bla_bla_bla 24.07.02, 11:31 Ja myślę,że pod koniec przyszłego tygodnia,jak się zepniemy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuki Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: 212.160.155.* 24.07.02, 17:50 dokladam cegielke, choc pusta. siadly mi oczy i nie ostro widze, wiec komp poszedl na czas jakis w odstawke. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejam1 Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 25.07.02, 10:00 ...ojojoj to ten pogarszający sie wzrok to chyba nie od kompa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZeuS Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 10:18 Mysle, ze na 1 sierpnia sie wyrobimy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 20:26 To musicie się spieszyć.Ja 2 sierpnia wybywam,a chciałabym zobaczyć taką ślicznościową sumkę.Pamiętam ,że do 1000 to strasznie się dusiliśmy,a teraz juz pełna para do 1500 w wątku,który nawet nie zdążył jeszcze spaść.Robimy postępy... Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! 26.07.02, 09:58 bla_bla_bla jesteś niezawodną babą. bardzo cieszę się że jestes z nami,robisz dużo dobrego. Przez ciebie zmieniam mój stereotyp kobiety. Napisz jeszcze że masz długie nogi to wsadzę łeb w monitor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejam1 Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 26.07.02, 11:09 Ja tez chetnie poznalbym szczegoly, jedna kobieta na forum, ale za to JAKAAAAAAAA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 22:33 W częściach nigdy się nie mierzyłam ,ale w całości jest mnie 174 centymetry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: 212.160.155.* 26.07.02, 22:41 siatkarski wzrost? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sochoman Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 27.07.02, 03:54 Chyba obecnie za niska jak na siatkarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 14:46 Ja mam refleks szachisty,więc mogę zapomnieć o graniu...Całkiem nieźle atakuję,ale na tym moje umiejętności się kończą.Mój nauczyciel z podstawówki wyrobił u mnie nawyk drętwego sterczenia na boisku i tak mi zostało... A poza tym musiałabym zacząć grać duuużo wcześniej,teraz to juz musztarda po obiedzie. Takie pytanie-dlaczego się tu o mnie mówi,jakby mnie tu nie było??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgrabiec Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.interkam.pl 27.07.02, 17:44 Bardzo dobrze ,że nie grasz zawodowo,przez sport wyczynowy do kalectwa,miałabyś stawy kolanowe i skokowe ......letniej babci.Apropo to cieszy mnie,że Polacy ponownie z Brazylią wygrali 3:2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 17:07 A mnie bardzo cieszy,ze się tym zainteresowałeś. Siatkówka w Polsce rośnie w siłę Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! 27.07.02, 14:49 Zastanawiałam się,czy dla facetów naprawdę tak liczą się długie nogi.Co stawiacie na pierwszym miejscu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejam1 Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 29.07.02, 07:32 Niekoniecznie od razu nogi, możemy zacząć od biustu :) Aby zobaczyć co dziewczę reprezentuje pod dekielkiem, należy się troszkę bliżej poznać, a na dzień dobry to idą nogi, biust, etc. pzdr dla naszej wiernej forumowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! 29.07.02, 09:49 ja patrzę tak: twarz buty nogi tyłek piersi głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 10:39 Piersi najważniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 10:41 Kurcze, 2000 postów jak rok 2000. Trochę nam rozum odbiera. Więc niech nadejdzie jak najszybciej!!!! Pozdrowienia dla ślicznej bla bla! Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! 29.07.02, 10:47 Ja sie zastanawiam ,czym sobie zasłużyłam na przydomek "śliczna",swoją urodą to jeszcze nikomu w głowie nie przewróciałam...Mam za to straszne szczęście do facetów między 50 a 60 rokiem życia i zawsze wszyscy się ze mnie śmieją,że tylko do mnie się tacy przymilają,takie mam głupie szczęście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 11:29 Zapewniam Cię, że do 50 jeszcze mi daleko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejam1 Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 29.07.02, 12:35 No bla_bla, dajesz nam sporo do myslenia ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 14:39 Pobudzasz wyobraźnię... Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! 29.07.02, 15:19 Wydaje mi się,że z Waszej strony juz tych domysłów wystarczy.Dla mnie zaczyna się to robić krepujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Kiedy będą 2000-szacujemy!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 12:40 Droga bla, raczej nie masz powdu do skrępowania. Przecież jako kobieta powinnaś być przygotowana na komplementy i, chyba nie będę zbyt odważny, drobne flirty z naszej strony. Jesteś jedyną kobietą na naszym forum, co, nie ukrywam, jest dla mnie i zapewne dla wszystkich sochaczewskich forumowiczów wielką radością. Po przyjacielsku pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Odbijany IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 13:02 To ja też pozdrawiam i tez jak najbardziej po przyjacielsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Odbijany IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 13:08 Peknie dziękuję, a wdzięczność moja nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binkow Re: Odbijany IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 07:37 Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc?Pomóc? Pomóc? Już wystarczy bo mnie łapsko juz boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Odbijany IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 08:30 Łapsko boli, a i w bani się pierdoli! Odpowiedz Link Zgłoś