msw5 30.03.05, 22:16 Czy ktoś z sąsiadów ma informacje nt. możliwości schowania w ziemi przewodów, które biegną pomiędzy budynkami III i IV etapu? Pozdrawiam. Mariusz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.wilkowski Re: Przewody wysokiego napięcia 30.03.05, 23:02 Czy ja dobrze rozumiem, że te przewody idą w powietrzu? W którym miejscu (ostatnio byłem i się nie przyjrzałem) ? Odpowiedz Link
msw5 Re: Przewody wysokiego napięcia 30.03.05, 23:21 Ups. Przewody przebiegają w powietrzu ale pomiędzy budynkami II i III etapu. Mariusz. Odpowiedz Link
monika_2002 Re: Przewody wysokiego napięcia 31.03.05, 09:48 Z tego co wiem, to te przewody maja być schowane pod ziemią Monika Odpowiedz Link
msw5 Re: Przewody wysokiego napięcia 31.03.05, 10:33 Dobrze by było. Czy to informacja od pana Mrówki? Obawiam się, że obecność tych przewodów w powietrzu może skomplikować życie. Czy ktoś z sąsiadów kompetentnie odpowie na pytanie jak w takiej sytuacji będą zachowywać się urządzenia elektryczne. Czekam na odpowiedzi, sądzę że musimy zająć się tym póki czas. Pozdrawiam. Mariusz Odpowiedz Link
monika_2002 Re: Przewody wysokiego napięcia 31.03.05, 13:46 Taką informacje uzyskałam od kierownika budowy Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
msw5 Re: Przewody wysokiego napięcia 06.04.05, 13:47 Rozmawiałem z kierownikiem budowy i powiedział, że nic nie wie nt. przewodów elektrycznych, a zwłaszcza planów ich zakopania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
monika_2002 Re: Przewody wysokiego napięcia 06.04.05, 14:30 A z którym kierownikiem rozmawiałeś, bo ja przed chwilą dzwoniłam też do kierownika i powiedział mi, że te przewody zostaną usunięte Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
msw5 Re: Przewody wysokiego napięcia 07.04.05, 07:01 Zapomniałem nazwiska, ale chyba jest tylko jeden kierownik. Z pewnością nie rozmawiałem z Panem Borochem. Postaram się "wpaść" dzisiaj na budowę i jeszcze raz popytać. Pozdrawiam. Mariusz Odpowiedz Link
monika_2002 Re: Przewody wysokiego napięcia 07.04.05, 08:50 Jak się czegoś nowego dowiesz to bardzo proszę o jakąś informację. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
msw5 Re: Przewody wysokiego napięcia 19.05.05, 17:44 Wiadomość z dnia dzisiejszego- przewody będą całkowicie zlikwidowane, dwa tyg. temu mówili o schowaniu w ziemi. Pozdrawiam Odpowiedz Link