, > ale z drugiej strony jak bede mial net to bede siedziala tylko przy kompie. > No wlasnie - przy kompie..... wszyscy mi mowia, ze chyba lepiej go zmienic. :(( > ( > Pamietasz taka reklame - Polityka najzdrowszym z nalogow! -? Net jest na drugim miejscu, albo na pierwszym, z tych czystych, hm... Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: NET 29.04.02, 13:46 ja stawiam go na pierwszym Polityka jest BRUDNA sluchasz czasami felietonow Olbratowskiego na RMF FM? cazsami niezle z nim polewa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: NET 29.04.02, 14:44 b_a_c_h_a napisał(a): > ja stawiam go na pierwszym > Polityka jest BRUDNA > sluchasz czasami felietonow Olbratowskiego na RMF FM? > cazsami niezle z nim polewa" :) nie slucham radia zae wzgledu na muzyke tam latajaca. Wczoraj slyszalem w tv, ze radiowa jedynka ma zamiar zrobic miesiac z polskimi przebojami. Nie jestem fanem polskiej piosenki, ale wole przy sniadaniu posluchac Autobiografii he he, niz np Britney S. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: NET 29.04.02, 14:46 no to polecam RADIO POGODA (sto i jeden efem) :)) tam masz na okraglo stare przeboje czasami lubie sluchac tego radia, ale poo dluzszym czasie robisz sie zacofany w NOWOCZESNEJ muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: NET 29.04.02, 14:52 b_a_c_h_a napisał(a): > no to polecam RADIO POGODA (sto i jeden efem) :)) > tam masz na okraglo stare przeboje > czasami lubie sluchac tego radia, ale poo dluzszym czasie robisz sie zacofany w > > NOWOCZESNEJ muzyce. Mam ponad XX giga NOWOCZESNEJ muzy w compie, radio? do sniadania. Pogoda jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: NET 29.04.02, 15:36 widze ze TWOJE ZYCIE otoczone jest kompami rano komp w dzien komp 12 w nocy - komp a gdzie inne rozrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: NET 29.04.02, 17:03 b_a_c_h_a napisał(a): > widze ze TWOJE ZYCIE otoczone jest kompami > rano komp > w dzien komp > 12 w nocy - komp > > a gdzie inne rozrywki? jakie rozrywki? masz na mysli:> Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: NET 30.04.02, 08:13 hurra hurra wlasnie dzis rano zoabczylam TRANSAPRENTY O KTORYCH PISALES? mam nadzieje, ze bedzie piwko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: NET 30.04.02, 12:27 b_a_c_h_a napisał(a): > hurra hurra > wlasnie dzis rano zoabczylam TRANSAPRENTY O KTORYCH PISALES? > > mam nadzieje, ze bedzie piwko :) Bedzie piwko, muza, mordobicie, awantura i interwencja policji. Jak na takie swieto przystalo, hieh Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: NET 30.04.02, 12:32 vwdoka napisał(a): > A karetki??? Tylko na specjalne zyczenia balowiczow. Extra Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: NET 29.04.02, 15:43 b_a_c_h_a napisał(a): > no to polecam RADIO POGODA (sto i jeden efem) :)) > tam masz na okraglo stare przeboje > czasami lubie sluchac tego radia, ale poo dluzszym czasie robisz sie zacofany w > > NOWOCZESNEJ muzyce. Ale za to jesteś oblatany w nieśmiertelnej klasyce! vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: NET IP: 212.160.155.* 27.05.02, 15:11 b_a_c_h_a napisał(a): > macie (moze lepiej MASZ bo i tak tu nikt nie zaglada) dostep do NETU? > Mysle by sobie zalozyc z kablowki i szukam OPINII na ten temat. no i jak? zdecydowalas sie w koncu? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: NET 27.05.02, 15:38 :)) wlasnie dzis po raz zdaje sie trzeci drynadalm do nich zapytac sie o ceny myslalam, ze moze cos sie zmienilo. niestety. Karta sieciowa zdrozala :((( czekam w pracy na podwyzke. I jesli ja dostane "na papierku" to tego samego dnia lub nastepnego ide PLACIC i beda mi zakladac jestem zdecydowana! ale jak widzisz - nie zalezy to ode mnie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś