sqh 06.07.05, 19:26 Szczegóły pewno przeczytamy jutro w "Gazecie", niemniej jednak słyszałem, że dziś ktoś utonął w gliniankach Hosera na Żbikowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: Wypadek na gliniankach 07.07.05, 10:17 Rzeczywiście napisali. Michał R. 17 lat, pływał pontonem z kolegami na gliniankach Hosera. Ponton przewrócił się i wszyscy wpadli do wody. Tylko on nie wypłynął. Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: Wypadek na gliniankach 07.07.05, 10:49 I co, znowu będzie zła opinia że glinianki niebezpieczne? Ech... A przy okazji - było już, że glnianki Hosera są w tym roku dopuszczone przez Sanepid do kąpieli? Tu napisali: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,2791966.html Odpowiedz Link Zgłoś
snake242 Re: Wypadek na gliniankach 07.07.05, 23:07 erleusortok napisał: > I co, znowu będzie zła opinia że glinianki niebezpieczne? Ech... A co może są? Człowieku zginoł młody człowiek przed którym całe zycie się zamkneło a ty tu z badaniami sanepidu wyjeżdżasz...Nie czas teraz na polemizację między rozsądkem a zdrowiem.Czas na przemyślenia i zapalenie, chociaż symbolicznej świeczki: [*] Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: Wypadek na gliniankach 08.07.05, 09:14 [*] Przepraszam, zjechałem z tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok po namyśle - do snake242... 08.07.05, 09:28 1. Rzeczywiście informację o czystości wody w gliniance powinienem był wstawić do innego wątku, tu jest bez związku. 2. Ale - nie jestem w stanie zapalić "choćby symbolicznej świeczki" przy każdej informacji o czyjejś śmierci. Cała Sieć byłaby wtedy wypełniona samymi świeczkami. 3. Nie rozumiem co to jest "polemizacja między rozsądkiem a zdrowiem", domyślam się że po prostu poniosły Cię uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś